eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ورق طلای خونگی از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
هرکی میاد خونمون میخکوب یخچال مون میشه میگه این عکسای قشنگ چه جوری مگنتش کردی منم لینک این کانال به
خیلی وقته دنبال یه چاپ سرا می‌گشتم بشه بهشون اعتماد کرد هم کادرشون خانم باشه هم با کیفیت چاپ کنم تا این دوستم لینک این کانال فرستاد روی هر چی که بخوای برات عکس تو چاپ میکنن تازه عکس ها بی کیفیت تو رایگان برات طراحی وبا کیفیت میکنن👇 https://eitaa.com/joinchat/1479344493Ca40486ff7b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترفند سرخ کردن بادمجون👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه  دوست مهاجر افغان  به اسم معصومه داشتم  که  کمک آشپزه یه تالار عروسبی در ورامین بود.. @marjan_mazeh @marjan_mazeh در ازای کار کوچیکی که براش انجام دادم یه عالمه بادمجون سرخ کرده برام آورد ، گفتم: تو این شرایط اقتصادی و گرونی روغن بهتر نبود یه چیزه مناسب تر می آوردی؟؟؟ آخه بادمجون خیلی روغن میکشه.. گفت ما برای هر ۴ کیلو بادمجون فقط  از یک کیلو روغن استفاده میکنیم که تازه نیم کیلو هم اضافه میاد.. اما این نکات رعایت میکنیم : انتخاب درست جنس بادمجون اندازه صحیح بادمجون شناور بودن بادمجان در روغن و مهمترینش : پوست گیری صحیح و اینکه بادمجون چ ا قو  🔪🔪 نباید بخوره🍆🍆 حالا بریم سر نکات اصلی ❌❌به این نکات کلیدی خوب دقت کنید: ❌ @marjan_mazeh @marjan_mazeh ⛔مراقب باشیم ⛔ ❌❌بعد از نمک زدن و عرق کردن بادمجان ها نباید با شستشوی زیاد و با آب بادمجان ها را سنگین کرد ، فقط آب بکشید ❌❌ ❌❌ به هیچ عنوان در بدنه ی بادمجان حفره ایجاد نکنید با این کار راه نفوذ روغن به درون بادمجان ها باز و روغن به درون کشیده می شود ❌ بعد از شستن خوب خشک خشک کنید❌ ✅ ترجیحا  از پوست گیر استفاده کنید ✅بادمجان های با پوست صاف ، چرمی، و مشکی را  انتخاب کنید ، بادمجان هایی که رگه هایی از بنفشی دارند  مناسب سرخ کردن نیستند ✅ از روغن مخصوص سرخ کردنی به دلیل سنگین و مقاوم بودن استفاده کنید این نوع روغن به خوب سرخ و طلایی شدن بادمجان کمک زیادی میکند ✅اگر زمان استفاده از پوست گیر متوجه شدید امکان کنده شدن گوشت بادمجان وجود داره بذارید پوست باشه و با چاقو جداش نکنین @menoeslami
معجزه سرعت ابغورگیری با مخلوط کن👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامانی شهلا تو کل فامیل آبغوره هاش معروف بود.. و یه روش عجیب داشت😱😱😱 @marjan_mazeh @marjan_mazeh ❌اول چند تا نکته بگم که سوال های پر تکراره:❌ 🔻مصرف ما در آبغوره زیاده و معمولا توی ۶ ماه این آبغوره ها مصرف میشه ، اگر برای طولانی مدت میخواین نگه داری کنید : ✅شما میتونید این آبغوره رو بجوشونید، کف روش بگیرید و توی ظرف های شیشه ای بریزید با کمی روغن زیتون پوشش بدید که هوا نگیره ، در ظرف محکم ببندید و چند سال نگه داری کنید.. 🔻نکته دوم : تا دو سه روز از بطری ها مراقبت کنید تا گاز باعث ترکیدی نشه✅ 🔻نکته سوم: سلیقه ما اینه که رنگ آبغوره سبز و طعم تازگی و کمی لرد داشته باشه، گاز دار باشه اگر این طعم و رنگ رو دوس ندارید حتما بجوشونین و از یک جوراب نازک رد کنید 🔻این در واقع یک آبغوره فوری هست و یک پیشنهاد... چنانچه روش بهتری دارید حتما همون‌روش ادامه بدید😎 مامانی شهلا زن عموی مته بخاطر همین از بچگی باهاش آشنام از اون دسته از آدماست که از دست هر کسی غذا نمیخوره و تامطمئن نباشه لب نمیزنه.. یه روش جالب انجام میداد، چکمه های مخصوص و تشت رویی بزرگی داشت غوره ها رو توی تشت تمیز رویی میریخت و با چکمه عصاره میگرفت... بعد ها که سنش بالاتر رفت به تدریج با این روش گرفت و هنوز میگیره و میگه؛ کاش‌ زودتر فهمیده بودم ا💕میدوارم استفاده کنید و لذت ببرید💕 #آبغوره_گیری از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید @menoeslami 👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
درود بر شما💫 کیک با روکش مخملی مواد لازم براي تهيه كاور مخملي كره كاكاءو یا روغن جامد لادن ٥٠٠ گرم شكلات تخته اي سوربن كاله ٢٥٠ گرم رنگ پودري دلخواه مخصوص شكلات روش تهيه در يك ظرف گود كره كاكاءو و شكلات تكه تكه شده بريزيد و روي بخار آب قرار دهيد تا كاملا ذوب شوند سپس رنگ پودری دکول را اضافه كنيد هم بزنيد و در اخر در يك الك رد کنید تا گوله هاي ريز ذوب نشده جدا شوند همه مواد را در دستگاه مخصوص پیستوله بریزید توجه داشته باشيد اگر تركيبات از صافي يا الك عبور نكنند گوله هاي ريز در تركيبات موجب خرابي دستگاه خواهد شد تركيبات را هم بزنيد تا ولرم شده به درجه ٢٥ سانتي گراد برسد بعد در دستگاه بريزيد كيك را از قبل با خامه کاور کنید و در یخچال بمدت ٤ ساعت قرار دهید وبعد از این مدت ، با استفاده از دستگاه با رعايت فاصله سی سانتیمتر روي کیک بزنید @sorbon_professional خامه مخصوص رنگ خوراکی کپی کیک @irankopykake از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
خورشت بامیه😋👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . حد وسط نداره یا خیلی دوسش داری، یا اصلاااا دوسش نداری رو میگم😜 . . این بامیه جنوبی نیست… فکر کنم هر منطقه به سبک خودش خورش بامیه رو درست میکنه بعضیا لپه و سیب زمینی میریزن بعضیام غوره غوره بعضیا فقط با رب بعضیام فقط با پوره گوجه ولی من اکثر مواقع اینجوری درست میکنم و بی اغراق بسیااااار خوشمزه میشه🤌🏻😍 . روش پخت شما چه جوریه؟ تو کامنتا بنویسین همه استفاده کنن😍 . . از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
ترفند میخ در خیارشور👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌وای وای یادم رفت تو فیلم اینا رو بگم😱😱❌❌ @marjan_mazeh @marjan_mazeh 🚩اول از همه قبل از نکات بگم که حتی با خیار معمولی و درختی هم میتونید این روش انجام بدید و بعد از ۱۰ روز یه خیار شور فوق العاده داشته باشید، سوراخ کردن خیار و ترکیب داغ سرکه و آب و نمک و نخود همگی کمک میکنن که خیارشور زود عمل بیاد💕😎 ❌حالا بریم سراغ نکات:❌ 🔻اول از همه اینکه حتما آخر سر قبل لز کیپ کردن درب ظرف ۵ عدد نخود خام بندازید باعث گاز دار شدن وبهتر عمل اومدن خیار شور میشه.. 🔻دوم اینکه؛ درب ظرف با یه نایلون محکم کیپ کنید تا پایان ۱۰ رور درب ظرف به هیچ عنوان باز نکنین 🔻سوم اینکه : اگر به مقدار زیاد درست میکنید و یخچال جا نداره حتما محیط خنک باشه 🔻چهارم اینکه : مثل این خیار شور پیدا نمیکنید😎 پس درست کنید و لذت ببرید💕💕 از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
ناگت مرغ بازاری👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت مرغ دستور پست بعدی برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
ناگت مرغ خانگی به روش بازاری🍟🐓😍 @azammoosavi6 كاری از : Gorsel sahibi 👇 @maha_hatam 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏 دستور ناگت مرغ از این ساده تر با چند قلم مواد وجود ندارد حتما امتحان کنید مواد لازم 👇 یک کیلو سینه مرغ تازه حدودا دو عدد (می توان مقدار آن را کمی کمتر کرد) یک عدد سیب زمینی آب پز شده و سرد شده متوسط نان باگت آغشته به شیر ( نان باگت خشک یا نرم، نصف لیوان شیر روی آن بریزید و بگذارید تا نرم و خمیری شود) ادویه ها(یک بسته پودر وانیل معادل نصف قاشق مرباخوری، پودر سیر، تخم گشنیز آسیاب شده، زنجبیل، پودر فلفل سیاه، سس باربیکیو ، یک عدد عصاره مرغ من مارک مگی ریختم(اختیاری) و مقداری نمک) همه مواد را در غذاساز ترکیب کرده و با هم خوب مخلوط کنید در این مرحله یک تکه از مواد سرخ کنید تا بفهمید نمک و ادویه آن چه جوری اگر کم بود میتوانید اضافه کنید. برای فرم دادن مواد میتونید یک تکه کوچک از مواد با دست خیس بردارید و گرد کنید یا مانند من تمام مواد را بین دو تا کاغذ روغنی پهن کنید مانند فیلم و فقط نیم ساعت در فریزر می گذاریم نمی خواهیم یخ بزند❌❌ فقط می گذاریم خنک شود و منسجم شود تا بتوانیم برش بزنیم. بعد از اینکه به شکل و اندازه دلخواه برش زدیم هر تکه را در چند قاشق شیر و یک عدد تخم مرغ که مخلوط کردیم بزنید و سپس در پودر سوخاری بغلطانید. (اگر پودر سوخاری شما مثل من خیلی نرم است، ممکن است لازم باشد آن را دو بار در شیر و تخم مرغ و بعد در پودر غوطه ور کنید تا کاملا با پودر سوخاری پوشیده شود) می توانید ناگتها را همینجوری فریز کرده و سپس در پلاستیک قرار دهید و هر وقت خواستید در بیارید و سرخ کنید. یا همونجا سرخ کنید و میل کنید. یا روی آن روغن اسپری کنید و در سرخ کن بدون روغن با دمای 180 درجه قرار دهید تا رنگ طلایی به خود بگیرند. با سس و خیار شور و گوجه و کاهو عالیه. نوش جان 🙋🏻‍♀️ برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
جمعیت هلال احمر ایران شماره کارت و کد دستوری زیر رو جهت کمک به مردم مردم مظلوم غزه و فلسطین اختصاص داده. شرایط مردم غزه واقعا وحشتناکه. هرکس باید در حد توانش کمک کنه. 📱کد دستوری: #۵*۱۱۲* 💳 شماره کارت: ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۸۷۵۸۳۳۶ به نام جمعیت هلال احمر ♻️ انتشار حداکثری این پست کمترین کاریه که هرکسی برای کمک به مردم مظلوم غزه میتونه انجام بده🙏
کیک شکلاتی اتشفشان👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک اتشفشان👇 برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کیک شکلاتی آتشفشان خوشمزه و سس شگفت انگیز👌🏼🫠😍 @azammoosavi6 كاری از : Gorsel sahibi 👇 @maha_hatam 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏 بو و طعمش عالی دارد😍 ——————————————— مهمترین چیز در دستور پخت این کیک کیفیت پودر کاکائو است، حتما از طعم دهنده کارامل خوب استفاده کنید. ———————————————— مواد تشکیل دهنده سس از هر کدام نصف لیوان (روغن مایع، شیرخشک، پودر کاکائو، شیر یا آب) افزودنی های اختیاری ولی با اینها بو و طعم شگفت انگیزی میگیرد (مقداری اسانس کارامل یا سیروپ کارامل، دو قاشق غذاخوری کره و دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه) اگر مخلوط شما خیلی غلیظ به نظر می رسد، آن را با مقداری آب رقیق کنید ————————————— مواد تشکیل دهنده کیک 4 عدد تخم مرغ متوسط ​​اگر بزرگ بود فقط 3 عدد کافی است مقداری نمک(خیلی کم)، طعم دهنده (من سیروپ کارامل زدم شما میتونید اسانس کارامل هم بریزید)و یک قاشق آب لیمو (یا سرکه سفید) . خوب با همزن بزنید تا دو برابر شود، به تدریج یک لیوان شکر اضافه کنید آنقدر هم بزنید تا مخلوط خامه ای و سفید شود بعد روغن نصف لیوان یا همان پیمانه نصف لیوان شیر را اضافه و خیلی کم مخلوط کنید و مواد خشک الک شده (دو پیمانه یا لیوان فرانسوی دسته دار آرد، نصف پیمانه پودر کاکائو و یک بسته بیکینگ پودر معادل یک قاشق غذاخوری) را اضافه کنید. با همزن دستی دورانی هم بزنید تا مخلوط شود ———————————— قالب گرد یا مربع را بردارید و با قلم مو به اَرده آغشته کنید . مخلوط را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید برای من حدودا 45 دقیقه طول کشید اما بسته به شکل و اندازه قالب زمان متغییر است. —————- در مدتی که کیک در فر بود سس را آماده کردم وقتی کیک بیرون آمد ده دقیقه صبر کردم و سس را روی آن ریختم. نوش جان ——————————————- برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
موس بستنی👇