eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
پنجمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅ راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅ ⭕️پایه چیزکیک: ۱۲۵ گرم:بیسکویت ۵۰ گرم:پسته بدون نمک ۱۳۰ گرم:کره ⭕️مخلوط چیزکیک: ۶۰۰ گرم:پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم:شکر دانه ۸ گرم:وانیلی (۱ بسته) ۲۰۰ گرم:کرم پسته ۴۰ گرم:نشاسته ذرت ۳ عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️تزئین: ۱۵۰ گرم:کرم پسته پسته بدون نمک اضافی، تمشک و لیمو (اختیاری) ✅دستورالعمل: ⭕️پایه چیز کیک: کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.پسته‌های بدون نمک را در غذاساز بریزید و آن‌ها را به پودر نرم آسیاب کنید.بیسکویت‌ها را در غذاساز بریزید و آن‌ها را به خرده‌های ریز آسیاب کنید.خرده‌های ریز بیسکویت را با پودر پسته در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد را به طور مساوی روی قالب کمربندی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، پخش کنید. آن را به طور محکم روی ته قالب فشار دهید (می توانید از ته قاشق برای کمک استفاده کنید). آن را برای مدتی در یخچال قرار دهید. ⭕️مخلوط چیزکیک: در یک کاسه عمیق، نصف پنیر خامه‌ای را با شکر دانه دار، شکر وانیلی و خمیر پسته مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. باقیمانده پنیر خامه‌ای را اضافه کرده و نشاسته ذرت را در کاسه الک کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. همزن را کنار بگذارید و به لیسک عوض کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی در کاسه بشکنید و به آرامی تخم مرغ را به مخلوط چیزکیک اضافه کنید. ⭕️پخت: قالب را چرب کنید و آن را با یک ورق کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط چیزکیک پسته را داخل قالب بریزید. چیزکیک پسته را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد (۲۵۷ فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۶۰-۶۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه ها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید. فر را خاموش کنید و به مدت ۱ ساعت چیزکیک را در فر بگذارید. این کار از فرو رفتن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری می کند. پس از اتمام پخت، چیزکیک پسته را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود، ترجیحاً یک شب. ⭕️رویه پسته: کرم پسته را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید. کرم پسته ذوب شده را به طور مساوی روی چیزکیک پسته بریزید. ✅نکات: مقدار شکر را حسب ذائقه تنظیم کنید. چیزکیک پسته را به دلخواه تزئین کنید. قالب۲۲-۲۳ ‏@ayda_cake_bsk @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
وضعیت اقتصادیت رو اینجا تغییر بده🎉 💎 برای یادگیری اقتصاد خرد و کلان 👈 اینجا کلیک کن 👉 💰اگر سرمایه داری و نمیدونی چیکار کنی 👈 اینجا کلیک کن 👉 🏆 برای شروع کسب و کار از صفر 👈 اینجا کلیک کن 👉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر توت فرنگی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«زندگی به تو عشق را یاد می‌دهد تجربه‌ها به تو می‌آموزد که چه کسی را دوست داشته باش و موقعیت‌ها به تو یاد می‌دهد که چه کسی تو را دوست دارد..!» بهترین روشی که میتونی یه دسر توت فرنگی بینظیر درست کنی همینه با من همراه باش تا باهم درستش کنیم🍓🙏🏼 مواد لازم برای پایه : سیصد گرم توت فرنگی دوبسته بیسکوئیت پتی بور مواد لازم برای کرم خامه ای : دویست گرم خامه سیصد گرم ماسگارپونه یک بسته وانیل دو قاشق ق غ شکر مواد لازم برای تزئین : صدگرم پودر توت فرنگی😋 دستور تهیه : ابتدا در ظرف مورد نظر توت فرنگی ها را نصف کنید بچیندید کف ظرف بیسکوئیت ها را قرار دهید سپس مواد کرم خامه ای را باهم مخلوط کنید درون کیسه قیفی بریزید و به لایه بعدی اضافه کنید با کارد روی آنها را صاف کنید مجدد یک لایه توت فرنگی خورد شده اضافه کنید ودر لایه آخر کرم خامه ای اضافه کنید و به مدت ۴ ساعت بگذارید در یخچال بماند سپس از یخچال دربیاورید و با پودر توت فرنگی و توت فرنگی دسر خوشمزه مون رو تزئین کنید و بعد سرو کنید .نوش @ashpazi_saba2 @ashpazi_saba2 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
چیز کیک قهوه لاته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood چیز کیک قهوه لاته ☕☕ مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥بیسکویت 120گرم 💥کره ذوب شده 150گرم 💥پنیر خامه ای 200گرم 💥شکر 50گرم 💥شیر30گرم 💥ژلاتین 10گرم 💥خامه فرم نگرفته 130گرم قهوه 50گرم نکته ها 👇👇👇 🍁🍁بیسکویت رو با کره مخلوط کنید بعدش بریزید توی قالب روشو صاف کنید بذارید داخل یخچال. 🍁🍁پنیر خامه ای رو با شکر مخلوط کنید. 🍁🍁ژلاتین هم با شیر مخلوط کنید بعدش بنماری کنیدو به پنیر اضافه کنید. 🍁🍁خامه رو در حدی که حالت ماست بخودش بگیره بزنید بعدش به مواد پنیری اضافه کنید مخلوط کنید. 🍁🍁مواد پنیری رو دو قسمت کنید یک قسمت رو بریزید روی دسر بذارید یخچال ببنده. به بقیه مواد پنیری قهوه رو اضافه کنید. وقتی لایه دوم بست لایه سوم هم اضافه کنید. مجدد بره یخچال تا کامل ببنده. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood @maryamgolifood @maryamgolifood @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
چیز کیک گیلاس 👇
ششمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅ ✅چیز کیک گیلاس ⭕️پایه چیزکیک: ۱۵۰ گرم:شکر قهوه‌ای کمی:نمک ۸ گرم:وانیل (۱ بسته) ۱۲۵ گرم:کره (نرم شده) ۳ عدد:تخم مرغ (متوسط) ۱۰۰ گرم:ماست ۱۵۰ گرم:آرد ۳۵ گرم پودر:کاکائو ۷ گرم:بکینگ پودر ⭕️مخلوط چیزکیک: ۳۰۰ گرم:پنیر خامه‌ای ۷۰ گرم:شکر ۸ گرم:وانیل ۲۵ گرم:نشاسته ذرت ۱ عدد:تخم مرغ (متوسط) ✅دستورالعمل: _شکر قهوه‌ای،نمک،وانیل، شکر و کره نرم شده را در یک کاسه عمیق قرار دهید.مخلوط کنید تا ترکیب شوند.تخم مرغ‌ها را یکی یکی در کاسه بشکنید و خوب مخلوط کنید. ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را الک کرده و به کاسه اضافه کنید. مخلوط کنید تا صاف شود. _پنیر خامه‌ای را در یک کاسه جداگانه قرار دهید. شکر و وانیل را اضافه کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. نشاسته ذرت را روی مواد الک کرده و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. همزن را کنار بگذارید و تخم مرغ را اضافه کنید. _به آرامی آن را درون مخلوط چیزکیک تا کنید. _قالب کمربندی/قالب کیک را به خوبی چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر شکلات را اضافه کرده و به طور مساوی پخش کنید. مخلوط چیزکیک را به صورت تکه‌ای روی آن بریزید. _کیک شکلات و چیزکیک را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که سیخ چوبی وارد شده در کیک خشک بیرون بیاید، بپزید. مراقب زمان پخت باشید، زیرا هر فری متفاوت است. اجازه دهید کیک خنک شود. _گیلاس‌های پوره شده را به طور مساوی روی چیزکیک شکلاتی پخش کنید. ✅نکات: برای اینکه طعم کیک بهتر جا بیفتد، یک روز قبل آن را درست کنید. اینجا از یک قالب کمربندی ۲۲ سانتی‌متری استفاده شده. زمان پخت: ۶۰ دقیقه @ayda_cake_bsk کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🕊 کمک به حفظ حیات نوزادی با قلب سوراخ! 🏮این نوزاد با بیماری قلبی (قلب سوراخ) متولد شده و تحت جراحی قرار گرفته؛ خانواده‌ ناتوان از تامین هزینه های درمانی و تامین شیر خشک و اقلام بهداشتی 🍃برای تامین هزینه درمانی این نوزاد معصوم، سهیم باشید؛شماره کارت‌ به‌ نام مجموعه جهادی و شبا خادم گروه ●
۵۸۹۲۱۰۷۰۴۶۶۶۸۸۵۴
۵۰۴۱۷۲۱۱۱۱۹۲۷۱۱۸
۵۰۴۱۷۲۱۱۱۲۰۹۱۹۸۹
IR870700001000113923804003
🌐 به بپيونديد🔽 ┏━━━━━━━━━━━━━━━🇮🇷┓ https://eitaa.com/joinchat/1141702867C96cbd042ef ┗🕊━━━━━━━━━━━━━━━┛ مبالغ اضافه صرف سایر امور خیر می شود.
پاستا چدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا چدار 🧀 دو سوته . برای زمان هایی که فرصت زیادی برای آشپزی ندارید . گزینه مطلوبی هستش ، من که خیلی دوسش داشتم امیدوارم شما هم درست و کنید ازش لذت ببرید 😍 راستی اگر خوشتون اومد برای عزیزانتون هم بفرستید . @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 پاستا ۳۰۰ گرم هرجای مرغ ۱ پیمانه من از ران استفاده کردم سیر ۴ حبه خامه ۱۰۰ گرم شیر ۱ لیوان پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم پاپریکا ۱ ق.چ پنیر چدار به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم . ✨توضیحات✨ در ابتدا مرغ رو تفت بدید تا آبش بره بعد سیر و نمک و فلفل و پاپریکا رو بزنید بعدش خامه و شیر ، وقتی ریز جوش زد پاستا و پنیر رو اضافه کنید در حد اینکه پنیر حل بشه کافیه از رو شعله بردارید . حالا بریزید تو قالب ، روش پنیر دچار بریزید و بزارید تو : فر و ماکروفر به دمای ۲۰۰ ، ۱۰ دقیقه تستر به دمای ۱۸۰ ، ۱۰ دقیقه ( نکته : پنیر چدار آب نمیشه بیشتر زمان ندید ) نوش جانتون ❤️ . حسنی هستم 👨‍🍳 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
خورشت آلوچه 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلوچه یا همون که اسمشو نیارم؟ 😁 . هیچ کدام ! فقط به قول شیرازی ها گورجه باغی 😂 من برام سواله جدا اگر این گوجه سبزه (حالا به گوجه کال که سبزه هم کاری نداریم ) به آلوچه قرمز چی میگید ؟ گوجه سبزه قرمز ؟ 😄🙈 . اگر دوسش داشتی اشتراک گذاری یادت نره @hassani.delish @hassani.delish . اینارو نیاز داریم 👇 آلوچه نیم کیلو ( من بدون هسته ریختم) اگر هم شیرین بود ، ۱ ق.غ ربشم میتونید بزنید جعفری ۵۰۰ گرم نعناع ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم پیاز ۲ عدد مرغ به تعداد لازم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم زردچوبه ۱ ق.چ . حسنی هستم 👨‍🍳 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ گشنیزی بدم خدمتتون ؟ . با کسب اجازه از قرمه سبزی عزیز و دوست داشتنی 😁 باید بگم مرغ گشنیزی هم خووووب چیزی بود. امتحان کنی ، پشیمون نمیشی 😍 لطفا اگر دوسش داشتی برای عزیزانت بفرست @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 گشنیز ۳۰۰ گرم ( تا ۵۰۰ گرم هم خوبه ) پیاز ۲ عدد متوسط سینه مرغ ۲ عدد نارنج تازه ۱ تا ۲ عدد رب گوجه نصف ق.غ پودر سیر ۱ ق.چ پودر زنجبیل نصف ق.چ زردچوبه ۱ ق.چ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم آب هم تا روی مرغ ها بیاد . طبق آموزش عمل کنید و بهش حدودا ۴۰ دقیقه زمان بدید تا با شعله کم جا بیوفته و تنگ آب بشه بعد از این مدت اگر آبش زیاد بود دربشو بردارید تا بخار بشه اگر نه که میتونید همینطوری میل کنید هم با برنج هم با نون عالی میشه ☺️ نوش جانتون ♥️ . حسنی هستم 👨‍🍳 اگر براتون سوالی پیش اومد حتما بپرسید در توانم باشه پاسخ میدم @hassani.delish @hassani.delish .
باسلام خدمت مخاطبان عزیز اطلاعیه به دنبال سوله یا زیر زمین به متراژ ۲۰۰ متر یا بالاتر در مشهد هستیم برای راه اندازی باشگاه در محدوده👇 بلوارسجاد،فرامرز ،فردوسی ،امامت ،توس هستیم دوستانی که ملکی با این شرایط دارند لطفا به این آیدی مراجعه کنند👇 @Sajad_boxing
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی سالم و خوشمزه 🍦🍦 انقدر این بستنی راحت درست میشه و خوشمزه هست ک با یک بار امتحان عاشقش میشین حتما صیو کنید و واسه دوستاتونم بفرستید مواد لازم: سیب چهار عدد شکلات سکه ای سه چهارم پیمانه آب دو و نیم پیمانه سیب ها رو پست بگیرید هسته هاشو جدا کنید با آب بذارید بپزه بعد شکلات سکه ای رو بن ماری کنید به سیب ها اضافه کنید و پوره کنید بریزید داخل قالب بستنی و برای دو ساعت در فریزر یا چهار پنج ساعت در یخچال قرار بدین(من داخل فریزر گذاشتم) نوش جان رفقا😇 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽