eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
علت پف نکردن کیک بیشترین مشکل کیک پز ها پف نکردن کیک هست. خیلی وقت ها کیک حالت شیرینی به خودش می گیره و موادش به هم میچسبن و اصلا حالت پف دار ندارن چون: _ تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده ( حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه). _ مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و ...دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ. _ میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط کردن دورانی در هم زدن رعایت نشده. _ دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم ( اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه ) _ فر از قبل گرم نشده ( اگر فر از قبل گرم نشه همه پف کیک میخوابه. _مواد رو بدون اولویت دستور مخلوط کردید یعنی هرچیزی رو هر وقت خواستید ریختید. این موضوع خیلی زیاد پیش میاد و خیلی روی پف کیک تاثیر منفی داره. _ از کره یا روغن سرد و آب نشده استفاده کردید یا خیلی داغش کردید و به مواد اضافش کردید. _ بیکینگ پودر یا جوش شیرین به نسبت آرد کم بوده یا خیلی کهنه بوده ( اگر آرد مرغوب ندارید میزان رو باید 2 تا 3 برابر دستور بریزید تا نتیجه خوب بشه). _ روغن یا کره رو بیشتر از حد معمول ریختید یا ظرف رو زیاد چرب کردید. _ اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ یا خیلی کوچیک بوده. یا اینکه میزان 1سوم توش رعایت نشده ( یعنی فقط 1سوم قالب باید پر از مایه کیک بشه ) _ مواد خیلی کند آماده شده و فاصله بین تهیه مواد تا قرار گرفتن در فر خیلی خیلی زیاد بوده ( به نظر من حد اکثر زمان آماده سازی باید نیم ساعت تا 45دقیقه باشه علی الخصوص توی هوای سرد اصلا نباید بین تهیه و پخت فاصله بیفته چون رطوبت کیک کلا از بین میره و کیک پفدار نمیشه ) نکات مهم در مورد پخت کیک : - برای تهیه کیک، قبل ازاینکه مواد کیک را آماده کنیم، فر را روشن می کنیم تا خوب گرم شود. - برای‌ اینکه‌ کیک‌ خوب‌ پف‌ کند، باید سفیده ‌و زرده‌ تخم‌ مرغ‌ را جدا کرده و هر کدام را در ظرف جداگانه‌ خوب‌ هم بزنیم. - زمانیکه‌ آرد را به مواد کیکمان اضافه‌ می‌کنیم، نباید زیاد مواد را هم‌ بزنیم، با قاشق‌ به‌ آرامی‌ مواد را در یک‌ جهت‌ مخلوط می کنیم تا پف‌ سفیده‌ نخوابد. - آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک می کنیم تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند. - بهتر است بیکینگ پودردر یخچال نگهداری شود تا خاصیت خود را از دست ندهد. - بیکینگ پودر و آرد را با هم الک کرده، و بعد از اضافه کردن آن ها به مواد کیک، مخلوط را زیاد هم نمی زنیم. - برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید. - سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی خشک می شود. - اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود. - اگر مقدار مایعاتی که برای تهیه کیک در نظر گرفته شده، به دقت اندازه گیری نشود و مقدار مایعات مورد استفاده، کم یا زیاد شود، کیک خوب پف نمی کند. - اگر میزان مخلوط کردن مواد از حد معمول کمتر یا بیشتر شود، کیک خوب پف نمی کند. - اگر دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد باشد، کیک خوب پف نمی کند. - اگر هنگام مخلوط کردن مواد، ترتیب افزودن آنها رعایت نشده باشد، کیک خوب پف نمی کند. - اگر کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده باشد، کیک خوب پف نمی کند. - اگر بیکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه شده باشد، کیک خوب پف نمی کند. - اگر میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده باشد، کیک خوب پف نمی کند. - اگر اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده باشد، کیک خوب پف نمی کند. - اگر فاصله زمانی مخلوط کیک آماده شده، و زمان قراردان آن در فر زیاد شود، کیک خوب پف نمی کند 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** برای خانه اسم بگذار مثلا بیت الحسین،صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم امام حسین ع است و من خدام حسینم(.تا انگیزه ت بره بالا) (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠ماجرایی که منجر به ایمان آوردن یک پزشک به عوالم بعد از مرگ شد ▪️این قسمت: جوانمرد ▫️تجربه‌گر : آقای عبدالحمید لرستانی 💢لینک فیلم کامل در تلوبیون: https://www.telewebion.com/episode/2570296 ┄┅┅❅▪️◾️◼️🔲◼️◾️▪️❅┅┅┄ @khandehpak
و کلا پنیرهای تبریز خیلی محبوب اند و خواهان دارند . اما ما بخاطر چرب بودن و نمک زیادش معمولا کمتر میخریم و اغلب مواقع طرفدار پنیر سفید فتا که تقریبا بی نمک و کم چربه هستیم . اما پنیر طبیعت سرد داره و البته گفته میشه باید با گردو خورده بشه . من وقتی پنیر محلی میخرم هم بخاطر نگهداری و هم بخاطر اینکه شوری اونو کمتر کنم شراب یا شوراب خود پنیر رو دور میریزم و پنیر رو داخل دوغ غلیظ و بی نمک نگهداری میکنم و توی اون کمی هم زیره سیاه میریزم . زیره سیاه طبع گرم داره ، هم مزه خوبی بهش میده و هم طبعش رو موقع خوردن متعادل میکنه . و چون کلسیم و املاح پنیر به مرور داخل دوغ اون میشه ، بعدا صافش میکنم تا زیره ها جدا بشه و داخل آش دوغ میریزم .که املاح پنیر رو بیرون نریخته باشم . نکته : البته این کار برای چند روز جواب میده و بهتره به مقدار کم مثلا به اندازه خوراک و مصرف چند روز این کار رو انجام بدید وگرنه پنیر بدون نمک لیز و شل میشه . . 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند. (خانم پرتو اعلم ) بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
مواد لازم مواد اصلی برای تهیه در فر و اجاق مشترک میباشد. کلم برگ 1 عدد سبزی دلمه 250 گرم برنج 1 پیمانه گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز داغ 1/2 پیمانه لپه‎ 1/2 پیمانه زرشک 4 قاشق غذا خوری خلال پسته و بادام به مقدار لازم آبلیمو 1/2 پیمانه کره یا روغن 100 گرم زعفران آب کرده 1/4 پیمانه شکر 5 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به مقدار لازم طرز تهیه در کلیپ به وسیله اجاق گاز می باشد. طرز تهیه در فر را در زیر مطالعه بفرمایید. 1- كلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد. برگ‌ها را از هم جدا كنيد. 2- كف قالب سيليكوني را چرب كرده و كاملا با كلم برگ بپوشانيد. طوري كه از لبه قالب بيرون بريزد. 3- براي تهيه مواد داخل دلمه، برنج را بپزيد. سبزي را خرد و با گوشت چرخ‌كرده و پيازداغ تفت دهيد و ادويه را اضافه كنيد. 4- لپه را جداگانه پخته و سپس بشوييد و در صافي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود. 5- زرشك‌ها را تفت دهيد. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا پنج دقيقه با حرارت ملايم بپزد. 6- در نهايت شكر و آبليمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بريزيد و درون آن را كاملا پر كنيد. 7- سپس برگ‌هاي كلم را روي سطح قالب بپوشانيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. 8- میتونید زرشك را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئين و سپس سرو كنيد. tarifsizlezzetler
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلاتی فیلم 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند. (خانم پرتو اعلم ) بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
خب چون خیلی از شما درخواست ته‌چین باقالی‌پلو کرده بودید امروز این غذای فوق‌خوشمزه و پرطرفدار رو براتون آوردم مواد لازم: برنج پنج پیمانه نصف سینه مرغ باقالی دویست و پنجاه گرم شوید تازه یا خشک چهار ق غ ماست چکیده پنج ق غ زعفران دم‌کرده نصف ق غ زرده تخم مرغ دو عدد نمک و روغن یا کره مقداری طرز تهیه: برنج رو آبکش کردم (کمی زنده‌تر از معمول). مرغ رو جدا پختم و ریش‌ریش کردم. باقالی رو هم جدا پختم. دو کفگیر از برنج رو جدا کردم و باقی برنج رو با زعفران، ماست و زرده تخم مرغ مخلوط کردم. قابلمه رو گذاشتم رو حرارت تا داغ شه. کفشو کره (روغن) ریختم و کاملا چرخوندمش که دیواره‌های قابلمه هم چرب شه. یه لایه از مخلوط برنج زعفرانی رو کف قابلمه ریختم و لایه بعد رو برنج سفید، شوید، مرغ و باقالی ریختم و به همین ترتیب تا آخر ادامه دادم. البته دیواره‌های قابلمه رو یه لایه برنج زعفرانی ریختم که ته‌چینم قالبی و مرتب در بیاد. برنج رو دم گذاشتم و بعد حدود سه ربع، آماده شد یه بشقاب روی قابلمه گذاشتم و ته چین رو بر گردوندم. نکته:حتما بعد از آماده شدن ته چین نیم ساعت زمان بدید که قابلمه کمی خنک شه و بعد برگردونید، اصلا نگران سرد شدن غذاتون نباشید که حتی تا یک ساعتم بمونه خود غذا چون قالبی هست سرد نمیشه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. chichakfood 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند. (خانم پرتو اعلم ) بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
موادلازم پنج كيلو لوبيا سبز ده كيلو گوجه هويچ دوكيلو نمك به اندازه دلخواه روغن كنجدنيم ليتر لوبيا سبز به إندازه دلخواه ريز كنيد وهمينطور هويچ اندازهاشون دلخواه من لوبيا سبزدوست دارم درشت باشه گوجه ها ميكس ميكنيد ميتونيد رنده كنيد ميتونيد إز مخلوط كن هم استفاده كنيدروغن داخل قابلمه مورد نظر بريزيدلوبيا سبز وهويچ خوب تفت بديد سپس گوجه ها أضافه كنيد درب قابلمه ببنديد تا جوش بياد بعد نمك اضافه كنيد شعله گاز جوري مديريت كنيدتالوبيا ها پخت بشن وأب گوجه هم كم بشه حدوداچهل پنج دقيق نياز روگاز باشن اما بستگي به لوبيا ها داره. شيشه هاي موردنظر پر كردازمواد دربشونو كاملا سفت كنيد وبرعكس داخل قابلمه اَي بگذاريد وأب به اندازه اَي بريزيد مع روي درب شيشه عازر بگير إز زمان جوشيدن ذه دقيقه زمان بديد بعداز اون زير شعله خاموش كنيز بذاريد شيشه ها خوب سرد بشه بعد إز إز قابلمه برداريد.⛔ نكته درب شيشه ها بايد فلزي باشن حتما بايد درب شيشه ها سفت باشه نت هوانره داخلش كپك نزنه أين كار من به همسرم محول ميكنم تا درب ها محكم كنن به مدت يكسال من داخل كابينت ميذارم تاخيال راحت هيچ مواد نگهدارنده اَي نداره بهتر إز فريز كردن زمان برأي خودمون ميخريم وگزينه اَي مناسبي واسه خانم هاي كارمند. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند. (خانم پرتو اعلم ) بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤ برای باید از پنیر خامه ای یا پنیرهای نیم چرب استفاده کنید که نرم باشه و نشکنه . پنیر رو نیم ساعت در محیط قرار بدید تا خیلی سرد نباشه ، بعد با قاشق چای خوری توی قالبهای سیلیکونی(قالب حتما باید سیلیکونی باشه)خوب فشرده میکنیم و بعد با کمک چاقو پشتش رو کاملا صاف میکنیم. یک ساعت داخل فریزر قرار میدیم تا خوب منسجم بشه. و بعد از توی قالب در میاریم و توی ظرفهای در بسته در یخچال قرار میدیم . کره رو چند ساعت توی دمای محیط قرار میدیم تا کاملا روان بشه. *اصلا نباید روی بخار کتری یا حرارت قرار بگیره چون در اثر حرارت هم دورنگ میشه هم بوی نامطبوعی میگیره. وقتی کاملا شل شد توی قالبهای سیلیکونی میریزیم و توی فریزر قرار میدیم . بعد از نیم ساعت کره ها رو از قالب بیرون میاریم و توی ظرفهای در دار میچینیم. اینجوری هر وقت بخوایم یک قالب کوچیک و زیبا کره داریم. هم برای سفره های افطار زیباست هم برای روی انواع پلو و کباب 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند. (خانم پرتو اعلم ) بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور پست بعد 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند. (خانم پرتو اعلم ) بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشگل فیلم 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند. (خانم پرتو اعلم ) بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
قرآن خواندن پیمان طالبی مجری شبکه ۳ روی آنتن زنده تلویزیونی چه قدر زیبا😍 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😇 من همون تازه عروسم☺️سوتی دختر خاله مه میگفت..من دفعه اول باقالی رو که از غلاف دراوردم با پوستش پختم داداشم مهمونم بود از دهنش پوستا رو درمیاورد میگفتم خدایا مامانم باقالی پلو درست میکرد اضافات نداشت کسی از دهنش چیزی در نمیاورد😂 بعدم گفتم داداشم چی از دهنش درمیاره خدایا😁تا بعد غذا تو ظرفشو چک کردم دیدم پوستای باقالی رو درمیاورده بدبخت🤦‍♀😁اونموقع که گفتم این چرا دراورده بازم نفهمیدم 🤦‍♀جالبش اینجا بود خودم قورت میدادم😂یکم اذیت بودم اما چون فکر میکردم خیلی کارم عالیه به نکته ش برنخوردم😜😋.... اینم لینک خانومای اشپز👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشگل 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند. (خانم پرتو اعلم ) بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
پیازداغ کنجد آسیاب شده زردچوبه روغن و کمی نمک.... مامان خانومی اومده برای بچه ها نون روغنی درست کنه براتون آموزششو میذارم...🌸 خیلی مقوی و خوشمزه ست😍 ❤️@khanomie❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر آماده شده برای نون روغنی... البته خمیر آماده بربری گرفتیم. بازم مامانم میزاره کمی بیشتر پف کنه
یه قسمت هم چنتا فلفلی درست کنیم🌶🌶🌶👻👻👻 این قرمز ها سس فلفل هست. رفته بودیم شمال از بازار ش گرفتم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه کم کم دارن آماده میشن👌 برمیگردونیم طرف دیگر کمی برشته بشه
اینم آماده شده نون روغنی. جاتون سبز💚💚 ❤️@khanomie❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ کامل نون روغنی.. در استان خراسان به این نون قلفی هم میگن. کلیپ کاملا واضح هست. میتونید برای مواد میانی از هر چیزی که بیشتر دوست دارین استفاده کنید❤️❤️❤️ ❤️@khanomie❤️
( 15 عدد) مواد لازم: 1 لیوان شیر ولرم نصف استکان کره آب شده ولرم (استکان کمر باریک ترک ، حدود 50_45 گرم) نصف استکان شکر (35 گرم) 1 پاکت خمیر مایه خشک (1 قاشق غذاخوری ، یا نصف پاکت خمیر مایه خیس) 1 پنس نمک 1 عدد تخم مرغ در دمای اتاق 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) حدود 3.5 لیوان آرد (لطفا با کنترل بریزید) برای من 3.5 لیوان آرد کافی بود روغن مایع برای سرخ کردن شکلات تلخ و یا شکلات شیری برای تزیین طرز تهیه: شکر ، شیر ولرم و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود. سپس تخم مرغ ، کره آب شده ، نمک و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را آرام آرام بریزید و خمیری که به دست نمی چسبد اما نرم است آماده کنید(بعد از لیوان سوم آرد را کم کم بریزید و ورز بدید). خمیر را داخل ظرفی که کمی آرد پاشیده اید بذارید و روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید. سپس روی میز کمی آرد بپاشید و خمیر استراحت کرده را با وردنه باز کنید خیلی نازک نباشد کمی ضخیم باز کنید. با لیوان فشار بدید و گرد برش بزنید. وسط خمیرهای گرد را با در شیشه فشار بدید و برش بزنید و شکل حلقه تو خالی بدید. کاغذ روغنی را به شکل مربع کوچک ببرید و خمیرهای حلقه ای را روی کاغذ های روغنی بذارید. یعنی هر دونات را روی یک کاغذ روغنی کوچک بذارید. بعد از اینکه تمام خمیرها را به این شکل آماده کردید روی خمیرها را بپوشانید و 1 ساعت دیگر استراحت بدید. روغن را داخل ماهیتابه گود و بزرگی بریزید و خوب گرم کنید. دونات ها را با دقت همراه با کاغذ روغنی بردارید و داخل روغن بندازید و کاغذ روغنی را بیرون آورید. با این کار بدون دست زدن دونات ها در روغن انداخته میشود و پف دونات گرفته نمیشود. خیلی سریع انجام دهید چون خمیر شکری است بلافاصله سرخ میشود. پشت و رو سرخ کنید و روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید تا روغن اضافی گرفته شود. وقتی تمام دونات ها تمام شد خمیرهای کوچک را که با در شیشه بیرون آوردید سرخ کنید. شکلات را به روش بنماری آب کنید و یک طرف دونات ها را در شکلات بزنید