فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋
اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه :
💥بیسکویت 2بسته(دوپیمانه)
💥کره آب شده 200گرم شاید بیشتر هم نیاز باشه
💥شیر دو پیمانه
💥نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری
💥شکر دوتا سه قاشق غذاخوری
💥شکلات تخته ای یک بسته
💥پودر نارگيل نصف پیمانه
💥پنیر خامه یک بسته
💥شکلات تخته ای بنماری شده سفید برای کاور کردن به میزان لازم
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
❌❌❌افشاگری #اختصاصی اتاق فکر معاندین
پشت پرده تخریب آیت الله رئیسی👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/saloosion
https://eitaa.com/saloosion
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
➕🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️❤️ خدمات دولت و نظام در بخش اقتصادی و...دسته بندی شده فقط اینجا
https://eitaa.com/saloosion
https://eitaa.com/saloosion
✅بیا تو تمام مطالب رو استفاده و منتشر کن وقت خیلی کمه ؛ همیشه فرصت نیست✌️🏻
https://eitaa.com/saloosion
https://eitaa.com/saloosion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدما کلا دو دسته ان یا عاشق دلمه😍😍😋یا متنفر از دلمه😄شما جز کدومین من که عاشق این ورق عنب ها خوشمزن مخصوصا ک خودم درست کنم😍😋
درست کردنشم به روشی که من درست میکنم خیلی راحته حتما درستش کن و ذخیرش کن برا خودت که زود درست کنی
یه شیشه برگ مو لازم داریم
یک پیمانه برنج
لپه مقدار کمی اختیاریه
گوجه5عدد
پیاز یکی بزرگ
سبزی دلمه
زرشک میدار کم اختیاری
سیب زمینی برا ته دیگ یکی بزرگ
مواد سس؛
آبلیمو نصف لیوان
آب یک لیوان
رب آنار نصف لیوان
قرص ماجی
ادویه ها؛
ادویه همه کاره
پاپریکا
زردچوبه
فلفل قرمز
نمک
مواد اولیه رو همش هم میزنیم و داخل روغن داغ یه هم ریزی میزنیم که یکم نیم پز بشه البته که مواد رو رنده کنیم بهتره
بعدش برگ ها رو از شیشه بیرون میاریم میریزیم تو ظرف آب از هم جدا میکنیم طبق تصویر از مواد میپیچیم لای برگ ها و رول میکنیم آخر سر هم یه لایه سیب زمینی تو ظرف میچینیم و دلمه ها و سس رو ترکیب میکنیم و میریزیم روی دلمه ها یک جسم سنگین میزاریم روش آب فقط باید هم سطح دلمه ها باشه و با شعله ملایم یک ساعت میپزیم نوش جان سوالی بود درخدمتیم🥰🥰
اگه از اکس.پلور میای خوشحال میشم مهمون همیشگی پی،جم باشید کلی ایده ها خفن داریم ایجا😍🫶🏻
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچها چای ترش رو میتونید از عطاریا هم تهیه کنید خشک کرده موجود دارن این دمنوش مقوی رو میتونید هم به صورت چای و هم شربت استفاده کنید که از خواص بالایی برخوردار هست حتی برگ خوشمزه و ترشی داره ک همراه غذا و سالاد استفاده میشه از دیگر خواص چای ترش میتوان به:
چای ترش حاوی ویتامین C است. این مادهی مغذی در رشد و ترمیم بافتها، محافظت از غضروفها، استخوانها و دندانها، التیام زخمها و تشکیل کلاژن نقش دارد و جذب آهن را در بدن افزایش میدهد. ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که میتواند با تقویت سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماریهای مهمی مثل بیماری قلبی، دیابت و سرطان را کاهش دهد. در چای ترش آنتی اکسیدان دیگری به نام آنتوسیانین (Anthocyanin) وجود دارد که دارای اثرات ضدباکتریایی است و میتواند مثل ویتامین C از بسیاری از بیماریهای مزمن پیشگیری کند.
چای ترش یک چای گیاهی است. بنابراین، به دلیل نداشتن کافئین برای افرادی که میخواهند یک نوشیدنی گرم بدون کافئین داشته باشند، گزینهی مناسبی محسوب میشود. هر لیوان چای سیاه یا سبز حاوی حدود ۳۵ تا ۹۰میلیگرم کافئین است. در یک لیوان قهوه هم تقریباً ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیگرم کافئین یافت میشود.
تقریباً همهی افراد سالم میتوانند بدون نگرانی از نوشیدن چای ترش لذت ببرند. با این حال بیماران و افرادی که دارو مصرف میکنند، باید قبل از گنجاندن آن در برنامهی غذایی روزانهشان با پزشک مشورت کنید. استفاده از چای ترش در دوران بارداری توصیه نمیشود.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچها این املت خیلی خاص رو میتونید درست کنید حتما خیلی خوشمزه میشه حتما ذخیرش کنید فوق العاده عالیه اگر شده یبارم امتحان کنید ببینید پایه ثابت خواهد شد از خوشمزگی وخاص بودنش نگم براتون واقعا محشراته در هر وعده غذایی خواستین😍درستش کنید یه غذا کامله
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی مینیاتوری
❌️غذات بدمزه میشه اگ ندونی❌️
وقتی میری میوه فروشی، و میخوای فلفل دلمه🫑 برای سالاد و خام خوری، بخری باید دقت کنی۴ برجستگی ک فلفل دلمه ماده اس رو انتخاب کنی🙂
اگه هم میخوای تو خورشت، ماکارانی برای طبخ کردن🥘 استفاده کنی
باید اونی ک سه لپه است برداری🤭که نره
@mini.chef.zargol
@mini.chef.zargol
منکه برای مطبخ مینیاتوریم هم فلفل دلمه سه لپه خریدم😍
هم ۴ لپه🫠کیف کردی این ترفندای خفنو تو مطبخ مینیمم انجام میدم؟
اگه میخوای ترفند بیشتر یاد بگیری، باید همراهم باشی قشنگم😍
@mini.chef.zargol
@mini.chef.zargol
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی مینیاتوری
ببین دختراصفهانی چه کرده 😍😇😋از این اتفاقا برات افتاده مهمون باشی و …😅
@minifoodi1
@minifoodi1
مواد لازمش :👇🏻👇🏻👇🏻
سبزی آش نیم کیلو
جبوبات نخود لوببا سفید ماش عدس مقدار ماش و بیشتر بزن
پیاز ۱ عدد
نعناداغ
برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
سفارش ندین خودتون درست کنید و برا مهموناتون افطاری سرو کنید 😉😋🤌🏻
من زهرام اگه بچه بد غذا داری حتما یه سر به پ.یجم بزن تا بچه ات عاشق غذا بشه 🫂😍❤️😋
@minifoodi1
@minifoodi1
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
26.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کپشن مهم ما به این غذا قدیمی میگیم هاردو بعضی میگن آردو هو شما تو منطقه تون اگه این غذا رو دارین بگین بهش چی میگین؟؟
این غذا قدیمی که شوربا و سوپ نبوده درست میکردن و ثابت شده که برای سرما خوردگی عالی ومقوی هست ابتدا یک پیاز نگینی خورد میکنیم و سبک که شد ادویه همه کاره نمک زردچوبه میزنیم یه قرص ماجی دلبخواهی میندازیم برا مزه بهتر دستور فدیمیش ماجی نداره و بعد یک پیمانه آرد رو با آب سرد رقیق میکنیم و اضاف میکنیم همین که جوشید تخم مرغ و فلفل سیاه میزنیم حالا ایجا سلیقه ای هست کسی رقیق دوست داره کسی غلیظ که من غلیظ پسند کردم میتونی نازک مث سوپ ورداری خوشمزه و سلیقه ای هست نوش جانتون😍😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
26.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کپشن مهم ما به این غذا قدیمی میگیم هاردو بعضی میگن آردو هو شما تو منطقه تون اگه این غذا رو دارین بگین بهش چی میگین؟؟
این غذا قدیمی که شوربا و سوپ نبوده درست میکردن و ثابت شده که برای سرما خوردگی عالی ومقوی هست ابتدا یک پیاز نگینی خورد میکنیم و سبک که شد ادویه همه کاره نمک زردچوبه میزنیم یه قرص ماجی دلبخواهی میندازیم برا مزه بهتر دستور فدیمیش ماجی نداره و بعد یک پیمانه آرد رو با آب سرد رقیق میکنیم و اضاف میکنیم همین که جوشید تخم مرغ و فلفل سیاه میزنیم حالا ایجا سلیقه ای هست کسی رقیق دوست داره کسی غلیظ که من غلیظ پسند کردم میتونی نازک مث سوپ ورداری خوشمزه و سلیقه ای هست نوش جانتون😍😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریانی خودمونی درست کردم برا دور همی خانوادگی گفتم برا شما هم بزارم ببینید و استفاده کنید حتما برا خودتون س.یوش کنید عالیه مرسی که لا.یک میکنید
مواد لازم؛
مرغ
پیاز
سیر
سیب زمینی
فلفل سبز قلمی
لیمو عمانی سیاه
ادویه ها درسته شامل برگ بو دارچین هل میخک فلفل سیاه و عنابی برگ سب سب
بلالیت همون رشته ورمیشل
کشمش
نخود
عدس
برنج جواتم دانه بلند😍
ادویجات پودر؛
ادویه همه کاره
پاپریکا
ادویه مرغ
ادویه بریانی
زردچوبه
که همش از محصولات خودمون بود
اول همه مرغ ها رو آپز میکنیم با ادویه ها درسته کمی زردچوبه و پیاز سیر و فلفل قلم مرغ کمی که نرم شد بیرون میاریم اسپری روغن زدم که ادویه بهتر بچسپه ادویه میزنم و سرخش میکنیم سیب زمینی هم سرخ میکنیم برای حشو پیار و نخود سرخ میکنیم و ادویه مرغ میزنیم
برنج و عدس رو داخل آب مرغ میپزیم بلالیت رو سرخ میکنیم و حالا مواد رو طبقه به طبقه میچینیم روی برنج و زعفرون یا رنگ برنج و میزاریم قشنگ یک ساعت با شعله خیلی خیلی کم دم بیاد یا دم کنی بزارید یا فویل بکشید سر دیگ نوش جانتون سوالی بود همینجا بپرس
اگه از ا.کسپلور میای حتما به صفحم سر بزن خوشحال میشم🥰
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن مهم ما به این غذا قدیمی میگیم هاردو بعضی میگن آردو هو شما تو منطقه تون اگه این غذا رو دارین بگین بهش چی میگین؟؟
این غذا قدیمی که شوربا و سوپ نبوده درست میکردن و ثابت شده که برای سرما خوردگی عالی ومقوی هست ابتدا یک پیاز نگینی خورد میکنیم و سبک که شد ادویه همه کاره نمک زردچوبه میزنیم یه قرص ماجی دلبخواهی میندازیم برا مزه بهتر دستور فدیمیش ماجی نداره و بعد یک پیمانه آرد رو با آب سرد رقیق میکنیم و اضاف میکنیم همین که جوشید تخم مرغ و فلفل سیاه میزنیم حالا ایجا سلیقه ای هست کسی رقیق دوست داره کسی غلیظ که من غلیظ پسند کردم میتونی نازک مث سوپ ورداری خوشمزه و سلیقه ای هست نوش جانتون😍😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتف و بال رستورانی
منبع پیج
fahad_cheff
کپشن مهم
کباب کتف وبال دوستداری😍محشرات
فقط یبار به این روش درست کنید قول میدم پایه ثابت سفره هاتون بشه
من اول از همه بال ها رو دوساعت با آب نمک خیسوندم بعدش آبشو عوض کردم شستم اومدم پیاز درشت دو عدد یه گوجه درشت چهار قاشق ماست روغن زیتون پوست لیمو اب لیمو و ادویه ها که از محصولات خودمونه ادویه تندوری ک فوق العاده عالیش میکنه پاپریکا ادویه مرغ و رز ماری که راز خوشمزگیش همینه فلفل سبز با زعفرانم یادمون نره🥰همه مواد رو با هم تو خرد کن میکس کردم زدم به بال ها و کاملا دو ساعت مزه دارش کردم و رفت رو منقل فقط یه سیخ رو اسپایسی تند تند کردم برا داداشم که عاشق کتف وبال تنده و واقعانم خیلی اسپایسی خوشمزه بود عالی عالی😍😍حتما درستش کن ضرر نمیکنی ذخیرش کن بکارت میاد سوالی بود درخدمت دوستان هستم😍😍
#پاچینی#کتف_و_بال #کباب#منقل#مرغ#غوزی#لحم#امارات#دبی#دیای#دجاج#سمک#بریانی#شففهد
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه میگو
منبع پیج
fahad_cheff
کپشن مهم
سمبوسه میگو جا،یزه دار💵🎁
اول از همه این سه تا کارو بکن❤️😍
این پ،ست رو س.یو کن کا،منت بزار لا،یک و بفرسش برا دوستات به سه نفر از بین این ها
جا.یزه ن.قدی داده میشه💵💳پس تا میتونی این کارا که سی ثانیه وقتت رو نمیگیره انجام بده🥰😍😍🤚🏻
سمبوسه میگو هم که طبق فیلم درست کن خیلی خیلی راحت و خوشمزه😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست خونگی😍😋
1.5 لیتر شیر
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری ماست
طرز تهیه:
نشاسته و شیررو با هم مخلوط کنید بعد بزارید روی حرارت به جووش که اومد خاموش کنید بزارید از حرارت بیفته تا انگشتتونو کردید داخل شیر نسوزه . ماسترو با یه ملاقه از شیرمخلوط کنید و به کل شیر اضافه کنید و بزارید یه جای نسبتا گرمتا خودشو بگیره به مدت ۵ ساعت کافیه بعد بزارید داخل یخچال به مدت ۱۲ ساعت بعد سرو کنید