هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نذری خورشت قیمه در حجم زیاد
قیمه مجلسی 😇🥸
چطور شد ☺️
@honare.ashpazi99
By:@masoud_abedinii
این روشی که من پختم برای مجالس و نذری خیلی جوابه ، گوشت گوساله رو از قبل بپزید
به پخت ۸۰ ٪برسه خوبه
لپه رو هم از قبل بپرید اون هم در حد ۸۰ ٪حتما آبش رو دور بریزید ...
موادی که نیاز دارید به به تفکیک هر نفر :
گوشت گوساله ۶۰ گرم
پیاز ۴۰ گرم
زردچوبه ۱ گرم
فلفل سیاه گرم ۰،۵
نمک ۲ گرم
لیمو امانی ۱ گرم
آب ۲۵۰ سی سی
لپه ۲۵ گرم
رب غلیظ ۲۵ گرم
سیب زمینی ۵۰ گرم
.
.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
⚫«إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ»⚫
🔴جامعه هنری در شوک فرو رفت😔🖤
پروانه معصومی بازیگر این روزهای یوسف پیامبر ع درگذشت
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
علت فوت و مشروح خبر👆
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
44.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو اقتصادی
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید
حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#کوکو بادکوبه ای👩🍳
مواد لازم برای چهار تا شش نفر:
یک عدد مرغ (با وزن یک کیلو و سیصد گرم)🍗
سه عدد سیب زمینی درشت🥔
دو عدد پیاز🧅
پنج عدد تخم مرغ🥚
ادویه شامل: نمک و فلفل قرمز و سیاه و پودر سیر🌶🧂🧄
زعفران اعلا💛
پودر هل
آب و روغن🥃💧
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
💰کوکو اقتصادی💰
⬇️👨🏻🍳بریم سراغش👨🏻🍳⬇️
چه موادی لازم داریم؟!🤔
پیاز متوسط 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
فلفل سیاه و فلفل قرمز
زردچوبه 1 ق م
نمک نصف ق م
پودر لیمو عمانی 1 ق م
آرد نون سنگک 1 ق غ
شوید خشک نصف لیوان
زرشک 2-3 ق غ (سلیقه ای)
برنج 4 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه
چطوری درستش کنیم؟!🤔
1️⃣پیاز رنده کن آبشو بگیر با ادویه و 1 ق غ آرد نون سنگک قاطی کن و 4 تا تخم مرغ و بهش اضافه کن و خوب هم بزن و 1 ساعت بذار یخچال
2️⃣روغن بذار داغ شه مواد و بریز با شعله کم حدود 20 تا 30 دقیقه بذار بپزه بعد برعکسش کن تا اون طرفش هم بپزه
3️⃣لوبیا 2 ساعت با 2 ق چ نمک خیس کن و بعد 1 ساعت بپزش
4️⃣برنج و با 4 ق چ نمک 2 ساعت خیس کن بعد آبجوش درست کن برنج و آبشو بگیر و بریز تو آب جوش 7 دقیقه که گذشت لوبیا هارو بریز روش و 2 دقیقه که موند با آب سرد آبکش کن
5️⃣کف ظرف روغن و نصف ق م زردچوبه بریز و 1 ق غ شوید خشک قاطی کن و کف ظرف پخش کن بعد لایه لایه برنج بریز روش شوید خشک بپاش و در آخر یکم روغن بزن لبه قابلمه و درشو ببند 10 دقیقه که بخار کرد شعله پخش کن بذار با شعله کم تا 40 الی 50 دقیقه بپزه
6️⃣برنج بذار و کوکو بذار روش و با زرشک تزیینش کن سبزی خوردن هم فراموش نکن
✅✅✅البته این غذای خوشمزه هم میتونید با نون سنگک میل کنید
👨🏻🍳نوش جان👨🏻🍳
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید
حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
#مرغ_مسما_بادمجان 😋
طرز تهیه:
مرغ با نمك و فلفل و زردچوبه و پياز و كمي آب مي پزيم ،سپس ،در روغن فراوان و داغ سرخ مي كنيم .
بادمجان ها رو بعد از تلخي گرفتن در روغن فراوون سرخ مي كنيم ،مقداري پياز رو اسلايس مي كنيم تفت مي دهيم همراه، مقداري رب گوجه فرنگي رو داخل پياز تفت داده آب مرغ را اصافه كرده همراه با ادويه (دارچين، گل سرخ،)اجازه مي دهيم غليظ بشه و به روغن بيفته.غوره ها رو كمي تفت مي دهيم و كنار مرغ و مسما و بادمجون قرار مي دهيم
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه کشدار😍😋
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تابه روحی یا استیل رو روی حرارت بزارین 😍😋
باید به اندازه ای داغ بشه که وقتی بهش آب میپاشین، قطرات آب کف تابه سُر بخورن و بازی کنن.
مقداری روغن بریزین و تابه رو تکون بدین تا همه جاش پخش بشه.
روغن اضافه رو خارج کنین وَ با دستمال تمام تابه رو به روغن آغشته کنین .
وقتی روغن شروع به تغییر رنگ کرد و دقیقا زمانی که خواست دود کنه، شعله رو خاموش کنید و دو سه دقیقه اجازه بدید از داغی بیفته.
در این مرحله یک قاشق غذاخوری کره بریزین و بذارین ذوب بشه.
تخم مرغ ،کتلت ، کوکو یا هر چیزی که مد نظرتون هست رو داخل تابه بریزین.
میبینید که تخم مرغ نمیچسبه و به راحتی از تابه جدا میشه. ☺️
این آموزشو برای بقیه دوستاتونم بفرستید تا اوناهم یاد بگیرن. 😍
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#کوفته_مرغ😋
🍗 اول از همه سینه مرغ و فیله کردم و با دو عدد پیاز چرخش کردم
به موادم پودر سیر فراوون،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه،آویشن،زنجبیل و کمی دارچین اضافه کردم
موادمو خوب ورز دادم بهش جعفری اضافه کردم و به اندازه گردو از مواد برداشتم و توی روغن سرخ کردم...
نکاتی که قابل عرضه اینه که وقت گوله کردن یه کاسه آب کنار دستتون باشه چون مواد کمی چسبنده اس...
و اینکه میتونید 1 دونه تخم مرغ هم اضافه کنید و نصف قاشق آرد...
من چون میخواستم طعم خالص سینه مرغ حس بشه تخم مرغ و آرد اضافه نکردم.
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافل کنجدی😍😋
یه میان وعدهی خوشمزه و مقوی👌
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته(با طعم دلخواه)
سس شکلاتی ½ پیمانه
گردوی خُرد شده ۲ ق غ(به دلخواه)
کنجد به اندازهی کافی
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_کویتی😍😋
فلفل سياه عُمار (سالم،آسياب نشده )يه قاشق غ خ
هِل پنج تا دونه
زنجبيل
باديان ستاره يك عدد
نمك به مقدار لازم
چوب دارچين يك عدد
زردچوبه نصف ق غ خ
فلفل قرمز نصف ق غ خ
برگ بو دو عدد
زعفرون به ميزان لازم
و پرك ليمو عماني🧐
يه پياز متوسط
آب به مقدار كافي
چهار پيمانه برنج
كره ٥٠ گرم
لپه اي كه از قبل پختيم يه پيمانه
كشمش نصف پيمانه
خلال پسته يا هر مغزي كه دوست دارين همه رو با هم تفت بدين
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_تن_ماهی😍😋
ابتدا یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد نصف یک فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.بعد یک عدد تن ماهی رو بهش اضافه میکنیم و بعد ادویه ها که فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هست اضافه میکنیم(میتونید زردچوبه رو حذف کنید اما من به خاطر خاصیتی که داره سعی میکنم در اکثر غذاها استفاده کنم) بعد مقداری جعفری خرد شده ویک عدد سیب زمینی اب پز که له یا رنده کردیم اضافه میکنیم مواد رو خوب باهم تفت میدیم.و در نان لواش میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.و.نوش جان.سوالی بود در خدمتم.
دوستان من از تن ماهی فلفلی استفاده کردم که ایده ای خوبیه تند هست ومناسب سمبوسه.
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رژیمی ترین کیک شکلاتی مخصوص بدنسازا
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#روغن_جادویی_جداکننده_کیک_از_قالب
ترکیبی از,مقدار مساوی آرد،روغن مایع و روغن جامد را با قلموی آشپزی به قالب بزنید
کیک پس از سرد شدن به راحتی از قالب جدا خواهد شد
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موز_داخل_شیشه
کیک موز داخل شیشه 🍌
مواد لازم:
آرد سفید 2 پیمانه🥣
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری🥄
نمک یک پنسه🥄
کره 100 گرم🧀
شکر یک پیمانه🥣
1 عدد تخم مرغ درشت 🥚
1 عدد زررده تخم مرغ🥚
خامه ترش 1/4 پیمانه🥣
وانیل 1 قاشق چای خوری🥄
موز رسیده و له شده 3 عدد
چیپس شکلات نصف پیمانه🍫
طرز تهیه:
فر را روی 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.
داخل 4 عدد شیشه مربا را چرب کنید.
در کاسه ای آرد را همراه نمک و جوش شیرین الک کنید. در کاسه بزرگ دیگری کره نرم شده، شکر، تخم مرغ و زررده تخم مرغ، خامه ترش، و وانیل را مخلوط کنید سپس موز له شده را اضافه کنید . در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن دستی مخلوط کنید. چیپس شکلات را اضافه کنید. و مواد کیک را بین شیشه ها تقسیم کنید طوری که داخل هر شیشه تا نیمه مواد باشد. سپس شیشه ها را توی سینی فر قرار داده و حدود 40 دقیقه یا تا زمانی که سیخ چوبی از وسط کیک ها تمیز بیرون بیاید بپزید.
فیلم این دستور هم توی کانال موجوده.
نکته: حتما همه مواد به دمای محیط رسیده باشن
نکته: میدونم خامه ترش پیدا نمیکنید چون توی ایران موجود نیست بجاش از ماست ترش یا باترمیلک استفاده کنید.
نکته: میتونید همین دستور رو داخل یک قالب بزرگ یا به جای شیشه داخل لیوان یا فنجان مقاوم به حرارت درست کنید
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رژیمی ترین کیک شکلاتی مخصوص بدنسازا
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرانچی
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
پیراشکی عدس
۱- برای خمیر پیراشکی به نصف لیوان آب ولرم ، یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک قاشق چایخوری شکر رو اضافه کنید درش رو بذارید ۱۵ دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل کنه(کف کنه و حباب بزنه)
۲-داخل ظرفی یک عدد سفیده تخم مرغ رو(زرده تخم مرغ رو برای رومال پیراشکی ها نگه دارید) با یک قاشق چایخوری نمک و ۶ قاشق غذاخوری(کره) یا روغن مایع
(کره بافت خمیر و لطیفتر میکنه)
مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده رو به همراه ۱ لیوان شیر ولرم بهش اضافه و مخلوط کنید بعد ۴ لیوان آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید تا خمیر لطیفی ایجاد بشه (آرد تا جایی اضافه کنید که خمیر به دستتون نچسبه چون آرد زیاد لطافت خمیر رو کم میکنه)
سپس کف ظرف رو چرب کنید و خمیر رو بذارید تو ظرف یه پارچه روش بندازید و در جای گرم ۲ ساعت استراحت بدید
۳-در این فاصله مواد میانی پیراشکی رو آماده کنید
- یک لیوان عدس رو که از قبل خیس دادید با آب و نمک بپزید و کنار بذارید.
-یک عدد سیب زمینی متوسط رو هم نگینی خرد کرده با روغن سرخ کنید.
- دو عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کرده با روغن تفت بدید تا طلایی بشه ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به همراه نمک ، پودر آویشن ، فلفل سیاه و یک قاشق آبلیمو تو پیازها تفت بدید یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن ۱ عدد فلفل دلمه ای ریز خرده شده رو اضافه کنید و در آخر عدس های پخته شده و سیب زمینی های سرخ شده رو کنار مواد بریزید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید.
۴-پس از دو برابر شدن حجم خمیر روی سطح صافی رو چرب یا آرد پاشی کنید مقداری از خمیر رو با وردنه باز کنید با کاتر دایره ای یا دهانه لیوان ، خمیر رو قالب بزنید و یک قاشق سس کچاب وسط خمیر بمالید بعد یک قاشق از مخلوط گوشت و عدس و بعد در صورت تمایل کمی (پنیر پیتزا) بریزید سپس خمیر رو روی مواد مثل بقچه بپیچید و پیراشکی ها رو دونه دونه کنار هم در سینی فر بچینید
۵- برای رومال ، زرده تخم مرغ رو با چند قطره روغن یا ۱ ق کره و ۱ ق م شیره انگور خوب بزنید تا از لختگی دربیاد بعد با فرچه روی پیراشکی ها بمالید کنجد و تخم خرفه هم بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید در آخر ۳ یا ۴ دقیقه هم گریل بالای فر رو روشن کنید تا روی پیراشکی ها هم طلایی بشه.پیراشکی های خوشمزه ی شما آماده اس درست کنید و لذت ببرید
🟣داخل فر زیاد بمونه پیراشکی خشک میشه
🟣میتونید بدون فر در روغن سرخ کنید
🍃🍃🍃