eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
_براي_صبحانه:👌 نيمرو و نان تست و مربا 🍳 ✍️خالي كردن نان تست، قرار دادن آن در ماهيتابه، تخم مرغ را در آن قسمت خالی نيمرو كردن و روي قسمت باقي مانده مربا زدن😍😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‍ عدسي يك پيشنهاد عالي براي صبحانه😍😋 ♨️روش ساده اي براي تهيه عدسي خوشمزه و آسان: عدس را میگذاریم خوب بپزه.و بعد ارد را در انتهاي کار کمی تفت داده و به عدسی اضافه میکنیم….و نمك فلفل و كمي آبليمو اضافه كرده و سرو ميكنيم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ درمان ترش کردن معده 🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻 📚حکیم روازاده 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @tebshia20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سوخاری ۱پاکت کدو ۲ عدد بادمجان ۲ عدد سیب زمینی متوسط ۴ عدد هویج ۲ عدد خیارشور ۱۰ عدد شوید مقداری ماست چکیده سس مایونز ۶_۵ ق سیر ۲حبه نمک،فلفل سیب زمینی هارا پخته و پوست میکنیم و مربع مربع خورد میکنیم،تمام سبزیجات را پوست کنده و در ابعاد خیلی ریز خورد میکنیم و تک به تک سرخ میکنیم، تویه ظرف گود ،سبزیجات سرخ شده و سیب زمینی ریز خرد شده را مخلوط میکنیم و شوید ریز خرد شده را به آن اضافه میکنیم و نان های سوخاری را مثل کلیپ ریز خرد میکنیم ،در یک ظرف ماست و سیر خرد شده و مایونز را هم میزنیم و به سالاد اضافه میکنیم، در پایان سس را به سالاد اضافه کرده و خیارشور مربعی خرد شده را افزوده و نمک و فلفل آنرا اندازه میکنیم ، این سالاد راسرد میل کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خاطرات : توجه ومعجزه حضرت زهرا علیها السلام به فرزندان خود 🌺 آقای قدس می گوید: « روزی آقا فرمودند)ایت الله بهجت ره( یکی از ثروتمندان رشت که در نجف اشرف ساکن بود دختر خود را به ازدواج یک روحانی سید که خیلی فقیر بود در آورد، از آنجایی که خانم در خانواده ثروتمند بزرگ شده بود به هیچ وجه حوصله غذا درست کردن برای آقا را نداشت. شبی حضرت فاطمه زهرا علیها السلام را در خواب دید، حضرت به او فرمود: دخترم، چرا با پسرم خوشرفتاری نداری و برای او غذا درست نمی کنی؟ وی در خواب. جواب داد که من حال غذا درست کردن برای این آقا را ندارم. حضرت اصرار کردند و او همان جمله را تکرار کرد. تا اینکه حضرت زهرا علیها السلام فرمودند: شما فقط مواد لازم خورشت را آماده بکن و داخل قابلمه بریز و روی چراغ بگذار، لازم نیست که دستکاری کنی. در این هنگام از خواب بیدار شد و تعجب کرد، بعد به عنوان امتحان همان کار را انجام داد، وقت ظهر یا شام وقتی سرپوش را از قابلمه برداشت دید غذا آماده است و عطر خورشت خانه را معطر کرد. وی همواره به این صورت غذا می پخت و حتی روزی مهمان داشتند مهمان گفت من در طول عمرم اینطور غذا نخورده ام. تعجب اینکه آن خانم با اینکه این کرامت را بارها می دید، باز حوصله درست کردن غذا را نداشت. » ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
مواد لازم:  آرد ۱ لیوان فرانسوی شکر ۲ الی ۲/۵ لیوان (من ۲/۵ زدم) آب جوش ۳ لیوان روغن مایع نصف لیوان کره ۱۰۰ گرم گردو خرد شده ۳/۴ لیوان گلاب نصف لیوان هل یه قاشق چای خوری زعفرون سه قاشق سوپ خوری طرز تهیه کارامل: ابتدا شکر را روی حرارت با شعله خیلی کم میگذاریم تا شکر آب بشه و کاراملی رنگ بشه. حواستون باشه هم نزنید تا کامل کناره های ظرفتون شکر آب شده جمع بشه. بعد از همون شکرهای آب شده کمک بگیرید و به آرامی شروع کنید به هم زدن. .دقت کنید که شکر نباید بسوزه یا زیاد بمونه رنگش تیره بشه. رنگ اصلی حلواتون با شکر کاراملی هست پس رنگ و طریقه همزدنتون خیلی تاثیر داره. میتونید زیر ظرفتون شعله پخش کن بزارید تا حرارت یکنواخت به همه جای شکر برسه. حدودا ۱ ساعت طول کشید تا شکرم با شعله ملایم آب بشه و کاراملی رنگ بشه. بعدش آب جوش را خیلی آرم میریزیم رو شکر کاراملیمون. حواستون باشه خیلی سرتونو خم نکنید رو مواد. احتمال داره بخار بهتون بزنه. وقتی آب و بریزید کارامتون سفت میشه…طبیعیه. مخلوط شکر و آبجوش رو گاز میمونه. شعله رو بیشتر میکنیم تا بجوشه و شکرمون کامل حل بشه. وقتی حل شد و هیچ کاراملی نموند از صافی رد میکنید و میزارید خنک بشه. طرز تهیه حلوا:  در مرحله بعد تو ظرفی یه لیوان آرد الک کنید و شربت خنک شده رو آروم آروم به آردتون اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید تا هیچ گلوله ای نمونه. همه شربت رو اضافه کنید و دوباره از صافی رد کنید. اینجوری مطمئنید که هیچ گلوله ای نمونده. ✨دوستان توجه داشته باشید آرد این حلوا نیازی به تفت دادن نداره. خیالتون راحت اصلا طعم خامی هم نمیده. سپس بگذارید رو گاز با شعله پایین. کره و روغن رو هم اضافه کنید و مدام هم بزنید این قسمت کار هم خیلی مهمه. نباید دست بکشید چون سریع ته میگیره و گلوله میشه. این مرحله هم حدوداً یک ساعت زمان میبره. مدام هم بزنید تا غلظت حلواتون مثل فرنی بشه. در این مرحله گلاب و زعفرون رو اضافه کنید و باز به هم زدن ادامه بدید تا زمانی که غلظت حلواتون مثل باسلوق بشه ولی کش بیاد. در آخر گردو رو اضافه کرده و گاز رو خاموش میکنیم. یه ربع دم کنی میگذاریم تا حلوامون به اصطلاح دم بکشه. بعدش میریزیم تو دیس یا کپسولهای تک نفره و تزیین میکنیم. نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨سوراخ های روی ‌دسته تابه ها فقط برای آویزان کردن آنها نیستند (☝️) 👈این سوراخ ها برای نگهداری ملاقه یا وسیله های مشابه در ‌طول آشپزی تعبیه شده اند 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✨ همیشه دعا میکنیم که خدا بهمون فرزند و بده ولی گاهی فراموش میکنیم ✨ دین ما از قبل از انعقاد نطفه تا زمان بارداری و بعداز اون برای رستگاری فرزند دستوراتی برای ما داره ✨ اما واقعا ما چقدر به این دستورات عمل میکنیم ؟ حالا ما توکانال این دستورات و از قبل از زمان انعقاد نطفه شروع به بیان کردیم 😊 🌸 اگه قصد اینو دارید که خانوادتونو بزرگ ترکنید یا نوزادی دارید این کانال و شدیدا بهتون توصیه میکنیم ، برای ورود کلیک کنید 👇 https://eitaa.com/joinchat/700383272Cc69a4c3a31
⭕️مواد لازم : ▫️شیر ۳ لیوان ▫️نشاسته گل ۳ ق غ ▫️شکر ۶ ق غ ▫️ گلاب۴ ق غ ▫️بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم ▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد ▫️خامه صبحانه ۲ ق غ 👈همه مواد بالا رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه . بعد مواد رو دو قسمت کرده و با زعفرون دم کرده زعفرونی کنید بعد یک لایه سفیدبریزید وکمی صبر کنید تا ببنده بعد یک لایه زعفرونی بریزید و در یخچال بزارید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⭕️👈برای انکه کیک به راحتی ازقالب جدا شود بهترین روش این است که پیش از ریختن مایه کیک درون ظرف، کف ظرفتان ارد بپاشید وبعد از پخت قالب را کمی در اب سرد نگه دارید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👈گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک,فلفل سیاه,زردچوبه,کمی پودر گوجه و پاپریکا حسابی مخلوط کرده و ورز میدیم و در نهایت روی ظرف سلفون کشیده یا در ظرف رو گذاشته و میزاریم یخچال تا یه ساعت استراحت کنه .کف تابه رو با کره سرد یا یه کوچولو روغن چرب کرده کباب هایی رو که با دستتون فرم دادید رو داخل ماهیتابه سرد بچینین بعد که همش آماده شد روی شعله گاز بزارین وقتی آب انداخت برگردونین تا روی دیگش رو بزارین .فقط نزارین خیلی خشک بشه و یا تابه تون سیاه بشه.بعد که آماده شدن همه شون رو از کف تابه جمع کرده و داخل همون تابه یدونه پیاز نگینی ریز خرد شده رو تفت میدیم حسابی که سبک و طلایی شد یه ق غ رب گوجه داخلش تفت میدیم تا رنگ باز کنه و خوشرنگ بشه بعد دو سه تا دونه پوره گوجه اضافه کرده و کباب ها رو داخل تابه میچینیم شعله رو کم کنین تا کباب ها بپزه وجابیفته. اگه دوست داشتین کمی زعفرون آب شده روش بدین که خوش عطر بشه.در اخر چند تا گوجه رو از وسط دو نیم کرده و کنار روی کباب ها بچینین .1عدد فلفل سبز تند هم داخلش اضافه کردم .چند تا پر گشنیز تازه هم آخرسر روی کباب ها بریزین ⁨ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دنت خونگى ٣قاشق آرد ٣قاشق كاكائو٤قاشق شكر٢٥گرم كره يه تخم مرغ و نيم ليتر شير با هم مخلوط ميكنيد بعد ميزارين رو حرارت ومدام هم ميزنيد تاخودشو بگيره داخلش مي تونين فندق در آخر بريزيد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨یکی از معضلات آشپزی تمیز کردن چرخ گوشت بعد از چرخ کردن گوشتهاست ؟ 👈🏻فقط کافیه بعد از اتمام کارتون یه سیب زمینی خام رو چرخ کنید، تا تموم باقی مونده های گوشت رو همــراه خودش خارج کنه 😎☝️🏻 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای تابه ای😋🍕 ۶ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ واسه اونایی که‌ فر ندارن پیتزای تابه ای خیلی خوب دربیا اوردیم👌 اصلا فکرشم نمیکنید پیتزا روی گاز اینطوری به این خوبی در بیاد🤗 یادداشت لازم👆 ❌ پیتزا رو سالی دو سه بارم زیاده بخوریم🤦‍♀😂 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
ی# ترکی مواد لازم : ۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی ۱ پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده باشع ۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا ۱ فنجان چای پودر سوخاری ۱ تخم مرغ ۲ حبه سیر رنده شده ۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن طرز تهیه: در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده و خرده‌نان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رنده‌شده که آبش را کامل گرفته و سیر رنده‌شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازه‌های دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون می‌توان با گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و پیاز سرو کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🐪 خواص گوشت شتر تقویت اعصاب دفع سردی بدن افزایش استقامت تقویت قوای جنسی افزایش طبع صبوری زیادی هوش و زکاوت رفع دردهای رماتیسمی جگر شتربرای بیماری کمخونی بسیار مفید است 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اول لبوها رو پوست میگیرم و میزاریم توی قابلمه همراه آب حدود یک ساعت تا بپزه. بعد لبوها رو گرد گرد برش میدیم و قالب میزینم. بعد توی ظرف میریزم دوسوم ظرف رو سرکه میریزم و بقیه رو آب جوشیده خنک، به اضافه یک ق چ نمک و دو ق هم شکر، اینجوری طعم ملسی پیدا میکنه و تندی سرکه گلو رو نمیزنه این ترشی هم خیلی خوشمزست هم زیبا و چشم نوازترشی لبو رو میشه در کنار انواع سالادها و دورچین غذاها سرو کنید.. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‌های# کباب# کوبیده  گوشت کباب کوبیده نه باید خیلی چرب باشد و نه خیلی خشک. معمولا از گوشت گوسفند استفاده می‌شود یا مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله. بهترین گوشت، قلوه‌گاه (گوشت نیم‌دنده‌ها) گوسفند است. اگر می‌خواهید از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید، دوسوم آن گوسفند باشد و یک‌سوم گوشت گوساله.    گوشت کباب کوبیده را چندین بار چرخ کنید و بعد خوب با پیاز ورز دهید تا یک تکه شود. هر چقدر گوشت بیشتر چرخ شود و بیشتر ورز داده شود احتمال نریختن آن از سیخ بیشتر است.   سیخ مخصوص کباب کوبیده، پهن است؛ نکته‌ای که برای درست کردن کباب کوبیده در رابطه با سیخ آن باید حتما در نظر بگیرید این است که سیخ کباب نباید نو باشد. اگر سیخ شما نو است بهترین کار این است که یک بار آن را حتی بدون کباب روی آتش بگذارید. در ضمن وقتی می‌خواهید مایه کباب را به سیخ بزنید بهتر است سیخ خیس باشد تا گوشت بهتر به آن بچسبد.   موقع چسباندن کباب به سیخ بهتر است دستتان را با کمی آب سرد خیس کنید و حتی موقع شکل دادن کباب روی سیخ، باز دستتان را خیس کنید. اگر مایه کباب سرد باشد بهتر به سیخ می‌چسبد و موقع پخت کباب از سیخ جدا نمی‌شود. هر چه مایه کباب سردتر باشد بهتر است.   وقتی گوشت را روی سیخ می‌چسبانید ابتدا و انتهای مایه کباب را با فشار دست به سیخ بچسبانید و بعد با انگشت به مایه کباب فرم دهید. آتش زغال نباید خیلی شعله‌دار باشد، بهتر است آتش فروکش کرده باشد و فقط زغال‌ها قرمز و گداخته باشند. فاصله کباب‌ها از زغال‌ها هم کافی باشد تا کباب‌ها نسوزند و یا خام نمانند.   بهتر است بعد از به سیخ زدن کباب‌ها، آنها را یکی دو ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت خوب به سیخ بچسبد. بعضی به مایه کباب جوش شیرین می‌زنند که ما توصیه نمی‌کنیم، چون با روش توضیح داده‌شده، کباب از سیخ جدا نشده و روی آتش نمی‌ریزد. در ضمن جوش شیرین باعث تلخ شدن کباب می‌شود.   در برخی دستورها هم زرده تخم‌مرغ یا حتی آرد یا آرد سوخاری به مایه کباب می‌زنند که باز هم توصیه نمی‌شود. مایه کباب کوبیده زردچوبه ندارد. اول لبوها رو پوست میگیرم و میزاریم توی قابلمه همراه آب حدود یک ساعت تا بپزه. بعد لبوها رو گرد گرد برش میدیم و قالب میزینم. بعد توی ظرف میریزم دوسوم ظرف رو سرکه میریزم و بقیه رو آب جوشیده خنک، به اضافه یک ق چ نمک و دو ق هم شکر، اینجوری طعم ملسی پیدا میکنه و تندی سرکه گلو رو نمیزنه این ترشی هم خیلی خوشمزست هم زیبا و چشم نوازترشی لبو رو میشه در کنار انواع سالادها و دورچین غذاها سرو کنید.. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بجای استفاده از انواع روغن­های موجود در بازار (مایع و جامد) از روغن ارده کنجد، روغن زیتون، روغن زرد محلی و یا روغن دنبه استفاده نمایید.