ویروس کرونا سکولار است؟!
رهبر معظم انقلاب اسلامی مورخ 21 اردیبهشت 99 در ارتباط تصویری با ستاد ملی مبارزه با کرونا به نکته ظریف و مهم مراسم دعا ، نماز و عبادات در مساجد و اماکن مقدس در ماه رمضان اشاره و فرمودند:
«عبادات و توسل بخصوص در ماه رمضان و شبهای قدر جزو نیازهای اساسی و حتمی مردم است و مردم در قضایای مهم نیز بیشتر به ارتباط با پروردگار نیاز دارند ...
همان گونه که گفتم نظر کارشناسیشده در ستاد ملی مبارزه با کرونا را معتبر میدانم ، اما این بررسی را باید به کسانی سپرد ، که حقیقت و ضرورت دعا و توسل را درک میکنند آن وقت هر چه آنها تصمیم بگیرند بنده و همه مردم به آن عمل خواهیم کرد.»
مردم ایران ویروس کرونا را خطرناک میدانند ، اما در پشتِ پرده بزرگنمایی کرونا ، توطئه و خطر بزرگتر لیبرالیسم خارجی و نئولیبرالهای داخلی بر علیه مساجد و مراکز دینی و مذهبی را مشاهده مینمایند ، ولذا حکیم فرزانه انقلاب ، با تیزبینی دقیق خود ، تصمیم در خصوص شروع فعالیت مساجد ، مراکز دینی و مذهبی را از سیطره نئولیبرالهای در قدرت اجرایی خارج و به متخصصینی سپردند که از حقیقت و ضرورت دعا و توسل درک درستی داشته باشند.
باید توجه داشت ، که جریان نئولیبرال نفوذی در قدرت ، با پروپاگاندای تبلیغاتی ، شهر مذهبی قم و حوزه علیمه را مبدا ویروس کرونا به ایران معرفی کرد ، تا با سوء استفاده از ویروس کرونای سکولار ، سد نفاقی در جلوی روشنگری و بصیرت افزایی مساجد و مراکز دینی و مذهبی ایجاد نماید.
رهبر معظم انقلاب در روز میلاد امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف هم فرمودند:
«کرونا خب یک مشکل بزرگ است برای بشریّت امروز ، یک ابتلای بزرگ و خطرناکی است ... مسئلهی کرونا ، ما را از توطئه دشمنها غافل نکند.»
@mersad598
سلام🌷
ادامه خاطره سال ۶۵ در جزیره مجنون مستقر بودیم...💐💐💐💐
پس از هماهنگی با آقا سید از سیم خاردار عبور کرده و در آن طرف سیم خاردار خاکریز دشمن مقدار تحت نظر گرفتم و نگهبان را کنترل کردم.
وقتی نگهبان از قدم زدن خسته شد من شروع به حرکت کردم.
بسیار کار خطرناکی بود و دل شیر می خواست که انسان به طرف جایی برود که یک صرفه و یا یک صدای کوچک میتوانست مرگ را به دنبال داشته باشد.( جهت ریا بود😀😀)
هنوز یکی دو متری حرکت نکرده بودم که در روبروی من یکی از بعثی ها داخل سنگر سیگارخود را روشن کرد، و من خیلی سریع برگشتم عقب. (یکی از کارهای سخت در شناسایی عبور از آب صاف و بدون پوشش بود زیرا لباس غواص هی می خواهد غواص را افقی روی آب قرار دهد. و غواص باید یک شیوه خاص عمل کرده تا همیشه عمود ایستاده و جلو حرکت می کردیم، بدون اینکه پای ما روی زمین باشد.)
💐💐💐💐
وقتی نگهبان خسته شد و نشست دوباره من حرکت خود را شروع کردم، خدا خواست بدون اندک اشتباهی به خاکریز رسیدم؛ ارتفاع خاکریز از سطح آب حدود یک و نیم متر بلندتر بود.
در سینه کش خاکریز از یک ردیف سیم خاردار توپی( دایره ای) عبور کردم و در دومتری نگهبان نشستم، البته او چون مقداری از من پائین تر بود مرا نمی دید حدود یک ساعت آنجا بودم و کاملا اهداف ماموریت را بدست آوردم و این در حالی بود که هی احساس میکردم ممکن است اسیر بشویم.
😳😳😳😳
وقتی احساس کردم که ماه در حال بالا آمدن است باید سریع تر برگردم، تصمیم به برگشت گرفتم( همیشه در شناسایی طلوع و غروب ماه را خیلی مد نظر داشتیم).
نگهبان در حال قدم زدن بود و من منتظر نیستن او؛
همین که نگهبان خسته شد و نشست من از خاکریز پائین آمدم و وارد آب شدم،👏👏👏👏👏👏
هنوز مقداری راه نرفته بودم که نگهبان بلند شد و اقدام به قدم زدن کرد ، که من خیلی سریع برگشتم.
😳😳😳
نگهبان بعثی شده بود سوهان دل من و اعصاب خوردی در آن شب تاریک و حساس، به هر صورت دوباره خسته شد و من وارد آب شدم،
😀😀😀😀 شش هفت متری نرفته بودم که نگهبان بلند شد، ولی اینبار قدم نزد، و یک راست از خاکریز آمد پایین و من نیز به صورت نیمرخ ایستاده و چشم در چشم هم دوختیم ، مقداری صبر کردم ولی او هیچ عکس العملی از خود انجام نداد، و من شروع به حرکت کردم،
به سیم خاردار محل توقف سید رسول رسیدم.
باز هم مقداری تامل کردم ولی نگهبان بعثی بدون هیچ اقدامی برگشت و به قدم زدن خود ادامه داد.
😳😳😳😳شکر الهی بجا آوردم واز آنجا فاصله گرفتم و بعد داستان را برای سید رسول تعریف کردم.
خوب الان خیلی سوال پیش می آید که چرا دشمن نزد؟ دشمن متوجه شما شده بود؟ و... . جواب بنده نمیدانم است. شما هر هم خواهید اسمش را بزارید، امداد الهی ، معجزه و..... .
ما فقط به امید خدا می رفتیم و می آمدیم.
خداوند توانایی همه کاری را دارد.
راه نجات توکل، توسل و تعقل است.
با آرزوی طاعات و عبادت خالصانه برای شما در این ماه مبارک و التماس دعا
ممنونم از بذل توجه شما.
اسماعیل زاده
@mersad598
⛔درون گروهی⛔
برنامه رسانه ای روز قدس امسال
۱-حضرت آقا در یک اتفاق تاریخی، برای اولین بار به مناسبت روز قدس سخنرانی میکنند.
۲- طبق فرموده خودشان، این سخنرانی تاریخساز، مهم و پرنکته خواهد بود. انشاءالله.
۳- رسانهها باید طی روزهای آینده نسبت به ایجاد عطش و آمادگی و انتظار در افکار عمومی برای رسیدن به روز موعود سخنرانی، اقدام کنند و لذا از الان میتوان در خصوص انجام سخنرانی اطلاعرسانی کرد.
۴- باید اقداماتی انجام شود تا حین پخش سخنرانی، بیشترین میزان مخاطب در داخل و در جهان با حداکثر تنوع، مخاطب قرار گیرند.
۵- باید سلسلهاقدامات متنوعی برای هفتههای بعد از انجام سخنرانی در همه انواع قالبهای رسانهای در دستور کار قرار گیرد.
۶- رسانهها از انتشار مطالب فرعی و حاشیهساز و غیرمرتبط با موضوع قدس طی روزهای پنجشنبه و جمعه منتهی به سخنرانی پرهیز کنند و تا ۵۰ درصد ظرفیت رسانهها را برای مضامین مرتبط با قدس و سخنرانی بسیج کنند.
۷- با توجه به اینکه فردای روز قدس در بسیاری از کشورهای اسلامی، روز عید فطر است و تعطیلات چند روزه مسلمانان شروع میشود و احتمالاً نماز عید فطر و بالطبع خطبه نخواهیم داشت، نباید گذاشت بعد از سخنرانی حضرت آقا، از حرارت موضوع کاسته شود.
۸- از ظرفیت پخش زنده همه رسانهها در سایت، اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک، توییتر، یوتیوب و آپارات و... استفاده شود.
یک سری خبر و اقدامات احتمالی هم در دستور کار هست که ذیلاً اشاره میکنیم:
به احتمال زیاد، سخنرانی پنجشنبهشب (۱ خردادماه) رأس ساعت ۲۱ به وقت قدس (۲۲:۳۰) به وقت تهران، بدون حضور حضار و بطور زنده از حسینیه امام پخش شود.
احتمالاً برنامههای روز جهانی قدس امسال با توجه به عدم امکان برگزاری راهپیمایی، از روز چهارشنبه هفته قبلش (۲۴ اردیبهشت مصادف با ۱۹ ماه مبارک) که همزمان با روز نکبت هست شروع خواهد شد.
احتمالاً فرماندهان مقاومت (سید حسن، سیدعبدالملک، هنیه، اکرم الکعبی و زیاد النخاله و...) به ترتیب از روز نکبت تا هفته بعد سلسلهمصاحبهها و سخنرانیهای مهمی خواهند داشت و نهایتاً رهبر انقلاب در شب جمعه جمعبندی خواهند کرد.
کلیدواژهها و هشتگهای ویژهای طراحی شده که متعاقباً به رسانهها اعلام خواهد شد.
سخنراني رهبر انقلاب به زبان عربي در روز قدس
رهبر انقلاب همزمان با روز قدس برای کشورهای عرب و جهان اسلام درباره فلسطین و آزادی قدس به زبان عربي سخنرانی میکنند.
@mersad598
▼ حرف روز
بازخواني حکومت علوي
ماه مبارک رمضان علاوه بر آنکه فرصتي است براي خودسازي معنوي و بازگشت روحي آدمي به مسير تعالي، دريچهاي است براي يادآوري نام امیرالمؤمنین(ع) و بازخواني حکومت علوي که از ديروز تا فردا، همچنان الگوي همه حقيقتطلبان و عدالتخواهان باقیمانده و خواهد ماند. اين بازخواني به ضرورتي مستمر براي همه آزاديخواهان و عدالتطلبان در طول تاريخ تبديل شده است.
*گزارههاي تحليلي:*
اولین ملاحظه اساسي امیرالمؤمنین(ع) در باب حکومت آن است که ايشان به حکومت نه بهمثابه هدف، بلکه ابزاري براي تحقق اهدافي متعالي مينگرد که مشروعيت خود را در تلاش براي تحقق آن اهداف کسب خواهد کرد. حکومت در ذات خود در نگاه علي(ع) متاع بيارزشي است که اگر در خدمت بشريت قرار گيرد؛ داراي بها و ارزش خواهد شد. لذا علي(ع) خطاب به عبدالله بن عباس ميفرمايند: «به خدا سوگند اين کفش بيارزش نزد من محبوبتر است از حکومت بر شما، مگر آنکه حقي را برپا سازم يا باطلي را براندازم» (خطبه 33) دومين ملاحظه در اين باب، بررسي اهداف حکومت در نگاه علوي است. در اين نگاه، رسالت مهم و محوري پيامبران الهي رهانيدن بشر از زنجيرهاي بندگي غير و رساندن آدمي به آزادي معنوي و كمال الهي است. آزادي حقيقي، گوهري گرانبهاست كه دين براي اعطاي آن به آدمي تلاش كرده و بر آن است تا با اقامه "حكومت حكمت" زمينه رشد و تعالي مادي و معنوي آدمي را فراهم آورد. سرور آزادگان جهان در خطبه131 نهجالبلاغه، اهداف تشكيل حكومت را چنين برميشمارد:
«1- بسط عدالت در حوزههاي مختلف،
2- تأمین امنيت همهجانبه،
3- ايجاد رفاه و تأمین معاش
،4- بسترسازي براي تعالي روحي افراد جامعه و گسترش معنويت از طريق اجراي حدود الهي» موارد فوق را در چهارگانه عدالت، امنيت، رفاه و هدايت ميتوان خلاصه کرد که روح و گوهر و اهداف حکومت ديني و دولت اسلامي را تشکيل ميدهد. سومين ملاحظه در حکومت امیرالمؤمنین، جايگاه و اعتبار مردم در حکومت است. حکومت علي(ع) يک حکومت به تمام معنا مردمي است. امام اهل مشورت است و تصميماتش را براي مردم عرضه ميکند و از آنان راه چاره ميجويد. ضمن آنکه معيار قضاوت در مورد تصمیمگیریها را شرع مقدس قرار ميدهد. علي(ع) محبوب قلبهاي مسلمين بود و همين پشتوانه است که نام او را براي هميشه تاريخ ثبت کرده است.
*نکته راهبردي:*
اين مشخصهها امروز بايد سرلوحه نظام اسلامي در مسير تحقق دولت اسلامي قرار گیرد و انتظار ملت انقلابي از دولتمردان آن است که با همه توان براي تحقق چنين دولتي تلاش نمايد.
@mersad598
▼ گزارش روز
*پایان شراکت 75 ساله*
در روزهای اخیر ایالاتمتحده تصمیم به برچیدن سامانههای ضدموشکی پاتریوت و کاهش ظرفیتهای نظامیاش در عربستان گرفته است. ترامپ نیز ضمن تأیید اخبار فوق گفته است «ما از کشورهای دیگر محافظت میکنیم و دیگر کشورها آن طوری که باید به ما احترام نمیگذارند. در برخی موارد حتی آنها از ما خوششان نمیآید. آن روزها به پایان رسیده است». از سال ۱۹۴۵ که «ملک عبدالعزیز» بنیانگذار پادشاهی سعودی همراه با «فرانکلین روزولت» رئیسجمهور وقت آمریکا پایههای شراکت با واشنگتن را طی دیدار مهمی در یک کشتی آمریکایی در کانال سوئز ریختند، تا به امروز روابط دو طرف همیشه گرم و دوستانه بوده است تا اینکه در هفتههای اخیر محمد بنسلمان نوه عبدالعزیز، با اتخاذ یک سیاست نفتیای که به مذاق ترامپ خوش نیامده است، این روابط را پس از ۷۵ سال به «بنبست» کشانده است، طوری که برای نخستین بار در روابط دیپلماتیک، ترامپ پشت تلفن با لحن بیسابقهای و با فریادهای بلند، بنسلمان را مورد سرزنش قرار داده و او را تهدید کرده است. اینکه ماجرای اختلافات اخیر ریاض و واشنگتن به سیاستهای نفتی عربستان بازمیگردد، موضوع بحث حاضر نیست. مسئله فراتر از اینهاست. در حقیقت ریشه و منشأ اصلی اختلافات موجود را باید در دو مسئله مهم جستجو کرد. نخست، سیاستهای «منفعتطلبانه» ترامپ و دوم، «افول» قدرت منطقهای عربستان. روابط آمریکا و عربستان برخلاف دیدگاههایی که این روابط را «استراتژیکی» یا راهبردی تلقی میکنند، یک روابط «تاکتیکی» و عمودی، یعنی دستوری و از بالا به پایین است. آمریکا همواره به عربستان بهمثابه ابزاری برای پیشبرد سیاستهای منطقهای خود و تأمین آسان و کمهزینه منابع انرژی، نگریسته است. کاهش شدید قیمت نفت، ترامپ را به این جمعبندی رسانده که عربستان دیگر چیزی برای دوشیدن ندارد. این در حالی است که افول قدرت و جایگاه منطقهای عربستان نیز که ناشی از سیاستهای نابخردانه و «جنونآمیز» بنسلمان جوانک و خام است، دولت آمریکا را به این تصمیم رسانده که شرطبندی روی اسب بازنده، یک خطاست.
*گزاره تحلیلی:*
سیاستهای اخیر ترامپ در قبال عربستان، یکبار دیگر نشان داد که رژیم آمریکا تحت هیچ شرایطی مورد اعتماد نیست؛ همان سخن معروف و خلاف مصالح بشری وینستون چرچیل که میگوید «نه کشوری برادر ماست و نه دشمن دائمی ماست. ما برحسب منافعمان باید روابطمان با کشورها را تنظیم کنیم».
@mersad598
مهم ، فعال در فتنه است ، نه حضور در جبهه!
در منطق دولت اعتدال حسن روحانی ، وزراء ، معاونین ، مشاوران و مدیران به دو دسته تقسیم میشوند:
1- برخی وزراء و مدیران ، با اهداف باند زر و زور و تزویر مخالفند ، لذا اینها جایی در دولت ندارند!
مثل وزیر سابق آموزش پرورش که به جرم مخالفت با اجراء سند 2030 مجبور به استعفا شد! و یا عزل علی رحمانی ، بخاطر عدم لابیگری با نمایندگان آذری زبان ، برای رأی آوری وزارت بازرگانی!
2- برخی از وزراء و مدیران دولت حسن روحانی ، دارای لغزش و فساد امنیتی ، سیاسی ، اقتصادی و اخلاقیاند ، اما با ارکان اصلی دولت هماهنگاند!
لذا همواره مورد حمایتند و در صورت تهدید از طریق نمایندگان مجلس ، به رأی عدم اعتماد ، بلافاصله به وزارتخانه ، پست مشاورتی و یا معاونت رئیس جمهور گمارده میشوند!
مثل علی ربیعی ، شریعتمداری و رئیس سابق بانک مرکزی!
ملاک و معیار در گزینش مدیران و وزیران حسن روحانی ، صلاحیت علمی ، اعتقادی و مدیریتی نیست ، بلکه مهم ، عیار نفاق ، خیانت ، فساد و فعال در فتنه 88 است ، نه حضور در جبهه!
رهبر معظم انقلاب ، اکثر مشکلات کشور را بخاطر نگاه دولت به بیرون از مرزها و ضعف مدیریتی در درون مرزها میدانند.
اما جریان زر و زور و تزویر ، اقتصاد مقاومتی و جهش تولید را برنتافته و همه تزویر خود را برای جلوگیری از دستورات مقام معظم رهبری ، بکار میبندند!
@mersad598
مهم ، فعال در فتنه است ، نه حضور در جبهه!
در منطق دولت اعتدال حسن روحانی ، وزراء ، معاونین ، مشاوران و مدیران به دو دسته تقسیم میشوند:
1- برخی وزراء و مدیران ، با اهداف باند زر و زور و تزویر مخالفند ، لذا اینها جایی در دولت ندارند!
مثل وزیر سابق آموزش پرورش که به جرم مخالفت با اجراء سند 2030 مجبور به استعفا شد! و یا عزل علی رحمانی ، بخاطر عدم لابیگری با نمایندگان آذری زبان ، برای رأی آوری وزارت بازرگانی!
2- برخی از وزراء و مدیران دولت حسن روحانی ، دارای لغزش و فساد امنیتی ، سیاسی ، اقتصادی و اخلاقیاند ، اما با ارکان اصلی دولت هماهنگاند!
لذا همواره مورد حمایتند و در صورت تهدید از طریق نمایندگان مجلس ، به رأی عدم اعتماد ، بلافاصله به وزارتخانه ، پست مشاورتی و یا معاونت رئیس جمهور گمارده میشوند!
مثل علی ربیعی ، شریعتمداری و رئیس سابق بانک مرکزی!
ملاک و معیار در گزینش مدیران و وزیران حسن روحانی ، صلاحیت علمی ، اعتقادی و مدیریتی نیست ، بلکه مهم ، عیار نفاق ، خیانت ، فساد و فعال در فتنه 88 است ، نه حضور در جبهه!
رهبر معظم انقلاب ، اکثر مشکلات کشور را بخاطر نگاه دولت به بیرون از مرزها و ضعف مدیریتی در درون مرزها میدانند.
اما جریان زر و زور و تزویر ، اقتصاد مقاومتی و جهش تولید را برنتافته و همه تزویر خود را برای جلوگیری از دستورات مقام معظم رهبری ، بکار میبندند!
@mersad598
▼ حرف روز
دامی به نام مذاکره و گفتوگو
«حسین موسویان» فعال سیاسی اصلاحطلب و عضو سابق تیم مذاکرهکننده هستهای، روز دوشنبه (22 اردیبهشت) طی یادداشتی در روزنامه «آرمان» با تأکید بر اینکه «اگر با ترامپ سازش نکنیم، جنگ میشود»، نوشت: «اگر او[ترامپ] تسلیم فشار تندروها و تشنگان جنگ شود، ممکن است مسیر تخاصم فعلی او با ایران، منجر به درگیری نظامی هم بشود. چنین وضعیتی نه تنها موجب ویرانی بیشتر منطقه میشود، بلکه عواقب بحران کرونا را نیز تشدید خواهد کرد.
نکات تحلیلی:
1ـ مذاکرات هستهای که به هزینهای به نام برجام برای کشور منتهی شد، یکی از نمونههای عینی مذاکره ایران با امریکا است؛ از اینرو اینکه گفته شود ایران مخالف مذاکره با آمریکا یا اروپا یا هر کشور دیگری است، سخن درستی نیست. تنها استثنای ایران در حوزه مذاکره و روابط خارجی، رژیم صهیونیستی است؛ به استثنای این رژیم که نامشروع و غاصب است، باب مذاکره و تعامل به روی هر کشوری که منافع ملت و تمامیت ایران را محترم شمارد، باز است.
2ـ تجربه نشان داده است، آمریکا رژیمی «غیرقابل اعتماد» و «زیادهخواه» است؛ لذا مذاکره با دولتی که مظهر بیاعتمادی و توسعهطلبی در دنیاست و به پیمانها، تعهدات و مقررات بینالمللی هیچگونه اعتقاد و اعتنایی ندارد، کاری عبث و برخلاف منافع و امنیت ملی است؛ به بیانی سادهتر، مذاکره با آمریکا نه تنها به تأمین منافع و امنیت ملی نمیانجامد، بلکه در نقطه مقابل آن، موجب تضعیف قدرت، اقتدار و همچنین امنیت ملی میشود.
3ـ مذاکره، دام آمریکا برای به تور انداختن ایرانِ مقتدر و قوی است. آمریکا به مذاکره بهعنوان ابزاری برای «مهار» و «خلع» ایران از تمام مؤلفههای قدرت خود مینگرد. آمریکا تحت هیچ شرایطی پای میز مذاکرهای که چارچوبها و مختصات آن را ایران تعیین کند، نمینشیند؛ بنابراین هیچ عقل سلیمی نمیپذیرد با رژیمی که از مذاکره به عنوان ابزار فریب استفاده میکند، مذاکره کند.
نکته راهبردی:
راهکار رهایی از مشکلات کشور، بهویژه در حوزه اقتصاد را نه در آمریکا، بلکه اساساً باید در راهبردهایی جستوجو کرد که با عناوین مختلف، اعم از اقتصاد مقاومتی، خوداتکایی و به طور خلاصه در «قوی شدن» از جانب رهبر معظم انقلاب ارائه شده است. این سخن رهبر حکیم، فرزانه و دوراندیش انقلاب اسلامی را باید بر سردر دستگاه سیاست خارجی و دیپلماسی کشور نوشت که بنا بر هزارویک دلیل، «سازش با آمریکا هزینه دارد».
@mersad598
▼ گزارش روز
اراده جمعی
توسعه و پیشرفت اقتصادی یکی از اهداف مهم کشور و از ضرورتهای جدی نظام اسلامی در این روزهاست؛ موضوعی که درجه اهمیت آن برای کشورمان را میتوان از نامگذاری سالها از سوی رهبر معظم انقلاب بهخوبی سنجید و درک کرد؛ اما تحقق این مسئله نیازمند پیششرطها و گزارههای متعددی است که یکی از مهمترین آنها مبارزه با مسئله قاچاق است.
گزاره خبری:
اخبار و ابراز نگرانیها درباره قاچاق مکرراً از سوی مسئولان و دستگاههای مختلف مطرح شده است؛ اما همچنان شاهد این هستیم که مسئله قاچاق و وارد شدن بدون ضابطه کالاهای خارجی به کشور وجود دارد؛ چنانکه در روزهای ابتدایی سال جاری، رئیس بانک مرکزی در گفتوگویی با ابراز نگرانی از ورود قاچاق اظهار داشت: «من چندی پیش مسئولان این کشور آسیایی را تهدید کردم که اگر به تعهدات خود در خرید نفت ایران پایبند نباشید، اجازه فروش محصولات شرکتهای شما را در ایران نمیدهیم؛ اما در کمال تعجب شاهد بودم که نسبت به تهدید من کاملاً بیتفاوت بودند؛ اما بعدتر متوجه شدم که تمام کالاهای شرکتهای آن کشور در بازار ایران به صورت قاچاق عرضه میشود و عملاً ما امکان استفاده از ابزارهای حاکمیتی را در این زمینه نداریم.» فراتر از این روایت «ناصر همتی»، حالا گزارش تحقیق و تفحصی است که دیروز در مجلس قرائت شد. این گزارش نشان میدهد سالانه ۲۵ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور میشود! حال سؤال اینجاست که آیا این شرایط با حمایت از تولید ملی و تقویت قدرت اقتصادی کشور قابل جمع است؟
@mersad598
قدرت و ثروت در تصرف تحصیل کردگان آمریکا و انگلیس!
رضا رحمانی وزیر معزول وزارت صمت در نامهای به رئیس جمهور نوشت:
«رئیس دفتر شما مدتی پیش با من تماس گرفت و تهدید کرد ، اگر طرح تشکیل وزارت بازرگانی رای نیاورد ، شما برکنار میشوید.»
دولت حسن روحانی ، شرکت سهامی احزاب نوبخت ، واعظی و جهانگیری است!
لذا رضا رحمانی وزیر صمت ، (تحصیل کرده در ایران) با اشاره واعظی و نوبخت ، (تحصیل کردگان آمریکا و انگلیس و از اصحاب فتنهگر مرکز استراتژیک مجمع تشخیص) عزل شد!
در قاموس حزب رانتخوار و مفسد نوبخت و واعظی ، مشکلات مردم و کشور اهمیتی ندارند و رئیس جمهور ، مجری اوامر احزاب خائن کارگزاران سازندگی و اعتدال و توسعه است! بطوری که حقوق آحاد ملت ایران ، در مسلخ مفسدانی چون محمد خاتمی ، واعظی ، نوبخت و جهانگیری ذبح میشود!
واعظی و نوبخت حامی وزرایی هستند که مثل آذری جهرمی ، عمله تمام وقت حزب مفسد و رانتخوار اعتدال و توسعه باشند! وگرنه ، تحصیل کردگان در ایران ، با اشاره تحصیل کردگان در آمریکا و انگلیس ، عزل میگردند!
امیرآبادی ، عضو هییت رئیسه مجلس نوشت:
"مجلس به وزارت بازرگانی رأی نداد ، وزیر برکنار شد! مردم بدانند ، آقای روحانی به خاطر مشکلات شما و یا قیمت خودرو ، وزیر صمت را برکنار نکرد."
@mersad598
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13990227_38446_64k.mp3
4.25M
🎙 بشنوید | صوت قرآن به سر رهبر انقلاب در شب ۲۳ رمضان، سال ۱۳۵۳
💻 @Khamenei_ir