فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته برنجی
.
مواد اولیه: ⬇️
چرخکرده ۲۵۰ گرم
لپه ۱/۴ پیمانه
برنج ۱/۲ پیمانه
پیاز ۲ عدد
سبزی ساطوری ۱ پیمانه
نعناع خشک ۱ ق.غ
رب ۱ ق.غ
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
تخم مرغ اگر نیاز بود ۱ عدد
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.لپه رو میذاریم با نمک بپزه، نیم ساعت بعد از شروع پخت لپه برنج رو اضافه میکنیم و میذاریم نیم ساعت دیگه بپزن
۲.پیازهای نگینی ریز رو سرخ میکنیم نصفش رو برمیداریم برای مواد کوفته
۳.به نصفه دیگه فلفل سیاه، زردچوبه، رب، نمک و نعناع خشک اضافه میکنیم و هر کدوم رو ۳۰ ثانیه تفت میدیم و بعد آبجوش اضافه میکنیم و میذاریم کنار
۴.چرخکرده، لپه و برنج پخته، سبزی ساطوری، فلفل سیاه، پیاز سرخ شده و نمک رو با هم خوب ورز میدیم و اگر انسجام مواد به نظرتون کم بود یک عدد تخم مرغ اضافه میکنید و دوباره ورز میدید
۵.مواد کوفته رو به اندازه پرتقال فرم میدیم و میذاریم داخل سسی که آماده کردیم و روی حرارته
۶.حرارت نسبتا زیاد سس که جوش اومد حرارت رو کم میکنیم و در قابلمه رو نیمه باز میذاریم و ۱ ساعت زمان میدیم تا کوفتهها بپزن
.
✅نکات تکمیلی:
۱.لپه رو از شب قبل و برنج رو از یک ساعت قبل خیس میکنیم
۲.سبزیها:تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله، مرزه و ترخون که این سه تای آخری یک سوم سه تای اولی باشن
۳.کوفتهها هر چقدر بهتر ورز داده بشن و هر چقدر کوچکتر باشن احتمال وا رفتنشون کمتره
۴.در قابلمه حتما نیمه باز باشه
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلدرچین هندی(سس هندی)
.
مواد اولیه: ⬇️
بلدرچین ۳ عدد
فلفل دلمه قرمز ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ عدد
فلفل پرک ۱/۲ ق.چ
زنجبیل ۱ ق.چ
تخم گشنیز ۱ ق.چ
زیره ۱/۲ ق.چ
زردچوبه ۱ ق.چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق.چ
آبلیمو ۱ ق.غ
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.بلدرچینهارو سرخ میکنیم و میذاریم کنار
۲.داخل تابهای که بلدرچینهارو سرخ کردیم پیاز نگینی ریز رو سرخ میکنیم
۳.فلفل دلمه، سیر و ادویههارو با هم میکس میکنیم یکدست که شد به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و ۲ دقیقه تفت میدیم
۴.آب و آبلیمو اضافه میکنیم و بلدرچینهای سرخ شده رو داخل سس میذاریم، در تابه رو میذاریم و ۱ تا ۱/۵ ساعت زمان میدیم تا بلدرچینها بپزن
.
✅نکات تکمیلی:
۱.مرغ رو هم با این سس و این روش میتونید بپزید فقط زمان پخت رو به ۱/۵ الی ۲ ساعت افزایش بدید
۲.در اصل این سس رو هندیها خیلی تند درست میکنن ولی شما میتونید تندیش رو طبق ذائقه خودتون تنظیم کنید
.
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشکنه
.
مواد اولیه: ⬇️
تخم مرغ ۳ عدد
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد متوسط
رب ۱ ق.غ
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز نگینی تفت میدیم، رنگ که گرفت زردچوبه، رب و آبجوش اضافه میکنیم و هر کدوم رو ۳۰ ثانیه تفت میدیم
۲.آبجوش اضافه میکنیم و سیب زمینی نگینی، فلفل و نمک اضافه میکنیم و هم میزنیم
۳.تخم مرغهارو به آرومی داخل مواد شکسته تا زرده وا نره و بهش ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا خودش رو بگیره
۴.اگر دیدید تخم مرغها روی مواد موندن به آرومی از کنار تخممرغها هم بزنید تا کمی برن پائین
.
.┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت کرفس
.
مواد اولیه: ⬇️
گوشت ۲۵۰ گرم
کرفس نیم کیلو
نعناع و جعفری ساطوری ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد کوچک
آبغوره ۲ ق.غ
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز رو نگینی ریز خرد کرده و تفت میدیم
۲.پیاز که رنگ گرفت گوشت رو اضافه میکنیم و ۲ ۳ دقیقه تفت میدیم و آبجوش اضافه میکنیم و میذاریم با شعله کم بپزه
۳.ساقه کرفسی که دو سانت دو سانت برش زدیم رو تفت میدیم و از تابه خارج میکنیم
۴.سبزیها و برگ کرفس رو هم ساطوری میکنیم و سرخ میکنیم
۵.دو ساعت که از پخت گوشت گذشت نمک، فلفلو زردچوبه رو اضافه میکنیم
۶.ساقه کرفس و سبزیهای تفت داده شده رو هم اضافه میکنیم
۷.بعد از ۱ ساعت آبغوره اضافه میکنیم و بعد از ۱ ساعت خورشت ما حاضره
.
✅نکات تکمیلی:
۱.این میزان مواد حدودا برای ۳ نفر کافیه
۲.هر چقدر کرفس و سبزی بیشتر سرخ بشه خورشت خوشمزهتر میشه و هر چقدر کمتر سرخ بشه خورشت سالمتره، انتخابش با خودتون
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت آلو اسفناج
.
مواد اولیه: ⬇️
گوشت ۲۰۰ گرم
اسفناج پاک نشده نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
آلو بخارا ۲۰ عدد
زردچوبه
فلفل
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز نگینی تفت میدیم
۲.گوشت رو اضافه میکنیم و ۲ ۳ دقیقه تفت میدیم
۳.آبجوش اضافه میکنیم و میذاریم بپزه
۴.دو ساعت بعد از شروع پخت نمک، فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم
۵.اسفناجهایی که پاک، شسته، خشک و خرد شده رو ۱۰ دقیقه تفت میدیم
۶.سه ساعت بعد از شروع پخت گوشت اسفناج تفت خورده رو اضافه میکنیم
۷.نیم ساعت بعد از اضافه کردن اسفناج آلوی خیس خورده وآبکش شده رو هم اضافه میکنیم و یک ربع بعد خورشت جذاب ما حاضره
.
✅نکات تکمیلی:
۱.اگر دوست داشتید ۵ دقیقهی آخر میتونید کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید
۲.این خورشت رو با مرغ هم میتونید درست کنید
۳.این میزان مواد برای ۳ نفر کافیه
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت مکزیکی
.
مواد اولیه: ⬇️
کره ۲۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
آبلیمو ۲ق.غ
کنسرو ذرت ۱عدد
آویشن ۱ ق.چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق.چ
نمک ۱/۲ ق.چ
سس مایونز ۱ ق.غ
پنیر ۱/۲ پیمانه
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.کره رو با حرارت کم آب میکنیم و قارچ خرد شده رو بهش اضافه میکنیم
۲.دوقاشق آبلیمو بهش میزنیم تا رنگش تیره نشه
۳.قارچ که تفت خورد ذرت رو اضافه میکنیم و ۱ دقیقه تفت میدیم
۴.آویشن، فلفل، نمک و سس مایونز رو اضافه میکنیم و ۱ دقیقه تفت میدیم
۵.حرارت رو خاموش میکنیم و پنیر پیتزارو اضافه میکنیم
۶.پنیر که آب شد ذرت مکزیکی رو داخل ظرف مورد نظر میکشیم و کمی آویشن روی اون میریزیم و نوش جان میکنیم
.
✅نکات تکمیلی:
۱.میزان مواد خیلی سلیقهای هست مثل میزان پنیر، قارچ، فلفل و آویشن
۲.حتما قبل از اضافه کردن پنیر حرارت رو خاموش کنید، پنیر با حرارت تابه آب میشه
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش انار شیراز
.
مواد اولیه: ⬇️
لپه ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
سبزی آش پاک نشده ۱ کیلو(تره، جعفری، گشنیز و کمی نعناع)
پیاز ۱ عدد
آب قلم ۳ پیمانه
آب انار ۳ پیمانه
رب انار ۲ ق.غ
نمک
زردچوبه
فلفل سیاه
مواد اولیه قلقلی: ⬇️
چرخکرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک
زردچوبه
فلفل سیاه
.
مواد تزئین: ⬇️
پیاز ۲ عدد
انار دون شده ۱ عدد
چند عدد از قلقلیها
نعناع داغ
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز نگینی تفت میدیم
۲.فلفل سیاه، زردچوبه، لپه و برنج خیس خورده، آب قلم، آبجوش و نمک اضافه میکنیم
۳.پانزده دقیقهی بعد سبزی آش خرد شده و ۱۰ دقیقه بعد آب و رب انار اضافه میکنیم
۴.برای قل قلی چرخکرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه رو ورز میدیم، قلقلی میکنیم و سرخ میکنیم
۵.یک ساعت بعد از اضافه کردن آب انار گوشت سرخ شده رو اضافه میکنیم و ۱ ساعت بعد آش ما خاضره
.
✅نکات تکمیلی:
۱.لپه از شب قبل و برنج ۲ ساعت قبل خیس بخوره
۲.گوشت قل قلی و آب قلم بودنشون آش رو خوشمزه میکنه ولی نبودشون هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه
۳.این میزان مواد حدودا برای ۱۵ نفر آش میده
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیبزمینی
.
مواد اولیه: ⬇️
سیب زمینی ۶ عدد متوسط
تخم مرغ ۶ عدد
گشنیز خرد شده ۱ پیمانه
زردچوبه
فلفل سیاه
پاپریکا
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.سیبزمینی هارو آبپز کرده و پوست میگیریم
۲.به سیبزمینیها نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و تخم مرغ اضافه میکنیم و با گوشتکوب له میکنیم
۳.گشنیز های خرد شده رو اضافه و مخلوط میکنیم
۴.دو طرف کوکوهارو سرخ میکنیم و تمام
.
✅نکات تکمیلی:
۱.گشنیز و پاپریکا برای کوکوی سیب زمینی واجب نیست
۲.معمولا به ازای هر سیب زمینی متوسط یک تخم مرغ کافیه ولی اگر دیدید منسجم نیست یک تخم مرغ دیگه اضافه کنید
۳.ترشی میتونه کنار کوکوی سیبزمینی خیلی جذاب باشه، دستور ترشی هایلایت شده
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شبهای زمستونی
مرغ ناردونی
.
مواد اولیه: ⬇️
مرغ ۲ تکه
رب انار ۱ ق.غ پر
رب ۱ق.غ
آب انار ۲ پیمانه
آلوبخارا ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر له شده ۱ق.چ
انار دون شده ۱ پیمانه(اختیاری)
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.مرغ رو به زردچوبه و نمک آغشته کرده و ۲ طرفش رو سرخ میکنیم
۲.مرغ رو از تابه خارج کرده تو همون تابه پیاز نگینی ریز رو تفت میدیم
۳.سیر، رب، رب انار، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، انار دون شده، آلوبخارا و آبجوش رو اضافه میکنیم و مرغ های سرخ شده رو داخل سس میذاریم تا ۱/۵ ساعت بپزن و سس غلیظ بشه و تمام
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
خلط پشت گلو:
این مشکل ریشه اصلیش بلغم در قسمت سر هست ،هیچ آنتی بیوتیکی باعث درمان آن نمی شود،فقط باید بلغم سر را خارج کرد اگر خلط پشت حلق درمان نشود باعث مشکلاتی مثل نفخ و رفلاکس معده ،پرخاشگری ،چاقی شکم و پهلو و افسردگی و کبد چرب می شود.
📌توصیه میکنم اگه هر کدوم از علائم بالا رو داری سریع فرم زیر رو پر کن تا جزء ۱۰۰ نفری باشی که توسط متخصص بصورت رایگان مشاوره میشی😍
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://formafzar.com/form/1fvih
https://formafzar.com/form/1fvih
https://formafzar.com/form/1fvih
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴با آموز.شای را.یگان من،راحت میتونی ب درآمد💰برسی🤩پس فا.لوم کن ک کلی آموزش دیگه توراهه👌🤌
🔶️موادلازم:
🔹️شکر یا پودرنبات
🔹️آب
🔹️گلوکز
🔹️قالب سیلیکونی
🟢طرزتهیه:
👈شکر یا پودرنبات،آب و گلوکز رو باهم قاطی میکنیم،میذاریم رو شعله متوسط رو ب کم،هم میزنیم،وقتی حباب زد و جوش اومد،دیگه هم نمیزنیم❌️✋️میذاریمحدود۱۰. ،۱۲دیقه بجوشه،بعد ی قطره ازش تو آب یخ میریزیم،باید خودشو کامل جمع کنه،بعدمواد رو تو قالب ها میریزیم و میذاریم کامل خودشونوبگیرن👍🤗
🟣مقدار مواد رو،اگر با قاشق🥄اندازه میزنید،مثلا ۴🥄شکر،۲ونیم🥄آب و ۱🥄سر پر گلوکز بریزید🤌
👈اگر وزن میگیرید،مثلا۶۰گرم شکر،۳۰گرم آب و ۱۵گرم گلوکز بریزید
🟡پیشنهاد و انتقادی داری،بهم حتما بگو🤗🙏
🔵ممنون میشم کامل حمایتم کنی و پی.جمو ب دوستاتم معرفی کنی🙇♀️🙏
#آبنبات #شکلات #قند #قند_فانتزی #شکر #نبات #سفارش_آنلاین #غذا #شیرینی #مدرسه #دمنوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻كاور سوسيس از كجا بگيرم؟؟ ميشه گلوتن نزد؟ تا این نکات نخوندی درستش نکن🤚
@marjan_mazeh
@_finger_minger
🔻مراحل را به درستي رعايت كنيد
🔻ادويه ها روحتما ابتدا به مرغ بزنيد تا مرغ
حسابي مزه دار و از تخم مرغ زهم گيري بشه
🔻در تمام مراحل بايد دماي مواد پايين باشه
زمان اضافه كردن آرد و نشاسته به دستگاه
استراحت بدهيد تا دماي مواد حفظ بشه
🔻حتما زمان كاور زدن ١٥ سانت از لبه كاوز برگردانيد
تا براي هواگيري فضا داشته باشيد
🔻ابتدا با نصف مواد امتحان كنيد و ناگهاني
بدون تجربه با مقدار زياد درست نكنيد
هر مشكلي كه داشتيد در دايركت بپرسيد
🔻بعد از شوك يخ كاور چروك ميشه نگران نباشيد بخاطر كم شدن و جمع شدن سوسيس هاست از سر و ته مجدد كاوربپيچونيد و با بند محكم كنيد
🔻🔻تنها مواردي كه ميتونين حذف كنين اسانس دود و گلوتن است
و تمام اين مواد از لوازم قنادي به راحتي
ميتونين تهيه كنين🌸..
مواد لازم:
يك عدد مرغ استخوان گرفته
٢عدد تخم مرغ
٦ حبه سير
نمك ٢ ق غ
ادويه ها:
فلفل سياه ١ ق ج
پودر زنجفيل ١ ق ج
هل آسياب نصف ق ج
پودر پياز ١ ق م
جوز هندي نسف ق ج
آويشن١ ق چ
پودر خردل ١ ق چ
دارچين نصف ق چ
پاپريكاي دودي ١ ق غ
اسانس دود ٢٠ قطره
پودرهاي خشك:
آرد گندم (سفيد) ٥٠ گرم
شير خشك شور ٥٠ گرم
نشاسته ذرت ٣ ق غ پر
گلوتن ١ ق غ پر
درست كنيد و لذت ببريد🌸
#سوسيس#سوسيس_خانگي
#فستفود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه دلت کیک میخواد ولی فر نداری این بهترین کیک تابه ایه☺️👌
@nas_gul_84_b
موادلازم👇
تخم مرغ ۱عدد
روغن نصف پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
یک فنجان آرد
نصف لیوان شکر
وانیل نوک قاشق چایخوری
یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
@ashpazi.khallaghiyat
@ashpazi.khallaghiyat
ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر رو باهمزن هم بزنید تا کرم رنگ بشه سپس روغن و شیر را بترتیب اضافه کنید و هم بزنید
آدر و بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید
مواد رو نصف کنید و به یه قسمت پودر کاکائو
و قسمت دیگه یه قاشق آرد اضافه کنید
مواد کیک را طبق کلیپ داخل تابه ای که از قبل گرم شده و چرب کردید بریزید(میتونید کف تابه کاغذ روغنی بذارید)
سپس حرارت را روی کمترین درجه قرار داده و حدود 15 دقیقه تا نیم ساعت طول می کشه که آماده بشه
با خلال دندون تست کنید.
نوش جان🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماش پلو
.
مواد اولیه: ⬇️
برنج ۳ پیمانه
ماش ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
کشمش ۱ پیمانه
زردچوبه
نمک
لواش برای تهدیگ
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.ماش رو همراه نمک و زردچوبه ۱ دقیقه تفت میدیم و بعد آب اضافه می کنیم و میذاریم نیم ساعت بپزه
۲.برنج آبکش می کنیم، با ماش مخلوط می کنیم، تهدیگ میندازیم و دم میذاریم
۳.پیاز خلالی رو تفت میدیم اواخر تفت خوردن زردچوبه و کشمش رو اضافه می کنیم و ۱ دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم
.
✅نکات تکمیلی:
۱.این مقدار مواد برای ۳ نفر کافیه
۲.من ساده درست کردم شما میتونید با گوشت و مرغ هم درست کنید
۳.نسبت ماش و برنج رو نسبت به ذائقه خودتون میتونید تغییر بدید
۴.طعم این پلومخلوط خیلی نزدیک به عدسپلو هستش
۵.ماش خیلی زود میپزه مراقب باشید له نشه
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی گردو
.
مواد لازم: ⬇️
گردو ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سبزی خرد شده ۱ پیمانه
(جعفری، گشنیز و شوید, اگر نعناع خشک نداشتید نعناع تازه)
تخم مرغ ۳ عدد
نعناع خشک ۲ ق.غ
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
پودرسیر
دارچین
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز رو رنده می کنیم، سبزی هارو خرد می کنیم، گردو رو آسیاب می کنیم و همراه بقیه مواد مخلوط می کنیم
۲.داخل تابه روغن رو کمی داغ می کنیم و مواد رو داخل تابه میریزیم
۳.طرف اول رو با در بسته و طرف دوم رو با در باز سرخ می کنیم
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️انبار گردانی جزیره نسترن تا ۴۰ درصد شروع شد☝️
💥💥💥
🅾 هرچیزی که فکرشو میکنی ، اینجا نصف قیمته ،
هم فروش حضوری هم آنلاین 👇🏾👇🏾
https://eitaa.com/joinchat/2021785618Cbdab9c2a72
♥️#رومبلی #روتختی #روفرشی #پتو #لحاف_پشمی #تشک_پشمی
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🌺از تهدل نیت کن به امام جواد (ع) فکر کن آمادهای؟
بزن روی حــرز چیزی بهت نشون میده که باورت نمیشه 😍👇 👇👇
🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
🌺
🌺 🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
برای رونق کسبوکار، زیادشدن رزق و روزی، جلوگیری از چشمزخم و بسیاری از بلاها بیا یهپیشنهاد براتدارم😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس پستو
.
سس پستو یکی از اصیلترین سسهای جهانه که خاستگاه اون به شهر جنوا از کشور ایتالیا بر میگرده
.
مواد اولیه: ⬇️
ریحون
سیر
گردو
پنیر پارمزان
روغن زیتون
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
تمام مواد رو با غذا ساز یا گوشتکوب برقی کامل میکس میکنیم و غلظتش رو با روغن زیتون تنظیم میکنیم
.
✅نکات تکمیلی:
۱.در رسپی اصلی این سس جای گردو باید دانهی کاج اضافه کرد ولی چون دانه کاج کم پیدا میشه ما میتونیم از گردو، بادام زمینی یا پسته استفاده کنیم
۲.در رسپی اصلی ریحون ایتالیایی استفاده میشه که جایگزینش میتونه ریحون خودمون باشه
۳.سس پستو در ظرف در بسته در یخچال تا یک هفته قابل نگهداریه
۴.از این سس در پاستا، پنینی مرغ، پیتزا، نان تست و بسته به ذائقه در خیلی از غذاها و ساندویچها میشه استفاده کرد
۵.این سس به خاطر مواد اولیه مفیدی که داره برخلاف خیلی از سسها نه تنها مضر نیست بلکه فواید زیادی هم داره
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن سیبزمینی
.
مواد اولیه: ⬇️
سیب زمینی ۵ عدد کوچک
سس بشامل ۵ پیمانه
پنیر مخلوط ۲ پیمانه
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.سیب زمینی رو ورقهای نازک برش میدیم
۲.کف ظرف سس بشامل میریزیم و روی سس ورقههای سیبزمینی و همینطور لایههارو ادامه میدیم تا سیب زمینی تموم بشه
۳.ظرف رو ۱ ساعت میذاریم داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد
۴.بعد از ۱ ساعت ظرف رو از فر خارج می کنیم پنیر اضافه می کنیم و برای ۱۰ دقیقه دیگه میذاریم داخل فر تا پنیر آب و طلایی رنگ بشه
.
✅نکات تکمیلی:
۱.در گراتن از هر نوع پنیری میتونید استفاده کنید مثل موزارلا، چدار، پارمزان و... فقط نکته مهم اینکه طعم پنیر کاملا باید احساس بشه تو این غذا
۲.طرز تهیه سس بشامل در صفحه هایلایت شده فقط برای استفاده از سس بشامل در گراتن آخر درست کردن سس یک فنجان آب اضافه کنید تا رقیقتر بشه تا به پخت سیبزمینی در فر کمک کنه
۳.در لایههای گراتن میتونید از بیکن یا پیاز کاراملی هم استفاده کنید
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
هدایت شده از اطلاع رسانی رهپویان🌼
تاحالا از کفِ پا #پاکسازی نکردی؟!😱❌
اگه بدونی چجور با پاکسازی #کفِ_پا مثِ قیر هرچی #سم و #موادِ_تاکسیکیه میاد بیرون که قلبت میریزه !😱😳
راهکار پاکسازی #بیماریها از کفِ پا👇
https://eitaa.com/joinchat/713163630C613898a95d
ترفند گذاشتن #پیاز کفِ پا👌🧅
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
سفیدی #باورنکردنی دست و پاها با این #اسکراب جادویی!😳
همزمان هم #سفیدشون کن هم #موهای زائدشونو ازبین ببر👌
فرمول خانگیش اینجاست💯👇
https://eitaa.com/joinchat/713163630C613898a95d
🔴 #محشره😱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان دال عدس
.
❌❌❌این نون میتونه یک گزینه مناسب برای ورزشکاران به خاطر پروتئین بالا، مبتلایان به سلیاک به خاطر نبود گلوتن و حتی یک نون وگان برای گیاهخوران باشه. همچنین این نون به خاطر فیبر، اثر سیرکنندگی بالایی داره. طرز تهیه این نون رژیمی بسیار سادهست و همهی شما میتونید در منزل اون را به راحتی درست کنید❌❌❌
.
مواد اولیه: ⬇️
دال عدس ۱ پیمانه
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
دانه چیا
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.دال عدس رو ۲ ساعت در آب داغ خیس می کنیم
۲.بعد از ۲ ساعت با غذاساز یا گوشتکوب برقی پوره می کنیم
۳.نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دانه چیا اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم
۴.میذاریم تابه خوب داغ بشه بعد از مواد نون میریزیم داخل تابه و با پشت قاشق سعی میکنیم مواد رو یکدست پهن کنیم
۵.بعد از ۳ ۴ دقیقه به آرومی برمیگردونیم تا طرف دوم هم بپزه
.
✅نکات تکمیلی:
۱.دانه چیا الزامی نیست ولی میتونید به خاطر خواصش ازش استفاده کنید
۲.برای برگردوندن نون اصلا عجله نکنید و بذارید طرف اول خوب بپزه و منسجم بشه تا به راحتی برگرده، زمان برگردوندن که برسه گوشههای نون تغییر رنگ میده و متوجه زمان برگردوندن میشید
۳.این نون رو میتونید با غذاهای نونی یا صبحانه میل کنید
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پستو
.
مواد اولیه: ⬇️
پاستا ۳ پیمانه
سس پستو ۲ ق.غ
پنیر پارمزان ۱ ق.غ
نمک ۱ ق.غ
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.آب رو میذاریم داخل قابلمه جوش بیاد، وقتی جوش اومد نمک و پاستا رو اضافه میکنیم
۲.پاستارو ۱۰ دقیقه بعد آبکش کرده، میریزیم داخل تابه و سس پستو رو اضافه میکنیم
۳.یک فنجان از آب پاستارو به تابه اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم و زمانی که پاستا و سس خوب با هم مخلوط شدن داخل ظرف سرو کشیده کمی پنیر پارمزان روی پاستا میریزیم و تمام
.
✅نکات تکمیلی:
۱.زمان آبکش کردن پاستا به جنس، ضخامت و میزان پاستای شما داره بعد از ۱۰ دقیقه اول تست کنید بعد آبکش کنید در طول این ۱۰ دقیقه هم چند بار هم بزنید تا بهم نچسبن
۲.آموزش سس پستو در پست قبل و هایلایت سسها موجوده
۳.پاستارو بلافاصله بعد از آماده شدن سرو کنید خیلی سریع سسش سفت میشه
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
هدایت شده از تبلیغات گسترده حنانه
۱۷ سالی میشه که درگیر بیماری مادرم بودم.😔
تا حدی که کار به دیالیز کشید و دیگه نمی تونستیم کاری بکنیم😭 💔
شب و روز شده بود بیمارستان و زیاد کردن واحد های انسولین که دیگه اونا هم جواب نمیداد تا این که یکی از دوستام درمانگر پدرشو معرفی کرد🤲🌹
که با هر زحمتی بود پیداش کردیم و در طول ۶ ماه به چیزی که میخواستیم رسیدیم یعنی درمان قطعی و ریشه ای😳😍👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1003291101C81c3dccdfc
شاید حکمتی داشته که این متن رو دیدی واینجا دعوت شدی
https://eitaa.com/joinchat/1003291101C81c3dccdfc
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
☘اینجا دیابت رو با ضمانتنامه کتبی درمان میکنن😱😳
ففقط تو سلامتکده نور حیات هست🤗
https://eitaa.com/joinchat/1003291101C81c3dccdfc
انقد سریع جواب گرفتم که خودمم باورم نمیشد🤩
عضویت تو این کانال برای همه افراد دیابتی اجباریههه👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه پیاز
.
مواد اولیه: ⬇️
پیاز ۴ عدد بزرگ
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
لپه ۱/۲ پیمانه
رب ۱ ق.غ
سیر ۴ حبه
جعفری ۱ پیمانه
لیمو ۲ عدد
زردچوبه
فلفل سیاه
بهارات
نمک
مواد سس: ⬇️
رب ۱ ق.غ
رب انار ۳ ق.غ
نمک
آبجوش
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.یک عدد پیاز رو نگینی کرده و تفت میدیم
۲.چرخکرده، سیر له شده، رب، نمک، زردچوبه، بهارات، فلفل سیاه، جعفری خرد شده، برنج دم کرده و لپهی پخته شده رو به پیاز اضافه و مخلوط می کنیم و میذاریم کنار
۳.سه پیاز باقیمونده رو تا مرکز پیاز برش میدیم میذاریم داخل آبجوش تا نیم ساعت بپزه و لایهها کمی از هم جدا بشن
۴.رب، رب انار، نمک و آبجوش رو با هم مخلوط می کنیم برای سس
۵.لایههای پیاز رو از هم جدا میکنیم و لایههای کوچیکتر رو خرد می کنیم میریزیم کف تابه
۶.از موادی که درست کردیم میریزیم وسط لایههای پیاز، میپیچیم و میذاریم کف تابه
۷.از سسی که درست کردیم میریزیم روی دلمهها و میذاریم ۱ ساعت بپزن
۸.آخر پخت آب لیمو رو میریزیم روی دلمهها
.
✅نکات تکمیلی:
۱.اگر خواستید میتونید چرخکرده رو حذف کنید و تبدیلش کنید به یک غذای گیاهی
۲.توی سس میتونید شیره انگور هم اضافه کنید شیرینی جذابی به سس میده
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت بادمجان
.
مواد اولیه: ⬇️
گوشت ۳۰۰ گرم
بادمجان ۶ عدد
گوجه ۶ عدد
پیاز ۱ تا ۲ عدد
غوره ۱ پیمانه
زعفران ۵ ق.غ
فلفل سیاه
زردچوبه
دارچین
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.اول گوشت رو ۴ ۵ دقیقه تفت میدیم و بعد فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم
۲.دارچین میزنیم و ۳۰ ثانیه بعد آبجوش رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم با حرارت ملایم ۳ ساعت بپزه
۳.بادمجون هارو پوست میگیریم، نمک میزنیم، ۲۰ دقیقه بعد خشک میکنیم و برای ۱۵ دقیقه میذاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰درجه سانتیگراد
۴.پیاز نگینی سرخ میکنیم
۵.بادمجونهارو از فر خارج کرده سرخ میکنیم
۶.گوجههای نصف شده رو سرخ میکنیم
۷.پیاز داغ و نمک رو بعد از پخت به گوشت اضافه میکنیم
۸.بادمجون و گوجه هارو توی قابلمه گوشت میچینیم تا ۱ ساعت همراه گوشت بپزن
۹.نیم ساعت آخر زعفران دم کرده اضافه میکنیم
.
✅نکات تکمیلی:
۱.نیم ساعت آخر از آب خورشت تست کنید اگر ترشی خورشت کم بود آبغوره هم همراه زعفران اضافه کنید
۲.گوشت رو وقتی اول تفت بدید گوشت بعد از پخت آبدارتر خواهد بود
۳.دارچین تو این خورشت طعم خیلی جذابی میده
۴.معمولا تو این خورشت رب گوجه استفاده میشه ولی یکبار با زعفران و دارچین امتحان کنید
۵.نمک زدن به بادمجان آبش رو میگیره و موقع سرخ کردن پرش روغن کمتری دارید
۶.یک مرحله پخت بادمجون داخل فر باعث میشه مصرف روغن زمان سرخ شدن کمتر بشه
۷.اگر بادمجان تلخ باشه خوابوندن در آب نمک کمکی به گرفتن تلخی بادمجون نمیکنه
.
#┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر کردی یه جاروبرقی پنج دقیقه ای میکشی لباساتم میندازی لباسشویی شدی خانوم خونه دار😏
نه جانم بیا این کانال👇ببین خونه داری یعنی چی😍
https://eitaa.com/joinchat/139198864Cc255f799e7
اونهمه مواد شوینده مختلف نخری ها😱بیا یادت بدم خودت بساز💃
#فوت_و_فن_خانه_داری_از_اینجا_یاد_بگیر😍
------------------------------------------------
🔥تبلیغات مجموعه کانالهای کوثر😍