eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
خورشت هویج مواد لازم(برای3 نفر) گوشت ... 250 گرم هویج ... 3 عدد پیاز ... 1 عدد رب گوجه فرنگی ... 2 قاشق غذاخوری آلو بخارا ... به میزان دلخواه زعفران دم کرده ... به میزان لازم نمک و فلفل ... به میزان لازم زردچوبه ... به میزان لازم آبلیمو یا آبغوره ... 1/2 پیمانه طرز تهیه 1- آلوها را در یک کاسه آب خیس دهید. سپس پیازها را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای با مقداری روغن یا کره سرخ کنید. 2- وقتی پیازها سبک شدند، تکه های گوشت را در قابلمه بریزید. پس از تغییر رنگ گوشت ها، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، فلفل و ادویه های دلخواه را اضافه کنید و با هم تفت دهید. 3- حالا مقداری آب جوش به قابلمه اضافه کنید تا روی گوشت ها را بگیرد. حدودا سه ساعت زمان دهید تا گوشت کاملا پخته شود. 4- هویج ها را خلالی برش بزنید یا رنده درشت کنید. در ماهیتابه دیگر هویج ها را با مقداری روغن تفت دهید. در این مرحله از تهیه خورش هویج در صورت تمایل میتوانید کمی زعفران دم کرده به هویج ها اضافه کنید. 5- وقتی گوشت خورشت هویج پخته شد، میتوانید هویج ها را به قابلمه خورشت اضافه کنید. سپس آلوهای خیس شده، نمک و زعفران دم کرده را در قابلمه بریزید. اجازه دهید خورشت حدودا نیم ساعت دیگر بپزد. 6- در 5 دقیقه ی آخر پخت خورشت باید آبلیمو را اضافه کنید. میتوانید به جای آبلیمو از آبغوره استفاده کنید. سپس خورشت هویج را در ظرف سرو بکشید و با پلو، انواع سالاد و ترشی نوش جان کنید. نکات ⬅️ در صورت تمایل میتوانید به خورش آلو و هویج مقدار کمی دارچین، یک حبه سیر یا پودر سیر، پودر کاری و … هم اضافه کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslam
💠شیخ رجبعلی خیاط می فرمایند: 🥃 هرگاه این استکان چای یا غذا را به ب قصد خدا بخوری دل تو به نور الهی به منور می شود ولی اگر برای حَظِ(لذت) نَفس خوردی همان می شود که خواسته بودی. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشنایی با روش تهیه‌ی پلو لیموزین مواد لازم: مرغ: ۱ کیلوگرم برنج: ۵ پیمانه هویج خرد شده: ۳ عدد نخود فرنگی پخته شده:۱ پیمانه کشمش پخته: ۱ پیمانه پیاز: ۲ عدد(اسمال دایس شده) هل آسیاب شده: ۱ قاشق چای خوری رب گوجه ‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری روغن : به مقدار لازم کره: 100 گرم نمک : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم طرزتهیه: در اولین مرحله مرغ را شسته و در ابعاد مناسب خرد کنید. سپس آنها را در قابلمه ای بریزید و همراه با کره به خوبی تفت دهید. بعد از گذشت 5 الی 10 دقیقه که مرغ ها تفت خوردند می توانید یک یا دو پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید مرغ ها روی حرارت ملایم پخته شوند. در یک تابه دیگر مشغول سرخ کردن پیاز ها شوید. بعد از طلایی شدن پیازها ادویه های لازم مانند نمک، فلفل و رب را به تابه اضافه کنید. سپس نخودفرنگی پخته شده، هل و هویج را نیز به مواد بیافزایید و آنها را به خوبی هم زده و با یک دیگر تفت دهید. در این مرحله در تابه دیگری نیز کشمش ها را تفت دهید( بهتر است در این مرحله کشمش را همراه با کره تفت دهید تا به خوبی پف کرده و خوش طعم شوند). سپس کشمش را به مواد هویج و پیاز اضافه کنید. برنج را آبکشی کرده و هنگام ریختن آن در قابلمه به این صورت عمل کنید ،لایه اول: برنج را در قابلمه بریزید، لایه دوم:روی آن را با مواد پیاز و هویج بپوشانید و لایه سوم : مرغ را اضافه کنید. به این ترتیب عمل کنید. بعد از 40 الی 45 دقیقه دم کشیدن پلو می توانید آن را همراه خورش های مورد نظرتان نوش جان کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
استانبولی مواد لازم پیاز متوسط ... 2 عدد گوجه متوسط ... 5 عدد سیب زمینی درشت ... 1 عدد برنج ... 3 پیمانه نمک ... 3 قاشق چایخوری رب ... 2 قاشق غذاخوری زردچوبه ... 1 قاشق چایخوری فلفل ... به مقدار کافی طرز تهیه 1- برنج را از یک ساعت قبل خیس کنید. در ابتدای کار، پیازها را خرد کنید. 2- کف قابلمه را چرب کنید و آن را روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس پیاز را تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند. به پیاز زردچوبه بزنیدو یک تفت دیگر بدهید. 3- گوجه ها را نگینی خرد کنید و همراه با دو قاشق رب گوجه و نمک به پیاز اضافه کنید. 10 دقیقه تفت دادن را ادامه دهید تا گوجه ها نرم شوند. 4- سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به سس گوجه اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر تفت بدهید. 5- آب برنج را جدا کنید. برنج را همراه مقدرای آب جوش به مخلوط اضافه کنید (در حدی که نصف بند انگشت آب روی برنج باشد). 6- وقتی آب پلو بخار شد، شعله را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید دم بکشد. 7- بعد از دم کشیدن پلو استانبولی را در دیس مورد نظر بکشید. میتوانید آن را با کمی سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنید. نکات 👈 اگر دوست داشته باشید میتوانید برای عطر بهتر، کمی دارچین به استانبولی پلو اضافه کنید. 👈 یک راه دیگر تهیه استانبولی این است که سیب‌زمینی را جداگانه سرخ کنید و در آخر لا به لای دمی گوجه قرار دهید. 👈 بسته به نوع برنج ممکن است لازم باشد مقدار کمتری آب اضافه کنید تا پلو شما شفته نشود. پس سعی کنید از برنجی استفاده کنید که قبلاً تجربه طبخ آن را داشته‌اید و می‌دانید چقدر آب نیاز دارد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoes
جابه جا شدن مزرهای خلاقیت در طراحی دکور صندوقدار یک رستوران😂 😜 @mezahotollab 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌔پن کیک سیب زمینی مغز دار(گیاهی)😋 مواد لازم برای۵ نفر: سیب زمینی ۵ عدد عدس :نصف لیوان پیاز (کوچک) ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱/۴ لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا عدس را پاك كرده و بشویید و به همراه مقداری آب و نمك 2مرتبه جوشانده و آبش را خالی كنید و بار آخر آن را بپزید . بعد1عدد تخم مرغ را آبپز كرده و رنده بزنید .پیاز را نیز رنده زده و در روغن سرخ كنید و در انتها تخم مرغ آبپز را به آن اضافه كنید. حالاعدس پخته شده را نیز آبكش كرده و به مواد اضافه كنید و كمی تفت دهید ، و در انتها ادویه را اضافه كرده و شعله را خاموش كنید. درادامه سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب و نمك بپزید و بعد با چرخ گوشت چرخ کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا كاملا پوره شود. بعد سیب زمینی های له شده را با 1 عدد تخم مرغ خام و کمی نمک مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید.سعی كنید آرد بیشتری مصرف نكنید تا خمیر شما لطیف تر باشد. حالا روی سطح کار آرد بپاشید و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده به شکل گرد پهن کنید ، به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه عدس بردارید و داخل خمیر بریزید و اطراف خمیر را با دست جمع کنید تا مایه عدس داخل خمیر پنهان شود . دراین مرحله تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید.تابه ای را چرب كرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس پن کیک ها را به نوبت در آن سرخ كنید. 🌺 نکات ✅در صورت تمایل مقداری زرشك هم به مایه پن كیك اضافه كنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم برای۶ نفر: خرما بدون هسته ۳۰ عدد آرد سفید نصف لیوان آرد نخودچی نصف لیوان بیسکویت پتی بور ۵ عدد گردو پودر شده نصف لیوان دارچین ۱ قاشق غذا خوری گلاب ۲ قاشق غذا خوری پودر نارگیل به مقدار لازم پودر قند ۲ قاشق غذا خوری روغن ۱ لیوان پودر پسته به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا آرد سفید و آرد نخودچی را باهم مخلوط کرده و با کمی روغن تفت دهید، کمی گلاب و دارچین هم بهش اضافه کنید. بعد نصفی از مواد را کف قالب بریزید و بذارید توی فریزر، تاکمی ببنده، بعد خرماهای بی رو هسته رو له کرده و به صورت گرد کف دست پهن کنید.. مثل کیک گرد، به صورتی که بخوای کیک خامه گذاری کنین، یه لایه گرد خرما بذارید و روش پودر گردو پودر پسته وپودر بیسکویت پتی بور و کمی پودر قندوپودر نارگیل بریزید و لایه لایه، تا تمام قالب پر و فشرده بشه دقت کنید لایه های خرما به دیواره قالب نچسبه..چون باید مواد آردی بره دیواره رو بگیره.، دوساعت بذارید فریزر، آماده میشه. قالب حتما باید سیلیکونی باشه تا راحت از قالب در بیاد.... در انتها برش داده وباچای سرو کنید. نوش جان. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
📍آیا میدانستید واسه این که قیمه خوشمزه تر بشه می تونید پیاز داغشو دو برابر کنید؟😊 📍آیا می دونستید واسه این که رنگ قیمه خوشرنگ بمونه باید به جای دارچین داخلش یدونه چوب دارچین بندازید؟😉 📍آیا می دونستید واسه خوش عطر شدنش می تونید پوست لیمو سنگی رو توی خورشت رنده کنید؟ 📍آیا می دونستید که لیمو عمانی خیلی خیلی در عطر و طعمش موثره؟ 📍آیا می دونستید لپه رو بعد از این که شستید بهتره بجوشونید و آبشو دور بریزید و بعد تفت بدین و به خورشت اضافه کنید.این طوری دیگه نفخ نداره. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ونوشک پلو ونوشک یا پسته کوهی میوه درختی است که در این منطقه وجود دارد. برای تهیه ونوشک پلو نیاز به ونوشک تازه ، برنج، گوشت چرخ کرده، رب گوجه فرنگی و زعفران است. طعم این غذا بسیار لذیذ است و یکی از غذاهای پرطرفدار کرمانشاهی است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
موادلازم: بیسکویت سبوس دار ۲ پاکت کره ۳ قاشق مواد میانی: آرد ۵ لیوان شکر ۱ لیوان آرد سمولینا ۱ لیوان پودر نارگیل ۱ لیوان شکلات شیری ۲ پاکت شکلات تلخ ۱ لیوان طرز تهیه: این کیک خیلی آسان و در حین آسان بودن مزه متفاوتی هم دارد ابتدا بیسکویت را در غذا ساز خرد می کنیم و با کره ذوب شده مخلوط می کنیم و در قالب گرد کمربندی می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. حالا در این مدت مواد رویی را با هم مخلوط کرده و در حرارت هم می زنیم تا غلظت لازم را بدست بیاورد وقتی ولرم شد روی مواد قبلی می ریزیم و شکلات را به روش بن ماری حل کرده روی آن می ریزیم و وقتی سرد شد سرو می کنیم حتما این رسپی متفاوت را امتحان کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کتلت گوشت و سبزیجات 💐 مواد لازم: سیب زمینی پخته شده: 3 عدد سیب زمینی خام کوچک: 1 عدد گوشت چرخ کرده: 200 گرم پیاز کوچک رنده شده: 1 عدد یک حبه سیر رنده شده : یا نصف قاشق پودر سیر تخم مرغ:2 عدد نمک و فلفل و زردچوبه: نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز + هر ادویه ای که دوست داریدبه مقدار لازم پودر سوخاری2 قاشق غذاخوری سبزی شامل جعفری و چوچاق: اگر چوچاق نداشتید یک مشت جعفری خرد شده بریزید طرز تهیه: سیب زمینی پخته را له یا رنده کنید و سیب زمینی خام را هم رنده کنید. پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید. و سپس تمام مواد را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه ها با هم تلفیق شوند و بعد داخل تابه روغن بریزید و هر مدلی که دوست داشتید شکل بدهید و سرخ کنید. نکته برای تهیه کتلت گوشت و سبزیجات: اگر کسی بنا به دلایلی نمی تواند از گوشت قرمز استفاده کند، یک عدد سینه مرغ را چرخ کند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کتلت سیب زمینی شیرازی (5 نفر) مواد لازم سیب زمینی متوسط -- 5 عدد روغن -- 1 قاشق غذاخوری آب -- 1 و 1/2 پیمانه آرد شیرینی پزی -- 1 و 1/2 پیمانه پیاز -- 1 عدد تخم مرغ -- 2 عدد پودر سوخاری -- 1 قاشق غذاخوری زردچوبه و پودر سیر -- به مقدار لازم نمک و فلفل -- به مقدار لازم طرز تهیه 1- برای تهیه یک کتلت شیرازی بازاری و خوشمزه باید سیب زمینی ها را با پوست خوب بشویید. سپس به همراه مقداری آب آن ها را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزند. برای پخت سیب زمینی ها حدودا 45 دقیقه زمان نیاز است. سیب زمینی ها را پس از پخت، پوست بگیرید و رنده کنید. هم چنین می توانید آن ها را بکوبید تا یک دست شوند. 2- پیاز را خوب بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را رنده ریز کرده و آب پیاز را جدا کنید. حالا یک تابه روی حرارت متوسط بگذارید و در آن یک و نیم پیمانه آب به همراه یک قاشق غذاخوری روغن بریزید. اجازه دهید مخلوط آب و روغن به جوش بیاید. 3- در این مرحله از تهیه کتلت سیب زمینی شیرازی وقتی آب به جوش آمد باید نمک، زردچوبه، فلفل، پودر سیر و ادویه های دلخواه دیگر را در تابه بریزید. خوب بهم بزنید و بعد آرد شیرینی پزی را به طور کامل به تابه اضافه کنید. مواد کتلت را آن قدر بهم بزنید تا خمیر یک دست شود. 4- حدودا 3 تا 6 دقیقه به مخلوط کردن و هم زدن خمیر ادامه دهید تا اصطلاحا بوی خامی آن رفع شود. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. 5- وقتی خمیر کمی خنک شد، تخم مرغ را اضافه کنید و با دست خمیر و تخم مرغ را ورز دهید. سپس این کار را برای تخم مرغ دوم هم تکرار کنید. سیب زمینی و پیازی که قبلا آماده و رنده کرده اید را به مخلوط آرد اضافه کنید. خوب با هم ترکیب کنید. پودر سوخاری را هم روی مواد کتلت بریزید و با دست به خوبی ورز دهید. 6- در این مرحله از تهیه کتلت سیب زمینی شیرازی باید تابه ای روی حرارت ملایم بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید. صبر کنید روغن داغ شود. حالا با دست تکه ای از مواد کتلت بردارید و به آن شکل دهید. می توانید در وسط کتلت به کمک یک قاشق شکاف کوچکی ایجاد کنید. هم چنین می توانید از قالب کتلت شیرازی برای شکل دهی استفاده کنید. 7- شکل دهی به کتلت را برای تمام خمیر آن تکرار کنید و آن ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا خوب مغز پخت شوند. وقتی هر دو طرف کتلت ها طلایی رنگ شد، آماده هستند. 8- 8- کتلت را به همراه گوجه فرنگی تازه، کاهو یا سالاد نوش جان کنید. نکات ⬅️ آرد را بهتر است با قاشق چوبی در آب بهم بزنید تا حدی که کاملا جمع و گلوله ای شکل شود. ⬅️ اگر اولین کتلتی که سرخ کردید ترک برداشت یا از هم باز شد، کمی دیگر آرد سوخاری به مابقی مواد کتلت اضافه کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
طرز تهیه رول گوشت و انبه مواد لازم: فیله گوشت بدون چربی و خرد شده۲۵۰ گرم نمک و دانه فلفل سیاه به میزان لازم روغن زیتون برای چرب کردن مقداری خمیر فیلو به میزان لازم پیازچه خرد شده۲ ساقه انبه نگینی شده۱ عدد برگ نعناع پاک شده۲۰ گرم برگ ریحان پاک شده۲۰ گرم برگ گشنیز پاک شده۲۰ گرم مواد لازم برای تهیه سس : آب لیمو ترش ۴ قاشق سوپخوری سس ماهی ۲ قاشق سوپخوری فلفل قرمز بدون تخم و خرد شده ۱ عدد سیر کوبیده شده۱ حبه روش تهیه رول گوشت و انبه : گوشت را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. تابه گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید سپس با مقداری روغن چرب کنید. سپس گوشت مزه دار شده را از هر طرف ۵ دقیقه سرخ کنید تا بپزد سپس به صورت نازک خرد کنید. ورقه های خمیر فیلو را به صورت مربع های ۱۰ سانتیمتری برش بزنید. مقداری از گوشت، پیازچه، انبه، نعناع، ریحان و گشنیز را در انتهای خمیر فیلو قرار دهید و به سمت داخل تا بزنید و خمیر را بپیچید. رول های آماده شده را در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. در این فاصله، مواد سس را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید. رول گوشت و انبه را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس سرو کنید. این رول ها را می توانید از ۱۲ ساعت قبل آماده کنید و در کاغذ روغنی در یخچال نگه داری کنید. کاغذ روغنی مانع از خشک شدن آن ها می شود. این رول روغن چندانی ندارد و می تواند با مواد غذایی مختلف مانند نودل، میگو و ... پر شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔵برنج آبکش بهتر است یا کته برخلاف تصورعامه که بر اثر شستن زیاد یا آبکش برنج آب شیری‌ رنگی که از آن خارج می‌شود همان مواد نشاسته‌ای موجود در برنج است و با خروج آن این محصول کم‌کالری می‌شود، این موضوع واقعیت ندارد. باید بدانید ساختار دانه برنج نشاسته‌ای است و تا وقتی دانه‌ها به چشم آیند حاوی نشاسته بوده و مصرف بیش از حد آن چاق‌کننده است. مهم‌تر آن‌که شستن زیاد و آبکش‌کردن برنج به میزان زیادی از فیبر و ویتامین‌های گروه B آن می‌کاهد و محصول را در مقایسه با برنج کته کم‌ارزش‌تر می‌کند. خوب است بدانید مقدار این ویتامین‌ها در حین شستن دو درصد افت کرده و اگر آب پخت دور ریخته شود به حداکثر مقدار افت یعنی ۱۰ درصد می‌رسد. به همین دلیل برای حفظ ریزمغذی‌های برنج توصیه می‌شود آن را به صورت کته پخته و هرگز آبکش نکنید. در مورد ته‌دیگ برنج هم، خشک و برشته‌شدن آن باعث کاهش مواد نشاسته‌ایش نمی‌شود و مهم‌تر آن‌که درصد زیادی از روغن غذا در ته‌دیگ نفوذ کرده و آن را پرچرب و پرکالری‌تر از پلو می‌کند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کلوچه مغزدار مواد لازم: آرد: 2 فنجان بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چای خوری شکر: سه چهارم فنجان کره آب کرده: یک دوم فنجان رنده پوست لیمو ترش: ۱ قاشق سوپ خوری نمک: یک چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل: یک قاشق چای خوری تخم مرغ: دو عدد بادام (نصف شده): یک چهارم فنجان فندق (خرد شده): یک چهارم فنجان نارگیل (رنده شده، بدون شکر): یک چهارم فنجان مراحل پخت: پیش از شروع کار فر را روی 177 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. نارگیل خرد شده، فندق و یک چهارم فنجان بادام را داخل سینی فر ریخته و اجازه دهید به مدت 3 الی 4 دقیقه داخل فر حرارت ببیند. سپس سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شوند. در ظرفی جداگانه بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و در ظرفی دیگر شکر و کره را به مدت 1 الی 2 دقیقه به کمک همزن دستی آنقدر هم بزنید تا به شکل پفکی و سبک دربیاید. یک عدد تخم مرغ ، نمک ، عصاره وانیل و پوست لیمو را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید. به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن مواد ، تخم مرغ دیگر را هم به مواد اضافه کرده و مجددا مواد را هم بزنید. در این مرحله یک سوم مخلوط آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و شروع به هم زدن کنید. دو سوم باقیمانده آرد را هم به همین ترتیب و به آرامی به مواد اضافه کنید. در انتها مغزهای بو داده شده را نیز داخل مواد ریخته و خوب مواد را با هم مخلوط کنید. مواد آماده شده را روی سینی فری که روی آن کاغذ روغنی پهن کرده اید بریزید و آن را به شکل لوله ای در ابعاد 7.5 در 30 سانتیمتر حالت بدهید. با توجه به اینکه خمیر در این مرحله کمی چسبناک است بهتر است کمی آرد به دستهایتان بمالید. مقداری بادام خام روی خمیر پاشیده و به مدت 40 دقیقه آنرا داخل فر قرار دهید. دقت کنید که بهتر است برای اینکه خمیر بطور یکنواخت پخته شود آنرا یکبار زیر و رو کنید. سپس سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید به مدت نیم ساعت کلوچه کاملا خنک شود. پس از خنک شدن کلوچه باید به کمک چاقوی دندانه دار نان بری برش داده شود. برشهای کلوچه را داخل سینی فر چیده و آنرا داخل فر بگذارید. پس از گذشت 15 دقیقه سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شوند. کلوچه شما آماده سرو است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⭕️👈­برای اینکه قورمه سبزی خوب روغن بیندازه چیکار کنیم ؟ ♨️اواسط پخت خورشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید . ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
غوره هارو تو افتاب بذارید روش یه تور بندازید حشره واردش نشه. ٤روزه خشک میشه.آسیاب کنید.در شیشه ریخته و دریخچال نگهداری کنید. 🔺چاشنى عالى براى خورشت و آبگوشت👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
جرگ و بز جرگ و بز را فقط در کرمانشاه می‌توانید میل کنید. این غذا طبخ متفاوتی دارد. جرگ و بز را با جگر گوسفند درست می‌کنند. جگر گوسفند زیر خاکستر کباب می شود و بعد از  پخت، آن را با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط می‌کنند و داخل روده‌ی تمیز شده‌ی گوسفند قرار می‌دهند و دوباره آن را کباب می‌کنند. جرگ و بز به نوعی، سوسیس محلی است اما از نوع سالم . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشنایی با روش تهیه‌ی پلو لیموزین مواد لازم: مرغ: ۱ کیلوگرم برنج: ۵ پیمانه هویج خرد شده: ۳ عدد نخود فرنگی پخته شده:۱ پیمانه کشمش پخته: ۱ پیمانه پیاز: ۲ عدد(اسمال دایس شده) هل آسیاب شده: ۱ قاشق چای خوری رب گوجه ‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری روغن : به مقدار لازم کره: 100 گرم نمک : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم طرزتهیه: در اولین مرحله مرغ را شسته و در ابعاد مناسب خرد کنید. سپس آنها را در قابلمه ای بریزید و همراه با کره به خوبی تفت دهید. بعد از گذشت 5 الی 10 دقیقه که مرغ ها تفت خوردند می توانید یک یا دو پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید مرغ ها روی حرارت ملایم پخته شوند. در یک تابه دیگر مشغول سرخ کردن پیاز ها شوید. بعد از طلایی شدن پیازها ادویه های لازم مانند نمک، فلفل و رب را به تابه اضافه کنید. سپس نخودفرنگی پخته شده، هل و هویج را نیز به مواد بیافزایید و آنها را به خوبی هم زده و با یک دیگر تفت دهید. در این مرحله در تابه دیگری نیز کشمش ها را تفت دهید( بهتر است در این مرحله کشمش را همراه با کره تفت دهید تا به خوبی پف کرده و خوش طعم شوند). سپس کشمش را به مواد هویج و پیاز اضافه کنید. برنج را آبکشی کرده و هنگام ریختن آن در قابلمه به این صورت عمل کنید ،لایه اول: برنج را در قابلمه بریزید، لایه دوم:روی آن را با مواد پیاز و هویج بپوشانید و لایه سوم : مرغ را اضافه کنید. به این ترتیب عمل کنید. بعد از 40 الی 45 دقیقه دم کشیدن پلو می توانید آن را همراه خورش های مورد نظرتان نوش جان کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
3 عدد بادمجان کبابی شده(روی گاز یا داخل فر کبابی کنید) 1 کاسه ماست 2 حبه سیر برای روی سالاد 3_2 قاشق روغن زیتون حدود 1 استکان گردوی خرد شده 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز جعفری برای روی سالاد بادمجان ها را کبابی کنید و پوست بادمجان را جدا کرده خرد کنید و کنار بذارید. سیر را رنده کنید و با ماست مخلوط کنید. بادمجان را به ماست اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف سرو بریزید. برای روی سالاد روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و گردو را اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید سپس از روی اجاق بردارید و پودر فلفل قرمز را هم اضافه کرده هم بزنید و روی سالاد بریزید در آخر با برگهای جعفری تزیین کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشنایی با روش تهیه‌ی بستنی موز بادام زمینی موادلازم: موز درشت دو عدد شیر نصف پیمانه خامه یکچهارم پیمانه کره ی بادام زمینی دو ق غ سرپُر بادام زمینی خرد شده یک ق غ پودر شکر دو ق غ طرز تهیه: همه ی مواد به غیر از بادام زمینی خرد شده را داخل میکسر ریخته تا یکدست شود سپس بادام زمینی خرد شده را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید مواد را داخل قالب بستنی ریخته و برای ۴-۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
طرز تهیه مینی شکلات های فندقی مواد لازم: شکلات تخته ای (سفید یا قهوه ای) ۲۰۰ گرم فندق به میزان لازم پودر نارگیل به میزان لازم پودر پسته جهت تزئین طرز تهیه: شکلات های تخته ای را به روش بن ماری آب کنید و اجازه دهید از گرمای آن کاسته شود. بهتر است دمای شکلات مایع، پشت دست را نسوزاند. سپس فندق ها را یکی یکی در شکلات آب شده فروکرده و با وسیله‌ی مناسب، پس از گذشت چند دقیقه خارج کنید. فندق های آغشته به شکلات را درون قالبی نچسب بگذارید و به مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خود را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده و آن ها را به پودر نارگیل آغشته کنید. پودر نارگیل، پوششی سفید رنگ و عطر و طعمی دلچسب و دوست داشتنی را به شکلات های فندقی خواهد بخشید و لذتی به یاد ماندنی را هنگام سرو به ارمغان خواهد آورد. برای ماندگاری بیشتر، آن ها را در یخچال نگهداری کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  ✅-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید ✅-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم بگویید 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami