فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای طعم دار کردن ۱کیلو کتف و بال مکزیکی👇👇
کتف و بال ۱کیلو
نمک ۱۳ گرم
فلفل سیاه ۲گرم
فلفل قرمز ۱گرم
ادویه کاری ۲گرم
پاپریکا ۲گرم
پیاز ۲۰۰گرم
سیر دوحبه
روغن ۳۰گرم
آبلیمو ۱۵گرم
رب گوجه ۵۰گرم
خوشحال میشم حمایتم کنی تا خستگی روزی ۱۶ ساعت کار سنگین با بودن شما مهربانترین انسانهای رو کره زمین از تنم بره بیرون
ایده های آشپزی جذاب👇
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای ۱کیلو شکاری 👇👇👇
ساق ران مرغ اکیلو
نمک ۱۳گرم
فلفل سیاه ۲ گرم
فلفل قرمز ۱گرم
ادویه کاری ۴گرم
پاپریکا ۲گرم
سس باربیکیو ۵۰ گرم
روغن ۱۰ گرم
آبلیمو ۱۰ گرم
یادت باشه رو حرارت کم بپزیش و نوش جانت کنی این طعم
فوق العادست اگه از اکسپلور من رو میبینی من تو مسیر موفقیت
به شدت به حمایتت و بودنت کنارم نیازمندم لطفا از فرزند
کوچیک سرزمینت حمایت کن تا با عشق بهترینها رو بسازم
و تقدیم نگاهت کنم
ایده های آشپزی جذاب👇
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور تهیه برنج ایرانی با بخار👇👏👇
برای هر یک کیلو برنج ایرانی
۳۰۰ گرم نمک نیازه
برنج رو با آب ولرم سه تا
آب بشورید بعد نمک اضافه
کنید برای برنج تازه ۳ساعت
و برای برنج کهنه هشت ساعت زمان
برای خیس خوردن کافیه
قتد رو اول کار اضافه کنید
روغن روبعد از سه دقیقه
سرکه رو وقتی برنج جوش
اومد اضافه کنید اصولا از
وقتی برنج رو میریزی
داخل دیک تا کشیدن
بین ۷ تا ۹ دقیقه زمان
نیازه آب سرد رو موقع
کشیدن اضافه کنید تا برنج
بیشتر جوش نخوره
عاشق تک تک تون هستم تلاش میکنم بتونم اونجور که در خور شان شماست خدمتگذارتون باشم انشالله که از خادم خودتون حمایت کنید
تا بتونه تو به عشق شما بهترینها رو براتون بسازه
ایده های آشپزی جذاب👇
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای یه مرغ رستورانی حرفه ای🤩👇👇
مواد لازم،،
برای ۱۰ پرس مرغ ،،
پیاز دو عدد
فلفل دلمه ۲عدد
سیر چهار حبه
هویج ۴حبه
اینها خورد میشه برای زیر مرغ
مواد لازم برای سس مرغ ،،
پیاز خورد شده دو عدد
فلفل دلمه خورد شده ۲عدد
سیر ۳حبه
اینها رو با کمی روغن تفت داده
و سپس ادویه ها رو اضافه میکنیم
ادویها،،،،👇
زردچوبه ۲۰گرم
فلفل سیاه ۱۰ گرم
ادویه کاری ۱۰گرم
هل ۴ گرم
زنجفیل ۴گرم
دارچین ۴گرم
نمک ۳۰ گرم
آبغوره یک لیوان متوسط
رب گوجه ۲۵۰ #سرآشپز #مرغ_مجلسی
ایده های آشپزی جذاب👇
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده ترین روش کباب گرفتن 👇👇👇
وزن گوشت ۱۵۰ گرم باشه
پلاستیک رو روی یه سطح صاف پهن کنید
و پلاستیک رو یه کم خیس کنید
گوشت رو به چهار قسمت تقسیم کنید
مثل دوک بهش شکل بدین
دوقسمت زیر و دوقسمت روی سیخ
دست رو یه کم خیس کنید
وبه آرومی از بالا به پایین
شکل بدین اضافه دوطرف رو
به کمک یه سیخ دیگه جدا کنید
و بعد اون رو لای پلاستیک بپیچین
باز از روی پلاستیک یکم از بالا به پایین
صافش کنید پلاستیک رو آروم باز کنید
و سر و ته سیخ رو بادست ببندین
که تو آتیش نریزه و با چاقو بهش شکل بده
به همین راحتی نوش جان
این کار رو با آهنگ آقا صادق به عشق مردم سرزمینم ساختم انشالله اگه خوشتون اومد از فرزند کوچیک سرزمینتون حمایت کنید تا با قدرت ادامه بدم و خدمتگذارتون باشم
ایده های آشپزی جذاب👇
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پکاره
منبع پیج
fahad_cheff
بچها این پکاره رو حتما درست کن بدون آب خمیر میشه و بخاطر همین جذب روغن نداره اصلا خیلی عالی و محشرات میشه بیا تا بهت بگم چیکار کنید اول ذخیره اش کن ودستبکار شو👏🏻👏🏻😍
آرد نخود یک لیوان و نیم
ارد سفید نصف لیوان
سیب زمینی پیازگوجه هویج فلفل قلم رنده شده همش
ادویه ها؛پاپریکا تندوری فلفل همه کاره زردچوبه نمک
سبزی گشنیز و جعفری
خمیر مایه و بکینگ پودر یک ق غ
اول از همه ارد نخود و ارد سفید و ادویه ها رو میریزیم و بعد سبزیجات چون سبزیجات رو رنده کردم خودش آب میندازه وخمیر نیار ب آب نداره ورز میدیم و میزاریم یک ساعت استراحت و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخش میکنیم فقط چونه هاتون رو کوچک بردارید چون خودش پف میکنه وجذب روغن هم نداره نوش جانتون😍👏🏻👏🏻
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان ماه مبارک رمضان
منبع پیج
fahad_cheff
اول برا خودت ذخیرش کن که درستش کنی که خیلی خوشمزه هست حالا کپشن رو با دقت بخون فقط قبلش نظر بده ماهمون چی خورده که تپل شده😀😀
اول از همه میریم سراغ خمیر نون پنیری موندحالا پیراشکی فطایر کندو عسلی لانه زنبوری هر چی که اسمش هست خوشمزه هست😍😍😍
آرد دولیوان
شیرخشک سه قاشق غ خ
شکر سه قاشق
نمک نوک قاشق
بکینگ پودر یک قاشق سر خالی
خمیرمایع یک قاشق سر خالی
ماست سه قاشق
آب ولرم به تدریح
روغن یک فنجان
همه مواد رو هم میزنیم و انقد ورز میدیم که خمیر جادویی لطیفی بدست بیاد و یک ساعت بهش استراحت میدیم بعد یک ساعت پف خمیر رو میگیریم چونه ها کوچک تبدیل با دست پهنش میکنیم یه کوچولو پنیر میزاریم و میبندیم کف قالب رو چربرمیکنیم یک کاسه کوچک وسط میزاریم که شکل ماه در بیاد بعدش به خمیر بازم۲۰دیقه استراحت میدیم رومال زرده تخم مرغ باشیر کنجد سیاه دانه و در فر۱۸۰درجه به مدت۲۰دیقه بالا و پایین هر فری فرق داره اگه فرتون میدونی که خشک میکنه یه کاسه آب هم در کنارش بزارید و در اخر با هر چیزی دوست دارین مزه دارش کنید خالی خالی هم خوشمزه هست مرسی از نگاهتون حتما درست کنید تو این ماه رمضون و نوش جانتون😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه قرمه سبزی رستورانی👇👇👇
برای هر نفر ۴۰ گرم سبزی سرخ شده
لوبیا چیتی ۲۵گرم
گوشت از ۵۰ گرم تا ۸۰ گرم
ادویه ها👇👇👇
نمک هر پرس پنج گرم
فلفل سیاه ۲گرم
زنجفیل یک گرم
دارچین یک گرم
دوست داشتی ترکیب سبزی رو بدونی پست های قبلی رو از دست نده
#اشپزی #قرمه_سبزی
#سرآشپز #غذای_ایرانی
#دستورآشپزی #آموزشآشپزی #غذای_ملل
ایده های آشپزی جذاب👇
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه پاستا پنه شادروان الفردو😅🤣😍
مواد اولیه پاستا🍜🍜
پاستا یک بسته
سینه مرغ ۲۵۰ گرم
قارچ ۳۰۰ گرم
شیر نیم لیتر
خامه ۱۵۰ گرم
نمک ۲۰گرم
فلفل سیاه ۱۰گرم
زعفران
کره ۵۰گرم
پنیر پارمیزان ۵۰ گرم
راستی دوست دارین آموزشها یزدی باشه یا فارسی ؟
ممنون میشم ازم حمایت کنید تا بز هم بتونم براتون آموزش رایگان بسازم
تمام آموزش ها ساعت ۱۲ شب ساخته میشه و بعد از خستگی ۱۶ ساعت کار سخت آشپزی چون به عشق شما میسازم خستگی برام معنا نداده
# آشپزی # آموزش #سرآشپز
# پاستا# طنز # آموزش رایگان
ایده های آشپزی جذاب👇
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگهداری زعفران دم کرده
منبع
@shali.wood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجبوس گوشت
منبع پیج
fahad_cheff
بچه ها مجبوس گوشت پیشنهاد میکنم
حتما درست کنید خیلی خوشمزه هست من همیشه رنگ زرد مبپسندم اینبار پودر گوجه زدم قرمز شد بنظرتون چطور شده😃🥰👆🏻
اول از همه گوشتامون رو با ادویه ها درسته میپزیم برگ بو دارچین میخک هل سیر و پیاز درسته
بعدش پیاز و سیب زمینی رو سرخ میکنیم گوشتای پخته شده ادویه ها شامل پاپریکا همه کاره پودر گوجه زردچوبه و نمک اضاف میکنیم کمی مه تفت خورد برنج اضاف میکنیم و آب گوشتا به اندازه یک بند انگشت ومیزاریم دم که جاذبیفته وتمام نوش جان🥰👏🏻😍😍
#مجبوس_لحم #مجبوس#بریانی#غوزی#امارات#دبی#ابوظبی#شارقه#ایران#قشم#رمضان#عید
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیر برنجی تن ماهی
بچها کپشن مهم حتما ذخیرش کن زیر برنجی تن ماهی ما بهش میگیم زیبونی تن ماهی خیلی خوشمزه و محشرات ساده وراحته بریم درستش کنیم
اول از همه پیاز و فلفلت سرخ کن گوجه نگینی بزن و همراهش سرخ کن ادویه ها دلخواه من همکاره و زردچوبه زدم نمک و رب گوجه آخر تن ماهی اضاف میکنیم و هم ریز میزنیم که له نشن و میزاریم دم از اون ور که سیب زمینی ها رو اضاف سرخ کردیمم اضاف میکنیم برنج رو آماده میکنیم میتونید شوید تازه یا خشک هم بزنید به برنج عالی میشه حالا یه لایه برنج و مواد باز لایه لایه تا بالا یکم زعفرون وتموم میزاریم نیم ساعت تا۴۰دیقه دم بیاد و حسابی جا بیفته و قد بکشه برنجمون و نوش جان حتما به این روش درست کن و برا خودت ذخیرش کن عالیه❤️😍😍نوش جان
#زیربرنجی#تنماهی#مجبوس#بریانی#لحم#سمک#رمضآن #نوروز#دسر#آشپزی#ایران#امارات#شففهد#غوزی
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
#ترفند_آشپزی🍛
اگر ميخوايد گوشت توى خورشت خوشمزه بشه
موقع تفت دادن گوشت مقداى جوز هندى به اون اضافه كنيد عااالى ميشه👌
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد اولیه هات چاکلت به ازای هر نفر:
آموزشگاه آشپزی عسل
asalculinaryschool
شیر: ۱۵۰ میلی لیتر
پودر کاکائو: دو قاشق سوپ خوری
پودر نسکوئیک: یک قاشق سوپ خوری
پودر قهوه فوری کلاسیک: یک قاشق مربا خوری
شیر عسلی: یک قاشق سوپ خوری
پودر بیسکوئیت مادر: یک قاشق چای خوری سر خالی
خامه صبحانه: ۵۰ گرم
به دلخواه جهت تلخی: یک شات اسپرسو
شکر به دلخواه: یک قاشق سوپ خوری
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات در کپشن 👇
@cakeyousef
کرم شکلاتی مخصوص فیلینگ
این کرم یه بمب شکلاتی بسیار خوشمزه هست که برای فیلینگ انواع کیک و دسر میتوان استفاده کرد
حتی میتونید کرم رو با ترکیب خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید
مواد لازم
شیرعسلی ۳۵۰ گرم
پودر کاکائو ۷۰ گرم
شیر ۳۵۰ گرم
شکلات ۲۰۰ گرم
🔴ماندگاری کرم در فریزر تا ۲ ماه
🔴ماندگاری داخل یخچال تا یک هفته
🔴برای تلخ شدن کرم از پودر کاکائو تیره و برایم کمتر کردن تلخی از پودر کاکائو روشن استفاده شود
🔴بعد آماده سازی حداقل ۸ ساعت تا یک روز در یخچال استراحت دهید
🔴کرم ترجیحا مخصوص فیلینگ بود و برای کاور مناسب نمیباشد ولی میتوان در بعضی قسمت ها با ماسوره تزئین کرد
#cakeyousef
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯