eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت مرغ : نیم کیلو رب گوجه : یک قاشق غذاخوری پیاز ریز: 4 عدد سیر یا پودر سیر: دو حبه فلفل سیز: یک عدد (اختیاری) فلفل دلمه ای: یک عدد کوچک روغن یا کره: یک قاشق ابتدا مرغ رو تیکه کنید. رب رو با یک قاشق روغن، نمک، ادویه و زردچوبه تفت بدید و روی مرغ بریزید. مرغ ها رو توی شیشه بندازید و روش رو با پیاز، فلفل، سیر یا پودر سیر، فلفل دلمه ای پر کنید. در انتها یک قاشق روغن و نصف استکان آب بریزید و در شیشه رو محکم ببندید.یک قابلمه حاضر کنید و تا نصفه آب بریزید. شیشه در بسته رو توی قابلمه و بعد روی شعله کم اجاق گاز بذارید. این غذا به 2ساعت زمان نیاز داره تا بپزه. با جوشش آب توی قابلمه، مواد داخل شیشه بخارپز میشه خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نعنا هر کی نخورده از دستش رفته🤤 مواد لازم : نعنا پاک شده ۱۰۰ گرم شکر ۱ کیلو خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
32.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گل کلم سوخاری🥦 مواد لازم: 🥦گل کلم یک عدد کوچک 🧂نمک 🌶 فلفل سیاه 🫑پاپریکا 🧄پودر سیر 🧅پودر پیاز 🌱 پودر جعفری ، پودر آویشن 🥚تخم مرغ ۳ عدد 🍚آرد سوخاری و آرد سفید معمولی هر کدام به میزان لازم ( تقریبا از هر‌کدام ۱ لیوان) 🍾روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: اول گل کلم را خورد کرده و سپس با مقداری آب و نمک به مدت ۲ دقیقه نیم پز میکنیم( در صورت تمایل میتونین بخار پز هم بکنید). حالا گلم هارو آبکش کرده و میذاریم کنار ... ❄تخم مرغ هارو توی یه کاسه با چنگال میزنیم بهش ادویه هارو اضافه کرده و خوب یکدست میکنیم. ❄ حالا گل کلم هارو یکی یکی به ترتیب داخل آرد سفید سپس تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری میغلطانیم. ❄توی یک قابلمه گود مقداری روغن ریخته و میذاریم داغ بشه، گل کم هارو داخلش میریزیم و با حرارت ملایم میذاریم سرخ بشن و کرسپی. ❄در آخر روی دستمال حوله ای میذاریم تا روغنش کشیده بشه. خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
مواد لازم : برنج نرم ۲ پیمانه🍚 سینه مرغ چرخ شده ۱ پیمانه 🍗 گشنیز ریز شده ۱/۳ پیمانه ☘ پیاز و سیر رنده شده از هر کدوم ۱ عدد🍈 تخم مرغ ۲ عدد 🥚 شیر ۱/۳ پیمانه 🥛 پنیر پیتزا یا گودا به میزان لازم 🧀 پودر سوخاری به میزان لازم🥡 نمک ،فلفل ،زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم 🥣 روغن برای سرخ کردن به میزان لازم🍾 طرز تهیه : ابتدا سینه مرغ چرخ شده ، پیاز و سیر رنده شده ، گشنیز خرد شده را با برنج مخلوط میکنیم ، ادویه و نمک و یک عدد تخم مرغ را هم اضافه کرده و ورز می دهیم. به اندازه ی یک نارنگی در دست باز کرده و وسطش پنیر پیتزا میگذاریم و خوب میبندیم. در این مرحله ، تخم مرغ دوم را با ۱/۳ پیمانه شیر هم میزنیم ، توپی هایی که درست کردیم اول در مخلوط شیر و تخم مرغ میزنیم و بعد در آرد سوخاری میغلطانیم و در نهایت در روغن سرخ میکنیم. خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀چوب سیب زمینی پفکی و خوشمزه🍟 خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪 مواد لازم: 🥓ژانبون ۳۰۰ گرم 🌶فلفل دلمه ۱ عدد 🥄سس مایونز ۲ قاشق پر 🧀پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم 🥖نان باگت دوعدد بزرگ 🥄آویشن نمک فلفل 🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪 طرز تهیه: ژانبون و فلفل دلمه را ریز خرد میکنیم وبا هم مخلوط کرده.بعد سس و نمک و فلفل و آویشن را اضافه میکنیم. ودر آخر پنیر را اضافه کرده خوب مخلوط کرده و در دستگاه میزاریم گرم بشه.در این فاصله نون رو از وسط برش میدیم.داخلش مواد رومیریزیم. و داخل دستگاه میگذاریم تا آماده شود ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
خورش کرفس با مرغ برگ های کرفس رو با دوتا پياز، خورد مى كنم و باهم تفت ميدم، ساقه ها رو هم جدا تفت ميدم وقتى سبزى و پياز سرخ شد زردچوبه ميزنیم و مرغ یا گوشت رو ميريزم و باهم تفت ميدم بعد كرفس ها رو اضافه مى كنیم و سبزى قرمه سرخ شده (اگه نعنا جعفرى هم داشته باشم ميريزم اگه نه همون سبزى قرمه وبرگها كافيه) و آب ميريزم و ميذارم بپزه و جا بيفته آخرش نمك مي زنم و ده دقیقه آخر آبلیمو یا آبغوره اضافه میکنم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
گوجه بادمجون 😋 🍆بادمجون بعد اینکه پوستشو گرفتم و برش دادم و نمک زدم گذاشتم حداقل یکی دو ساعتی بمونه تا تلخیش بره بعد بادمجونا رو تو روغن سرخ کردم گذاشتم کنار پیاز و خلالی خرد کردم یکم که تفت خورد دو حبه سیر رنده شده رو اضافه کردم یه قاشق رب گوجه یکم که رب باز شد گوجه رو که از قبل پوستش گرفتمو خرد کردم و بهش اضافه میکنم در قلبلمه رو میزارم با حرارت ملایم میزارم یه ربع بمونه بعد چاشنی که من کمی ابغوره زدم (میشه بجاش غوره ریخت)و بادمجونارو روش چیدم و یکم زمان دادم تا سس به خورد بادمجون بره و به این ترتیب آمادست ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالم، جدید و بدون معطلی میان وعده خوشمزه ادویه جات ارد ذرت اب گشنیز تازه فلفل دلمه پیاز گوجه فرنگی سس نون تست اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کردم. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کردم. سینه مرغ رو تیکه و بهش اصافه کردم و با کمی زردچوبه تفت دادم. بعد دو ق.غ رب اضافه کردم و تفت دادم. آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم. موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید. 👈 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 مواد لازم گوشت مرغ ژامبون پنیر تخم مرغ ارد ذرت شیر بکینگ پودر اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳🍕 ‎ خانوما هر چیزی یادگرفتید سریع انجام بدید وگرنه میره تو لیست اون کارایی که فردا از شنبه میخواهید انجام بدید.الان یک دستور اشپزی یادگرفتید امروز بپزید😋 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستید میشه داخل دستگاه وافل ساز یا ساندویچ ساز کیک فوری درست کرد؟ کافیه از پودر کیک های آماده استفاده کنید. 👌 میتونید مثل این فیلم با بستنی میل کنید 😋 خانوما هر چیزی یادگرفتید سریع انجام بدید وگرنه میره تو لیست اون کارایی که فردا از شنبه میخواهید انجام بدید.الان یک دستور اشپزی یادگرفتید امروز بپزید😋 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: پنیر ماسکارپونه سرد (طعم دار زعفرانی ) : 250 گرم شکر: نصف لیوان اسانس وانیل یک ق چ خامه صبحانه رقیق شده سرد 200گرم نشاسته ذرت: 5قاشق غذاخوری ✅️مواد لازم برای نم دار کردن : بیسکوییت لیدی فینگر (حدودا 14الی 16عدد) شیر :یک لیوان نسکافه دو ق غ شکر سه قاشق غ ✅️مواد میانی : نوتلا میوه دلخواه ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
📝مواد لازم 🌱سبزي تازه خرفه به مقدار لازم 🥄۲/۳ قاشق غذاخوری آرد 🥣كشك سابيده شده محلي رقيق 🧂فلفل سياه نمك زردچوبه به مقدار لازم 🌿طرز تهیه🌿 🔶خرفه رو پاك ميكنيم و خرد ميكنيم بعد با اب ميذاريم تا كامل بپزه،وقتي پخت ميريزم داخل صافي تا ابش بره…(همينجوري ميشه فريزر كرد) 🔷۲/۳ قاشق ارد داخل قابلمه ميريزم و كمي نمك و زردچوبه و فلفل سياه ميزنيم و تفت ميديم بعد كمي اب و كشك اضافه ميكنيم و ويسك ميكنيم تا ارد گلوله نشه.بعد سبزي ها رو اضافه ميكنيم و ۱۰ دقیقه بعد خاموش ميكنيم كشك زياد رو حرارت بمونه ترش ميشه.و مزه اين اش تقريبا شبيه بوراني اسفناج و كشك هست اما رقيق تر(نكته ما بوراني اسفناج رو با كشك درست ميكنيم و ماست نميريزم)🍂 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
نون لواشی که ۱۰ در ۱۰ برش زدید رو رول کنید، لبه انتهایی رو کمی خیس کنید تا بهم بچسبه به اندازه های یک سانتی برش بزنید کف قابلمه ای که روغن ریختید کنار هم بچینید دورش کمی زعفران دم کشیده و بعد برنج ابکش شده بریزید و بذارید دم بکشه داخل ظرف برگردونید خیلی راحت و آسون حاضر میشه و همه رو مشتاق خوردنش میکنه قسمتی از برنامه سید خندان دیشب که مورد نقد مردم قرار گرفت از اقای شهبازی بعید بود👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 ته دیگ جدید 😍✧1✧ 🥄 قسمتی از برنامه سید خندان دیشب که مورد نقد مردم قرار گرفت از اقای شهبازی بعید بود👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 سالاد لوبیا 😍✧1✧ 🥄 سالاد لوبیا ‌🔷موادلازم👇 ‌🔹لوبیا پخته شده : ۱ لیوان ‌🔹سیب زمینی آبپز : ۱ عدد ‌🔹کاهو : ۱ عدد ‌🔹خیارشور : ۱۰ عدد ‌🔹هویج : ۱ عدد ‌🔹شوید : ۱ مشت . ‌🔷 موادلازم‌سس👇 ‌🔹ماست چیکیده : ۴ ق‌غ ‌‌🔹مایونز : ۳ ق‌غ ‌‌🔹آب نصف لیمو ترش ‌‌🔹نمک و فلفل : ۱ ق‌چ قسمتی از برنامه سید خندان دیشب که مورد نقد مردم قرار گرفت از اقای شهبازی بعید بود👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک زردآلو😋 مواد لازم🔻 تخم مرغ ۳عدد ۷۰گرم کره ۵۰گرم روغن مایع ۱دوم پیمانه شیر ۱پیمانه شکر ۲ونیم پیمانه آرد+۲قاشق غ ۷یا۸عدد زردآلو وانیل مقداری ۲ق م پیکینگ پودر طرز تهیه🔻 ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده رو با شکر خوب هم میزنیم تا پوک بشه بعد تخم مرغ هاو وانیل رو اضافه میکنیم((برا هر عددتخم مرغ ۳۰ ثانیه مواد رو بزنین)) بعد نوبت روغن مایع هست اضافه کنین وهم بزنین حالا همزن رو کنار بزارین. شیر وآرد وبیکینگ پودرالک شده رو به متناوب اضافه کنین وهرباروبا لیسک مخلوط کنین.با آرد وشیر آخری من ۱قاشق زعفران برا خوشرنگی کیک زدم.مواد رو خوب مخلوط کنین ونصف مواد رو درقالب بریزین.زردآلوهارو که چهار قاچ کردین رو به آرد آغشته کنین و روی مایع بزارین.بقیه.ی مایه کیک رو ریخته صاف کرده ودوباره زردآلو میچینیم و میزاریم در فر از قبل گرم شده. درجه حرارت ۱۷۵ مدت پخت ۵۰دقیقه زمان تقریبی هست خودتون چک کنین تا کیک کامل پخته باشه. قطر قالب من ۲۵سانت توخالی بود توهرقالب دیگه ای هم میتونین بپزین. قسمتی از برنامه سید خندان دیشب که مورد نقد مردم قرار گرفت از اقای شهبازی بعید بود👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
مرغ کرانچی 🤩✨🤌 سینه مرغ ۳ عدد پنیر پارمسان ۶۰ گرم خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت) سس سالسا مهرام پنیر پیتزا ۱ پیاله نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ پاپریکا نصف ق چ زردچوبه تخم مرغ ۲ عدد 1️⃣سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو 2️⃣۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن 3️⃣تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن 4️⃣مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر 5️⃣فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه 6️⃣بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه 7️⃣با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کن باتشکر از👨🏻‍🍳 قسمتی از برنامه سید خندان دیشب که مورد نقد مردم قرار گرفت از اقای شهبازی بعید بود👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
⭕️❌ دیگه کاشت مو انجام نده ⭕️❌ 🔥 کیت تخصصی تراست، ریزش موهاتو برطرف، پر پشت و براق میکنه 🤩 ✅ شامپوی بدون سولفات ✅ کیفیت عالی، محصول کشور سوئیس 🇨🇭 ارسال به سراسر کشور قیمت: فقط 960 هزار تومان 😱 📣💥 راستی به زودی جشنواره خفنی هم تو راهه 💥📣 برای دیدن محصولات دیگه وارد کانال زیر بشید و از مشاوره رایگان استفاده کنید 😍 👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/977863053Cf8c4989ced https://eitaa.com/joinchat/977863053Cf8c4989ced