eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
صبح زیباتون بخیر یواش یواش نوروزداره نزدیک میشه وخونه تکونی های قبل ازعیدهم بازارش داغه داغه یه صبحانه ی عالی بخوریدودست به کاربشید که اصلا موقع تنبلی نیست یکشنبه تون پرازاتفاقای قشنگ😍 امروز یکشنبه متعلق به اقا ع و خانوم زهرا س هست امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید با ذکر باسط✨✨ اثر یا باسط برای رفع بیحالی و تنبلی و ایجاد انگیزه عالیه😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
📖 تقویم شیعه ☀️ امروز: شمسی: یکشنبه - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ میلادی: Sunday - 09 February 2020 قمری: الأحد، 14 جماد ثاني 1441 🌹 امروز متعلق است به: 🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام 🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها) 💠 اذکار روز: - یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (100 مرتبه) - ایاک نعبد و ایاک نستعین (1000 مرتبه) - یا فتاح (489 مرتبه) برای فتح و نصرت ❇️ وقایع مهم شیعه: 🔹امروز مناسبتی نداریم 📆 روزشمار: ▪️6 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ▪️15 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام ▪️16 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام ▪️18 روز تا شهادت امام هادی علیه السلام ▪️25 روز تا ولادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما اسلام 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌
شکم‌پر شکلات گردو دستور: تخم مرغ یک عدد شیر ولرم یک پیمانه شکر یک قاشق غذاخوری خمیر مایه یک قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چایخوری روغن مایع شش قاشق غذاخوری آرد تقریبا پانصد گرم یا چهار لیوان(یا تا جایی که به دست نچسپد) همه مواد بجز آرد رو با هم مخلوط کرده و در آخر آرد رو اضاف کنید ورز دهید تا جایی که به دست نچسپد و خمیر لطیفی بدست آید روی خمیر رو بپوشونید و دو ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود. چونه های کوچیک از خمیرتون بگیرید و لاش نوتلا یا هر شکلات صبحونه ای و گردو خورد شده بزارید خمیر رو به هر شکلی دوست دارید بپیچید روش کنجدبپاشید و زرده تخممرغ بمالید ودر فر بمدت(دمای فرها باهم فرق داره) بیست دقیقه دمای صدوهفتادوپنج 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بهترین صبحانه ها برای کودکان کم اشتها و ضعیف 👈🏻 حلیم 👈🏻 شیر و خرما 👈🏻 تخم مرغ (حتما با نان های حاوی سبوس یا جو مصرف شود) 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بلغور جو یک فنجان شیر پرچرب یک فنجان شکر قهوه‌ ای 2 قاشق سوپ خوری کره بادام‌ زمینی 2 قاشق غذا خوری موز 1 عدد عسل طبیعی 2 قاشق سوپ خوری بلغور جو دوسر را بپزید تا به صورت پوره در آید، در یک کاسه بریزید و بگذارید کمی خنک شود.در میکسر کره بادام زمینی را با شکر و شیر ترکیب کنید و به پوره بلغور جو اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. موز خرده شده را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید و در آخر عسل طبیعی را بر روی مواد بریزید یا میتونید با بقیه مواد ترکیب کنید.برای تزئین صبحونه هم میتونید از بادام و موز استفاده کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
. بالاخره نوبت بیچاره شد که مدتهاس پشت در پست شدن مونده بود😄👊🏻 . موادلازم برای ۴ نفر . گوشت ۳۰۰ گرم اسفناج ۲ کیلو آلو ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد درشت چاشنی آب نارنج ( آبغوره) ۱/۴ پیمانه زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم روش پخت . پیازهای نگینی خرد شده رو در روغن تفت بدین سبک که شد گوشت رو اضافه کنین و همراه پیاز سرخ کنین بعد ادویه هارو اضافه کنین و همه رو باهم مخلوط و سرخ کنین یک لیتر آب اضافه کنین جوش که اومد حرارت و کم کنین تا گوشت بپزه. اسفناج هارو پاک کنین بشورین و سایز درشت خرد کنین و در تابه ای کمی روغن بریزید و سرخ کنین وقتی اسفناج ها هم سرخ شد و گوشت پخته شد به خورش اضافه کنین آلوی های شسته و خیس شده و زعفران را اضافه کنین وقتی آلو هم پخته شد چاشنی را اضافه کنین و با حرارت خیلی کم بیست دقیقه بعد خورش آلو اسفناج خوشمزه شما آماده است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش امروزمون یک خورشت اصیل خوشمزه ی ایرانی🤗 🤩خوشت آلو اسفناج 😋 💕مواد لازم 💕 گوشت گوسفندی یا مرغ 400 گرم اسفناج 400 گرم پیاز 1 عدد آلو خورشتی به تعداد دلخواه رب آلوچه 1 ق غ نمک و فلفل و ادویه زرد چوبه به میزان لازم اول از همه توي قابلمه روغن ميريزيم و ي دونه پياز بزرگ و نگيني خرد ميكنيم و بهش زردچوبه ميزنيم و سرخش ميكنيم. تكه هاي مرغ رو بهش اضافه ميكنيم و تفتش ميديم.بهش نمك و فلفل اضافه ميكنيم. نيم كيلو اسفناج و خرد ميكنيم و تو تابه تفتش ميديم،ابش كه كشيده شد روغن ميريزيم و سرخش ميكنيم،اسفناج سرخ شده رو به پياز و مرغ تفت داده شده اضافه ميكنيم و يكم كه اين مواد باهم ميكس شد بهش آبجوش اضافه ميكنيم تا حدي كه روي مرغها رو بپوشونه. مرغها كه پخته شدند بهش يه قاشق غذاخوري رب آلوچه اضافه ميكنيم و بعد از اون هم آلوي از قبل خيس شده رو اضافه ميكنيم(من واسه ٣ نَفَر،تقريباً ١٢ تا دونه آلو ريختم) در قابلمه رو ميزاريم تا با شعله ي ملايم خورشتمون جا بيفته. و تو اين مدت هر چند وقت يكبار خورشتمون و هم ميزنيم. اين خورشت بسيار مفيدوداراي خواص زيادي هستش ودرعين حال بسيار خوشمزه😋 خيلي هم راحت و آسون و سريع تهيه میشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
animation.gif
2.22M
تازه‌ عروسا وقتی دارن آشپزی میکنن🤦‍♂😂 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
برای غلیظ شدن خورشت پیاز را به جای خورد کردن رنده کنین خورشت لعابدار میشه حتما امتحان کن👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی فرشته قربانی مراحل آموزش مربای سیب توسط فرشته قربانی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آرد سفید 125 گرم آردنخود چی 60 گرم روغن جامد 50 گرم پودر قند 60 گرم دارچین 2 ق چ شکلات تلخ یا شیری 150 گرم شکلات سفید 170 گرم برای قسمت سفید 🍲طرز تهيه : آرد سفید و نخود چی را جداگانه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و از خامی در آید (نیازی به تفت دادن زیاد ارد به مانند حلوای سنتی نیست ) سپس آرد ها را آلک کرده و مخلوط کنید .روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و آردها را اضافه کرده کمی تفت دهید - در این مرحله حلوا حالت پودری دارد- مواد را از روی حرارت برداشته و پودر قند و دارچین را اضافه کنید - شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کرده و اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید - قالب ناودانی را با سلفن پوشانده و مواد شکلاتی تیره را داخل آن ریخته و کنار بگذارید تا ببندد. برای حلوا با شکلات سفید هم تمام مراحل را طبق دستور بالا انجام داده فقط در مرحله آخر به جای شکلات تلخ شکلات سفید ذوب شده را اضافه کنید .حلوای شکلات سفید را روی شکلات تلخ ریخته و کنار بگذارید تا ببندد- برای حلوا با شکلات سفید میتوانید به جای دارجین از پودر زنجبیل استفاده کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😍 با احترام به دوستان شمالى و گيلكى،دستورش👇 👈اين غذاى محلى در اصل با درست ميشه ولى براى ما كه بهش دسترسى نداريم از لوبياى كشاورزى استفاده ميكنيم. بايد از قبل لوبيارو خيس كنيد و پوستشو جدا كنيد. تو يه قابلمه( كه ترجيحاً بايد باشه كه خب من نداشتم😁 ) مقدارى كره يا روغن بريزيد ، پنج الى شيش حبه سير رنده يا خرد كنيد و تفت بديد ، لوبيارو ( حدود دو ليوان )اضافه كنيد و بهش زردچوبه و نمك و فلفل بزنيد، ادويه ى اصلى اين غذا زردچوبست كه مقدارش بايد يكمى بيشتر باشه.لوبيارو كه تفت دادين، دو سه قاشق غذاخورى شويد خشك اضافه كنيد( زياد نزنيد ممكنه تلخ بشه ) و كمى تفت بديد، در آخر آب جوش بهش اضافه كنيد و اجازه بديدن لوبيا پخته بشه و خورشت جا بيفته. آخرين مرحله شكستن تخم مرغ ( يك عدد )تو خورشت هست، كه وقتى اين كارُ كردين اصلاً همش نزنين ، فقط درب قابلمه رو تا موقع پختن تخم مرغ ببندين . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍲مواد لازم ؛ نخودفرنگی ؛ ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده ؛ ۵۰۰ گرم روغن ؛ ۲ قاشق غذاخوری پیاز متوسط ؛ ۱ عدد رب گوجه فرنگی ؛ ۲ قاشق غذاخوری ادویه ، نمک و فلفل ؛ به اندازه 🍲طرز تهیه ؛ ابتدا پیاز را خرد کرده و به همراه کمی روغن تفت داده تا طلایی رنگ شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده، تفت داده سپس ادویه ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده، تفت میدهیم. نخودفرنگی و یک و نیم پیمانه آب را به مواد اضافه کرده ، اجازه داده تا گوشت کاملا پخته شده و آب آن کشیده شود. در صورت تمایل میتوان از مقداری هویج برای خورشت استفاده نمود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍴 هیچ وقت رب گوجه را مستقیم به آب خورشت یا هر غذای دیگر اضافه نکنید. ابتدا آن را با کمی ادویه تفت دهید، بعد به غذا اضافه کنید. چراکه رب گوجه خام، طعم و بو خوب غذا را می گیرد و طعم خوبی ندارد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😍😍 👈 کیک اسفنجی را کامل خورد میکنید و بعد با خامه مخصوص شیرینی داخل میکسر کاملا مخلوط میکنید تا حدی که کیک حالت خمیری پیدا کند .بعد با کمک دست با اسکوپ توپ درست میکنید و میتونید بزارید فیریزر تا زودتر ببنده بعد چوبها را در شکلات سفید فرو برده و داخل توپک ها فرو میکنید.بعد توپک ها را داخل شکلات سفید و قهوه ایی میکنید و روشا هرجور که دوس دارید تزیین میکنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💢جا گیرترین وسایل آشپزخونه در قابلمه ها هستن ❇️با این روش میتونید بهشون نظم بدید😉 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‍ 😍😊😍😊😍😊😍😊😍😊😍😊😍😊 😍👈گوشت گوسفندی رو با پیاز ریزخوردشده و روغن تفت میدیم بعد زردچوبه و فلفل بهش اضافه میکنیم ویک تفت میدیم آب اضافه میکنیم و میزاریم تا گوشت بپزه بعد پنج عدد هویج بزرگ رو به صورت رشته ایی درمیاریم وباکره تفت میدیم ومرتب هم میزنیم تاهم سبک شه وهم رنگش تیره تربشه یک قاشق شکر هم به هویج ها اضافه میکنیم و هم میزنیم مقداری از هویج تفت داده شده رو کنارمیزاریم. باقی هویج ها رو به خورشت اضافه میکنیم درهمین موقع هم یک عدد به رو قاچ کرده و با کره تفت میدیم وبه خورشت اضافه میکنیم ده عدد آلو بخارا وهفت عدد آلو برغان رو در مقداری آب گرم خیس میکنیم وپنج دقیقه بعد میشوریم وبه خورشت اضافه میکنیم دوقاشق رب گوجه رو تفت میدیم وبه همراه زعفران دم کرده به خورشت اضافه میکنیم ومیزاریم تا خورشتمون جابیافته مقداری از هویج که کنار گذاشته بودیم هم وقتی خورشت رو درظرف ریختیم با اون هویج ها تزیین میکنیم. 😍نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✍امام كاظم (علیه اسلام): 📝 هر كس تخم مرغ و پياز و روغن زيتون بخورد، بر توان جنسى او افزوده شود. ✍امام صادق (علیه السلام):پیاز را ریز و در روغن زیتون، سرخ کن، تخم مرغی هم بردار و در ظرفی بشکن و قدرى نمک بر آن بپاش، آنگاه این تخم مرغ را روى پیاز و روغن زیتون بریز و اندکى بجوشان و سپس از آن بخور. 🔰نکات : 1⃣ پیاز سفید (کوچک) 2⃣ روغن زیتون طبیعی (بودار) 3⃣ تخم مرغ محلی 4⃣ نمک طبیعی (دریا یا سنگ نمک) 5⃣ به عنوان صبحانه مصرف شود. 📚 منابع: ▫️بحار الأنوار، ج 10، ص 84 ▫️دانشنامه احادیث پزشکی ص ۲۶ ▫️طبّ الأئمّه، ص 130 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
(واویشکا) طرزتهیه: 👈فوق العاده خوشمزه ست هم با برنج هم با نون پیاز و فلفل دلمه ای و هویج و نگینی ریز خورد میکنم اول پیاز و میریزم با زردچوبه تفت میدم سبک که شد فلفل دلمه ای و هویج و اضافه میکنم و یکم سرخشون میکنم بعد گوشت چرخشده رو اضافه میکنم و رنگ گوشت که عوض شد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر میزنم یکم تفت میدم تا ادویه ها به خورد غذا برن بعد یه قاشق رب اضافه میکنم و تفت میدم تا بوی خامیش بره بعدم گوجه هایی که ریز خورد کردم و اضافه میکنم و میزارم گوجه آب بندازه و آبش جمع بشه بعد یه استکان آب میریزم و حرارت و کم میکنم و هر وقت خورشت غلیظ شد خاموش میکنم  بعضی وقتا زرشک هم اضافه میکنم  کنارش حتما سیب زمینی سرخ میکنم خورشت که آماده شد یکم زعفرون میریزم عااالی میشه... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اگر خورش کرفس یا قورمه‌سبزی شل شده، می‌توانید یک قاشق غذاخوری سبوس برنج به آن اضافه کنید لعابدار شود. با این کار خورشت خوشمزه تر و مقوی تر میشود 🍛🍱🥗🍛🍱🥗🍛🍱🥗🍛 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💯 ⛱خیلی از دوستان عزیز درمورد گوشت بوقلمون گفته بودن که باهاش چه چیزایی میشه درست کرد ؟ گوشت بوقلمون که بدون کلسترول و با پروتئین بالاست برای تمام خورشت ها بسیار عالیه مخصوصا رون بوقلمون رنگش مثل گوشت گوسفندی بسیار خوشرنگ وخوشمزه هست.با این گوشت میتونید قیمه، قرمه و هر خورشتی که با گوشت میپزید تهیه کنید.خیلی زود میپزه و زود هم جا میافته. 🔶مواد لازم👇 🔸200 گرم لپه رو از قبل خیس کنید 🔸400 گرم گوشت بوقلمون قیمه ای خرد شده 🔸پیاز دوعدد متوسط 🔸رب گوجه خانگی دو قاشق 🔸نمک و فلفل و زردچوبه زعفرون و چوب دارچین ویک عدد برگ بو کمی زنجبیل 🔸لیمو عمانی 5 تا6 عدد 🔆طرز تهیه👇🥘 🔅ابتدا پیاز رو توی مقداری روغن سرخ کنید کمی زردچوبه بزنید تا خوشرنگ بشه.بعد گوشت رو داخلش تفت بدید کمی که تفت خورد لپه رو توش یه تفت بدید تا بوش گرفته بشه رب رو اضافه کنید وتوی روغن مرغ پیاز رو تفت برید تا خوش رنگ بشه دو تا سه لیوان آب بریزید تا جوش بیاد بعد جوش شعله رو ملایم کنید تا کاملا جا بیافته. 🔅من بعد از بیست دقیقه لیمو رو از قبل با آب جوش خیس کردم وبه خورشت اضافه کردم چون گوشت بوقلمون زودمیپزه.وقتی خورشت جا افتاد زعفرون وزنجبیل و هر ادویه ای که دوست داشتید بریزید اگه چاشنی خورشتتون با لیمو کمه آب لیمو اضافه کنید.من چوب دارچین و یک عدد برگ بو در ابتدای پخت اصافه کردم . موفق باشید.بپزید واز طعمش نهایت لذت رو ببرید .موقع سرو سیب زمینی سرخ شده روش بریزید. 👈با ما همراه باشید ما به شما عزیزان بهترین دستورات و اموزش اشپزی را میدهیم😍 🍛🥗🍲🍱🍛🥗🥘🍲🍱🍛🥗🥘🍲🍱 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دسر ماست و انار مواد لازم ماست انار ترش نعناع و گل دلخواه (خشک) نمک و فلفل سیاه دسر میوه ای طرز تهیه 1- ابتدا انارها را شسته و دون کنید. 2- ماست را داخل لیوان های دسر ریخته و مقداری نعناع خشک و نمک اضافه کنید. 3- حالا دانه های انار را روی ماست ریخته و با برگ نعناع تازه تزیین کنید و دسر را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. نکات 🔶 در صورت تمایل مقداری شکر و خامه هم به ماست اضافه کنید. 🔷 این دسر با ماست خامه ای سون بسیار لذیذ خواهد بود. 🔶 بهتر است از انار شیرین و آبدار در تهیه این دسر استفاده شود. 🔷 بهتر است دسر 6تا8ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال استراحت کند تا کاملا طعم دار شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا