eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.7هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ونکات اسلامی
امروز می خواستم یه خوراک نسبتا رژیمی و پرخاصیت درست کنم و از اونجا که بچه های بد غذای من علاقه ای به اسفناج ندارن با همون نون یوفکا چندتا اسپرینگ رول براشون درست کردم برای بورک اسفناج 👈یک عدد پیاز رو ریز خورد میکنیم و در کمی روغن تفت میدیم تا طلایی بشه سپس دو سه حبه سیر رنده شده اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد اسفناج پخته شده و نمک و فلفل رو اضافه کرده و با حرارت نسبتا بالا پنج دقیقه بعد از روی حرارت بر میداریم تا کمی از داغی بیفته ... نونهای یوفکا رو کمی با آب و روغن مرطوب میکنیم(اسپری میکنیم یا با برس کمی آب و روغن روی نونها می مالیم) یکی دو ق اسفناج رو روی یک طرف درازای نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا و پارمسان میریزیم و به آرومی رول میکنیم و رولها رو یکی یکی از مرکز ظرف به طرف بیرون بصورت حلزونی می چینیم وقتی ظرف پر شد نونها رو با تخم مرغ و زعفران رومال میکنیم و در فر صد و هشتاد درجه به مدت نیم ساعت قرار می دیم برای اسپرینگ رول👈مواد گوشتی رو از قبل آماده می کنیم (من از گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه و قارچ استفاده کردم)و بعد از خنک شدن گوشت ،مقداری پنیر پیتزا اضافه میکنیم و بعد از اینکه نونها رو یکی یکی کمی مرطوب کردیم یکی دو ق از مایه گوشتی در یک طرف نون (از سمت پهنای نون)بصورت نواری میریزیم و دو طرف نون حدود دو سانت روی گوشت بر میگردونیم و رول میکنیم و وقتی همه نونها رو پیچیدیم در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم پ.ن.می تونید رولها رو از روز قبل آماده کنید و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و روز بعد سرخ کنید..بورک رو هم میتونید از قبل آماده کنید ولی رومال نون با تخم مرغ رو قبل از اینکه توی فر بره انجام بدید پ.ن۲.مواد میانی بورک و اسپرینگ رول رو میتونید بنا به ذائقه خودتون تغییر بدید و اسپرینگ رولها رو هم میتونید توی فر قرار بدید ولی سرخ کرده ش خوشمزه تره😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کروکت_مریم_پز #کروکت_سیب_زمینی_مرغ #موادلازم : سیب زمینی آب پز شده جعفری خورد شده دو قاشق سوپخوری #موادمیانی_کروکت : سینه مرغ آب پز شده قارچ ذرت فلفل دلمه نمک، فلفل، آویشن #موادلازم_برای_سوخاری : آرد سفید آرد سوخاری تخم مرغ #طرزتهیه : سیب زمینی رو آب پز کنید و رنده کنید و با جعفری خورد شده و کمی نمک و فلفل و آویشن مخلوط کنید و ورز بدید و بزارید یخچال مرغ رو با پیاز و نمک و کمی زردچوبه و فلفل بزارید آب پز شه و بعد به قطعات ریز خورد کنید قارچ‌رو خورد کنید و با کره و کمی نمک و آبلیمو با شعله زیاد تفت بدید تا قارچ‌آب نندازه حالا مرغ، قارچ تفت داده شده، ذرت، فلفل دلمه و آویشن رو‌ در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید در آخر از مواد سیب زمینی بردارید و در دست پهن کنید و از مواد مرغی که آماده کردین بزارید داخلش و پنیر رو اضافه کنید سپس لبه های سیب زمینی رو روی هم بیارید و اول در آرد سفید سپس تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلطونید حدود نیم ساعت بزارید یخچال و بعد در روغن سرخ کنید. نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم: آرد: ۲پیمانه  شکر:یک و یک‌دوم پیمانه تخم‌مرغ: ۴ عدد  بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری نمک: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری  دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری روغن مایع: ۱۰۰گرم  کدو حلوایی: ۴۰۰گرم  روش تهیه: کدو حلوایی را پوست کنده و به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید، سپس با مقداری آب بپزید و بعد از پخت له کنید. ( آب را تا حدی بریزید که بعد از پخت هیچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و حین پخت همه به خورد کدوها برود).فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی‌گراد) روشن کنید تا گرم شود.آرد، گردو، هل، دارچین، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.تخم مرغ‌ها را درون ظرف شکسته و با سرعت بالای همزن به‌مدت ۵ دقیقه خوب بزنید.روغن و شکر را با هم مخلوط و به تخم‌مرغ زده شده اضافه کرده و بعد کدو را به آن اضافه کنید.وسط مواد آردی و خشک را باز کنید و مخلوط تخم‌مرغ و کدو حلوایی را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با یکدیگر مخلوط شود.مایه را درون قالب بریزید. (اگر قالب شما تفلون نیست، قالب را از قبل کمی چرب کرده و آرد بپاشید)قالب را به‌مدت ۴۰ دقیقه درون فری که از قبل گرم شده قرار دهید.کیک را بدون اینکه از قالب خارج کنید، به‌مدت ۲ ساعت زمان دهید تا خوب خنک شود.نکته:برای تزیین روی کیک من تنها از گاناش شکلات سفید استفاده کرده‌ام که برای تهیه آن می‌توانید از ۱۵۰ گرم شکلات سفید، ۱۰۰گرم خامه که روی حرارت می‌گذارید استفاده کنید. وقتی مواد کمی ولرم شد روی کیک دهید.البته من چند قطره رنگ خوراکی نارنجی زدم تو گاناشم تا به رنگ کدو حلوایی در بیاد .اگر تخم‌مرغ‌ها را برای ۵دقیقه هم نزنید ممکن است به بافت پوکی دست نیابید پس لطفا زمان را دقیق رعایت کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کیک_کدو_حلوایی #ایده_یلدا 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اخبار و تحلیلها و توئیت های اخبار لحظه ای مربوط به هواپیمای اوکراینی انصراف هنرمندان از جشنواره فجر حضور بازیگران در اجتماع دانشگاه امیرکبیر و شعارهای ضد نظام http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
#چای_ادویه_ایی دستور يك چاي ادويه براي شروع روزي متفاوت نصف پيمانه آب دو عدد دانه هل دو عدد فلفل سياه يك برش كوچك زنجفيل تازه يك عدد ميخك يك عدد چوب دارچين سه قاشق غذاخوري چاي سياه دو قاشق شكر يك و يك دوم پيمانه شير . تمامي ادويه ها را به همراه آب به مدت دو تا سه دقيقه روي حرارت جوشانده سپس چاي سياه را اضافه كرده به مدت پنج دقيقه اجازه ميدهيم چاي عطر خود را به مواد در حال جوشيدن بدهد سپس شيرولرم و شكر را افزوده و صبر ميكنيم مواد كاملا كف كرده و به جوش بياید ، در انتها مواد را از فيلتر رد كرده و درون فنجان سرو ميكنيم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسری راحت و خوشمزه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#مرغ_با_سبزيجات مواد لازم مرغ سايز(متوسط) پياز گوجه فلفل دلمه اي فلفل سبز ادويه جات روغن كنجد زعفران دم كرده طرز تهيه ابتدا بدنه مرغ روغن كنجد ميزنيم بعدكامل آبليمو ميزنيم بعد ادويه ميزنيم كامل سطح مرغ ادويه ميزنيم بايد تمام سطح مرغ ادويه زده بشه بعد كل مرغ زعفران ميزنيم مرحله بعد يه پياز پوست كرده حلقه اي ميكنيد داخل شكم مرغ ميزاريم مرغها كه آماده شد داخل ظرف مرغ ها رو ميزاريم روي مرغ پياز حلقه اي فلفل دلمه رنگي چند عدد فلفل سبز ميزاريم فويل ميپيچيم ميزاريم داخل فر بيست دقيقه از قبل فر گرم ميكنيم درجه ٢٠٠زمان دوساعت كه مرغ كامل بپزه مرغ كه پخت پنج دقيقه آخر فر بالاي گاز روشن كنيد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#خورش_مرغ_آلو_با_رب_انار سینه مرغ سه عدد-رب انار چهار ق غ-اناردونه دو ق یا سه-آب نارنج دو ق غ-آلو نصف لیوان البته بستگی به ذائقتون داره-پیاز دو عدد-آب چهار لیوان. اول آلوها رو شسته بعد یکی دو ساعت خیس میکنیم.مرغ رو توی آبی که جوش هست میذاریم پنج دقیقه آبپز بشه بعد همراه با پیاز تفتش میدیم وقتی که خوب سرخ شدن ادویه مرغ و نمک و کمی فلفل اضافه میکنیم سپس ناردونه و رب انار و آب نارنج اضافه و تفت میدیم و در آخر آب رو هم اضافه میکنیم میذاریم خورشتمون جوش بیاد بعد با حرارت ملایم میذاریم بپزه.نیم ساعت قبل از پخت خورش،آلوها رو اضافه کنید و این خورش احتیاج به آب زیادی نداره 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨مال حرام مثل پشمكه فقط حجم داره ! اما ... فقط يك لقمه است يعنــي ... هيچ بركتي نداره ! حلال خور باشيم👌🏻 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami