فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکنیک ژاپنی با سیب زمینی🥹🇯🇵
پارت اول
مواد لازم :
نیم کیلو سیب زمینی
۴ ق غ پودر نشاسته ذرت
نمک ۲ ق چ
ادویه : زردچوبه ، فلفل سیاه
از هرکدام نصف ق چ
شوید ۱ دسته کوچک
سیر ۳ حبه
روغن برای سرخ کردن
Digchehمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکنیک ژاپنی با سیب زمینی🥹🇯🇵
پارت دوم
Digchehمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
اگر حس و حال خوبتو خیلی وقته که ازدست دادی و انگیزه کافی نداری
وارد این کانال شو🌹💐 🌼
که پر از ایده و حس قشنگ است
وپر از ایده های زیبا برای آشپزی تو💁♀
چون غذا برای زندگی ضرورت است
وباید آن راخوب درست کنی🌸
شیرینی هایت را خودت بپز ولذت ببر😋
تا خودتان را با ارزش تر احساس کنید🌺
حتماااااا عضو شو تا پاک نشده❤️
*آموزش آشپزی_ بانو*
https://eitaa.com/amozesh_ashpazi_bano1
https://eitaa.com/joinchat/2857107837Cff467383f1
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
💖💖رایحه عطرها خاطره ها رو می سازند..
🌾🌾حس خوب رایحه های دل انگیز 💫
🦋🦋بیا اینجا و با رایحه خوش حالتوو خوب کن...✨✨✨✨
🎁هدایا بدون قرعه کشی
♨️تخفیفات ویژه....
🦋کیفیت و قیمت عاالی 👌👌
✈️🛵ارسال سریع و مطمئن
https://eitaa.com/joinchat/1123614790C5eae910cbd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_شیرازی👩🍳
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر هل ۱/۲ ق چ
شکر ۱۸۰ گرم ( ۱ پیمانه سرخالی)
روغن مایع ۱۵۰ گرم (۳/۴ پیمانه)
ماست ۱۶۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه + ۲ ق س)
آرد ۲۸۰ گرم ( ۲ پیمانه+ ۲ ق س)
جوش شیرین ۸گرم ( ۱ق چ+ ۱/۲ ق چ )
بکینگ پودر ۴ گرم ( ۱ ق چ سرخالی
پارت اول
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
واقعا که یکی از بهتریناست و ارزش امتحان کردن داره🤩
✅مواد لازم:
۷۰۰ گرم لوبیا سبز
۱ عدد هویج
۵۰۰ گرم قارچ
۱ قوطی کنسرو ذرت
۱ عدد پیاز
۴ عدد تخم مرغ
نمک
ادویه (فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر ، زردچوبه)
✅طرز تهیه:
لوبیا سبز و هویج رو ریز خرد کنید
داخل آب جوش بریزید تا ۱۵ دقیقه بجوشه
پیاز رو تفت بدید
قارچ خرد شده اضافه و تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه
محتویات داخل آب جوش رو داخل تابه بریزید و تفت بدید
ذرت ، ادویه شامل فلفل سیاه، فلفل قرمز ، پودر سیر و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید
بزارید کنار تا از حرارت بیوفته
۴ عدد تخم مرغ رو بشکنید
نمک اضافه کمی مخلوط کنید
۲ ق غ آرد سفید اضافه و یکدست کنید
مخلوط سبزیجات و اضافه و یکدست کنید
داخل تابه با روغن داغ بریزید و پخشش کنید درش رو نمیه باز بزارید تا با حرارت ملایم بپزه و سرخ شه
وقتی خودش رو گرفت برگردونید تا طرف دیگه هم برشته شه.
داخل ظرف سرو بزارید و هر مدلی دوست داشتین تزیین کنید 😋👌
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
كتلت گوشت چرخ كرده خوشمزه ترین غذاست ، نظرتون نيست؟
كتلت گوشت چرخ کرده غذای مورد علاقه اکثر ماهاست كه تو بچگی همیشه مادرمون برامون درست میکرد يه طعم خاصى داشت و باهاش كلى خاطر داريم بخصوص با سيب زمينى😋
مواد لازم:
2 عدد سیب زمینی
500 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
1 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه و فلفل پاپریکا و پودر سیر و زردچوبه به مقدار لازم
پودر سوخاری 2 قاشق غذا خوری
روغن
.
✔️یک نکته خیلی مهم هم بهتون یاد میدم که داخل ویدیو هست که هم کتلتتون داخل روغن وا نره و هم جذب روغن کمی داشته باشه😎
.
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
آشپزی ونکات اسلامی
کیک مرغ
#کیک_مرغ_معصوم
مرغ پخته شدوه : ۳۰۰ گرم ( یک عدد سینه مرغ ) من از مخلوط سینه و ران مرغ استفاده کردم
خیارشور ریز خرد شده : ۱۸۰ گرم ( حدودا ۶ تا ۸ عدد )
گردوی ریز خرد شده : ۸۰ گرم ( حدودا ۱۲ تا ۱۵ عدد )
هویج ریز خرد شده : ۵۰ گرم ( یک عدد متوسط )
پیازچه خرد شده : ۵ تا ۶ عدد
جعفری خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز : ۳ قاشق غذاخوری
ماست : ۴ قاشق غذاخوری
پنیر خامهای : ۱۰۰ گرم
نان تست. : ۱ بسته
ادویه : نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا و پودر سیر
» هویج و پنیر خامهای قابل حذف
مرغ رو با آب و پیاز و کمی آبلیمو بپزید ، بعد با دستگاه غذا ساز یا رنده یا چاقو خیلی ریز خرد کنید ،،، خیار شور ، گردو ، هویج ، پیازچه و جعفری رو خیلی ریز خرد کنید ،،, تو یه ظرف تمام مواد رو بریزید ،،، سس ، ماست و پنیر خامهای رو اضافه کنید ،،، نمک ، فلفل ، پاپریکا و پودر سیر بزنید و خوب مخلوط کنید.
اطراف نون تست رو ببرید ،،، نون تست رو داخل ظرف به هر شکلی که دوست دارید بچینید ،،، مواد مرغی رو روی نون بریزید و سطحش رو صاف کنید ،،، بهتر یه لایه نازک از مواد روی نون بریزید ،،،، و بعد دوبار نون تست بزارید و بعد مواد مرغی ،،، این کار رو تا آخر ادامه بدین ،،، در آخر تمام سطح کیک رو سس مایونز بزنید ،،، اطراف نون تست رو که جدا کرده بودین با دستگاه غذا ساز یا آسیاب پودر کنید و همه جای کیک بزنید ،،،، حتی میتونید پودر نکنید و به همون شکل به اطراف کیک بزنید تا کیک ظاهر زیباتری داشته باشه ،،، با هر چیزی که دوست دارید مثل هویج رنده شده ، گوجه ، خیار شور یا جعفری تزیین کنید ،،، حتما دو سه ساعت بزارید یخچال تا خنک بشه و لایه ها به هم بچسبن و بعد سرو کنید
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کوفته👩🍳
برای کوفته:
گوشت چرخ کرده 500 گرم
1 عدد پیاز رنده شده
2 حبه سیر رنده شده
1 تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری زیره
▪️▪️▪️
سیب زمینی کوچک 1 کیلو
یا 5 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد پیاز
فلفل سبز و قرمز از هر عدد 1 عدد
2 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری رب چیلی
1 فنجان پوره گوجه فرنگی (من از کنسرو استفاده کردم)
نمک، آویشن و فلفل
Ashpazi_ba_khalaghiatمنبع از پبج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#برش_شکلاتی👩🍳
مواد لازم:
1 لیتر شیر (4 پیمانه)
1 پیمانه کمی سرخالی شکر
3 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته(ذرت یا گندم)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
1 قاشق غذاخوری کره
80 گرم شکلات تلخ
Sunum_agaeiمنبع از پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
سمسمیه #کنجدی 🍥
دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید 2 قاشق ارده 2 قاشق شیره خرما 3 قاشق عسل
مواد رو با دست همه با هم قاطی کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید .....
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شنیتسل_مرغ_با_سس_قارچ"
سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد
نمک فلفل سیاه
تخم مرغ 3 عدد
آب 3 قاشق سوپخوری
زعفران دم ڪرده
آرد سفید 2 پیمانه
پودر سوخارے 2 پیمانه
روغن براے سرخ ڪردن
قارچ به میزان دلخواه
پودر سوپ آماده قارچ 1 تا 2 قاشق غذاخورے بستگے به میزان قارچها داره
آب سرد 1 پیمانه
اول از همه سینه هارو خوب بشورین و از وسط به طور مساوے برش افقے بدین
اگر خیلے سینه ها ضخیم بود به جاے دو لایه هر سینه رو به سه لایه تقسیم ڪنین
هر لایه را بزارین بین دو تا نایلون و با بیفتک ڪوب یڪم بڪوبین اینڪار باعث میشه مرغ زودتر بپزه و نازک تر و خوشمزه تر شه
حالا مرغ هارو با ڪمے نمک و فلفل سیاه طعم دار ڪنین سلیفون بڪشین و بزارین 1 ساعت تو یخچال استراحت ڪنه
بعد از یڪساعت از یخچال خارج ڪنین
تخم مرغ هارو تو یه ڪاسه بشڪنین و با ڪمے نمک و فلفل و زعفرون و آب با چنگال همش بزنین تا از لختے در بیاد و خوب قاطے شه
تو یه ظرف جدا آرد سفید بریزین تو یه ظرف جدا پودر سوخاری
میتونین همه دو پیمانه رو یڪجا نریزین ڪه هدر نره و اردهارو ڪم ڪم بریزین و استفاده ڪنین
حالا بزارین روغن در تابه نچسب با حرارت ملایم داغ شه
لایه هاے مرغ را ابتدا در آردسفید سپس در تخم مرغ بزنین و بعد در پودر سوخارے بزنین
مجدد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخارے بزنین اینڪار باعث میشه لایه سوخارے بهتر مرغ هارو پوشش بده و
بلافاصله در روغ سرخ ڪنین حرارت ملایم باشه وگرنه روے مرغ ها میسوزه توش خام میمونه و زیادے هم ملایم باشه مواد روش خمیر میشه پس حرارت رو تنظیم ڪنین تقریبا ملایم رو به متوسط باشه
وقتے دو طرفش سرخ و طلایے شد حاضره
Shaanowwمنبع پیج