هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🚭از #اعتیاد خسته شدی؟🚭
⚠️ نمیخوای خانوادت بدونن ؟⚠️
🔶درمان قطعی و ریشه ای اعتیاد🔶
🟣لینک کانال👇
https://eitaa.com/joinchat/3018260852C8b4441bdfc
🔻✅ با کمترین درد و خماری
🔻✅ از بین بردن وسوسه ذهنی
🔻✅ تقویت سیستم ایمنی بدن
🔻✅ پاکسازی بدن و سم زدایی خون
🔻✅ رفع مشکلات کبدی و زناشوئی
فرم مشاوره 👇
https://digiform.ir/w03db3e3d
https://digiform.ir/w03db3e3d
☎شماره تماس:
09199804187
آشپزی ونکات اسلامی
چیز کیک فندق 👇
چهارمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅ راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین ✅
⭕️پایه چیزکیک:
۱۵۰ گرم:بیسکویت
۵۰ گرم:فندق بو داده شده
۱۵۰ گرم:کره
۵ گرم:پودر کاکائو
⭕️مخلوط چیزکیک:
۷۵۰ گرم:پنیر خامهای
۱۷۵ گرم:فندق شکلاتی
۹۰ گرم:شکر
۱۶ گرم:وانیلی (۲ بسته)
۳۵ گرم:نشاسته ذرت
۳ عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️تزئین:
۱۲۵ گرم:فندق شکلاتی،شکلات سفید.خامه فرم گرفته (اختیاری)
✅دستورالعمل:
⭕️پایه چیزکیک:
بیسکویتهای را در غذاساز آسیاب کنید تا کاملاً پودر شوند.فندقهای بو داده شده را در غذاساز آسیاب کنید تا کاملاً پودر شوند.کره را روی حرارت کم ذوب کنید.
خردههای بیسکویت آسیاب شده، فندق آسیاب شده، کره ذوب شده و پودر کاکائو را در یک کاسه عمیق مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.قالب را چرب کنید و یک ورق کاغذ روغنی در آن قرار دهید. مواد را به طور مساوی روی قالب پهن کنید و با ته قاشق فشار دهید تا سفت شود. قالب را برای مدتی در یخچال قرار دهید.
⭕️مخلوط چیزکیک:
۲۰۰ گرم از پنیر خامهای، فندق شکلاتی،شکر و شکر را در یک کاسه عمیق بریزید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید.
نشاسته ذرت را روی مواد الک کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید.
باقیمانده پنیر خامهای را اضافه کرده و دوباره خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. همزن را کنار بگذارید و از حالا به بعد از لیسک استفاده کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی روی کاسه بشکنید. هر تخم مرغ را با لیسک به آرامی درون مخلوط چیزکیک تا کنید.
⭕️پخت:
مخلوط چیزکیک را روی پایه چیز کیک بریزید.
چیزکیک فندق را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتی گراد قرار دهید. به مدت ۷۰ دقیقه یا تا زمانی که لبه ها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید.
فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید. این کار از فرو ریختن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری می کند.
چیزکیک فندق را از فر خارج کرده و روی آن را بپوشانید، سپس آن را در یخچال قرار دهید. ترجیحاً یک شب، تا طعمها جا بیفتد و چیزکیک سفت شود.
⭕️تزئین:
فندق شکلاتی را در یک قابلمه روی حرارت کم گرم کنید.
شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کنید و آن را داخل قیف شیرینی پزی بریزید.
چیزکیک فندق را به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که سفت شود، در یخچال
خنک کنید.
قالب۲۲-۲۳
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از مسجد حضرت قائم(عج)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎴 ویزای اربعین امسال رو از دست خود امام حسین(ع) بگیر! به نیت شهدا
#ویدیو_رو_ببینید
برای ساخت زائرسرای اربعینی امام زمان(عج) در مسیر مرزهای خسروی و مهران به کمک شما نیاز داریم! تا الان ۱۵ هزار نفر توی ساخت شریک شدن و انشاءالله در ثواب زیارت اربعین همه سهیم هستند.
هزینهی هر آجر با تمام مصالح و هزینههای جانبی ۴۰ هزار تومنه! شماره کارت های #رسمی و #قانونی به نام مسجد حضرت قائم(عج) 👇
●
6037991899988582IR
040170000000206596699008اطلاعات بیشتر👈 @mehr_baraan
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🏮 سلام؛ امشب شب جمعه است!
بیاید به نیت فرج امام زمان(عج) و شادی روح اموات مخصوصا حاج آقا رئیسی قدمی برداریم!
همیشه فرصت کافی نداریم و هیچکدوممون از فردای خودمون خبر نداریم! پس همین الان پاشو و در حد توانت برای ساخت این زائرسرا کمک کن ...💔
گزارش ساخت و ساز و پیشرفت
زائــــرسرا رو میتونید توی کــانال
زیر ببینید 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2846883849Cbf3af7a7e9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببین وقتی انقد جایگزین های سالم و مقوی داریم برای موادغذایی فراوری شده و مضر خیلی خوشحال میشم😂😂😂
Via| @fafa.khalaji
این شکر خرمارو میتونی بیشتر از سه ماه نگهداری درسش کن و دیگه تو کیک و دسر وحتی میلک شیک هات استفاده کن واقعا خوشمزه میکنه برای بچه هاام عالی و مقویه که تو سن رشد هستن....
من سه روش خشک کردنشن رو امتحان کردم تا نتیجشو براتون بزارم تا راحت تر بتونید درست کنید...
تو سرخکن یا همون ایرفرایر حدود ۴ ساعت با دمای ۷۵ درجه خشک شد
توی فر حدود ۶ ساعت با دمای ۸۰ درجه خشک شد
روی بخاری سه روزه گذاشتم تازه داره یواش یواش خشک میشه دو سه روز دیگه بمونه فکر کنم به اون خشکی که باید میرسه...
فقط نکته مهمش تو خشک کردن اینه که مثلا اگه تو سرخکن یا فر خشک میکنید هر یک ساعت یا دو ساعت یکبار دربیارید و بزارید تو یک جای خنک که قشنگ بخارش کشیده بشه و خشک بشه این چندروز هوا سرد بود من میزاشتم جلو پنجره و قشنگ بخارش که میرفت ابش هم خشک میشد
من نیم کیلو خرما داشتم ولی بعدش پشیمون شدم که چرا کم درست کردم کاش بیشتر درست میکردم
برای نیم کیلو دو ق غ سر پر ارد جو دوسر زدم شما میتوتید بجای ارد جودوسر نشاسته ذرت یا ارد کامل قنادی بزنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از گسترده | برند🎖
🔴 #عجایب و #حوادث باورنکردنی جهان 🔴
♨️ انسانهایی با قدرت ماورایی و فوق تصور😳
⭕️ عجیب ترین آدم های کره زمین😐🤯
👁 شگفت انگیز ترین پدیده های آخرالزمانی جهان😱
🦅 مستندهای زیبایی از حیات وحش🐅
🌠 و شگفت انگیزترین مکانهای دنیا😍👇
https://eitaa.com/joinchat/4195352666C2f65709ab2
❌ جوین شو زود پاک میشه❌👆
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
❓#معما ❓
💡اون چیه که میتونیم تو دست راست
خودمون بگیریم اما
تو دست چپ هرگز !😳
💪 مشاهده پاسخ صحیح 💪
💪 مشاهده پاسخ صحیح 💪
🤹♂ فکر میکنی باهوشی یه سری به ما بزن😎👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک پسته
پنجمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅ راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
⭕️پایه چیزکیک:
۱۲۵ گرم:بیسکویت
۵۰ گرم:پسته بدون نمک
۱۳۰ گرم:کره
⭕️مخلوط چیزکیک:
۶۰۰ گرم:پنیر خامهای
۱۰۰ گرم:شکر دانه
۸ گرم:وانیلی (۱ بسته)
۲۰۰ گرم:کرم پسته
۴۰ گرم:نشاسته ذرت
۳ عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️تزئین:
۱۵۰ گرم:کرم پسته
پسته بدون نمک اضافی، تمشک و لیمو (اختیاری)
✅دستورالعمل:
⭕️پایه چیز کیک:
کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.پستههای بدون نمک را در غذاساز بریزید و آنها را به پودر نرم آسیاب کنید.بیسکویتها را در غذاساز بریزید و آنها را به خردههای ریز آسیاب کنید.خردههای ریز بیسکویت را با پودر پسته در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مواد را به طور مساوی روی قالب کمربندی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، پخش کنید.
آن را به طور محکم روی ته قالب فشار دهید (می توانید از ته قاشق برای کمک استفاده کنید). آن را برای مدتی در یخچال قرار دهید.
⭕️مخلوط چیزکیک:
در یک کاسه عمیق، نصف پنیر خامهای را با شکر دانه دار، شکر وانیلی و خمیر پسته مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید.
باقیمانده پنیر خامهای را اضافه کرده و نشاسته ذرت را در کاسه الک کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. همزن را کنار بگذارید و به لیسک عوض کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی در کاسه بشکنید و به آرامی تخم مرغ را به مخلوط چیزکیک اضافه کنید.
⭕️پخت:
قالب را چرب کنید و آن را با یک ورق کاغذ روغنی بپوشانید.
مخلوط چیزکیک پسته را داخل قالب بریزید.
چیزکیک پسته را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد (۲۵۷ فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۶۰-۶۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه ها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید.
فر را خاموش کنید و به مدت ۱ ساعت چیزکیک را در فر بگذارید. این کار از فرو رفتن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری می کند. پس از اتمام پخت، چیزکیک پسته را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود، ترجیحاً یک شب.
⭕️رویه پسته:
کرم پسته را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.
کرم پسته ذوب شده را به طور مساوی روی چیزکیک پسته بریزید.
✅نکات:
مقدار شکر را حسب ذائقه تنظیم کنید.
چیزکیک پسته را به دلخواه تزئین کنید.
قالب۲۲-۲۳
@ayda_cake_bsk
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
وضعیت اقتصادیت رو اینجا تغییر بده🎉
💎 برای یادگیری اقتصاد خرد و کلان
👈 اینجا کلیک کن 👉
💰اگر سرمایه داری و نمیدونی چیکار کنی
👈 اینجا کلیک کن 👉
🏆 برای شروع کسب و کار از صفر
👈 اینجا کلیک کن 👉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«زندگی به تو عشق را یاد میدهد
تجربهها به تو میآموزد که
چه کسی را دوست داشته باش
و موقعیتها به تو یاد میدهد
که چه کسی تو را دوست دارد..!»
بهترین روشی که میتونی یه دسر توت فرنگی بینظیر درست کنی همینه با من همراه باش تا باهم درستش کنیم🍓🙏🏼 مواد لازم برای پایه : سیصد گرم توت فرنگی دوبسته بیسکوئیت پتی بور مواد لازم برای کرم خامه ای : دویست گرم خامه سیصد گرم ماسگارپونه یک بسته وانیل دو قاشق ق غ شکر مواد لازم برای تزئین : صدگرم پودر توت فرنگی😋 دستور تهیه : ابتدا در ظرف مورد نظر توت فرنگی ها را نصف کنید بچیندید کف ظرف بیسکوئیت ها را قرار دهید سپس مواد کرم خامه ای را باهم مخلوط کنید درون کیسه قیفی بریزید و به لایه بعدی اضافه کنید با کارد روی آنها را صاف کنید مجدد یک لایه توت فرنگی خورد شده اضافه کنید ودر لایه آخر کرم خامه ای اضافه کنید و به مدت ۴ ساعت بگذارید در یخچال بماند سپس از یخچال دربیاورید و با پودر توت فرنگی و توت فرنگی دسر خوشمزه مون رو تزئین کنید و بعد سرو کنید .نوش @ashpazi_saba2 @ashpazi_saba2
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
چیز کیک قهوه لاته ☕☕
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥بیسکویت 120گرم
💥کره ذوب شده 150گرم
💥پنیر خامه ای 200گرم
💥شکر 50گرم
💥شیر30گرم
💥ژلاتین 10گرم
💥خامه فرم نگرفته 130گرم
قهوه 50گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁بیسکویت رو با کره مخلوط کنید بعدش بریزید توی قالب روشو صاف کنید بذارید داخل یخچال.
🍁🍁پنیر خامه ای رو با شکر مخلوط کنید.
🍁🍁ژلاتین هم با شیر مخلوط کنید بعدش بنماری کنیدو به پنیر اضافه کنید.
🍁🍁خامه رو در حدی که حالت ماست بخودش بگیره بزنید بعدش به مواد پنیری اضافه کنید مخلوط کنید.
🍁🍁مواد پنیری رو دو قسمت کنید یک قسمت رو بریزید روی دسر بذارید یخچال ببنده. به بقیه مواد پنیری قهوه رو اضافه کنید. وقتی لایه دوم بست لایه سوم هم اضافه کنید. مجدد بره یخچال تا کامل ببنده.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک گیلاس
ششمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
✅چیز کیک گیلاس
⭕️پایه چیزکیک:
۱۵۰ گرم:شکر قهوهای
کمی:نمک
۸ گرم:وانیل (۱ بسته)
۱۲۵ گرم:کره (نرم شده)
۳ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۱۰۰ گرم:ماست
۱۵۰ گرم:آرد
۳۵ گرم پودر:کاکائو
۷ گرم:بکینگ پودر
⭕️مخلوط چیزکیک:
۳۰۰ گرم:پنیر خامهای
۷۰ گرم:شکر
۸ گرم:وانیل
۲۵ گرم:نشاسته ذرت
۱ عدد:تخم مرغ (متوسط)
✅دستورالعمل:
_شکر قهوهای،نمک،وانیل، شکر و کره نرم شده را در یک کاسه عمیق قرار دهید.مخلوط کنید تا ترکیب شوند.تخم مرغها را یکی یکی در کاسه بشکنید و خوب مخلوط کنید. ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را الک کرده و به کاسه اضافه کنید. مخلوط کنید تا صاف شود.
_پنیر خامهای را در یک کاسه جداگانه قرار دهید. شکر و وانیل را اضافه کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. نشاسته ذرت را روی مواد الک کرده و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. همزن را کنار بگذارید و تخم مرغ را اضافه کنید.
_به آرامی آن را درون مخلوط چیزکیک تا کنید.
_قالب کمربندی/قالب کیک را به خوبی چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر شکلات را اضافه کرده و به طور مساوی پخش کنید. مخلوط چیزکیک را به صورت تکهای روی آن بریزید.
_کیک شکلات و چیزکیک را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که سیخ چوبی وارد شده در کیک خشک بیرون بیاید، بپزید. مراقب زمان پخت باشید، زیرا هر فری متفاوت است. اجازه دهید کیک خنک شود.
_گیلاسهای پوره شده را به طور مساوی روی چیزکیک شکلاتی پخش کنید.
✅نکات:
برای اینکه طعم کیک بهتر جا بیفتد، یک روز قبل آن را درست کنید.
اینجا از یک قالب کمربندی ۲۲ سانتیمتری استفاده شده.
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
@ayda_cake_bsk
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯