eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای متفاوت با سیب زمینی پارت اول ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانومی میگفت :بذار امتحان کنم بیداری بین الطلوعین چطوریه اینقدر میگن بیدار باشید بعد یک هفته که افسرده بودم خنده به لبم نمی اومد ،اولین روزی که بعد نماز صبح نخوابیدم چنان اونروز با نشاط بودم و الکی الکی دلم میخواست بخندم که خودم مات و مبهوت این نشاط بودم شما هم امتحان کنید😍 بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها حتی وقتی مریضی😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای متفاوت با سیب زمینی پارت دوم ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانومی میگفت :بذار امتحان کنم بیداری بین الطلوعین چطوریه اینقدر میگن بیدار باشید بعد یک هفته که افسرده بودم خنده به لبم نمی اومد ،اولین روزی که بعد نماز صبح نخوابیدم چنان اونروز با نشاط بودم و الکی الکی دلم میخواست بخندم که خودم مات و مبهوت این نشاط بودم شما هم امتحان کنید😍 بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها حتی وقتی مریضی😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای متفاوت با سیب زمینی پارت سوم ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانومی میگفت :بذار امتحان کنم بیداری بین الطلوعین چطوریه اینقدر میگن بیدار باشید بعد یک هفته که افسرده بودم خنده به لبم نمی اومد ،اولین روزی که بعد نماز صبح نخوابیدم چنان اونروز با نشاط بودم و الکی الکی دلم میخواست بخندم که خودم مات و مبهوت این نشاط بودم شما هم امتحان کنید😍 بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها حتی وقتی مریضی😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE
☺️دسرسیتی های عزیز سلام ایندفه میخوایم با سیب زمینی یه غذای متفاوت و بسیاار خوشمزه درست کنیم اونم بدون نیاز به فر و تخم مرغ خب یه کیلو سیب زمینی نیازه که اول باید اونا رو پوست بگیرید و بعد خوردشون کنید سیب زمینی ها رو داخل قابلمه آب بریزید و بهش یه قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و بزارید تا بجوشه و سیب زمینی ها بپزه و نرم بشه حالا دو دونه سیب زمینی رو با دو دونه هویچ رنده درشت بزنید با دستتون اونا رو فشار بدین تا آبش کامل گرفته بشه یه دونه پیاز قرمز نگینی شده رو با کمی روغن تفت بدین تا پیاز ها نرم بشن هویچ و سیب زمینی رنده شده رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدین به اونا فلفل سیاه ، پاپریکا و پودر سیر اضافه کنید و تفت بدین تا هویچ و سیب زمینی نرم بشه خب حالا یکم پنیر لازم داریم ما اینجا سه دونه پنیر مثلثی داریم که بهش اضافه میکنیم تن ماهی رو هم اضافه کنید و تفت بدین بعد ازاینکه سیب زمینی ها نرم شدن با کمک صافی آب رو ازش جدا کنید اونا رو داخل یه کاسه بریزید و پوره کنید تا یه پوره نرم و صافی بشه به پوره سیب زمینی نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه ، یک سوم قاشق چایخوری فلفل قرمز و نصف قاشق چایخوری پودر سیر اضافه کنید و اونارو خوب با هم مخلوط کنید خب حالا به یه قالب مثل این نیاز دارین که ما از درِ یه آب مرکبات گیری دستی استفاده کردیم یه تکه سلفون رو با روغن چرب کنید و بعد داخل حفره قالب فرو ببرید کمی از پوره سیب زمینی رو داخل حفره بزارید و با انگشتاتون بهش شکل بدین اینجوری حالا کمی از مواد آماده شده رو داخل پوره سیب زمینی بریزید و بعد پوره رو ببندید با کشیدن سلفون به سمت بیرون مواد رو از قالب جدا کنید و بزارید کنار همه مواد رو به همین شکل آماده کنید حالا به پنج قاشق غذاخوری ارد، نصف قاشق چایخوری نمک ، یه قاشق چایخوری زردچوبه ، یه قاشق چایخوری پاپریکا ، نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز ، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه ، یه قاشق چایخوری پودر سیر و یه بسته بکینگ پودر سه گرمی اضافه کنید ۲۲۰ میلی لیتر آب رو هم داخلش بریزد و خوب هم بزنید حالا سیب زمینی ها رو به ترکیب آماده شده آغشته کنید و بعد داخل روغن داغ و شناور بزارید تا سرخ و طلایی بشه همه مواد رو به همین شکل داخل روغن سرخ و طلایی کنید شعله اجاق روی حرارت متوسط باشه ببینید با سیب زمینی چه کارا که نمیشه کرد واقعا متفاوته و خوشمزه میشه حتما درست کنید برای دوستاتون هم بفرستین
خانه کیک👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانومی میگفت :بذار امتحان کنم بیداری بین الطلوعین چطوریه اینقدر میگن بیدار باشید بعد یک هفته که افسرده بودم خنده به لبم نمی اومد ،اولین روزی که بعد نماز صبح نخوابیدم چنان اونروز با نشاط بودم و الکی الکی دلم میخواست بخندم که خودم مات و مبهوت این نشاط بودم شما هم امتحان کنید😍 بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها حتی وقتی مریضی😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
کوکو سبزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اردنصف پیمانه شیرنصف پیمانه بکینگ پودریک ق غ تخم مرغ یک عدد نمک وفلفل به میزان لازم کالباس یک پیمانه پنیز موزارلایک پیمانه پیازچه نصف پیمانه همه موادرومخلوط میکنیم ودرروغن سرخ میکنیم 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانومی میگفت :بذار امتحان کنم بیداری بین الطلوعین چطوریه اینقدر میگن بیدار باشید بعد یک هفته که افسرده بودم خنده به لبم نمی اومد ،اولین روزی که بعد نماز صبح نخوابیدم چنان اونروز با نشاط بودم و الکی الکی دلم میخواست بخندم که خودم مات و مبهوت این نشاط بودم شما هم امتحان کنید😍 بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها حتی وقتی مریضی😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با گیپور فیلم 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند. (خانم پرتو اعلم ) بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکل کفش فیلم 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند. (خانم پرتو اعلم ) بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم کلیپ آموزش درست کردن بافت بلال ها🌽🌽🌽🌽🌽🌽 داخل کلیپ کامل مشخصه. برگ های بزرگ و کهنه دور بلال ها رو می‌کنیم. بعد میبافیم و داخل آب و نمک می‌پزیم به همین راحتی☺️ ❤️@khanomie❤️
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر آماده شده برای نون روغنی... البته خمیر آماده بربری گرفتیم. بازم مامانم میزاره کمی بیشتر پف کنه
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
یه قسمت هم چنتا فلفلی درست کنیم🌶🌶🌶👻👻👻 این قرمز ها سس فلفل هست. رفته بودیم شمال از بازار ش گرفتم.
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه کم کم دارن آماده میشن👌 برمیگردونیم طرف دیگر کمی برشته بشه
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
اینم آماده شده نون روغنی. جاتون سبز💚💚 ❤️@khanomie❤️
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ کامل نون روغنی.. در استان خراسان به این نون قلفی هم میگن. کلیپ کاملا واضح هست. میتونید برای مواد میانی از هر چیزی که بیشتر دوست دارین استفاده کنید❤️❤️❤️ ❤️@khanomie❤️
موادلازم پنج كيلو لوبيا سبز ده كيلو گوجه هويچ دوكيلو نمك به اندازه دلخواه روغن كنجدنيم ليتر لوبيا سبز به إندازه دلخواه ريز كنيد وهمينطور هويچ اندازهاشون دلخواه من لوبيا سبزدوست دارم درشت باشه گوجه ها ميكس ميكنيد ميتونيد رنده كنيد ميتونيد إز مخلوط كن هم استفاده كنيدروغن داخل قابلمه مورد نظر بريزيدلوبيا سبز وهويچ خوب تفت بديد سپس گوجه ها أضافه كنيد درب قابلمه ببنديد تا جوش بياد بعد نمك اضافه كنيد شعله گاز جوري مديريت كنيدتالوبيا ها پخت بشن وأب گوجه هم كم بشه حدوداچهل پنج دقيق نياز روگاز باشن اما بستگي به لوبيا ها داره. شيشه هاي موردنظر پر كردازمواد دربشونو كاملا سفت كنيد وبرعكس داخل قابلمه اَي بگذاريد وأب به اندازه اَي بريزيد مع روي درب شيشه عازر بگير إز زمان جوشيدن ذه دقيقه زمان بديد بعداز اون زير شعله خاموش كنيز بذاريد شيشه ها خوب سرد بشه بعد إز إز قابلمه برداريد.⛔ نكته درب شيشه ها بايد فلزي باشن حتما بايد درب شيشه ها سفت باشه نت هوانره داخلش كپك نزنه أين كار من به همسرم محول ميكنم تا درب ها محكم كنن به مدت يكسال من داخل كابينت ميذارم تاخيال راحت هيچ مواد نگهدارنده اَي نداره بهتر إز فريز كردن زمان برأي خودمون ميخريم وگزينه اَي مناسبي واسه خانم هاي كارمند. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند. (خانم پرتو اعلم ) بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
و کلا پنیرهای تبریز خیلی محبوب اند و خواهان دارند . اما ما بخاطر چرب بودن و نمک زیادش معمولا کمتر میخریم و اغلب مواقع طرفدار پنیر سفید فتا که تقریبا بی نمک و کم چربه هستیم . اما پنیر طبیعت سرد داره و البته گفته میشه باید با گردو خورده بشه . من وقتی پنیر محلی میخرم هم بخاطر نگهداری و هم بخاطر اینکه شوری اونو کمتر کنم شراب یا شوراب خود پنیر رو دور میریزم و پنیر رو داخل دوغ غلیظ و بی نمک نگهداری میکنم و توی اون کمی هم زیره سیاه میریزم . زیره سیاه طبع گرم داره ، هم مزه خوبی بهش میده و هم طبعش رو موقع خوردن متعادل میکنه . و چون کلسیم و املاح پنیر به مرور داخل دوغ اون میشه ، بعدا صافش میکنم تا زیره ها جدا بشه و داخل آش دوغ میریزم .که املاح پنیر رو بیرون نریخته باشم . نکته : البته این کار برای چند روز جواب میده و بهتره به مقدار کم مثلا به اندازه خوراک و مصرف چند روز این کار رو انجام بدید وگرنه پنیر بدون نمک لیز و شل میشه . . 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند. (خانم پرتو اعلم ) بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلاتی فیلم 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند. (خانم پرتو اعلم ) بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤ برای باید از پنیر خامه ای یا پنیرهای نیم چرب استفاده کنید که نرم باشه و نشکنه . پنیر رو نیم ساعت در محیط قرار بدید تا خیلی سرد نباشه ، بعد با قاشق چای خوری توی قالبهای سیلیکونی(قالب حتما باید سیلیکونی باشه)خوب فشرده میکنیم و بعد با کمک چاقو پشتش رو کاملا صاف میکنیم. یک ساعت داخل فریزر قرار میدیم تا خوب منسجم بشه. و بعد از توی قالب در میاریم و توی ظرفهای در بسته در یخچال قرار میدیم . کره رو چند ساعت توی دمای محیط قرار میدیم تا کاملا روان بشه. *اصلا نباید روی بخار کتری یا حرارت قرار بگیره چون در اثر حرارت هم دورنگ میشه هم بوی نامطبوعی میگیره. وقتی کاملا شل شد توی قالبهای سیلیکونی میریزیم و توی فریزر قرار میدیم . بعد از نیم ساعت کره ها رو از قالب بیرون میاریم و توی ظرفهای در دار میچینیم. اینجوری هر وقت بخوایم یک قالب کوچیک و زیبا کره داریم. هم برای سفره های افطار زیباست هم برای روی انواع پلو و کباب 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند. (خانم پرتو اعلم ) بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
مواد لازم: شیر ۱لیتر برنج نیمه ایرانی ۱پیمانه کره ۵۰ گرم شکر ۱ الی ۱/۵ پیمانه خامه صبحانه نصف بسته (در صورت تمایل) آب ۲پیمانه زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری پودر و یا عرق هل کمی گلاب یک چهارم پیمانه طرز تهیه: ابتدا برنج رو شسته و همراه با دو پیمانه آب میگذاریم تا بجوشد و کاملا نرم شود بعد که آب کم شد شیر رو اضافه می کنیم و زعفران رو، سپس هم میزنیم تا شیر به جوش بیاد و سر نرود، بعد از حدود یک ساعت که با شعله ملایم کامل برنج نرم شد و غلیظ شد، شکر رو اضافه میکنیم و حدود نیم ساعت با شعله خیلی کم میذاریم جا بیفته در نهایت کره و نصف بسته خامه رو اضافه می کنیم هم میزنیم و مجدد نیم ساعت میپزد در آخر که به غلظت مورد نظر رسید هل و گلاب رو اضافه کرده و مجدد کمی زمان میدهیم تا جا بیفته و درب ظرف رو می گذاریم، در نهایت در ظرف پیرکس ریخته و میگذاریم کاملا در دمای اتاق خنک شود و سپس برای حدود ۳_۴ ساعت در یخچال گذاشته و سپس در ظرف مورد نظر سرو میکنیم. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** برای خانه اسم بگذار مثلا بیت الحسین،صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم امام حسین ع است و من خدام حسینم(.تا انگیزه ت بره بالا) (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی