eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
18.3هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالادسبزیجات🥗🥗😋🥗🥗 مواد استفاده شده 👇 کدو رنده شده تفت داده هویج رنده شده تفت داده ذرت خیارشور سیر رنده شده ماست گردوی خرد شده شوید خرد شده 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✍️ نسخه استاد خیراندیش برای لاغری ✅ ترک ناهار ✅ پیاده روی (3 تا 5 کیلومتر روزانه) ✅ ترک سردی ها مخصوصا در شب ✅ شام و صبحانه مقوی و گرم مزاج 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
لبو ۵عدد سیب ‌۲ عدد انار دون شده ۲‌ عدد گلپر ۱ ق چ سیاهدونه ۱ ق چ نمک ۱ ق چ شکر ۱/۲‌ پ سرکه قرمز به مقدار لازم لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبها رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره بعد نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیفته بعد نوش جان کنیدالبته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⭕️👈برای برداشتن چربی خورشت یا سوپ در کیسه تایلونی تمیز چند قطعه یخ بندازید و در آن رو محکم ببندید و در ظرف غذا بندازید چربیها به دور یخ جذب شده و شما به آسانی میتونید اون رو بردارید 👇 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مغز گردو 🍧 برای تهیه مربای گردوی سبز یا همان مربای مغز گردو ابتدا باید گردوها را در آب کاملا جوشانده و پوست رویش را بگیریم. مواد لازم مربای گردو : گردوا کیلو  شکر 1/5 ‏کیلو گلابنصف استکان  آبلیمو ١ ‏قاشق   🍧 طرز تهیه مربای گردو : ‏گردوها را در آب جوشانده ‏و سپس پوست رویشان را می گیریم. گردوهای ‏پخته شده ‏را با آب و شکر مخلوط کرده ‏و روی حرارت می جوشانیم. پس از اینکه ‏آب مربا غلیظ شد و قوام آمد به آن آبلیمو و گلاب را اضافه کرده ‏ و از روی حرارت ‏برمی داریم. شربت این مربا باید خیلی غلیظ باشد. نکات تکمیلی در مورد مربای گردو مربای گردو جزو مربا و کمپوت میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد . مربای گردو را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
هيچوقت انگور را بعنوان دسر بعد از غذا نخوريد !🍇 اگر انگور با گوشت و ماهی خورده شود براي كبد بسيار مضر است و خون مسموم ميشود ‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با پرتقال و نارنج پروانه درست کنید و تزیین و غذا استفاده کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✨🌸🍃🌼🌸🍃🌼🌸 عروس خودپسندی، آشپزی بلد نبود و نزد مادرشوهرش زندگی مي كرد. مادرشوهر پخت و پز را بعهده داشت. يک روز مادرشوهر مريض شد و از قضا آن روز مهمان داشتند. عروس می خواست پلو بپزد ولی بلد نبود ، پيش خودش فكر كرد اگر از كسی نپرسد پلويش خراب می شود و اگر از مادر شوهرش بپرسد آبرويش می رود و او را سرزنش می كند. پيش مادر شوهرش رفت و سعي كرد طوری سوال كند كه او متوجه نشود كه بلد نيست آشپزی كند. از مادرشوهر پرسيد: چند پيمانه برنج بپزم كه نه كم باشد، نه زياد؟ مادر شوهر جواب سوال را داد و پرسيد : پختن آن را بلدی؟ عروس گفت: اختيار داريد تا حالا‌ هزار بار پلو پخته ام. ولی اگر شما هم بفرمائيد بهتر است. مادرشوهر گفت: اول برنج را خوب بايد پاک كنی عروس گفت: ميدانم. مادرشوهر گفت : بعد دو بار آن را می شویی و می گذاری تا چند ساعت در آب بماند. عروس گفت : ميدانم. مادرشوهر گفت : برنجها را توی ديگ می ريزی و روی آن آب می ريزی و كمی نمک می ريزی و می گذاری روی اجاق تا بجوشد. عروس گفت : اينها را می دانم. مادرشوهر گفت : وقتی ديدی مغز برنج زير دندان خشک نيست، آن را در آبكش بريز تا آب زيادی آن برود . بعد دوباره آنرا روی ديگ بگذار و رويش را روغن بده. عروس گفت : اينها را می دانم. مادر شوهر از اينكه هی عروس می گفت خودم می دانم ناراحت شد و فكر كرد به او درسی بدهد تا اينقدر مغرور نباشد... برای همين گفت: يک خشت هم بر در ديگ بگذار و روی آنهم آتش بريز و بگذار تا يک ساعت بماند و برنج خوب دم بكشد. عروس گفت : متشكرم ولی اينها را می دانستم. عروس به تمام حرفها عمل كرد و آخر هم يک خشت خام بر در ديگ گذاشت. ولی بعد از چند دقيقه خشت بر اثر بخار ديگ وا رفت و توی برنجها ريخت. عروس كه رفت پلو را بكشد ديد پلو خراب شده و به شوهرش گله كرد. شوهرش پرسيد : چرا خشت روی آن گذاشتی؟ عروس گفت :‌ مادرت ياد داد. راست كه ميگن عروس و مادرشوهر با هم نمی سازند. مادر شوهر رسيد و خنده كنان گفت : دروغ من در جواب دروغهای تو بود، من اينكار را كردم تا خودپسندی را كنار بگذاری و تجربه ديگران را مسخره نكنی . عروس گفت : من ترسيدم شما مرا سرزنش كنيد. مادر شوهر گفت : سرزنش مال كسی است كه به دروغ می خواهد بگويد كه همه چيز را می دانم . هيچ كس از روز اول همه كارها را بلد نيست ولی اگر خودخواه نباشد بهتر ياد می گيرد . حالا هم ناراحت نباشيد ، من جداگانه برايتان پلو پخته ام و حاضر است برويد آنرا بياوريد و سر سفره ببريد. «یک خشت هم بگذار در دیگ» وقتی به كار ميرود كه كسی چيزی بپرسد و بعد از شنيدن جواب بگويد : خودم همين فكر را می كردم. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامانا:برای اینکه خوردن میوه هاتوی مدرسه واسه بچه ها راحت باشه 🤔 اوناروازقبل توی خونه برش بزنید وبااین ترفند دیگه نگران سیاه وخراب شدنشون نباشید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨هیچ آغازی زیباتر از سلام نیست روزتون پر از مهر و محبت و برکت ســـــــ🌸ــــــلام امروز چهارشنبه متعلق به امامین( ع) 👇👇 امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی امروز هر طبخی انجام دادید با نیت به این ائمه ع باشه تا غذای با برکت و خوشمزه نوش جان کنیم با ذکر شریف سبحان الله 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
‌فرنی با نشاسته❣ ‌‌ ‌مواد لازم نشاسته : ۱ پیمانه شکر : ۱.۵ پیمانه گلاب : نصف پیمانه شیر : ۴ پیمانه آب سرد : ۱ پیمانه خلال پسته یا بادام یا برگ گل محمدی : به مقدار لازم برای تزیین 👌طرز تهیه 👩‍🍳 برای تهیه فرنی با نشاسته ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل كنید. نشاسته حل‌شده را با دو پیمانه از شیر مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. بقیه شیر را به تدریج با نشاسته مخلوط كنید و مرتب هم بزنید. سپس شكر و گلاب را به آن بیفزایید و هم بزنید. وقتی فرنی به غلظت رسید، باید به شکل ماست تازه زده شده باشد در اینصورت فرنی به غلظت مناسب رسیده و آماده است. فرنی که به این سبک تهیه می‌شود را هم به صورت سرد و هم داغ می‌توان میل کرد. امیدواریم این دسر ساده و خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن ان لذت ببرید. نکته✅ فرنی ها گزینه سالم و مفیدی برای وعده صبحانه است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍃🌸طرز تهیه فرنی خرما👇👇 ✅ مواد لازم: 🔸شیر ۱.۵ لیوان 🔸آرد برنج ۲ قاشق سوپ خوری 🔸نشاسته ۱ قاشق سوپ خوری 🔸خرما ۵ عدد 🔸دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری ✅ طرز تهیه: 👈هسته را درآورده و با کمی آب روی گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر_سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند. خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید.😋 🔴نکات: 🔸اگر دوست دارید فرنی شیرین تری داشته باشید خرمای بیشتری به آن اضافه کنید. 🔸اگر شما همیشه مواد اولیه دیگری در پخت فرنی استفاده میکنید میتونید استفاده کنید👈مثل گلاب یا هل. 🔸میتونید دارچین هم نریزید. 🔸اگر نشاسته نمیریزید میتونید اینجا هم نریزید. 🔸در صورت تمایل کمی کره به مواد اضافه کنید. 🔸برای تهیه این فرنی می توانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کنید. نکته✅ فرنی ها گزینه سالم و مفیدی برای وعده صبحانه است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍶 نخوردن صبحانه از علل اصلی بروز یبوست 👨‍⚕ متخصصان طب مراجی با بیان اینکه نخوردن صبحانه یکی از عوامل یبوست است؛ کسانی که صبحانه سالم می‌خورند کنترل بهتری بر غذا خوردن خود دارند و در نتیجه از افزایش وزن آنها جلوگیری می‌شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
يه پياز بزرگ رو در حدي كه سبك بشه تفت دادم،گوشت مغز ران گوسفند رو اضافه كردم كمي تفت دادم، ربُ زردچوبه و فلفل رو هم تفت دادم،آب اضافه كردم تا حدود سه ساعت گوشت بپزه،بعد باميه هايي رو كه سرخ كردم رو يك ساعت آخر اضافه كردم، براي چاشني هم آبغوره،آبليمو ويا بعضي ها هم آب تمبر هندي اضافه میکنن 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم برای تهیه فرنی با شیره خرما : شیر ۴ لیوان(یک لیتر) شیره خرما ۲/۳لیوان گلاب ۱/۲لیوان آرد برنج ۳ ق س نشاسته گندم(نشاسته گل) ۱ ق س آب ۱/۳لیوان پودر هل در صورت تمایل ۱/۴ق چ. طرز تهیه فرنی با شیره خرما به سبکی خوشمزه : آرد برنج را داخل شیر حل کنید نشاسته را داخل آب حل کنید و از صافی رد کنید تا ناخالصی نشاسته گرفته شود. درون شیر بریزید شیره خرما را نیز اضافه کنید و روی حرارت ،مدام به هم بزنید تا غلیظ شود وقتی مطمئن شدید که آرد و نشاسته پخته شده گلاب و هل را اضافه کنید کمی که جوشید از روی حرارت بردارید و درون ظرف سرو بریزید و اونو تزیین کنید. از اونجایی که غلظت شیره خرما ممکن است متفاوت باشد و شیره ای که من استفاده میکنم خونگی و غلیظ هست لطفا در هنگام طبخ آن را بچشید و اگر نیاز بود کمی شیره اضافه کنید و اگر فرنی غلیظ شد کمی شیر اضافه کنبد. به جای شیره خرما از شیره انگور هم میتوانید استفاده کنید. این فرنی بسیار مقوی ، مغذی و خوشمزه است امیدوارم که درست کنید و بپسندید نکته✅ فرنی ها گزینه سالم و مفیدی برای وعده صبحانه است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم، پیاز: 1 عدد رنده شده ، زعفران، نمک و فلفل  به میزان لازم. گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز رنده شده که آبش رو گرفتیم و نمک و فلفل و زعفران مخلوط کرده و کاملا ورز میدیم و گلوله های کوچک از مخلوط برداشته و توی دستمون گرد می کنیم. به مدت نیم ساعت توی یخچال قرار میدیم تا فرم بگیره.بعد از این مدت قلقلی ها رو به سیخ چوبی می کشیم و سیخ های آماده رو در ماهیتابه گذاشته و با کمی روغن زیتون سرخ می کنیم . برای سس ، 2 ق غ رب رو با یه استکان آب مخلوط میکنیم و با ادویه روی کبابها میریزیم و بمدت 20 دقیقه اجازه میدیم تا پخته شه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
رسپی کامل رومیزارم اونهایی که از بوی ماهی بدشون میاد این روش رو امتحان کنن ماهیشون کوچکترین بوی زحمی نمیده خیلی لذیذ و عالی میشه: اولا ماهی رو باید تازه ی تازه تهیه بفرمایید، نیاز نیست یعالمه بخرید و فریز کنید یکی دو عدد کافیه،، چون آب میان بافتی گوشت ماهی یخ میزنه و موقع آب شدن یخش، گوشتش خشک میشه و به تازگی اولش نیست و طعم و بافتش زیاد خوب نمیشه، دوم اینکه ماهی پرورشی لطیفه و نیاز نیست زیاد مرینیت (طعمدار) بشه چون له میشه بخصوص موقع سرخ شدن وا میره،ماهی های درشت دریا رو معمولا تایم طولانی تو مواد میزارن، ماهی تازه رو از قسمت شکم باز کرده محتویات و رگ سیاه انتهای شکمش، پولک ها، چشمها،دم و باله ها رو جدا میکنم، و کامل میشورم، نیم ساعت توی این مواد میزارم بمونه و خوب آغشته بشه،👇 سیر رنده شده، پیاز خلال شده،چند ق روغن زیتون، چند ق سرکه قرمز یا سفید، آبلیمو ترجیحا خونگی، نمک، فلفل قرمز و سیاه،پودر زنجبیل،زردچوبه (بیشتر از بقیه باشه) تموم قسمتای ماهی رو بهش آغشته میکنم میزارم کنار، مواد داخل شکمش و اماده میکنم👇 کمی سیر رنده شده،سبزی معطر( گشنیز و جعفری و یک قاشق شنبلیله خشک)،عصاره تمر هندی، یک ق چایخوری رب انار، چند دونه زرشک، در صورت تمایل کمی گردو خورد شده بخاطر طبع سرد قزل الا، زردچوبه فلفل نمک، همه اینا رو کمی با روغن تفت میدم میزارم کنار، عصاره تمر هندی یعنی سه قاشق تمر و توی کمی اب جوش میریزیمو خوب حلش میکنیم و از یه ابکش یا صافی رد میکنیم، تا آب تمر غلیظ بدست بیاد و استفادش میکنیم😋 کف سینی تفلون نچسب رو کمی چرب کرده و ورقه های ضخیم سیب زمینی چیدم ، مواد مرینیت رو بعد از نیم ساعت از سطح ماهی جدا کردم، مواد سبزی رو توی شکمش قرار دادم، شکم رو با نخ سوزن تمیز دوختم و ماهی رو آروم روی سیب زمینی ها گذاشتم، فر و با حرارت ملایم گرم کرده بودم، سینی و توش قرار دادم بمدت یکساعت ،بعدشم حدود پنج دقیقه گریل و زدم سطح ماهی طلایی بشه، نیاز به فویل هم نداره، فقط بعد پخت ماهی رو بکمک دو تا کفگیر صااف بزرگ آروم به ظرف سرو منتقل کنید چون بافت ماهی خیلی نرم و بخارپز میشه زود ممکنه تکه بشه...اون سیب زمینی ها روی شوید پلو همونایی هستن که زیر ماهی بودن حسابی گریل شدن نکته👇 قبل از رفتن به فر و قبل گریل کردن کمی زعفران و روغن به تموم سطح رویی ماهی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
يك پيمانه نخود ويك پيمانه لوبيا چيتي ويك پيمانه عدس رو خيس كردم وبعد كاملا پختم وكنار گذاشتم. يك قلم گوساله رو كه چند تكه شده بود و٣٠٠گرم گوشت گوسفندي رو توي زود پز كاملا پختم بعد قلمها رو بعد از پخت از آب گوشت خارج كردم ودور انداختم وگوشت رو بعد از جدا كردن با گوشتكوب كاملا له كردم  يكي ونصف پيمانه برنج ايراني رو در قابلمه بزرگ كاملا پختم وبعد از پخت و تبخير آب با گوشتكوب برقي تقريبا ميكس كردم بعد سبزي آش رو (نيم كيلو خرد شده ي ريز)رو توي برنج ريختم و آب گوشت ومقداري از آب حبوبات را اضافه كردم و١٥دقيقه اجازه جوش خوردن بهش دادم بعد حبوبات پخته شده رو اضافه كردم ونمك زدم وبعد پياز سرخ كردم زردچوبه وفلفل سياه وقرمز زدم وبه مواد اضافه كردم و دو قاشق تلخون خشك وپودر شده اضافه كردم كه طعم عالي به آش ميده ونيم ساعت با حرارت كم گذاشتم آش قل بزنه وكاملا مزه بگيره ودر آخر گوشت له شده رو اضافه كردم وكاملا مخلوط كردم باز كمي با حرارت خيلي كم روي اجاق گذاشتم وبعد آماده است كه با مقدار زيادي پياز سرو كردم.😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
رو من اینجوری درست می کنم .نخود و لوبیا چیتی رو جدا و به نسبت کمتر ماش و عدس رو جدا یک روز قبل خیس می کنم .تقریبا از صبح آش رو به قول معروف بار می زارم .بلغور گندم رو توی یک قابلمه و نخود و لوبیا رو توی یک قابلمه ی جدا می پزم بعد سه چهار ساعت اونا رو با هم قاطی می کنم .عدس و ماش رو هم می پزم و با سبزی آش داخل گندم و بقیه ی حبوبات می ریزم و به مدت تقریبا دوساعت با شعله ی کم می زارم تا جا بیفته و مرتب هم می زنم تا ته نگیره . راز یکـ آش خوشمزه در پیاز داغ فراوونی که توش می ریزم بغیر از اونچه برای تزیین 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مربای_به به ۱ کیلو شکر ۱کیلو آب حدودا ۶لیوان(در حدی که روی به ها رو بگیره) به رو در ابعاد دلخواه خورد کنید هم با پوست میشه هم بدون پوست.حالا به رو به همراه آب داخل قابلمه ریخته روی حرارت میزاریم تا نیم ساعتی با در بسته بجوشه(مواظب باشین له و خیلی نرم نشن) حالا درش رو بردارین شکر رو خالی کنید داخل قابلمه.و حرارت رو کم کنید(خیلی مهمه) و اجازه بدین یکساعتی همینجوری ریز بجوشه درش رو بردارین میبینید رنگش گلبهی یا صورتی شده.خب حالا باید در قابلمه رو با دمکنی بزاریم و اجازه بدیم مربا حدودا ۲تا ۲ونیم ساعت(شایدم بیشتر) با حرارت خیلی کم بجوشه تا هم شربتش قوام بیاد هم رنگش سرخ بشه.راستی یه نکته مربای به مثل بقیه مرباها نیازی نیست شربتش خیلی غلیظ باشه چون خودبخود بعد از رفتن داخل یخچال سفتتر میشه.وقتی مربا اماده شد بزارین همینجوری داخل قابلمه و با دمکنی بمونه تا خنک بشه بعدم داخل شیشه ریخته و بزارین یخچال.مربای به معمولا شکرک نمیزنه ولی اگر خواستین میتونید در ۵دقیقه آخر ۲ق غ ابلیمو داخل مربا ریخته چندجوش که زد خاموشش کنید.به رو با هر قابلمه ای میشه پخت ولی از قدیم میگن داخل قابلمه مسی بهتره اگر نبود قابلمه روحی ولی با چدن و تفلون خیلی خوشرنگ نمیشه. هویج نیم کیلو شکر نیم کیلو(اگر هویجاتون شیرینه میتونید شکرش رو کمتر بریزید) آب ۲تا۳ لیوان هل ۵ دونه گلاب ۲ق غ آبلیمو ۱ق غ زعفران یک ق غ (دلخواه) هویج رو پوست گرفته رنده ریز زدم.داخل قابلمه ریختم آب رو بهش اضافه کردم و حرارت رو روشن کردم تا ۵دقیقه بجوشه و نرم بشه حالا شکر و گلاب و آبلیمو و هل رو بهش اضافه کردم کمی مخلوطش کردم.و حرارت رو کم کردم و اجازه دادم ۲ساعت ریز بجوشه تا بپزه و شفاف بشه.در آخرین مرحله اگر دوس داشتین میتونید کمی خلال پسته هم بهش اضافه کنید . 🌹نشانه قوام آمدن مربا : مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است. 🌹دلیل کپک زدن مربا : شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد. 🌹دلیل شکرک زدن مربا : این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami