eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥شیر یک پیمانه و نیم 💥شکر یک پیمانه و نیم 💥روغن یک پیمانه 💥پودر کاکائو 4قاشق غ خ 💥تخم‌مرغ 3عدد 💥وانیل یک قاشق چایخوری 💥آرد دولیوان 💥بکینگ پودر 1قاشق غذاخوری نکته 🍁🍁🍁👇 بعداز مخلوط کردن مواد اولیه یک لیوان رو برای روی کیک که پخته نگه دارید تخم‌مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید به همراه تخم‌مرغ آخر وانیل اضافه کنید تا کیک داغ هست سس رو اضافه کنید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دسر مهمونی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥شیر یک پیمانه 💥شکر یک پیمانه 💥نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری 💥 شکلات تخته ای 100گرم 💥بیسکویت پتی بور 1بسته 💥شکلات تخته ای بنماری شده برای روی کیک 200گرم این دسر خوشمزه رو حتما درست کنید که فوق العاده اس 😍😍 نوش جان ❤️❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه صبحانه : 100 گرم شکلات تخته ای : 200 گرم. خامه قنادی : 200 گرم. پودر کاکائو : 4 ق غ. پودر نارگیل : نصف پیمانه. بيسکوئيت پتی بور : 40 عدد. شکلات برای تزئین : 40 عدد. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است. یعنی غذای روزانه در دووعده اول روز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب ۲ عدد پرتقال یا ۳۰۰ میلی لیتر آب پرتقال (بهتره طبیعی باشه) شکر ۳ ق غ نشاسته ذرت ۳ ق غ (اگه نداشتین میتونین از نشاسته گندم استفاده کنید) کره ۴۰ گرم آب پرتقال،شکر و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کرده، روی حرارت کم بذارین تا غلیظ شه، بهش کره اضافه کنید و مخلوط کنید تا کره کامل حل شه.داخل لیوان یا ظرف مورد نظرتونو با آب کاملا خیس کنید تا مسقطی راحت ازش جدا بشه.مواد رو داخل لیوان بریزین،و به مدت ۳۰ دقیقه بذارین داخل فریزر.بعد به دلخواه توی مخلوط شکر آیسینگ و پودر نارگیل بغلتونید.میتونین به دلخواه کمی گلاب هم بهش بزنید.شکر آیسینگ آماده، علاوه بر پودر شکر، حدود سه درصد نشاسته ذرت هم داره، یعنی به ازای هر ۱۰۰ گرم پودر شکر، شما باید ۳ گرم نشاسته ذرت هم اضافه کنید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است. یعنی غذای روزانه در دووعده اول روز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اب (عصاره سبزیجات) ۴۰۰میلی لیتر شیر ۵۰ گرم کره ذوب شده ۳عدد تخم مرغ ۱۰۰میلی لیتر خامه ۳۵۰ گرم آرد جعفری پنیرچدار ابتدا ران_مرغ را داخل آب همراه با عصاره سبزیجات برای چهل دقیقه می پزیم ران ها را درآورده شیر کره خامه و آرد را اضافه کرده شعله را کم کرده تا کامل بصورت خمیری دربیاید حال زرده تخم_مرغ و جعفری ریز شده اضافه کرده خوب هم می زنیم طبق فیلم مرغ ها را داخل این خمیر قرار داده آغشته به آردگندم و تخم مرغ و آردسوخاری کرده داخل روغن به خوبی سرخ می کنیم همراه با پنیرچدار آب شده نوش جان می کنیم ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است. یعنی غذای روزانه در دووعده اول روز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه پیاز خوشمزه😋😋😋 . . ابتدا چهار تا پیاز بزرگ گرد و مثل فیلم برش داده و حدود ده دقیقه میجوشونیم بیشتر نشه چون پیازتون له میشه بعد مواد داخل دلمه هم پیاز سرخ کرده گوشت برنج رب گوجه ادویه جات و سبزی های خشک معطر داخل پیازها رو پر میکنیم بعد تو یه ماهیتابه یه پیاز کوچیک تفت داده با رب بعد دلمه ها رو می چینیم روش مقداری نمک کمی شکر و سرکه بالزامیک اضافه میکنیم و حدود یک ساعت با شعله کم بپزه بعد هم نوش جان کنید. . nasrin.finizade1371 music by Mehrad_banuye darya . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه روش برای تهیه یه جگرررررخوشمزههههه ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آرشیو آشپزی
#برنج_زعفرانی_با_تهدیگ_جعفری کف قابلمه نچسب دو قاشق روغن ریختم و چند تا دونه جعفری رو به صورت شاخه ای ته قابلمه چیدم بعد برنج رو که به صورت کته گذاشته بودم بعد از اینکه آبش کشیده شد دو کفگیر برداشتم و بهش زعفران زدم و به صورت یکنواخت ته قابلمه ریختم وبعد با پشت قاشق فشرده کردم مراقب باشید جعفری ها تکون نخورن چون اون موقع بد شکل میشه و بعد بقیه برنج رو ریختم و دم گذاشتم . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معبوچ فلفل🌶🌶🌶 چاشنی خیلی لذیذ عربیه که کنار تمام غذاها میشه سرو کرد😍 تا ۴ ماه توی یخچال میشه نگهداریش کرد🤷🏻‍♂️😍 مقادیر لازم: فلفل تند ۱ لیوان فلفل دلمه رنگی ۱ لیوان جعفری ۱ لیوان سیر ۶ حبه ادویه:زیره ،فلفل سیاه،نمک ۱قاشق روغن زیتون ۱لیوان سرکه نصف لیوان سس تند ۱ عدد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
❗️خبری فوق العاده برای دیابتی ها❗️ 🍎دیابتیهای عزیزم.... 🚫اگر شما هم آرزوی دیدن قندخون پایین ۱۰۰ رو دارید و باور درمان شدنتون سخته بیا تو کانال زیر تا به آرزوت برسی👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2133328638Ccaea0d7874 اتصال مستقیم به فرم ویزیت 👇🏻 https://formafzar.com/form/ikd7q
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آرشیو آشپزی
#فلافل یک لیوان نخودِ آبگوشتی رو از دوسه روز قبل خیس میکنیم و هر روز چندین بار آبش رو عوض میکنیم.نخود رو چرخ ميكنيم،نباید نخود له بشه و به هم بچسبه چرا که در اینصورت بافت فلافل سفت میشه. سه چهارقاشق سس کچاپ معمولی،یک قاشق کچاپ چیلی،مقدار کافی نمک، خیلی کم فلفل قرمز ،کمی زردچوبه ،پودر سیر و یک سوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر (به جهت پوک شدن فلافل) و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز به موادمون اضافه کرده و مخلوط میکنیم.یدونه پیاز متوسط و سه چهار حبه سیر رو هم رنده کرده به مخلوط نخود اضافه میکنم.در پایان دو سه قاشق جعفری ساطوری یا مخلوط جعفری و گشنیز هم اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم و حتما برای مدت یکساعت مایه فلافل رو در یخچال گذاشته تا کاملا خنک بشه و بعد بوسیله قالب مخصوص فلافل دونه دونه قالب زده و سرخشون میکنیم.رنگش هم به سلیقه ی خودتونه که چقدر سرخش کنید.من با شعله ی متوسط سرخ میکنم تا کاملا مغز پخت بشه و نمیزارم رنگش خیلی تیره بشه و از اونجايي كه داخلش كچاپ ميزنم خيلي خوشرنگ ميشه،بنظرم فلافل طلایی باشه خوشرنگ تره. یه نکته اینکه دوستان گُلی که مشکل وارفتن فلافل در روغن رو دارن و در این‌مورد سوال پرسیده بودن، میتونن یه قاشق غذا خوری آرد سفید معمولی به این مقدار از مواد اولیه که در رسپی نوشتم اضافه کنن،دیگه خیالتون راحت باشه که وانمیره ولی سعی کنید قلق فلافل دستتون بیاد و ارد نزنید خیلی بهتره. ونكته آخر اينكه اضافه کردن هر چيز ديگه اي مثل تخم مرغ و گوجه وسيب زميني و....به دلخواه خودتونه. soudeh_1661
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🕊 کودک بی‌سرپرست و برای ادامه‌ی حیات به کمک شما نیاز دارد! 🏮این کودک به علت ابتلا به معلولیت خاص ، ناتوان در کنترل مدفوع و نیازمند سوند برای خروج ادرار ِ ! و مستمر به سوند و پوشک نیاز داره؛ مادر ناتوان از تامین هزینه های بهداشتی و تامین رهن خونه ؛ 🍃 به عشق سید الشهدا ع در این شب های محرم در حفظ آبرو و امکان زندگی عادی برای این کودک معلول سهیم باشید .شماره کارت‌ به‌ نام مجموعه جهادی (هر بسته ایزی لایف ۳۰۰ هزار _ هر بسته سوند ۵۰۰ هزار)
۵۰۴۱۷۲۱۱۱۱۹۲۷۱۱۸
۵۰۴۱۷۲۱۱۱۲۰۹۱۹۸۹
۵۸۹۲۱۰۷۰۴۶۶۶۸۸۵۴
۶۰۶۳۷۳۷۰۰۵۲۵۸۳۸۷
Ir820150000003101094929079
🪩کانال مورد تایید "چشم به راه"را 👇 ┏━━━━━━━━━━━━━━━🇮🇷┓ https://eitaa.com/joinchat/1141702867C96cbd042ef ┗🕊━━━━━━━━━━━━━━━┛ مبالغ اضافه صرف سایر امور خیر می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدما کلا دو دسته ان یا عاشق دلمه😍😍😋یا متنفر از دلمه😄شما جز کدومین من که عاشق این ورق عنب ها خوشمزن مخصوصا ک خودم درست کنم😍😋 درست کردنشم به روشی که من درست میکنم خیلی راحته حتما درستش کن و ذخیرش کن برا خودت که زود درست کنی یه شیشه برگ مو لازم داریم یک پیمانه برنج لپه مقدار کمی اختیاریه گوجه5عدد پیاز یکی بزرگ سبزی دلمه زرشک میدار کم اختیاری سیب زمینی برا ته دیگ یکی بزرگ مواد سس؛ آبلیمو نصف لیوان آب یک لیوان رب آنار نصف لیوان قرص ماجی ادویه ها؛ ادویه همه کاره پاپریکا زردچوبه فلفل قرمز نمک مواد اولیه رو همش هم میزنیم و داخل روغن داغ یه هم ریزی میزنیم که یکم نیم پز بشه البته که مواد رو رنده کنیم بهتره بعدش برگ ها رو از شیشه بیرون میاریم میریزیم تو ظرف آب از هم جدا میکنیم طبق تصویر از مواد میپیچیم لای برگ ها و رول میکنیم آخر سر هم یه لایه سیب زمینی تو ظرف میچینیم و دلمه ها و سس رو ترکیب میکنیم و میریزیم روی دلمه ها یک جسم سنگین میزاریم روش آب فقط باید هم سطح دلمه ها باشه و با شعله ملایم یک ساعت میپزیم نوش جان سوالی بود درخدمتیم🥰🥰 اگه از اکس.پلور میای خوشحال میشم مهمون همیشگی پی،جم باشید کلی ایده ها خفن داریم ایجا😍🫶🏻 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز میرزا قاسمی آموزشگاه آشپزی عسل asalculinaryschool @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر خوشمزه با پیاز و سبزیجات آموزشگاه آشپزی عسل asalculinaryschool مقدار مواد اولیه 👇 گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز آب گرفته شده ۱۰۰ گرم سیر ۱۵ گرم جعفری ۱ گرم نمک ۷ گرم فلفل دلمه ای ۱۰ گرم سس خردل و ادویه دود به میزان لازم @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉 @maryamgolifood مینی چیز کیک لقمه ای 🎂🍰🥮 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🌹بیسکویت 140گرم 🌹کره 65گرم برای مواد پنیری 👇👇 🌹شکلات سفید 100گرم 🌹پنیر خامه ای 400گرم 🌹پودر شکر75گرم 🌹وانیل 8گرم 🌹نشاسته ذرت 25گرم 🌹تخم‌مرغ 2عدد برای گاناش 👇👇 🌹شکلات سفید 100گرم 🌹خامه 45گرم نکته ها 👇👇👇 🍁🍁قبل از شروع به کار کردن همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشند. 🍁🍁اگه قالب سیلیکونی ندارید توی قالب کمربندی درست کنید. 🍁🍁بعد از پخت در فر حتما 1ساعت چیز کیک ها در فر خاموش بمونند. 🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. 🍁🍁بیسکویت رو خورد کنید بعد بهش کره آب شده اضافه کنید (برای نرمی چیز کیک دوقاشق شیر میتونید بریزید) بریزید توی قالب روشو صاف و فشرده کنید. 🍁🍁شکلات سفید رو آب کنید کمی از دما افتاد با پنیر خامه ای مخلوط کنید. شکر و وانیل هم بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید بعد بهش نشاسته ذرت رو بزنید. یکدست که شد تخم‌مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بریزید توی قیف و روی بیسکویت ها بریزید چند بار قالب رو بکوبید تا صاف بشن. 🍁🍁توی فر از قبل گرم شده دمای115به مدت 20الی 25دقیقه تا پخته بشن. 🍁🍁بعد از خنک شدن ترجیحا نصف روز توی یخچال بمونن بعدش گاناش رو آماده کنید (برای گاناش خامه رو بذارید روی حرارت ملایم آب بشه بعد بهش شکلات سفید رو اضافه کنید حل که شد و از دما افتاد بریزید توی قیف و به آرامی روی چیز کیک ها بریزید. بذارید یخچال کمی خودشو بگیره. 🍁🍁برای دیزاین شکلات رافائلو.. بیسکویت لوتوس.. کرم لوتوس.. مربا دلبخواه. میوه دلبخواه. کرم مورد نظر دیزاین کنید. نوش جان 😍😍 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منبع resmipastaci کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
تست پلنگی 👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه تست خوشگل و خوش بافتی🤩 ادم دلش میخواد فقط نگاش کنه Follow:@heavenly_tasty20 غذا زبان مشترک تمام ملل است ترجمه باعشق امروز نان لوپ پلنگی درست کردم 🐆🐆🐆 من از دیروز هوس نان ساده کردم ولی نون ساده خسته کننده هست عزیزم 🤣🤣🤣 با طرح پلنگ درست کردم. . 🐆نان پلنگی دستور تهیه @moucup بازسازی و اصلاح شد @rondut مواد لازم شیر تغلیظ شده🍞 قالب نان سفید با درب 20x10x11 سانتی متر مواد: 355 گرم ارد شیر خامه کامل 180 میلی لیتر 115 گرم شیر تغلیظ شده 6 گرم مخمر 3 گرم نمک کره 30 گرم پودر کاکائو پودر زغال . روش: 1. شیر مایع و شیر تغلیظ شده شیرین را با هم مخلوط کنید...سپس مایه خمیر را اضافه کنید،خوب هم بزنید...آرد را اضافه کنید...و ورز دهید/میکسر تا یکدست شود...نمک و کره را اضافه کنید...و ورز دهید/میکسر تا یکدست و کشدار شود.. .وزن خمیر سفید 360 گرم، خمیر سیاه 120 گرم، خمیر شکلاتی 210 گرم. 2. 30 دقیقه استراحت کنید 3. خمیر را برای هر رنگ به 16 قسمت تقسیم کنید...سپس گرد کنید.  10 دقیقه استراحت 4. راه بعدی تماشای حلقه های ویدئویی است ⬆️.  روی سینی بچینید... استراحت کنید تا ور بیاد حدود 1 ساعت...بسته به هوا. 5. در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد بالا و پایین به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که بپزد ... 25-30 دقیقه بپزید یا فر خود را مطابق با آن تنظیم کنید. 6. پس از پخته شدن، از ماهیتابه خارج کنید.  بگذارید خنک شود.  سپس آن را برش دهید @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. این ایده برای بسیار زیبا و واقعاً زیباست 😍فقط به مقداری زمینی نیاز دارید تا در کمترین زمان چیزی منحصر به فرد بسازید 😍❤️ Follow:@heavenly_tasty20 🍉غذا زبان مشترک تمام ملل است 🍎ترجمه باعشق 🍿چیپس گل رز🍿 👈مواد تشکیل دهنده سیب زمینی اب روغن زیتون گیاهان معطر روغن برای برس زدن 👈روش 1. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و روی ماندولین خرد کنید. به کاسه منتقل کنید و آب را بریزید. آنها را با دست فشار دهید تا خوب شسته شوند. 2. سیب زمینی ها را آبکش کنید و به پارچه منتقل کنید. آنها را با دست فشار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود. 3. در یک کاسه روغن زیتون و گیاهان معطر را مخلوط کنید. برش های سیب زمینی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا با روغن پوشانده شود. 4. 4 ورقه سیب زمینی را روی تخته برش بچینید و آنها را گرد کنید. 5. در سینی مافین، برش های سیب زمینی را اضافه کنید تا شکل گل رز به دست آید. 6. به فر منتقل کنید و در دمای 200 درجه سانتیگراد / 392 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بپزید. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای عالی با بادمجون کبابی وضو گرفتن قبل از شروع آشپزی برای خانواده الزامیست. صبح ها ایستاده آب بنوشید و شب ها بنشینید و آب میل کنید. هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a