eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو خشکه مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت اینجوری بپز مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرو هندونه مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
دیگه از بیرون آلبالو خشکه نخر و تا فصلش هست خودت براحتی درستش کن. آلبالو خشکه رو نه تنها بچه ها بلکه بزرگتر ها هم عاشقشن فکر نمی‌کنم کسی ازش بدش بیاد. اگه تو هم عاشقشی تو کامنت ها اعلام حضور کن همدیگه رو پیدا کنیم 😉😉😉😉😉 دُم آلبالو ها رو جدا کنید و بشورید یه قابلمه رو پر از آب کرده و روی شعله بزارید زمانی که به جوش اومد دو ق غ نمک بهش اضافه کنید آلبالو ها رو داخل سبد بزارید و به مدت ۳ ثانیه داخل آب فرو کنید این کار رو دو تا سه بار انجام بدید تا پوست آلبالو ها نازک شه و زودتر خشک شن. آلبالو ها رو داخل سینی پهن کنید و جلوی آفتاب بزارید برحسب منطقه ی زندگیتون یک تا سه روز طول میکشه که آب آلبالو ها کشیده شه.🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒 آلبالو ها رو داخل سبد بریزید و بشورید تا گرد و خاکش تمیز شه بعد داخل کاسه ریخته و دو تا سه ق غ رب انار و خیلی کم نمک بهشون بزنید و یک روز داخل سایه بزارید که رطوبت کشیده شه و رب انار به خورد آلبالو ها بره. و اینطور میشه که آلبالو خشکه های سالم و خوشمزه ی شما آماده میشه🤤🤤🤤🤤🤤🤤 مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات
❌❌خداحافظی شیرین با  دیابت شاید روش های زیادی رو امتحان کردی و تا به حال نتیجه لازم رو نگرفتی دیگه وقتش رسیده یه اقدام اساسی برای بهبود دیابتت داشته باشی✋ یک روش جایگزین داروهای شیمیایی دارن، و خیلی ها جواب گرفتن و خوب شدن 😍 ما کنارتون هستیم تا از شر دیابت و انسولین و انواع قرص خلاص بشیم اینجا لینک گذاشتم بزن روش و سوالات رو جواب بده خیلی سریع بهت مشاوره درمان میدن 👇 https://formafzar.com/form/7og3c این فرصت استثنایی هست تا دیر نشده اقدام کنید. یا عدد 5 رو به شماره زیر پیامک کنید ☎️📞 09338073942☎️📞
هدایت شده از  دیدنیهای آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکویت کره ای: ۱۲۵ گرم بیسکویت لوتوس: ۱۱۰ گرم کرم لوتوس: ۸۰ گرم ماسکارپونه: ۱۱۰ گرم وانیل مایع: ۱ قاشق چ‌خوری شکلات سفید: ۲۰۰ گرم Barlin منبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از  دیدنیهای آشپزی
: 💢اول یه پیاز کوچیک رو رنده ریز کردم و آبشو خوب گرفتم. بعد گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کردم (من حدود صد و پنجاه گرم ریختم) اگه گوشت بیشتر میزنید پیاز هم بزرگتر باشه به مخلوط نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر زیره و آویشن زدم. خووب باهم ورز دادم. حدود یک ساعت گذاشتم تو یخچال تا خودشو بگیره. بعد قلقلی کردم و توی تابه با شعله خیلی کم سرخ کردم تا معزپخت بشه. خودش موقع پخت اب میندازه و میپزه. بعد به سیخ چوبی کشیدم. میتونید از اول با سیخ چوبی تو تابه بذارید البته قبلش باید سیخ چوبی رو حدود یک ساعت تو اب بذارید تا خیس بشه و تو تابه نسوزه. البته کباب تسبیحی اصلش یکی درمیون گوشت قرمز و گوشت مرغ چرخکرده است. ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از تبلیغات
شیکترین مانتوهای خنک😱 ویژه ی ماه محرم🖤 باکیفیت بالا ودوخت مزونی💥 قیمت زیر کف بازار😱💣💫 انواع بچگونه های جذاب با بالاترین کیفیت وکمترین قیمت❤😋 جدیدترین شال وروسری های موجود دربازار😎😇 کفشهای اسپورت مجلسی صندل ودمپایی های ترند وبروز😨😳✌🏻 مستقیم وبلاواسطه از تولیدی🧵🧵 تک عمده وهمکاری🤠 لینک کانال👇🏻❤ https://eitaa.com/joinchat/1376845955C9de292d8cf
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
برای ناهار امروز یه ، بدون گوشت و سالم و البته خوشمزه پختم . یا میشه در کنارش مرغ ، یا قلقلی یا گوشت تکه ای هم گذاشت ، اما همین جوری هم یه انتخاب خوب هست برای روزهایی که نمی خواهید از گوشت استفاده کنید . یک پیمانه پلو پز ماش رو پختم ، نباید زیاد له بشه . دو و نیم پیمانه پلو پز برنج رو هم آبکش کردم . دو عدد هویج رو خلالی کردم و سرخ کردم و در آخر یک قاشق غذاخوری آب نارنج تازه زدم . دو عدد پیاز بزرگ رو هم خلالی کردم ، سرخ کردم و زردچوبه زدم . توی قابلمه ، یک لایه برنج ، یک لایه ماش ، یک لایه هویج و پیاز داغ ریختم ، روی اونها شوید خشک ریختم و باز تکرار کردم . بعد هم دم گذاشتم . میشه از کشمش هم کنار این غذا استفاده کرد . به همراه سالاد شیرازی یا ترشی ، خییییییلی خوشمزه میشه . امتحان کنید . من چون دوست دارم پیاز داغ زیاد باشه ، روی اون هم پیاز داغ ریختم . 😋😋😋 وقتی داشتم پیاز داغ رو آماده میکردم. اصلا حواسم نبود که پیاز زرد رو خلالی کنم . پیاز قرمز برای پیاز داغ خرد کردم . پس نگران نشید که پیازها سوخته . رنگ شون به خاطر نوع پیاز تیره است . 😁😁😁 روز خوش خدا حفظ کنه خانم پرتواعلم رو ،واقعا با نکته های جادویی که میگن زندگی ها رو بهشت میکنن😍منم اشپزخونه رو حسابی گرم کردم اینقد شوهرم جلد خونه شده ،زودتر از همیشه میاد خونه ،با یک ذوقی میپرسه امروز چه خوشمزه ای میخوای بپزی خانوم هنرمندم که دلم میخواد همه دستوراتو بلد بودم براش اماده کنم😍🤦‍♀ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف یه غذای خیلی خوشمزست که هم‌ میتونه برای شام و هم ناهار باشه😍 مواد لازم : سینه مرغ ۱عدد سیب زمینی ۱عدد پیاز ۱عدد سیر ۱حبه شیر نصف پیمانه خامه ۳ق غذا خوری قارچ ۸ عدد کره ۵۰ گرم آویشن روغن زیتون ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از تبلیغات
🔴کانالی مخصوص خانومای خاص پسند🔴 🌿دنیایی از محصولات روبان دوزی 🎀 🌿 کیف و روسری👛👒 🌿جوراب وساق دست 🧦🤚 🌿جانماز و تسبیح🕋📿 🌿و ... به مناسبت افتتاح کانال سه تا کیف اول با تخفیف ویژه تقدیمتون میشه🛍 ارسال کیف هامون رایگانه🎁 برای دیدن محصولات جذابمون بیا داخل کانال👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/695402889Cc9c8f9d114
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
مواد لازم: سیب زمینی پخته 4 عدد مغزکرفس 2 عدد گردوخردشده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری کالباس 100گرم برنج آبکش شده 4 تا 5 قاشق غذا خوری(حتما خنك باشه) خیارشور 200 گرم سس مایونز ٥ قاشق غذاخوري سرکه وابلیمو ونمک وفلفل میزان لازم دستور تهیه: کرفس و خياشور رو خرد كنين ، سیب زمینی و کالباس رو نگینی كنين و با هم تركيب كنين، و در آخر گردو و برنج را به مواد اضافه كنين برای سس سالاد نمک ، فلفل ،آبلیمو و سرکه را باسس مایونز مخلوط کنين و هم بزنين تا یکدست بشه، بعد به مواد اضافه کنين و كاملا مخلوط كنين، توي قالب بريزين و يه شب تا صبح بذارين تو يخچال تا مزه ها به خورد هم بره و آماده سرو بشه چقدر گناه در برنامه رخوت ایجاد میکند؟راهکار عملیاتی برای ترک گناه؟ -مشخصه دین قوت است(مومن نیروی خودش را از نیت کارش میگیرد)✅ 4-خواستن قوای روحی از خداوند ،مظهر قدرت اسلام باشید@menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
این میزان برای 8 نفر هست نخود نصف لیوان لوبیا نصف لیوان عدس نصف لیوان آلو یک لیوان قیصی یک لیوان پیازداغ فراوان سیرداغ میزان دلخواه رشته آشی نصف بسته رب گوجه یک قاشق پر شکر و سرکه به مقدار ذائقتون نمک و زردچوبه و نعنا و گلرنگ میزان لازم . اول پیازداغ فراوان درست کنید. بعد یک قاشق سیر داغ. و زردچوبه و دو قاشق نعنا و یک قاشق گلرنگ(از عطاری بخرید واجب هم نیس☺) هم بریزید و تفت بدین. بعد نخود و لوبیای (بهتره خیس شده باشه) بریزید و بذارید باهم بپزه. عدس هم جداگانه بپزید . آلو و قیصی هم با کمی شکر بذارید جداگانه بپزه. بعد از پخت لوبیا و نخود. عدس و آلو و قیصی رو بریزید داخلش. بعد سرکه و شکر (برای ملس شدن) و رب گوجه هم بریزید. یک ربع بجوشه. بعد رشته رو بریزید و بذارید تا جابیفته... چقدر گناه در برنامه رخوت ایجاد میکند؟راهکار عملیاتی برای ترک گناه؟ -مشخصه دین قوت است(مومن نیروی خودش را از نیت کارش میگیرد)✅ 4-خواستن قوای روحی از خداوند ،مظهر قدرت اسلام باشید@menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀ایده پیچیدن خمیر کوکی و کلوچه و انواع شیرینی بدون قالب 😍✌️🍃 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
(کوکو بورک جذاب (شام جدید🧇🧀☘️🍀 از شامای تکراری خسته شدی؟یا دلت یه راحت و خوشمزه رو میخواد؟!… پاشو این غذا رو درست کن که انقدرررر راحت و خوشمزه هست که عاشقش میشی❤️. نکات غذا داخل ویدیو گفته شده فقط بگم قشنگا برای برگردوندن این غذا،چند دقیقه با در بسته بذارید،هروقت اون طرفش طلایی شد،کناره هاش کاملاً از دور تابه جدا میشه و اون موقع به کمک یه بشقاب میتونید برش گردونین و بذارید طرف دیگه هم خوب بپزه🌱… مواد اولیه برای این تابه ای جذابمون: ۱۶ ورق خمیر یوفکا(نصف یه بسته میشه حدوداً،حتی با نون لواش نازکم میشه درست کرد) مخلوط جعفری و پیازچه ۲ ق غ نصف پیمانه شیر ۱/۴ پیمانه روغن یک عدد تخم مرغ یک ق غ پنیر خامه ای ۳ق غ پنیر پیتزا (۱۵۰گرم گوشت چرخکرده و کمی پیازسرخ شده و کمی ادویه به همراه دو ورق ژامبون،مواد داخل بورک اختیاریه کاملاً). 🌸قطر تابه هم ۲۰سانت هست🌸 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمپوت زردآلو 😍😋 مواد لازم: زردآلو💛 شکر🍚 آب💧 برای درست کردن کمپوت زردآلو باهسته توی شیشه زردآلوهای سفت و سالم و میریزیم به ازای هر لیوان آب باید ۳ قاشق غذاخوری سرپر شکر روی زردآلوها بریزم ، در شیشه رو محکم میبندیم و داخل قابلمه میذاریم و حرارت و روشن میکنیم حتما دو سوم شیشه داخل آب باشه بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد ۱۵ دقیقه بهش زمان میدیم که کمپوت ما آماده بشه. اگه از از زردآلوهای نرم و لکی استفاده کنید و زمان بیشتری بذارین روی حرارت بمونه خیلی نرم و له میشه ، اگه زردآلوها بی مزه بودمیزان شکر رو کمی بیشتر کنید میتونید به دلخواه وانیل دونه هل یا چوب دارچین هم اضافه کنید ولی به نظرم طعم اصلی زردآلو بدون اینا خیلی بهتره ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای صبحانه و ناهار هم خوبه😁😁 یک عدد سیبزمینی ۱۰۰ گرم سوسیس ۴ عدد تخم مرغ کره نمک و فلفل ابتدا کره رو ذوب کنید و سیبزمینی های حلقه ای رو از دو طرف خوب سرخ کنید و بعد سوسیس ها هم سرخ کرده و روی سیبزمینی بذارین و سپس تخم مرغ رو وسطشون زده و نمک و فلفل میزنیم و در تابه رو میذاریم تا خو بپزه😍😋   ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
👆👆👆 مواد لازم: دوبسته ژله به رنگ دلخواه(یک رنگ..مثلا ژله انگور بنفش) ۴ قاشق غذا خوری یا ۱/۴لیوان شیر دوبسته ژله الوورا بستنی وانیلی ۲/۵لیوان اب جوش ۳ لیوان ابتدا دوبسته پودر ژله رو ( من از ژله انگور استفاده کردم) با دو لیوان اب جوش +یک قچخ پودر ژلاتین مخلوط و بنماری کردم و گزاشتم که خنک بشه..وقتی خوب خنک شد شیر رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و داخل قالب چرب شده ریختم( با دو..سه قطره روغن چرب کردم قالبمو) بعد داخل قالب ریختم و گزاشتم که نیم ببند بشه..بلا فاصله ژله بستنی پایه رو درست کردم و نصفشو ریختم روی ژلم و گزاشتم که ببنده و سفت بشه..و بقیشو رو هم داخل سینی چرب شده ریختم و گزاشتم که ببنده و با دست گلبرگها رو دراوردم.(از الگو استفاده نکردم..) وقتی ژله رو برگردوندم گلبرگها رو روی ژله گزاشتم و با رنگ خوراکی و زعفرون تزیین کردم. ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
50.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و همزن😍😋 اگه خواستید میتونید از همزن استفاده کنید! یا تو فر ۱۸۰ درجه ۴۰ دقیقه زردآلو نیم کیلو،ارد قنادی یا گندم 2 لیوان، ماست یا شیر نصف لیوان، کره یا روغن مایع نصف لیوان، تخم‌ مرغ ۴ عدد، شکر 1 لیوان، وانیل نصف ق چ،بکینگ‌ پودر 1 ق چ،پودر نارگیل در صورت تمایل 3ق غ 🔴 تخم مرغا و وانیلو‌ با همزن دستی یا قاشق بزنید. به ترتیب شکر روغن و ماست و پودر نارگیلو اضافه و هر بار خوب هم بزنید. ارد را سه بار الک‌ کنید و با بیکینگ پودر مخلوط کنید. طی سه مرحله به مایه ی کیک‌ بیافزایید و دورانی و به یک‌ سمت هم بزنید. داخل تابه یا قابلمه ی سایز متوسط چرب شده با قطر حدودا ۲۵ یا ۳۰ سانت بریزید. روی در تابه حتما دمکنی بزارید تا خمیر نشه. شعله پخش کن بزارید با حرارت متوسط ۴۰ دقیقه ای میپزه. در اخر پخت درشو باز کنید با خلال دندون تست کنید که پخته یا نه.اگه خلال دندون از داخل کیک‌ تمیز دربیاد یعنی پخته. اگه شعله پخش کن‌ نداشتید حرارتو کم کنید که اینجوری یک ساعته میپزه.نیازی به کاغذ روغنی نیست.در اخر اگه دوست داشتید شربت زعفرونی یا شربت بار روش بریزید تا هم‌ خوشرنگ بشه هم شهددار ‌🍩 😍 🌸 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍 ۵۰۰ گرم هویج ۱ لیوان چایخوری شکر ۱ لیوان آب ۳ بسته بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم کره ۲ ق غ پودر کاکاعو شیر ۲ لیوان برای سس شکلاتی: ۱ بسته خامه صبحانه ۱ لیوان چایخوری شکلات ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 😘 ‏ ‌🍩 😍 🌸 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a