فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه و متفاوت😋😋
Pinkchery_irمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
#مربای_سیب 🍏 😋
▫️1 کیلو سیب زرد
▫️1 کیلو شکر
▫️2 لیوان اب
▫️1 قاشق مربا خوری اب لیمو
🍎🍎🍎🍎🍎
🔸آب وشکر رو روی حرارت گذاشتم تا شکر قوام بیاد.
سیب ها رو پس از شستن پوست کندم وبه قطعات مکعبی خرد کردم ووقتی شکر قوام گرفت به اون اضافه کردم.حدود نیم ساعت طول کشید تا مربا قوام گرفت وسیب ها پخته شد.بعد شعله رو خاموش کردم ووقتی مربا سرد شد اب لیمو رو اضافه کردم و به ظرف مربا منتقل کردم ودر یخچال گذاشتم.
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
#سمبوسه_پیتزایی 🌮 😋🥐
▫️خمیر یوفکا......به مقدار لازم
▫️قارچ......150 گرم
▫️ژامبون یا سوسیس......150 گرم
▫️فلفل دلمه ای.....1عدد
▫️سیب زمینی پخته.....1عدد
▫️جعفری.....نصفه پیمانه
▫️نمک و فلفل و آویشن
🔸ابتدا سیب زمینی رو بپزید.سپس نگینی خرد کنید.در یک تابه قارچ رو خرد کرده.در کمی کره تفت بدید تا آبش جمع بشه.قارچ با حرارت بالا و کمی آبلیمو تفت بدید.که سیاه نشه.سپس بهش سوسیس خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.در آخر سیب زمینی خرد شده.نمک و فلفل و آویشن و جعفری خرد شده هم بریزد.بزارید مواد کامل خنک بشه.بعد از خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه بگیرید.مواد رو یه طرف مواد به صورت سه گوش بریزد و بپیچید.لایه آخر کمی آب بزنید که کامل به هم بچسبه.بعد در روغن داغ سرخ کنید
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو تره🍱🍱🍱
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین دستور کیک میوهای🍑🥧
این کیک مغزدارو میتونی با هلو و شلیل هم درست کنی.🍓🍎🍑
یه گزینه عالی و خوشمزه برای مهمونیاتونه. حتما ذخیره اش کن😋🤌
.
✅ مواد لازم:
زردآلو: ۸ الی ۱۰ عدد (نصفش پوره شه)
روغن مایع: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ و نیم پیمانه
وانیل: نصف ق چ ایرانی (نصف بسته ترکی)
ماست: ۱/۳ پیمانه
پودر نارگیل: ۲ ق غ
زعفرون دم شده: ۱ ق غ (اختیاری)
آرد سفید قنادی: ۲ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ ق غ
نمک: نوکق چ
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
.
✅ سایز قالب:
مستطیل ۲۰ در ۳۰
یا گرد ۲۲ الی ۲۴ سانت
.
✅ دما و زمان پخت:
فر حتما قبل از شروع کار (یعنی از یک ربع قبل از پخت داغ شه)
فر گازی : ۱۸۰ درجه المنت پایین و ۴ دقیقه آخر گریل
فر برقی: ۱۷۰ درجه المنت پایین و دور فن
توستر و سولار و ... : ۱۵۵ درجه و المنت پایین و فن
🟠 به مدت ۳۵ دقیقه الی ۴۵ دقیق میپزه، به هیچ وجه قبل از نیم ساعت در فرو باز نکنید. و بعد از ۳۵ دقیق تست خلال دندون برید.
بعد ازینکه از داغی افتاد دیواره هاشو جدا کنیدو برش بزنید و بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید.
من با شیر عسلی و نارگیل و برش های نازک زردآلو تزیینش کردم.
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
.
✅ برای دیدن آموزش انواع کیک های عصرونه به پیجم سر بزن😋♥️👆
.
#کیک_عصرانه
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری آبش کن‼️
این روش برای گاناش در مقدار کم و ذوب کردن شکلات های سفید و رنگی خیلییی خوبه.
ظرفم کثیف نمیشه😎😜
.
🔺آموزش این دسر خوشمزه تو پست قبلی هست.🤤
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
#گاناش_شکلاتی #گاناش #شکلات #دسر #آشپزی
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمنوش آرامبخش :
سیب
دارچین
زعفرون
گلاب
آب جوش
۱۰ الی ۱۵ دقیقه بذارید دم بکشه بعد نوش جان کنید.
.
اگه دوست داشتید در کنارش کیک هم بپزید، آموزش کیک تو پیجم زیاد هست ( کیک زبرا رو ببینید)
.
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خوشمـــزگیــــش هرچی بگم کمـــــه، بمــب انرژی هم که هست😜یدونه موز میخوایم با ۲ تا بستنی لیوانی و نصف بسته بیسکوییت مادر، نصف لیوان شیر. همه رو باهم میکس کردم. یه کمی ازش نگه داشتم توش ۲ ق پودر قهوه فوری و ۱ ق پودر کاکائو ریختم و دوباره میکس کردم ریختم روی قبلی. ترکیبش بی نظیره. حتما امتحان کنید😋👌غلیظ و خنک و خوش طعم...
.
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
.
.
.
.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلم شوراهای رنگی👇
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
بدو تا دیر نشده که الان بهترین فرصت واسه گذاشتن کلم شوره😋🥰
چون فصل گل کلمه و قیمت همه مواد لازم این شور خیلی مناسبه👌
.
(بعد از یک و نیم ماه اولین پست رو دارم میذارم، به امید روزی که حال دل هممون خوب بشه و شادی به دلها و خونه هامون برگرده)
.
❤️ مواد لازم:
گل کلم ۲ کیلو 🥦🥦
هویج ۱ کیلو🥕🥕
کرفس ۵۰۰ گرم🥬🥬 (من چون دوست دارم ۱ کیلو استفاده میکنم)
فلفل تند ۱۵۰گرم (حدود ۵ تا)🌶️🌶️
سیر ۳ بوته
ترخون ۱۰۰ گرم🌿🌿
شوید ۱۰۰ گرم🍀🍀
جعفری ۱۰۰ گرم☘️☘️
مرزه ۱۰۰ گرم🌱🌱
گشنیز ۱۰۰ گرم دلخواه
💓 برای رنگی کردن : زردچوبه و لبو میخوایم🥰
جایگزین لبو کلم بنفشه.
.@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
❤️ طرز تهیه:
به ازای هر ۴ لیوان آب جوشیده سرد شده، ۳ قاشق غذا خوری نمک و ۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید. ( اگه حجم موادتون کمه میتونید آب جوش بریزید، اینجوری شورها زودتر آماده میشه😉)
💚 کلم و هویج و ... و سبزیجات رو باید خوب بشوریم و بذاریم کاملا خشک شه.
💚 پوست هویج حتما باید گرفته شه و بعد حلقه حلقه شه. (میتونید با قالب شیرینی، قالب بزنید خوشگل تر شه)
💚 گل کلم ها رو با دست خرد کنید تا قشنگتر بشه.
💚 ساقه های کرفس رو اندازه بند انگشت خرد کنید.
💚 حالا یک لایه از سبزیها بچینید کف شیشه و بعد از باقی مواد بریزید. یادتون نره سیر و فلفل تند لا به لای مواد بذارید. این کارو تکرار کنیدتا ظرف پر شه. بعد دوباره سبزی بذارید.
💚 محلولی که درست کردید رو تا پر شدن کامل ظرف بریزید و بعد یه نایلون بذارید رو شو درشو ببندید.
💛 برای رنگ زرد: به ازای هر ۴ لیوان آب جوشی که استفاده کردید، ۱ ق زردچوبه بریزید.
💜 برای رنگ قرمز: ۲ ق لبو خام رنده شده یا ۳ ق کلم بنفش رنده شده.
💚دیگه نکته ی خاصی نداره.🥰😉
بعد از باز کردن درشون، همیشه با ملاقه تمیز بردارید و باقی مانده شور روداخل دبه برنگردونید و جداگانه نگه دارید چون باعث کپک زدن میشه.
فقط مدت زمان آماده شدنش ۱۴ روزه. ۷ روز اول در جای گرم و ۷ روز دوم در جای سرد ، بعدشم نووووش جونتووووون💓🌺
بعد این مدت تو بالکن یا جای خنک نگه دارید تا یک سال هم میمونه ولی یکم نرم میشه. ۶ ماه اول عالیه.
.
@fatemeh_faghanian
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات
✨
آرامش واقعی رو تو دنیای نقاشی تجربه کن 🥰
https://eitaa.com/joinchat/294977884C863dc381d9
آموزش تخصصی مدادرنگی ➕ پشتیبانی نامحدود👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد فانتزی یا بربری: ۲ لیوان سرخالی
آب ولرم: نصف لیوان شاید ۲ ق بیشتر استفاده شه
روغن: حدود ۴ ق غ
خمیرمایه: ۱ ق چ سرپر
نمک: ۱ ق چ
شکر: ۱ ق چ
همه ی مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم بعد آب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و ورز میدیم تا یک گلوله بدست بیاد بعد روغنو اضافه میکنیم و ورز میدیم کل فرایند ورز دادن حدود ۱۰دقیقه زمان میبره. بعدش چونه میگیریم و روشو نایلون چرب شده میکشیم و میذاریم ۳۰ دقیقه استراحت کنه. بعد استراحت خمیر آماده است کافیه یکم ورز بدید تا پفشو بگیرید وبعد پهن کنید کف تابه ضخامتش کمتر از نیم سانت باشه چون خیلی پف میکنه. بعد بذارید تو فر با دمای ۲۰۰ مدت ۱۲ دقیقه تا نیم پز شه بعد بیارید بیرون و تاپینگ های پیتزا رو بچینید روش و دوباره یک ربع بذارید تو فر. و به به 😋🤤👌
برای کش اومدن پیتزا میتونید آب اسپری کنید روش.
.
.
.
.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی با یه تخم مرغ
دختر خانوما ،نوعروسای گل خانومهای کم تجربه،هر خانومی کدبانو شده از روز اول این مدلی نبوده ها 😉 اینقدر خراب کرده که الان کدبانوی خانواده شده😁 تا یک غذا و شیرینی درست میکنید خوب نمیشه ناامید نشید دوباره بپزید تا متوجه اشگال کارتون بشید ،کار خوب کردن از زیاد انجام دادنه اینو همیشه تکرار کنید تا ناامید نشید ،هر دختر و خانومی باید یک کدبانوی تمام عیار فامیل بشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩 #حلوا_هویج😍
🌸 #کلیپ
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩 #مینی_کیک😍
🌸 #کلیپ
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_آجیلی 😍😋
تخم مرغ - 8 عدد
شکر - 240 گرم(حدودا یک و یک پنجم پیمانه)
آرد - 230 تا 240 گرم(هر پیمانه آرد حدودا 130تا150گرمه بهتره با ترازو وزن کنید)
شیر - 50 گرم(یک چهارم پیمانه)
روغن مایع - 50 گرم(یک چهارم پیمانه)
آجیل - 150 گرم (گردو ،فندق،یا پسته)
بیکینگ پودر - 18 گرم(به نظر من زیاده 2قاشق چایخوری کافیه)
🍩 #کیک😍
🌸 #کلیپ
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_موزی🍌 😋
▫️4 عدد موز
▫️60 میلی لیتر عسل یا کارامل (حدود دو قاشق غذاخوری)
▫️مغز فندق
▫️شکلات
🔸موزها رو برش بزنید و برای سه تا چهار ساعت در فریزر قرار بدید. سپس در مخلوط کن یا غذا ساز اون رو با کارامل و یا عسل کامل میکس کنید و مجدد در فریزر قرار بدید تا خودش رو به حالت بستنی بگیره.. با نون بستنی قیفی سرو و با شکلات مغز فندق یا گردو تزیین و نوش جان کنید
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_زبان
🥳🥳🥳🥳
نیاز داریم به یه خمیر هزار لا و شربت بار یا عسل
خمیر هزار لا از هایپری ها لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
خمیر و باز میکنیم یه لایه روش شربت میزنیم بعد کنار هم قالب میزنیم تا آخر بعد میچینیم کف سینی فر برای این شیرینی دو لایه خمیر و روی هم قرار بدید و روش دوباره شربت و در آخر با چاقو خط انداخته میره تو فر ٢٠٠ درجه به مدت نیم ساعت آخر هم روش گریل بزنید خوشرنگ بشه و اگر برشته تر دوست دارید میتونید یکم بیشتر بزارید بمونه
اینم از شیرینی هامون که آماده شدن بسیار ترد و خوشمزه
شربت باری که میگم و اینجا میتونی ببینی البته با مقدار کم درست کن بعد مابقی و میتونی نگه داری هر زمان برای کیک یا شیرینی ها نیاز بود استفاده کنی
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
دسر خوشمزه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#دسر_خوشمزه
مواد لازم:
یک لیتر شیر
دو قاشق غذاخوری نشاسته(گندم یا ذرت) دو قاشق غذاخوری آرد
یک لیوان شکر
یک عدد زرده تخم مرغ
یک پاکت وانیل 5 گرمی
50 گرم کره
یک پاکت خامه(200 میلی)
برای تزئین: بیسکوئیت بورچاک یا هر بیسکوئیتی به دلخواه
میوهی دلخواه
طرز تهیه:
شکر آرد نشاسته زرده تخم مرغ و شیر را داخل قابلمه مخلوط میکنیم. روی حرارت میگذاریم و مدام هم میزنیم تا بجوشد و قوام بگیرد. از روی حرارت برداشته کره و وانیل را هم مخلوط میکنیم.
روی کرم را سلفون میکشیم تا رویه نبندد و 2_3 ساعت میگذاریم تا خنک شود. خامه را هم اضافه کرده (بهتر است از خامه قنادی استفاده کنید) و 2_3 دقیقه با همزن میزنیم.
بیسکوئیتها پودر میکنیم و میوهها را برش میزنیم.
داخل ظرف های سرو ابتدا محلبی بعد بیسکوئیت و کنارهها میوه و دوباره محلبی و در آخر بیسکوئیت بریزید و با میوه تزئین کنید.
1_2 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد سرو نمایید.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک فول شکلاتی
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
کیک فول شکلاتی😍😋
مواد لازم:
کره:🧈 ۱۱۳گرم ⠀
(حدودا ۱۰دقیقه قبل شروع کار از یخچال در بیارید)⠀
شکر قهوهای:🍚 ۱۰۰گرم (۱پیمانه سرخالی)⠀
شکر سفید:🍚 ۱۰۰گرم (۱/۲پیمانه)⠀
تخممرغ:🥚 ۱عدد (بزرگ)⠀
ماست:🍶 ۵۰گرم (۱/۳ کاپ)⠀
خامه صبحانه: 🥣۶۰گرم (۱/۳کاپ+۱قغ)⠀
شیر: 🥛۱۱۳گرم (۱۱۳میلیلیتر)⠀
وانیل:🌸۱/۴قچ⠀
آرد:🥡 ۱۸۵گرم(۱+۱/۳پیمانه)⠀
پودر کاکائو: 🍫۹۰گرم (۱پیمانه)⠀
بیکینگپودر: 🥄۱/۲قچ⠀
جوششیرین:🥄۱/۴قچ⠀
نمک:🧂۱/۴قچ⠀
شکلات ۸۴٪:🍫 ۵۰گرم⠀
شکلات نسوز:🍫 برای تزئین⠀
نکات⠀
۱.فر رو حتما ۱۰ دقیقه قبل از پخت کیکیتون روشن کنید. برای پخت کیک دمای فر رو روی ۱۷۰ درجه و حدودا ۶۰تا ۷۰دقیقه زمان لازمه.⠀
۲.اگه از شکلات خیلی زیاد خوشتون نمیاد میتونید از شکلات خورد شده استفاده نکنید یا اینکه مقدار پودر کاکائو رو نصف کنید و به جاش همون اندازه آرد اضافه کنید.⠀
۳.اگه میخواید دقیقا کیکتون مثل مال من بشه پس دقیقا مقدار رو رعایت کنید (از ترازو استفاده کنید).⠀
۴.جوششیرین جایگزین نداره.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات
‼️✅ دیابت و کبدچرب درمان شد ✅‼️
❌ مشکل دیابت داری؟؟؟
❌ از کبدچرب رنج میبری؟؟؟؟
❌ از مشکل پروستات کلافه شده ای؟
بیا تا راهشو بهت بگم. بنده حکیم خدایی با ده سال سابقه کاری در زمینه طب سنتی با دارو های گیاهی خیلی راحت مشکلتو درمان میکنم بدون عوارض
کافیه یه سر بیای توی کانالم آیدی کانالم رو این پایین برات میذارم 👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1251148164C5bb82e0f3f
☝️☝️☝️☝️☝️
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان خرمایی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#نان_خرمایی
دستور تهیه :
250گرم خرما رو پوست و هسته بگیرید(حتی الامکان ازخرمای نرم استفاده کنید،اگه خرما سفت بود یکی دو قاشق آب اضافه و روی حرارت ملایم قرار بدید تا نرم بشه)حدود 3/4لیوان گردوی نگینی+1قاشق چایخوری دارچین+نصف قاشق چایخوری زنجبیل را به خرما افزوده و مخلوط کنید.
نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر رو در ظرفی بریزید و 1لیوان شیر ولرم به اون اضافه کنید؛روی ظرف را بپوشانید 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
در کاسه ای 2 قاشق عذاخوری شکر+نصف لیوان روغن مایع+1/3قاشق چایخوری وانیل ریخته و خمیرمایه عمل آمده را افزوده و حدود 450 گرم آرد الک شده را به تدریج اضافه کنید...روی سطح کار به صورت مویی آرد بریزید و خمیر که کمی جمع شد روی سطح کار قرار بدید و به صورت مویی آرد اضافه و ورز بدید تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه.
حدود 10 دقیقه ورز بدید یا 100 مرتبه به سطح کار بکوبید.
مقدار آرد در تهیه نانها تقریبی ست و باید کم کم آرد را اضافه کنید...اگه یکباره بریزید خمیر سفت و خشک و ترک میخوره و نان پوک نمیشه.
خمیر آماده را در کاسه چرب قرار دهید و +روی آن ایجاد کنید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در جای گرمی برای حدود 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی بگیرید.برای اندازه گیری دقیق تر میتونید از ترازو کمک و چانه های 50 گرمی از خمیر بگیرید.
حدود 15 تا 16 عدد چانه 50 گرمی به دست میاد.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و چانه ها را در سینی بچینید.
داخل هر چانه مقداری از مواد خرمایی قرار داده و گوله کنید.
سپس با کف دست یا توسط مهر آغشته به آرد مقداری سطح گوله ها را صاف و مسطح کنید.
سپس با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران+1قاشق غذاخوری شیر+1قاشق غذاخوری شکر روی نانها را رومال کنید.
این نان نیازی به استراحت دوم نداره
از ربع ساعت قبل فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد رو شن و کف فر ظرف آب قرار دهید.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a