فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
چند ترفند کاربردی و عالی نظم دهی به وسایل آشپزخونه
نظم و انضباط برای ارامش و دوری از استرس کدبانوی خونه لازمه
پس برای حفظ آرامش خودمون منظم باشیم😉
👩🍳👩🍳👩🍳
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
😳قلیان مفید برای آسم و تنگی نفس
😋قلیان را از عرق نعناع پرکرده بدون ذغال بکشید
❓خواص قلیان نعناع
رفع آسم
آرام بخش
تمیز کردن ریه
رفع حساسیت تنفسی
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
بوی سیر و بوی نم بارون که توی خونه می پیچه، آدم رو یاد شمال میندازه،
اسم این غذا رو. گذاشتم #میرزا_کباب😂
ترکیبی از #میرزاقاسمی و #کباب_تابه ای 😜😜
البته میرزاقاسمی بدون تخم مرغ😌😌
ینی اگه یه بار بخورید مشتری پر و پاقرصش میشید شدیدا👌
.
.
واسه کباب که اول پیاز رو. رنده کردم آبش رو. گرفتم ریختم روی گوشت با نمک و زردچوبه خوب ورز دادم بعد زدم سر سبخ های کوچیک و. توی ماهی تابه با کمی زعفرون گذاشتم بپزه و سرخ بشه. واسه میرزاقاسمی هم که بادمجون کبابی داشتم تو. فریزر و گوجه رو کبابی کردم، چند حبه سیر رنده کردم ریختم توی ماهی تابه، کمی زرچوبه زدم و فلفل قرمز کمی طلایی که شد بادمجون رو اضافه کردم و خوب که سرخ شد، گوجه کبابی رو که ساطوری کرده بودم ، ریختم روش و کذاشتم یکم جا بیفته بعد که جا افتاد ریختم تو ظرف و کباب ها رو چیدم. دوست داشتین میتونین کمی کره آب شده داغ رو بریزید روشون ولی من نریختم دیگه خیلی چرب میشدـ
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#دلمه_فلفل
یکی از خوش خوراکترین دلمه هاست.
طرزتهیه
اول دلمه های خوشگل و ترو تازه رو بشورید و سر دلمه هارو با دقت برش بزنید.دوستان گلم سعی کنید دلمه هایی رو بگیرید که ته ش سه پایه داشته باشه چون اونایی که چهار پایه دارن کمی تلخ هستن . برنج ایرانی رو بشورید وبا کمی زعفران و نمک نیم پز کنید .من دو پیمانه برنج گذاشتم و نیم کیلو گوشت چرخ کرده (هر چه گوشتش بیشتر باشه خوشمزه تره )شما میتونید ربع کیلو بزارید.گوشت رو با پیاز ریز فراوون سرخ کنید ادویه و زردچوبه بزنید کمی هم دارچبن.و به برنج نیم پز اضافه کنید. سبزی دلمه نیم کیلو خرد شده(شامل شوید، مرزه،ترخون،نعنا )
به موادمون اضافه میکنیم و لپه یک فنجون پخته شده بازم هم با مواد مخلوط میشه و فلفل هارو پر کنید.
یک قابلمه مناسب فلفلهارو پیاز داغ درست کنید ادویه و زروچوبه بزنید چهار ،پنج قاشق رب گوجه رو باهاش تفت بدید و اگه آب مرغ داشتید که چه بهتر به رب اضافه میکنیم اگه هم نداشتید سه لیوان آب بهش بزنید و بزارید چند قل بخوره و آروم دلمه هارو بچینید و درب ظرف رو ببنیدید و با شعله کم بزارید سه ،چهار ساعت بپزه و مرتب چک کنید.تا دلمه ها پخته بشه.نوش جان.من به مواد کشمش هم میزنم چون ما خیلی دوست داریم😉
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
@menoeslami
#سمبوسه_گوشت_و_سيب_زميني
طرز تهیه
پياز وخلال كردم تفت دادم وگوشت چرخ كرده را باهاش سرخ كردم زردجوبه فلفل قرمز وسياه ادويه كاري وپودر دونه گشنيز اضافه كردم تفت دادم وبعد مقداري جعفري وگشنيز ريز شده اضافه كردم ومخلوط ويه تفت كوچولو دادم ٤تا سيب زميني متوسط آبپز شده وله شده را به آن اضافه كردم ومخلوط كردم توي اين مرحله احتياج به تفت زياد نداره وميتوانيد فقط مخلوط بشه وبعد طبق فيلمي كه گذاشتم ميتونيد سمبوسه ها رو بپيچونيد.
سس سمبوسه
تمرهندي را با آب جوش خيس كردم وبعد آنراصاف وشيره اش را گرفتم روي حرارت گذاشتم جوش كه آمد كمي رب گوجه فرنگي وفلفل قرمز(فراوان) ريختم و وقتي كم آب شد از حرارت برداشتم وسس آماده شد
مقدار فلفل به خودتون بستگي داره من كه خيلي تند دوست دارم
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
@menoeslami
#پای_چیکن_باربیکیو
این غذای خوشمزه را میتوانید برای مهمانهای عزیز خود تهیه کنید. زمان تهیه آن کمی طولانی است اما برای پخت زمان کمی میخواهد و بسیار هم دکور زیبایی دارد.
مواد لازم برای 6 نفر:
225 گرم سیبزمینی شیرین نگینی خرد شده
¼ قاشق چایخوری نمک
نصف پیمانه هویج خرد شده
600 گرم سینه مرغ بدون استخوان، نگینی خرد شده
دو قاشق چایخوری روغن زیتون
نصف پیمانه پیاز خرد شده
نصف پیمانه کرفس خرد شده
225 گرم قارچ خرد شده
2/3 پیمانه سس باربیکیو
400 گرم خمیر آماده پای
یک عدد تخممرغ
یک قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه:
فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک قابلمه متوسط سیبزمینی و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آب روی آنها بریزید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند. در 4 دقیقه آخر هویجها را به سیب زمینی اضافه کنید و بگذارید کمی نرم شوند. سپس همه آنها را آبکش کنید. در یک تابه بزرگ، مرغها را درون روغن داغ به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان عوض شود. سپس آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. پیاز، کرفس و قارچها را درون تابه بریزید و 10 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس مرغها را به تابه بازگردانید. سس باربیکیو، سیبزمینی و هویج پخته شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. سپس آنها را درون کاسههای سفالی بریزید و کنار بگذارید. خمیر پای را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به نوارهای باریک برش دهید. نوارها را با فاصله روی کاسهها بگذارید. در یک پیاله، تخممرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آب را با قلممو روی خمیرها بمالید. کاسهها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
@menoeslami
#دسر_پلمبیر
تخم مرغ 3 عدد - خامه فرم گرفته 300 گرم - پسته و گردو و زعفران دم کرده به میزان دلخواه
زرده و سفیده را جدا کرده زرده را با وانیل میزنیم و سفیده را هم جداگانه میزنیم تا پف کند خامه فرم گرفته را به سفیده اضافه کرده بعد زرده را هم میریزیم و در آخر خلال پسته و گردو و محلول زعفران را اضافه میکنیم.
با قاشق داخل قالب سیلیکونی ریخته و داخل فریزر میگذاریم تا ببندد.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
@menoeslami
#آناناس_بستنی
ابتدا یک لیوان خامه فرم گرفته رو با یک سوم لیوان آب آناناس و یه دونه بستنی وانیلی لیوانی با هم زن میزنیم بعد جام ها رو به مدت دو سه دقیقه داخل فریزر میزاریم تا سرد بشن بعد شکلات تخته ای تلخ رو بنماری میکنیم و به دیواره های جام میریزیم بعد موز حلقه شده کف جام ها میریزیم بعد کمی از مواد بعد تکه های نگینی شده آناناس بعد گردو وکمی پودر پسته وباز مواد و حلقه های موز و تکه های شکلات و در آخر با خامه تزیین میکنیم نوش جان
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#قهوه_با_شکلات
مواد لازم :
2 قاشق سوپ خوری قهوه
یک چهارم فنجان شکر
یک پر نمک
یک تخته کوچک شکلات نیمه تلخ
یک فنجان آب
سه فنجان شیرخامه
طرز تهیه :
همه موار را بجز شیر و خامه در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلات ، آب شود . به مدت 4 دقیقه آن را بجوشانید ، به تدریج شیر را به آن بیفزایید وقتی شروع به قل قل کرد ، آن را از روی شعله برداشته و با هم زن کاملا هم بزنید تا مخلوط کف دار شود . سپس آن را در فنجان ها ریخته و روی هر فنجان خامه بریزید . 6 فنجان سرو کنید .
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
@menoeslami
#سوپ_سفید
موادلازم:
1-آب گوشت 5 پیمانه
2-سس سفید غلیظ 2 پیمانه
3-هویج رنده شده 2 تا 3 عدد
4-کرفس یا جعفری خرد کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری
5-نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه سوپ سفید:
سس سفید و آب گوشت را مخلوط می کنیم و بعد کرفس خرد شده و هویج رنده شده را در آن می ریزیمو می گذاریم چند جوش بزند و سبزیها که پخته شد کمی نمک و فلفل می زنیم ، سوپ را در سوپخوری می ریزیم و کمی جعفری خرد شده روی آن می پاشیم. ( طرز تهیه سس سفید : مقدار کمی کره را روی حرارت متوسط آب کنید . به اندازه مناسب آرد, نمک و فلفل را اضافه کنید . کمی از شیر را هم اضافه کنید تا مواد مورد نظر حبابی شود . )
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
✅داستان زیبا
✍امام رضا (ع) به ساده برگزار کردن مهمانی تاکید داشتند؛برای همین، روزی به یاران خود روایتی گفتند: روزی مردی،امام علی (ع) را به خانهاش دعوت کرد؛ امام (ع) فرمودند: اگر سه چیز را به من قول بدهی، دعوتت را میپذیرم
گفت: چه چیز آقاجان؟ امیرالمومنین (ع) فرمودند: برای من چیزی از بیرون خانه تهیه نکنی همانی را بیاوری که در خانه داری خانوادهات را هم به زحمت نیندازی! مرد، شرطها رو قبول کرد، امام (ع) دعوتش را پذیرفت
📚بحارالانوار. ج ۷۲. ص ۴۵۱
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#شامی_کباب_لپه
گوشت چرخ شده نیم کیلو
لپه 1پیمانه
پیاز 2عدد بزرگ
سیبزمینی1عدد
تخم مرغ 2عدد
نمک وفلفل زردچوبه (من زعفران هم ریختم)
من اول لپه رو پختم وآبکش کردم وگذاشتم تا سرد بشه بعد داخل غذاسازمیکس کردم وروی گوشت ریختم
پیاز وسیب زمینی رو هم میکس کردم میتونین اگه غذاساز ندارین چرخ کنین
بعد آبشونو گرفتم اونهارو هم روی گوشت ریختم تخم مرغ ونمک وفلفل وزردچوبه یا زعفران رو هم ریختم وخوب ورز دادم به اندازه ی نارنگی برداشتم وگرد کردم وبعد باکف دستم صاف کردم وخوب سرخ کردم .
خیلی پوک وخوشمزه بود😋😋
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
@menoeslami
#کشک_وبادمجان
من کشک بادمجونو اینطوری درست میکنم👇
اول بادمجونهارو شسته بعد پوست میگیرم و حلقه حلقه برش میزنم و داخل یه ظرف آب و نمک قرار میدم تا تلخیش گرفته شه(بادمجون دلمه ای به نظر من بهتره) بعد آبکشی میکنم و وقتی آبش کاملا گرفته شد سرخشون میکنم و روی دستمال حوله ای یه بار مصرف میذارم تا روغن اضافش گرفته شه ،وقتی همه ی بادمجونا سرخ شد با گوشتکوب کاملا میکوبم تا بافتشون از هم جدا شه ،نمک و فلفلو هم تو این مرحله اضافه میکنم.داخل ماهیتابه نصف قاشق غذاخوری روغن میریزم و یه قاشق چایخوری زردچوبه رو کمی تفت میدم و بعد بادمجونهارو اضافه میکنم و خوب مخلوط میکنم،نیمی از کشک و نعنا داغ و سیر داغ رو هم اضافه میکنم و کاملا هم میزنم تا مواد به خورد بادمجونا بره،داخل ظرف سرو میریزم و با کشک و نعنا داغ و سیر داغ و گردو تزیین میکنم.
برای نعنا داغ روغن رو میذاریم داغ که شد نعنا رو اضافه میکنیم و سریع از روی حرارت برمیداریم تا سیاه نشه.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
@menoeslami
اگر مشگل اقتصادی داری
اگر دستت تنگه
اگر مشگل مالی داری
حین غذاپختن زیاد بگو
#یا_رزاق #یا_رزاق #یا_رزاق
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامانا:برای اینکه خوردن میوه هاتوی مدرسه واسه بچه ها راحت باشه 🤔
اوناروازقبل توی خونه برش بزنید وبااین ترفند دیگه نگران سیاه وخراب شدنشون نباشید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
سلام مهربونا ،خوبید🌼
بازم یه پست مربایی داریم اونم از نوع دلبر وخوش طعم نارنج، یکم زحمت داره ولی در عوض یه مربای خاص وشیک وخوش طعم خواهید داشت🍊
حتما مراحل کار رو در فیلم ببینید تا کامل متوجه بشید.
#مربای_نارنج_درسته🍊🍊🍊
مواد لازم برای تهیه مواد داخلی نارنج
هویج متوسط ۴عدد
شکر یک ونیم لیوان یا پیمانه
آب یک لیوان
خلال پسته کمی
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای شهد مربا نارنج:
نارنج ۸عدد کوچک
شکر ۳لیوان
آب دو لیوان
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
اول نارنجها رو شسته وبا رنده ریز قسمت نارنجی پوست رو رنده کنیدورنده شده پوست نارنج رو نگه دارید تا بهتون بگم باهاش چکار کنید.
سر نارنج رو با چاقو جدا کنید ومواد داخل اون رو به کمک قاشق مرباخوری خارج کنید.حالا یه قابلمه آب رو بزارید جوش بیاد،نارنج ها رو داخل آب جوش بندازید تا حدودا ۲دقیقه بجوشه بعد داخل صافی بریزید وروشون آب سرد بگیرید .این کار رو انقدر ادامه بدید تا تلخی نارنجها گرفته بشه من ۸بار اینکارو کردم تا تلخی نارنجها گرفته شد شما باز هم مزه کنید که تلخ نباشه اگر بود بازم این پروسه رو تکرار کنید.
در زمانی که دارید تلخی نارنجها رو میگیرید مواد داخلی نارنج رو درست کنید.
پوست نارنج ها رو هم تلخی بگیرید ،یعنی بجوشونید وآب سرد روشون بگیرید واینکارو چندبار انجام بدید تا تلخی پوست نارنجها از بین بره.
هویج ها رو رنده ریز کنید .شکر وآب رو روی حرارت بزارید به محض اینکه شکر در آب حل شدهویج های رنده شده رو داخلش بریزید به همراه پوست نارنج که تلخیشو گرفتید وبزارید بجوشه تا غلیظ بشه وقوام بیاددر آخر کمی بهش جوهر لیمو اضافه کنید ومقداری خلال پسته وکنار بزارید.
تلخی نارنجهاتون رو کامل گرفتید.حالا داخل نارنجهاتون رو با مربای هویجی که درست کردید پر کنید ودرش رو بزارید.
داخل یه قابلمه شکر وآب رو بریزید وبزارید تا به نقطه جوش برسه وبعدحرارت روکم کنید تا کمی قوام بیاد وبعد نارنجها رو داخل قابلمه بچینید ودر ظرف رو بزارید وحرارت رو کم کنید تا مربا جابیفته حدودا ۲ساعتی زمان میبره .نارنجها بعد پخت حسابی نارنجی وکمی بافت خارجیشون سفت میشه .
در آخر زمان پخت مربا بهش جوهر لیمو اضافه کنید وبعد از ۵دقیقه از روی حرارت بردارید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🔹 شام واجب
💠 در تئوری اسلامی صبحانه مستحب است، در صورت تمایل میل کنید و در صورت عدم تمایل هم میل نکنید، وعده ناهار از نظر طبی حرام و شام واجب است، و همواره غذای شب بهتر از غذای روز است، به همین جهت به روزه گرفتن امر شدیم، که روزه یعنی تبدیل سه وعده به دو وعده، یعنی مصرف افطار و سحری، و این به این معنی است که غذای روز تبدیل به غذای شب می شود، و میفرمایند: صوموا تصحوا، روزه بگیرید سالم میشوید، یعنی غذا را شب بخورید سالم میشوید.
✅ در روایات تأکید زیادی بر وعده شام شده است، در یک روایت میفرماید: شام نخوردن مساوی با پیری زود رس است.
🔸 در روایت دیگر میفرماید: طبیبهای شما راجع به شام شب چه نظری دارند؟ عرض کردم: ما را منع میکنند، امام علیه السلام فرمود: ولی من دستور میدهم شام بخورید.
🔹 در روایت سوم میفرماید: شروع خرابی و فساد بدن ترک شام است.
🔸 در روایت چهارم که معتبر هست می فرمتید: کسیکه شام را ترک میکند نیرویی از او کاسته میشود که هیچ وقت برنمیگردد.
🔹 در روایت پنجم میفرماید: ژنی در بدن وجود دارد بنام رگ عشا، که اگر انسان شام را ترک کند آن ژن صاحبش را تا صبح لعن و نفرین میکند و میگوید گرسنه شوید همانگونه که گرسنه ام کردی، و تشنه شوید همانگونه که تشنه ام کردی، پس کسی شام را رها نکند
🔸 و در روایت ششم از امام کاظم ع وارد شده است که ایشان شام را ترک نمیکرد و میفرمود : شام تقویت کننده بدن است و فکر میکنم فرمود: برای همبستر شدن هم خوب است
💠 واما مقدار شام:
🔸 به صِرف خوردن چیزی هر چند نان خشک یا خرمای خشک این مشکلات مذکور بر طرف میشود، ولی این بهترین گزینه نیست، بلکه بهترین گزینه پر کردن شکم بخصوص برای افراد مسن و میانسال است.
🔹 در یک روایت صحیح السند میفرماید: شام نخوردن مساوی با پیری زود رس است و سزاوار است انسانی که وارد سن میشود، شب نخوابد مگر با شکم پر.
🔸و در روایت دیگر میفرماید: سزاوار است برای انسان بزرگسال (چهل سال به بالا ) شب نخوابد مگر با شکم پر، زیرا خواب آرامتر و بدن خوشبوتری به همراه خواهد داشت.
🔹و در روایت سوم امام صادق ع میفرمایند: صلاح نیست کسیکه سنش بالا رفته سبک بخوابد، بلکه می بایست با شکم پر بخوابد، که این برای او بهتر است.
🔰 تأکید خاصی برای مصرف شام و عدم ترک آن در شب شنبه و شب یکشنبه وارد شده است.
🔱 واما زمان شام خوردن بعد از نماز عشاء، روایت میفرماید: عِشاءُ النبییّن بَعدَ العتمه، یعنی شام پیامبران بعد از نماز عشاء است.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_تزیین_باشکلات
چ باحال 😱😱😱
خیلی جالبه ببین با شکلات آب
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami