eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
⁨هیچ آغازی زیباتر از سلام نیست روزتون پر از مهر و محبت و برکت ســـــــ🌸ــــــلام امروز چهارشنبه متعلق به امامین( ع) 👇👇 امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی امروز هر طبخی انجام دادید با نیت به این ائمه ع باشه تا غذای با برکت و خوشمزه نوش جان کنیم با ذکر شریف سبحان الله 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کوفته_تبریزی مواد لازم:يك پيمانه برنج آبكش شده، پياز چرخ شده بدون اب يك متوسط، لپه نيم پز سه قاشق غ، نيم كيلو گوشت چرخ كرده، سبزى معطر مخصوص كوفته، آلو بخارا، زرشك و گردو، رب و پياز داغ،نمك و فلفل و زردچوبه . پياز رو با گوشت حسابى ورز ميديم بعد برنج و لپه رو اضافه و ورز ميديم(حساااابي ورز ميديماا) و سبزى معطر رو هم داخل مواد ميريزيم و همينطور نمك و ادويه رو و مواد رو نيم ساعت داخل يخچال ميذاريم بمونه. از مواد گلوله هايي درست ميكنيم و وسطش رو ب دلخواه الو و گردو و زرشك خيس خورده قرار ميديم و تو قابلمه با سس كه شامل پياز داغ و رب و آلو بخارا و نمك و فلفل هست و در حال جوشه قرار ميديم حدود ٤٥ دقيقه با حرارت معمولي. ميشه لپه رو هم چرخ كرد و اضافه كرد. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کِرم دار ۳پوسته😋 یک شاهکار دیگر از بیسکوییت اورئو خوشمزه تر و توپول اذیت کن تر😋 کِرم دار دیده بودیم اما کِرم تو کِرم دار ندیده بودیم🤔 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
. سلام و روز بخير به دوستاي گلم😋 #كباب_تابه يا #همبرگر خونگي🙊😋 طرز تهيشو واسه عزيزايي كه ميخوان مينويسم ، ☺️ . اول گوشت چرخ كرده رو،روي يه سطح صافي خوب پهن ميكنيم ، بعد يدونه تخم مرغ و يكم پودر سير و يدونه پياز متوسط رنده شده و بعلاوه نمك و فلفل و يكم زردچوبه بهش اضافه ميكنيم و خوووب ورز ميديمش،بعد پهنش ميكنيم و آدر سوخاري رو بهش اضافه ميكنيم،تا جايي كه به دست نچسبه،بازم ورز ميديم. بعد يه كاغذ روغني پهن ميكنيم تيكه تيكه گوشت رو ورميداريم و هر شكلي كه دوست داريم شكل ميديمش،مثلا اگه بعنوان همبرگر بخواييم استفاده كنيم دايره ميزنيم يا اگه بخوايم با برنج يا نون لواش بخوريم مستطيلي ميزنيم😋✋️ بعد نيم تا يك ساعت داخل يخچال استراحت ميديم و داخل تابه با روغن خيلي كم سرخش ميكنيم. من زماني كه بخوام با كته سرو كنمش،يه سس گوجه فرنگي هم براش آماده ميكنم كه مخلوطي از پوره گوجه و رب و روغن زيتون هستش😋 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد رژیمی خوشمزه😋 سالادای رژیمی معمولا اصلا مزه نمیدن و سسم بهش نمیزنن که رژیمیه مثلا😊 سالاد ما سس خوشمزم داره تازه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ویتامینC موجود در لیموترش مهم‌ترین عامل شادی‌ساز بودن این غذاست. ناقلین عصبی‌ به مجموعه‌ای از مواد برای فعالیت احتیاج دارند که یکی از آنها همین ویتامینC است. امگا3 موجود در ماهی هم ‌روی عملکرد سروتونین مغز تاثیر می‌گذارد. در برخی افراد میزان کم سروتونین با کمبود امگا3 در ارتباط است. بهتر است ماهی را طوری مصرف کنید که مواد مغذی‌اش از‌بین نرود. بهترین نوع پخت ماهی بخار‌پز شدن است. سرخ شدن بیش از حد ماهی همه مواد مفید آن را از‌بین می‌برد. فلفل‌قرمز هم‌ کاپسایسین دارد که  به کاهش علائم افسردگی کمک می‌کند. این ماده توانایی تحریک تولید آندروفین دارد که هورمون خوش‌اخلاقی است. پس اگر مشکل گوارشی ندارید، می‌توانید برای شاد شدن از فلفل‌قرمز استفاده کنید. مواد لازم: ماهی قزل‌آلا: یک عدد سیر: 3‌حبه پیاز: یک عدد فلفل‌قرمز: نصف قاشق چای‌خوری لیمو‌ترش تازه: 2عدد نمک و زردچوبه: به اندازه لازم روغن‌زیتون: 2قاشق غذا‌خوری طرز تهیه: 1-سیر را له کرده و با روغن‌زیتون، نمک و زردچوبه مخلوط کنید. 2-حالا فلفل‌قرمز و پیاز رنده شده را با موادتان مخلوط کنید. 3-مواد به‌دست آمده را روی ماهی بریزید و با دست ماساژ بدهید تا کامل به خورد ماهی برود. 4-حالا ماهی را برای 20‌دقیقه در فر با درجه 180‌سانتی‌گراد بگذارید. 5-بعد از 20‌دقیقه ماهی را از روی فر در بیاورید. وقتی کمی خنک شد روی آن لیموترش بریزید و سرو کنید. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کیک_نوتلا آرد۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۴ عددشکر ۱پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه نوتلا ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری آردوبکینگ پودرروچند بارالک میکنیم کنار میزاریم.فر رو گرم میکنیم شیر رو کمی گرم میکنیم تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم ۵ دقیقه تاکاملا کشداروروشن بشه پودرکاکائو و روغن روباهم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم، ‌شیر ونوتلا روباهم مخلوط میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم، حدود یک دقیقه موادرو هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو کم کم به مواداضافه کرده وبا لیسک فولد میکنیم ، قالب رو با روغن چرب کرده موادکیک روداخل قالب ریخته وداخل فرحدود نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میزاریم بپزه. ممکنه این زمان متغیر باشه،منظور از پیمانه لیوان هست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍜سوپ جو قرمز🍜 مواد لازم: جو پوست کنده ۱ پیمانه، هویج رنده شده متوسط ۳ عدد، پیاز بزرگ ۱ عدد، نصف ۱ عدد سینه‌ی مرغ،‌ قارچ ورقه شده ۲ پیمانه، گشنیز و جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری، رب گوجه‌فرنگی ۱/۵ قاشق غذاخوری، نمک، فلفل، زردچوبه و آب‌لیمو به‌مقدار لازم 🍲طرز تهیه:😍 جو رو به‌مدت چند ساعت خیس کنید. مرغ رو با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه بپزید. جو رو با مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بذارید تا بجوشه و کاملاً نرم و شکفته بشه. وقتی که جو پخته شد، آب مرغ، مرغ‌های ریش‌ریش شده و پیاز داخل آب مرغ رو به جو اضافه کنید. هویج و قارچ رو در این مرحله اضافه کنید و اجازه بدید پخته بشن. وقتی هویج‌ و قارچ پخته شد، نمک و فلفل سوپ رو مزه کنید و به سوپ رب گوجه اضافه کنید. ۵ دقیقه قبل از سرو گشنیز، جعفری و آب‌لیمو رو اضافه کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد رژیمی خوشمزه😋 سالادای رژیمی معمولا اصلا مزه نمیدن و سسم بهش نمیزنن که رژیمیه مثلا😊 سالاد ما سس خوشمزم داره تازه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#املت_كدو 🍳 🔸کدو ها رو برش میدیم و به نمک و فلفل و زردچوبه آغشته میکنیم وسرخ میکنیم و بعد سس تند،تخم مرغ و زعفرون رو هم میزنیم و روش میریزیم درب تابه رو میبندیم تا بپزه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کیک_ماست_و_لیمو 😊😋 کیکی متفاوت با بافتی کااااملا سبک و اسفنجی. مواد لازم: ارد 180 گرم ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم شکر 140گرم تخم مرغ 3عدد روغن مایع 100گرم بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر طرز تهیه ابتدا روغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید دمای فر 160درجه تا 170 درجه من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد #ایده #یلدا 💃خانم های قررری ایده یلدا اوردم انار شکلاتی🤗❤ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔹مجـله خبری ۲۰۳۰ فـاش کرد!! 🔸بعد از گذشت چند روز #حقیقت سقوط هواپیما اوکراینی آشکار شد+ فیـلم 🔸این کلیپ 2 دقیقه و 19 ثانیه #سند بی گناهی سپاه است،کلیپ در کانال ما #سـنجاق شده!! ⭕️خواهشمندیم بعد از دیدن این کلیپ آنرا در فضای مجازی #نشر بدهید. http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a #نـــشـر_حداکثــری #بــرملـا_شـدن_حقیـقیت
من هرسال تا لحظه تحویل سال درگیر خونه ونظافتم 😬😬 اما امسال برنامه ریزی کردم که دیگه اسفند فقط به خودم برسم 😎😎 باور نداری 👇👇 بیا اینجا گوش کن ببین چی میگم نکات به روز خانه داری 🙊🙊😱 http://eitaa.com/joinchat/16580622C5c2a8cda0d ی عالمه ترفند اینجاست بدوتا پاک نشده لینک👇 http://eitaa.com/joinchat/16580622C5c2a8cda0d زود عضوشواووووف 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
. #بلدرچین شکمش رو پاک کردم گردنش و پوست دور گردنش رو کندم و شستم و کنار گذاشتم‌ . توی تابه ی پیاز بزرگ رو خلالی نازک کردم و با کمی روغن تفت دادم تا طلایی شه‌. بعد انداره یک مشت گردوی ریز خرد شده ریختم و تفت دادم یکم نمک و زرد چوبه و یکم پودر لیمو عمانی زدم و یک مشت کشمش ک از قبل شستم ریختم به اضافه یک ق غ زرشک. هم زدم بعد از یک دقیقه خاموش کردم. شکم بلدرچین ها رو با مواد پر کردم . ی نخ بلند اووردم و دور  دوتا ساق بلدرچین ها رو نخ پیچوندم یکم نخ دور شکمشون هم پیچوندم و گره زدم. حالا تو فیلم کاملا مشخصه کلیپش رو میزارم. بعد روی بلدرچین ها رو زعفران زدم و توی ی تابه با کمی کره حسابی سرخ کردم. بلدرچین ها رو از تابه برداشتم‌تو همون تابه یک ق غ سر پر رب گوجه ریختم و تفت دادم یک پیاز کوچک رو چهار قاچ کردم و روی رب گذاشتم هم زدم یک لیوان اب اضافه کردم گداشتم یکم سس بجوشه بعد بلدرچین ها رو روی رب گذاشتم در تابه رو بستم تا یک ساعت بعد از یک ساعت بلدرچین امادست . به همراه برنج میل کنید و از عطر و طعم لذیذش لذت ببرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨#روابط_همسران #استاد_شجاعي ❣خانم وآقای خونه؛ عشق میان شما؛ درست مثل يه کودک،مراقبت میخواد😊 🔻لقمه حرام؛ عشق شمارو،نابود میکنه😔 💓مراقبت ازلقمه حلال؛ اولین راه حفظ پیونددلهاتونه. #تاثیر_لقمه_حلال 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
‏ • سلام 😘😘😘😘 . #کتلت . گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم سیب زمینی ۲ عدد (متوسط تا درشت) پیاز ۱ عدد (متوسط تا کوچک) تخم مرغ ۱عدد سبزیجات خشک معطر ، اختیاری (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله) رب گوجه (اختیاری) نوک قاشق نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم . سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه. بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم. . در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه. . اگه شما در مناطق کوهستانی و مرتفع زندگی میکنید که غذاها در اونجا زمان پخت طولانی تری دارن بهتره رب گوجه استفاده نکنید. همچنین میتونید سیب زمینی ها رو نیم پز کنید (نه اینکه نرم بشه ها!! اونجوری وا میره و روغن بیشتری میکشه.) . اگه موادتون آب انداخت بریزید داخل آبکش. معمولا برای دور اول آب نمیندازه اما از دور دوم ممکنه آب بندازه. . شامی ها رو یک دور سرخ کنید همه رو بعد سری جدید درست کنید وسط کار دونه دونه اضافه نکنید که روغن بیشتری جذب میکنه. . کتلت سرخ شده که از روغن خارج کردین داخل قابلمه کوچیک بذارین درشو ببندین تا خشک و سفت نشه. . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان #شکم_پر برای این کار بادمجان ها را با وردنه خوب له کنید در ظرفی روغن ریخته وسط بادمجان‌ها رو مطابق فیلم برش بزنید سپس مواد گوشتی شامل گوشت چرخ کرده پیاز گوجه فلفل دلمه فلفل سبز جعفری و ادویجات دلخواه را ریخته، مخلوط رب گوجه آب و کمی نمک رو اضافه کنید در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بپزید. نوش جان😘😘 💕دوستای گلم میتونید مواد گوشتی رو از قبل کمی تفت بدین بعد به بادمجان اضافه کنید💕 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#ساندویچ_مرغ سينه مرغ از فريزر درآوردم يه دونه پياز خلالي كردم و با كره گذاشتم كاراملي شد،بعد يه كم پوره سير بهش اضافه كردم.مرغ هارو نواري برش دادم دادم به پياز داغ اضافه كردم با كمي زردچوبه و نمك فلفل و پاپريكا و ادويه كاري... همرو با هم تفت دادم بعد فلفل دلمه و قارچ رو بهش اضافه كردم يه تفت كه خورد ،حرارت رو ملايم كردم تا با آب قارچ پخته بشن.آخرسر كمي آب نارنج اضافه كردم و وقتي آبش كشيده شد خاموش كردم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔥🔥بُمب واقعیه #روسری 🔥🔥 عکسهای #غیرژورنالش فوق العاده است، عینه خودِروسری😍😍 #متفاوت ترین کانال در ایتا 💪💪 🔴روسریاشو تو هیچ مغازه ای پیدانمیکنی☺️ #ارزاااااااااااااااااانترازهمه جا #برترین برندهای تولید ایران🇮🇷🇮🇷🇮🇷 #روسریهای نخی ایست دار بهاره باایستِ فوق العاده عااااااالی زیر #چادر رسید🌺 یه نگاه بندازید قطعاً لذت میبرید👇 http://eitaa.com/joinchat/4058906627C75dd1d3174 💥💥ارسال رایگان💥💥
آشپزی ونکات اسلامی
🔥🔥بُمب واقعیه #روسری 🔥🔥 عکسهای #غیرژورنالش فوق العاده است، عینه خودِروسری😍😍 #متفاوت ترین کانال در
فک کن روسری تومنی رو‌بگیری تومن😍 ❌تمام اجناس تومان از همه جا❌ ✅شیک ترین مدلها با تنوع باااااالا 🔴حراج🔥حراج🔥حراج🔴 http://eitaa.com/joinchat/4058906627C75dd1d3174 فقط کافیه عضوشی اینجا👆👆👆 بی نظیییییییره😍😍😍
⁨#شله مشهدی طرز تهیه این غذای فوق العاده خوشمزه و مقوی که برای مراسمات نذری پخت میشه👇👇
آشپزی ونکات اسلامی
⁨#شله مشهدی طرز تهیه این غذای فوق العاده خوشمزه و مقوی که برای مراسمات نذری پخت میشه👇👇
شله از خانواده آش هاست که در مشهد در مهمانی هاپخته میشود مواد لازم: گوشت گوسفند : 500 گرم پیاز خرد شده : 2 عدد نخود نیم پیمانه : 90 گرم لوبیا سفید : نیم پیمانه ( 90 گرم ) لوبیا چیتی : نیم پیمانه ( 90 گرم ) بلغور گندم : 1 پیمانه ( 165 گرم ) برنج : نیم پیمانه ( 80 گرم ) ماش : نیم پیمانه ( 90 گرم ) عدس : نیم پیمانه ( 75 گرم ) فلفل سیاه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم دارچین : یک قاشق چای خوری جوز هندی : نیم قاشق چای خوری زنجبیل : یک قاشق چای خوری دستور پخت آش شله مشهدی حبوبات را از 24 ساعت قبل و بلغور گندم را از 12 ساعت قبل در ظروفی جداگانه حاوی مقداری آب خیس کرده (در مدت زمان خیساندن، دو تا سه بار آبِ آن را عوض کنید.برنج را از سه ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید.گوشت را به همراه پیاز، نخود، لوبیاسفید و لوبیا چیتی در قابلمه ای حاوی 10 پیمانه آب ریخته، سپس روی حرارت زیاد قرار دهید، زمانی که جوش آمد، درِ قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم کنید تا به مدت سه ساعت بپزد؛ پس از پختِ گوشت، آن را از قابلمه خارج کرده، ریش ریش کنید و کنار بگذارید؛پس از یک ساعت، بلغور گندم، برنج، ماش، عدس، نمک، فلفل و گوشت (ریش ریش شده) را به قابلمه بیفزایید و مرتباً هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و له شوند (دقت کنید، آش ته نگیرد)، بگذارید آش به مدت 45 دقیقه دیگر بپزد (البته می توانید با گوشت کوب برقی کمی از مواد آش را له کرده تا آش زودتر جا بیفتد)؛زمانی که مواد آش کاملاً لِه و کش دار شدند، دارچین، جوز هندی و زنجبیل را به آن اضافه کرده، در ظرفی مناسب ریخته و روی آن را با قیمه تزیین و سرو کنید. نکات مهم در درست کردن شله مشهدی 1. قابلمه آش باید کاملاً بزرگ و جادار باشد تا مواد، جای کافی برای پخت داشته باشند. 2. با توجه به متفاوت بودنِ زمانِ پختِ مواد آش، دقت لازم را در ترتیب افزودن مواد به آش انجام دهید. 3. در تمام مدت زمان پختِ شله، هم زدن مداوم آن از اهمیت زیادی برخوردار است، به خصوص بعد از زمان اضافه کردن بلغور، زیرا خیلی سریع ته می گیرد. 4. در تهیه آش شله مشهدی، هر چه مقدار گوشت (ریش ریش شده) بیشتر باشدو بیشتر هم بخورد، شله، خوشمزه تر و کش دارتر می شود. 5. توجه داشته باشید که در هنگام پخت، اگر شله احتیاج به آب اضافی داشت، حتماً آب جوشیده به آن اضافه کنید. 6. شله مشهدی را می توانید به همراه شکر یا نمک سرو کنید. 7-می توانید در تهیه شله از لوبیا قرمز به جای لوبیا چیتی استفاده کنید، توجه داشته باشید حتماً باید آن را جداگانه جوشانده و پس از پخت، آب قرمز آن دور ریخته شود تا رنگ شله تغییر نکند. 8- هنگام سرو شله میتوانید مقداری خورشت قیمه را روی آن تزیین کنید که بسیار خوشمزه تر خواهد شد 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
#سس_شكلات👌 👈 براى سرو همراه با كيك و شيرينى هم استفاده میشود ٢ ليوان شير ، ٢ ق غ نشاسته ( نشاسته ذرت يا معمولى فرقى نميكنه) ، ٢ ق غ پودر كاكائو ، نصف ليوان شكر، همه رو باهم تركيب كنيد بذاريد رو حرارت ملايم و مرتب هم بزنيد تا غليظ شه، وقتى غليظ شد حرارت رو خاموش كنيد و حدود ١٠٠ گرم شكلات تخته اى خرد شده بريزيد تو سس و هم بزنيد تا با حرارت سس ، آب شه بعد از خنك شدن ميتونيد استفاده کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami