فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک توت فرنگی
دستور پست بعد
تو بهشت سرو میشه !!! ( کپشن مهم )
.
میدونم 😂
الان با خودتون میگید اینا مارو با توت فرنگی رسوا کردن 😂😁
این اما خداییش جدید بووووود 😅🤝 نبود ؟
تا فصلش هست ، حتما حتما یک بار هم شده امتحان کنید 😍
.
😁❤️
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
توت فرنگی ۱ کیلو ( همشو استفاده نمیکنیم )
شکر نیم کیلو ( اینم مثل بالایی )
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف ق.چ
شکر ۱۰۰ گرم ( حدودا نصف لیوان )
شیر ۱ لیوان
آرد ۲۲۰ گرم ( یک و نیم پیمانه )
بیکینگ پودر ۱ ق.چ
خامه قنادی جهت تزیین
.
برای سس سه شیر :
شیر ۱ لیوان
شیر عسلی نصف لیوان
خامه ۱۰۰ گرم ( نصف پیمانه )
میتونید خامه رو کمتر هم بزنید تا سس رقیق تری داشته باشید .
اینا ترکیبات سس هستش اما چون میوه فصل هم بود ، از پوره توت فرنگی هم استفاده کردم .
.
دمای فر و ماکروفر ۱۸۰ ، ۳۰ دقیقه
دمای تستر ۱۶۰ ، ۳۰ دقیقه
ماکرویو هم حالت کانوکشن
.
✨ توضیحات✨
در ابتدا باید آب توت فرنگی رو در بیاریم
اگر فرصتش رو دارید از شب قبل انجام بدید
شکر و توت مخلوط میشه به خاطر حالت اسمزی باعث خروج آبش میشه ، بعدش با شعله کم میزاریم غلظت بگیره .
برای کیک ، تخم مرغ + وانیل + شکر رو میزنیم تا حجم بگیره بعدش شیر و مواد خشک رو اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم
قالب پیرکس رو میتونید چرب کنید میتونید نکنید ، مواد رو داخلش میریزید و با چند تقه که مواد کاملا پخش بشه وارد فر از پیش گرم شده میکنیم .
برای سس سه شیر هم
شیر + شیر عسلی + خامه رو ترکیب کنید
فقط یادتون باشه خامه زیاد نزنید چون میخوایم وارد کیک بشه این ترکیب ، خامه غلظتشو بالا میبره .
در نهایت هم با خامه و توت فرنگی تزیین کنید
نوش جانتون 🤗 🌹
.
حسنی هستم 👨🍳
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽