eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
جرگ و بز جرگ و بز را فقط در کرمانشاه می‌توانید میل کنید. این غذا طبخ متفاوتی دارد. جرگ و بز را با جگر گوسفند درست می‌کنند. جگر گوسفند زیر خاکستر کباب می شود و بعد از  پخت، آن را با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط می‌کنند و داخل روده‌ی تمیز شده‌ی گوسفند قرار می‌دهند و دوباره آن را کباب می‌کنند. جرگ و بز به نوعی، سوسیس محلی است اما از نوع سالم . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
3 عدد بادمجان کبابی شده(روی گاز یا داخل فر کبابی کنید) 1 کاسه ماست 2 حبه سیر برای روی سالاد 3_2 قاشق روغن زیتون حدود 1 استکان گردوی خرد شده 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز جعفری برای روی سالاد بادمجان ها را کبابی کنید و پوست بادمجان را جدا کرده خرد کنید و کنار بذارید. سیر را رنده کنید و با ماست مخلوط کنید. بادمجان را به ماست اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف سرو بریزید. برای روی سالاد روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و گردو را اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید سپس از روی اجاق بردارید و پودر فلفل قرمز را هم اضافه کرده هم بزنید و روی سالاد بریزید در آخر با برگهای جعفری تزیین کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
❣خوراک زبان یک غذای خوشمزه است که فکر کنم همه دوست داشته باشند می توانید یک عدد زبان را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید و فریزر کنید و موقع مصرف از فریزر بیرون بگذارید . مواد لازم ❣ زبان به مقدار کافی پیاز 3عدد نمک و زرد چوبه و فلفل و دارچین :مقداری سیر : دو تا 3 حبه ❣طرز تهیه : تکه های زبان را داخل مقداری آب قرار داده و روی حرارت بگذارید و وقتی جوش آمد کف روی آن را بگیرید و دو تا پیاز را کامل به چند قسمت تقسیم کرده و اضافه کنید اگر عجله دارید داخل زود پز بپزید . علامت پخته شدن زبان این است که پوست آن به راحتی جدا شود . وقتی کامل پخته شد آن را ریش ریش کنید . پیاز باقیمانده را خلالی کنید و داخل روغن تفت بدهید تا طلایی شود و سپس زبان ریش ریش شده را داخل تابه دیگری بریزید و پیاز سرخ شده را روی آن بریزید و زرد چوبه و دارچین و فلفل را اضافه کنید . و با یک لیوان آب و شعله ی کم بگذارید جا بیفتد . وقتی جا افتاده شد یک قاشق رب گوجه و کمی نمک و آبلیمو اضافه کنید غذای خوشمزه ی ما آماده اس این غذا با شوید پلو یا پلوی ساده و یا حتی نان خیلی خوشمزه اس انشالله که درست کنید و لذت ببرید . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👈برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون بدون دردسر کنده بشه بعدکباب شدن تو یه نایلون بندازیدچنددقیقه بمونه بعد براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببینه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👈مصرف آبلیمو یا آبغوره بعد از غذا برای بریدن چربی و کاهش اثرش یک باور غلط است مصرف آبلیمو یا آبغوره قبل از غذا به هضم غذا کمک میکند زیرا باعث افزایش ترشح بزاق میشود😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم : لوبيا سبز خرد شده 400 گرم هويچ خرد شده 2 عدد متوسط سيب زميني خرد شده 1 عدد متوسط تخم مرغ 2–3 عدد مغز گردو خرد شده نصف استکان زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوري پياز داغ 1 قاشق غذا خوري شير 1 قاشق غذا خوري بکينگ پودر ½ قاشق چاي خوري زرد چوبه، نمک، فلفل به مقدار لازم ✍ طرز تهیه : لوبيا سبز را بعد از پاک کردن و شستن ، کاملا خشک کنيد و به اندازه هاي يک سانتي متري خرد کنيد . هويچ و سيب زميني را پوست بگيريد و نصف اندازه لوبيا خرد کنيد . لوبيا را با يک ليوان آب و يک قاشق چاي خوري مخلوط نمک و زرد چوبه بگذاريد به مدت 10 دقيقه بپزد. بعد از اين مدت هويچ خرد شده را اضافه کنيد و 10 دقيقه ديگر مواد را بپزيد . ( دقت کنيد که حرارت زير مواد به حدي نباشد که آب آن کشيده شود و مجبور به اضافه کردن آب شويد ) بعد از 10 دقيقه، سيب زميني نگيني خرد شده را نيز اضافه کنيد و بعد از 5 دقيقه حرارت زير مواد را خاموش کنيد و صبر کنيد مواد کمي سرد شوند . در يک کاسه متناسب با اندازه مواد ، 2 عدد تخم مرغ را بکشنيد ، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنيد تا مخلوط شوند ، بعد بکينگ پودر ، پياز داغ ، ادويه مورد نظر ، شير ، مغز گردو و زعفران را اضافه کنيد و مواد را کاملا با هم مخلوط کنيد . سبزيجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنيد و با قاشق هم بزنيد . توجه کنيد هم زدن به اندازه و شدتي نباشد که مواد را له کند . در حدي که مواد کاملا با هم مخلوط شوند کافي است . بعد از مخلوط شدن مواد اگر احساس کرديد مايه کوکو غلظت لازم را ندارد يک عدد تخم مرغ باقيمانده را نيز به مواد اضافه کنيد . بعد از مخلوط شدن مواد ، مايه کوکو را به مدت 10- 15 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد تا کاملا مزه دار و کمي سفت شود در يک تابه نچسب ، به اندازه اي روغن بريزيد که تمام سطح تابه را به ارتفاع 2 ميليمتر بپوشاند . حرارت را کمي بالا ببريد تا روغن داغ شود ، مايه کوکو را داخل تابه بريزيد ، روي آن را کاملا صاف کنيد و صبر کنيد تا کوکو کمي ببندد و بعد درب تابه را ببنديد و با حرارت ملايم 30 دقيقه زمان دهيد تا کوکو کاملا مغز پخت شود و يک روي آن طلايي شود . بعد کوکو را برگردانيد تا روي ديگر آن هم طلايي شود . نکته ها : کوکوي لوبيا سبز يکي از مجلسي ترين غذاهاي خودماني !!! شهر تبريز است . البته در ساير شهر ها و استان هاي کشور نيز سبک هاي مختلفي از اين کوکو تهيه ميشود ولي اين روش معمول ترين روش تهيه کوکوي لوبيا سبز است . معمولا در اکثر مهماني هاي خانوادگي در شهر تبريز به عنوان پيش غذا ، کنار سوپ که جزو لاينفک سفره تبريزي است ، اين کوکو نيز سرو ميشود . در حالت عادي اين غذا به عنوان وعده شام بسيار مناسب است . معمولا قطر اين کوکو ( بسته به حجم مواد و سايز تابه ) طوري تنظيم ميشود که حدود 3-4 سانتيمتر باشد . ميتوانيد داخل مايه کوکو از مقداري قارچ تفت داده شده نيز استفاده کنيد . 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شكر يك پيمانه سرخالي شير يك پيمانه روغن مايع يك پيمانه سر خالي پودر كرم كارامل يك عدد تخم مرغ سه عدد وانيل نصف ق چ آرد يك و نيم پيمانه بكينگ پودر يك ق غ ابتدا شكر،شير و روغن مايع رو باهمزن خوب ميزنيم(يك دقيقه)سپس پودر كارامل رو اضافه كرده و يك دقيقه ي ديگه ميزنيم،حالا از اين مواد يك پيمانه برداشته و كنار ميگذاريم براي روي كيك(ميشه سس كارامل) بعد تخم مرغ هارا دونه دونه به مواد اضافه ميكنيم و پس از ريختن هر تخم مرغ خوب هم ميزنيم،در آخر وانيل رو با اخرين تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط ميكنيم،حالا ارد و بكينگ پودر رو كه سه بار الك كرديم اضافه و با ليسك هم ميزنيم و مايه كيك رو  داخل قالب چرب شده ميريزيم ميره تو فر از قبل گرم شده و بادماي ١٨٠به مدت ٣٥تا٤٠دقيقه بعد از پخت اجازه ميديم کمی.گرم رو به خنك شه سپس از قالب خارج كرده و برش ميزنيم ويك پيمانه سس كارامل رو كه كنار گذاشته بوديم كم كم روي كيك ميريزيم تا به خوردش بره كيكمون امادس يه كم بمونه خوشمزه ترهم ميشه . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
1 کاسه ماست کم چرب گلسرخ نعناع خشک آبلیمو نمک سس فلفلی شمال با اون دونه های خوشگلش همه مواد ترکیب کردم و این سس رژیمی چند ماهی که رژیم بودم درست کردم ابداع خودم 🤗 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
(لقمه های پنیری سرخ شده) 🍘 ‌ مواد لازم:👇 ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ تخم مرغ 1عدد اب ولرم نصف لیوان خمیر مایه 2 ق چ شیرخشک 3 ق غ پنیر خامه ای 3 ق غ ‌شکر 1 ق غ همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم.‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
. ته دیگ برنج با مغز‌ها کنجد خام و مغز‌ خام آفتابگردان، تخم کدو، هندوانه یا هر مغز دلخواهی را با کمی آب خیس کنید تا موقع حرارت دیدن در ته قابلمه نسوزند. دو سه قاشق غذاخوری روغن ته قابلمه‌ی نچسبی ریخته و اجازه دهید روی حرارت ملایم گرم شود. مقداری زعفران دم کرده به روغن اضافه کنید، سپس مغز‌ها و کنجد نم دار را به صورت یکنواخت ته قابلمه پهن کنید و مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید. برنج آبکش را در قابلمه ریخته و روی درب قابلمه دمی قرار دهید. حرارت را کم کرده و حداکثر ۴۵ دقیقه صبر کنید تا برنج دم بکشد و ته دیگ برنج آماده شود.  نکته: حرارت را خیلی کم کنید، چون حرارت بالا باعث سوختن مغز‌ها می‌شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
امروز از زندگی🌿 از خنده‌ی گل از روزهای پاییز لذت ببر🌻 زندگی پُر است از شادی‌های کوچک آنها را دریاب صبح بخیر.......🌸 سلام روزتون با برکت و پرروزی❤️❤️❤️ امروز پنج شنبه متعلق به امام حسن عسکری علیه السلام🌺 طبخ غذاها با برکت امام حسن عسکری و با ذکر یا عفیف توضییحات تکمیلی درباره غذاری نذری به نیت پختن ادامه دارد 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ياد درگذشتگان😔 🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🙏 التماس دعا 🙏 میگویند خیرات برای رفتگان😔 مثال نسیم خنکی ست که🌸 در هوای داغ به صورت انسانی میوزد🌸 به همین لذت ‌بخشی🌸 و به همین لطافت🌸 پنجشنبه است😔 خیرات رفتگان فاتحه و صلوات🌸🙏🌸 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🔻فواید تخم مرغ آب پز در وعده صبحانه: 🌕خوردن تخم مرغ آب پز, سالم ترین راه برای خوردن تخم مرغ است, زیرا بدون روغن یا کره پخته می شود, که کالری و چربی اضافی بیشتری را به غذا اضافه نمیکند و باعث کاهش وزن می شود. 🌕تخم مرغ همچنین حاوی مقدار معقولی از ویتامین D، ویتامین E، ویتامین K، ویتامین B6، کلسیم و روی است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👇👇👇کانال عمومی👇👇👇 (تقویم همسران) ✴️ پنجشنبه👈8 اسفند 1398 👈3 رجب 1441 👈27 فوریه 2020 @taghvimehmsaran @taghvimehmsaran 🕋 مناسبت های دینی و اسلامی. 🔴لیله الرغائب. شب ارزوها ⚫️شهادت امام هادی علیه السلام(254 هجری) 📛صدقه صبحگاهی رفع نحوست کند. 📛از امور ازدواجی پرهیز گردد بی نتیجه است به فردا موکول شود. 📛خرید و فروش کلان بی نتیجه است. 🎇امور اسلامی و دینی. 👶برای زایمان مناسب و نوزاد مبارک و عمرش طولانی است. ان شاءالله. 🤒مریض امروز زود خوب می شود. 🚘 مسافرت: مسافرت مکروه است. 🔭احکام و اختیارات نجومی. ✳️اغاز معالجات . ✳️ارسال کالای تجاری ✳️و دیدار بزرگان نیک است. 👩‍❤️‍👩امروز (روز پنجشنبه) مباشرت هنگام زوال ظهر مستحب و فرزند حاصل از ان عاقل سیاستمدار بزرگوار و هیچگونه انحرافی در او نخواهد بود ان شاءالله. 💑 امشب: امشب (شبِ جمعه) مباشرت مباشرت امشب مستحب و فرزند حاصل از ان امید است از ابدال و یاران امام زمان عجل الله فرجه الشریف گردد. و برای سلامتی مفید است. 💇‍♂💇 اصلاح سر و صورت : طبق روایات، (سر و صورت) در این روز ماه قمری خوب و باعث طول عمر است. 💉💉حجامت فصد خون دادن زالو انداختن یا و فصد در ان روز خوب نیست باعث ضعف مغز است است. 😴 تعبیر خواب امشب: اگر شب جمعه خواب ببیند تعبیرش از ایه ی 4 سوره مبارکه نساء است. و اتوا النساء صدقاتهن نحله فان طبن لکم عن شیئ... وچنین برداشت میشود که خواب بیننده یا ازدواج کند یا مالی عظیم به خانه اش بیاید .ان شاءالله. و در این مضامین قیاس شود. @taghvimehmsaran 💅 ناخن گرفتن: 🔵 پنجشنبه برای ، روز خیلی خوبیست و موجب رفع درد چشم، صحت جسم و شفای درد است. 👕👚 دوخت و دوز: پنجشنبه برای بریدن و دوختن روز خوبیست و باعث میشود ، شخص، عالم و اهل دانش و علم گردد. ✴️️ وقت استخاره : در روز پنجشنبه از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعد از ساعت ۱۲ ظهر تا عشاء آخر ( وقت خوابیدن) ❇️️ ذکر روز پنجشنبه نیز: لا اله الا الله الملک الحق المبین ✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۳۰۸ مرتبه موجب رزق فراوان میگردد . 💠 ️روز پنجشنبه طبق روایات متعلق است به . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. 🌸 زندگیتون مهدوی 🌸 📚 منابع مطالب ما: 📔تقویم همسران نوشته ی حبیب الله تقیان انتشارات حسنین علیهما السلام قم: پاساژ قدس زیر زمین پلاک 24
🌷مواد لازم برای۳ نفر زرشک ۲ قاشق سوپ خوری تخم مرغ (زرده) ۲ عدد زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل به مقدار لازم کره آب شده ۱/۴ پیمانه ماست چکیده ۱/۲ پیمانه مرغ ۲۵۰ گرم برنج 1.5 پیمانه خلال پسته - برای تزئین به مقدار لازم خلال بادام - برای تزئین به مقدار لازم 🌷طرز تهیه ۱- گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند، آب مرغ را جدا کنید و پس از درآوردن استخوان‌های آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. ۲- زعفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، تمام ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل یخچال بگذارید. ۳- برنجی را که از قبل خیس کرده‌اید، بجوشانید و آبکش کنید ۴- یک عدد زرده تخم مرغ، 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید. ۵- مقداری مرغ به صورت یک لایه نازک روی ته دیگ بچینید و روی آن نیمی از پلو را بریزید. بقیه مرغ را روی برنج بچینید، بقیه برنج را نیز روی مرغ بریزید و سطح مرغ را با برنج بپوشانید. ۶- آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود. ۷- باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سوپ سرشار از پروتئین و مواد مغذی تقدیم به اونایی که دوست دارن غذاهای جدیدو امتحان کنن. مواد لازم: لوبیاسفید ۲۰۰گرم(۱پیمانه) پیاز ۱عدد سیب‌زمینی ۱عدد هویج ۲عدد جعفری ۱/۲پیمانه لیموترش ۲عدد آب ۵پیمانه روغن‌ ۲قاشق‌‌غذاخوری آویشن ۱قاشق‌چایخوری فلفل‌سیاه ۱/۲قاشق‌چایخوری جوزهندی ۱/۲قاشق‌چایخوری نمک 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اول یه پیاز متوسط و رنده کردم و به همراه دو حبه سیر رنده شده و زردچوبه تفت دادم بعد تکه های مرغ و اضافه کردم و یه کوچولو فلفل سیاه ریختم و یکم که مرغا سرخ شدن یه قاشق چایخوری رب انار ریختم و تفت دادم و بعدم سبزی ترش واش و اضافه کردم و گذاشتم یکم با هم تفت بخورن بعد آب ریختم و گذاشتم ریز ریز بپزه و جا بیفته بادمجون و گوجه هم جدا سرخ کردم و کنارش گذاشتم 👈سبزی من آماده بود و سرخ هم شده بود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
یکی از خوش خوراکترین دلمه هاست. طرزتهیه اول دلمه های خوشگل و ترو تازه رو بشورید و سر دلمه هارو با دقت برش بزنید.دوستان گلم سعی کنید دلمه هایی رو بگیرید که ته ش سه پایه داشته باشه چون اونایی که چهار پایه دارن کمی تلخ هستن . برنج ایرانی رو بشورید وبا کمی زعفران و نمک نیم پز کنید .من دو پیمانه برنج گذاشتم و نیم کیلو گوشت چرخ کرده (هر چه گوشتش بیشتر باشه خوشمزه تره )شما میتونید ربع کیلو بزارید.گوشت رو با پیاز ریز فراوون سرخ کنید ادویه و زردچوبه بزنید کمی هم دارچبن.و به برنج نیم پز اضافه کنید. سبزی دلمه نیم کیلو خرد شده(شامل شوید، مرزه،ترخون،نعنا ) به موادمون اضافه میکنیم و لپه یک فنجون پخته شده بازم هم با مواد مخلوط میشه و فلفل هارو پر کنید. یک قابلمه مناسب فلفلهارو پیاز داغ درست کنید ادویه و زروچوبه بزنید چهار ،پنج قاشق رب گوجه رو باهاش تفت بدید و اگه آب مرغ داشتید که چه بهتر به رب اضافه میکنیم اگه هم نداشتید سه لیوان آب بهش بزنید و بزارید چند قل بخوره و آروم دلمه هارو بچینید و درب ظرف رو ببنیدید و با شعله کم بزارید سه ،چهار ساعت بپزه و مرتب چک کنید.تا دلمه ها پخته بشه.نوش جان.من به مواد کشمش هم میزنم چون ما خیلی دوست داریم😉 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 @menoeslami
🌺کباب بختیاری 🌺 مواد لازم: راسته گوسفند و سینه مرغ 400 گرم زعفران دم کرده نصف فنجان پیاز 2عدد آبلیمو 3 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و روغن مایع به مقدار لازم طرز تهیه: اول پیاز ها را رنده کرده وآب آنها را بگیرید سپس آن را با آبلیمو ,روغن مایع,زعفران خوب دم کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس مرغ و گوشت را تکه تکه کنید ودر این سس آماده شده بخوابانیدو در یخچال به مدت 7 ساعت قرار دهید تا سس کاملا به خورد مرغ و گوشت برود بعد از 7 ساعت از یخچال بیرون آورده و به ترتیب یک تکه گوشت گوسفند و یک تکه گوشت مرغ را به سیخ بکشید وکمی روی آنها را به هم فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند سپس با پشت چاقو روی آنها چند ضربه بزنید تا کمی نازک شوند و در آخر کبابهای به سیخ کشیده شده را روی حرارت ذغال کباب کنید ودر صورت نیاز کمی نمک و کره ی آب شده روی آنها بمالید تا مزه آن بهتر شود بعد از مغزپخت شدن کبابها میتوانید آنها را درون یک تکه نان بگذارید و بعد از تزیئن کردن به شکل دلخواه با برنج و یا نان سرو کنید. امیدوارم لذت ببرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍️مواد لازم: گوشت چرخکرده: 350گرم ، لپه: 400 گرم، پیاز: 2 عدد، نمک و فلفل: به میزان لازم‌، سبزی معطر شامل ترخون و مرزه خشک: 2 قاشق غذاخوری ، روغن: به میزان لازم ، تخم‌مرغ: 2 عدد ♨️طرز تهیه: ابتدا لپه را بشویید و بپزید. آب آن را صاف و بعد دو تا سه بار چرخ کنید. پیاز را با رنده ریز، رنده کرده و آب آن را بگیرید. گوشت چرخکرده را با لپه چرخکرده و نمک و فلفل، تخم‌مرغ و سبزی معطر مخلوط کنید و خوب ورز دهید. روغن را در تابه ریخته و بگذارید داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست صاف کنید و فرم دهید و در روغن سرخ کنید​. این شامی به دلیل مصرف کم روغن و مغذی بودن آن، غذای مناسبی برای افطار و سحر است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✍️مواد لازم: لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه سیب زمینی متوسط 1 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه تخم مرغ 4 عدد آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری سبوس گندم 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زرد چوبه هر کدام 1 قاشق چایخوری روغن کنجدبرای سرخ کردن 4 قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1- ابتدا لوبیا را در آب بجوشانید و وقتی آب تیره شد آن را بیرون بریزید. روی لوبیا آب جوش بریزید و دوباره بگذارید تا بپزد. 2- وقتی لوبیا پخت آن را آبکش کنید و داخل مخلوط کن بریزید. سیب زمینی و سیر پیاز را هم خرد کنید و به آن اضافه کنید. پالس بزنید تا به خوبی پوره شوند. 3- حال، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد نخودچی و سبوس را اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را هم بشکنید و به مواد اضافه کنید. 4- مایه را به خوبی هم بزنید و به صورت تکه تکه سرخ کنید. شامی های سرخ شده را روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافی شان گرفته شود. 🔸نکته: میتوانید به جای میکس کردن پیاز و سیب زمینی آنها را رنده کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami