▼ گزارش روز
اراده جمعی
توسعه و پیشرفت اقتصادی یکی از اهداف مهم کشور و از ضرورتهای جدی نظام اسلامی در این روزهاست؛ موضوعی که درجه اهمیت آن برای کشورمان را میتوان از نامگذاری سالها از سوی رهبر معظم انقلاب بهخوبی سنجید و درک کرد؛ اما تحقق این مسئله نیازمند پیششرطها و گزارههای متعددی است که یکی از مهمترین آنها مبارزه با مسئله قاچاق است.
گزاره خبری:
اخبار و ابراز نگرانیها درباره قاچاق مکرراً از سوی مسئولان و دستگاههای مختلف مطرح شده است؛ اما همچنان شاهد این هستیم که مسئله قاچاق و وارد شدن بدون ضابطه کالاهای خارجی به کشور وجود دارد؛ چنانکه در روزهای ابتدایی سال جاری، رئیس بانک مرکزی در گفتوگویی با ابراز نگرانی از ورود قاچاق اظهار داشت: «من چندی پیش مسئولان این کشور آسیایی را تهدید کردم که اگر به تعهدات خود در خرید نفت ایران پایبند نباشید، اجازه فروش محصولات شرکتهای شما را در ایران نمیدهیم؛ اما در کمال تعجب شاهد بودم که نسبت به تهدید من کاملاً بیتفاوت بودند؛ اما بعدتر متوجه شدم که تمام کالاهای شرکتهای آن کشور در بازار ایران به صورت قاچاق عرضه میشود و عملاً ما امکان استفاده از ابزارهای حاکمیتی را در این زمینه نداریم.» فراتر از این روایت «ناصر همتی»، حالا گزارش تحقیق و تفحصی است که دیروز در مجلس قرائت شد. این گزارش نشان میدهد سالانه ۲۵ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور میشود! حال سؤال اینجاست که آیا این شرایط با حمایت از تولید ملی و تقویت قدرت اقتصادی کشور قابل جمع است؟
@mersad598
قدرت و ثروت در تصرف تحصیل کردگان آمریکا و انگلیس!
رضا رحمانی وزیر معزول وزارت صمت در نامهای به رئیس جمهور نوشت:
«رئیس دفتر شما مدتی پیش با من تماس گرفت و تهدید کرد ، اگر طرح تشکیل وزارت بازرگانی رای نیاورد ، شما برکنار میشوید.»
دولت حسن روحانی ، شرکت سهامی احزاب نوبخت ، واعظی و جهانگیری است!
لذا رضا رحمانی وزیر صمت ، (تحصیل کرده در ایران) با اشاره واعظی و نوبخت ، (تحصیل کردگان آمریکا و انگلیس و از اصحاب فتنهگر مرکز استراتژیک مجمع تشخیص) عزل شد!
در قاموس حزب رانتخوار و مفسد نوبخت و واعظی ، مشکلات مردم و کشور اهمیتی ندارند و رئیس جمهور ، مجری اوامر احزاب خائن کارگزاران سازندگی و اعتدال و توسعه است! بطوری که حقوق آحاد ملت ایران ، در مسلخ مفسدانی چون محمد خاتمی ، واعظی ، نوبخت و جهانگیری ذبح میشود!
واعظی و نوبخت حامی وزرایی هستند که مثل آذری جهرمی ، عمله تمام وقت حزب مفسد و رانتخوار اعتدال و توسعه باشند! وگرنه ، تحصیل کردگان در ایران ، با اشاره تحصیل کردگان در آمریکا و انگلیس ، عزل میگردند!
امیرآبادی ، عضو هییت رئیسه مجلس نوشت:
"مجلس به وزارت بازرگانی رأی نداد ، وزیر برکنار شد! مردم بدانند ، آقای روحانی به خاطر مشکلات شما و یا قیمت خودرو ، وزیر صمت را برکنار نکرد."
@mersad598
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13990227_38446_64k.mp3
4.25M
🎙 بشنوید | صوت قرآن به سر رهبر انقلاب در شب ۲۳ رمضان، سال ۱۳۵۳
💻 @Khamenei_ir
دشمن باهوش نیست شمابی هوشید! (نکته)
نقل است که وقتی سید حسن تقیزاده از سفر اروپا بازگشته بود به دیدار جناب مدرس رفت و در میان مذاکراتی که با ایشان داشت گفت؛ «آقا! انگلیسیها خیلی قدرتمند و باهوش و سیاستمدارند. نمیتوان با آنان مخالفت کرد»! شهید مدرس در پاسخ گفت: «نه آقای تقیزاده اشتباه میکنید، شما نادان و بیهوشید که درباره انگیسیها چنین تصوری دارید و آنها را باهوش میدانید».حالا این نکته را هم درباره هوشمندی شهید مدرس در مواجهه با نماینده اعزامی دولت انگلیس بخوانید! یکی از شبها به شهید مدرس خبر دادند که یک مرد خارجی همراه مترجمش به دیدن شما آمدهاند مرحوم مدرس آنها را پذیرفت. مترجم گفت: آقا! ایشان نماینده دولت انگلیس هستند و یک چک سفید برای حضرتعالی آوردهاند که مبلغ آن را هرچه میخواهید بنویسید و به هر طریق که میخواهید خرج کنید! مدرس پرسید؛ چک چیست؟ و مترجم به گمان اینکه مدرس معنای چک را نمیداند، توضیح داد؛ چک، کاغذی است که روی آن مبلغی مینویسند و امضاء میکنند و به بانک میبرند و مبلغ نوشته شده را دریافت میکنند. مدرس پرسید؛ حالا چرا نصفه شب آمدهاید؟! نماینده دولت انگلیس گفت؛ ما شنیدهایم شما پول نمیگیرید، حالا نیمهشب چک آوردهایم! مرحوم مدرس میگوید؛ هر کس به شما گفته من پول نمیگیرم بیخود گفته است. من پول میگیرم ولی نه اینگونه، بلکه اولاً باید طلا باشد و ثانیاً باید بار شتر کنید و ثالثاً روز روشن به مدرسه سپهسالار که من آنجا اقامه نماز میکنم بیاورید و بعد از نماز تحویل بدهید. در این صورت میگیرم، چه کسی گفته نمیگیرم؟! نماینده انگلیس بعد از آنکه سخنان مدرس را برایش ترجمه میکنند، بر میخیزد و میرود و میگوید؛ این مرد بسیار باهوش است و میخواهد آبروی دولت انگلیس را در تمام دنیا بر باد بدهد! در احادیث آمده است «اتقوا فراسهًْالمؤمن فإنه ينظر بنور الله... از فراست و باهوشی مومن بپرهیزید چرا که او با نور الهی نظاره میکند و میبیند». روی سخن با غربزدگان و غربباورانی است که برای هوش و فراست غربیها حساب ویژهای باز کردهاند و به همین علت در مقابل آنها مثلاً آمریکا و اروپا مرعوب
خدا بر درجات شهید مدرس بیفزاید، انگار روی سخنش با تقیزادههای امروز بوده است که به مراتب از تقیزادههای دیروز خودباختهتر و کمشعورترند. تقیزادههای دیروز در اوج وابستگی ایران به قدرتهای غربی و حاکمیت دیکتاتورهای دستنشانده، از وابستگی به غرب دم میزدند ولی تقیزادههای امروز در حالی نسخه تسلیم به غرب میپیچند که ایران اسلامی در اوج اقتدار است و ۴۱ سال است که منطقه را به ویترین شکستهای پیدرپی آمریکا و اروپا و سایر متحدان غربی و عبری و عربی آن تبدیل کرده است. از این روی، اگر وابستگی غربگرایان دیروز را ناشی از جهل و یا ترس آنها بدانیم که درباره برخی از آنان چندان هم دور از واقعیت نیست اما، وابستگی غربگرایان امروز را به سختی میتوان عاری از رنگ و بوی خیانت دانست!
@mersad598
▼ گزارش روز
آمریکا بحرانساز اصلی منطقه
ارزیابی رفتار آمریکا در منطقه نشان میدهد که این کشور تمام تلاش خود را بکار بسته است که حضور تأثیرگذار آنهم از نوع بحرانسازی در منطقه غرب آسیا داشته باشد. از رو کشورهای عراق، سوریه، افغانستان بهعنوان کانون اصلی تمرکز آمریکا در تأثیرگذاری منفی میباشد.
گزاره خبری: گزارشها دریافتی حاکی است، سازمان اطلاعات امریکا (CIA) دستوراتی غیرعلنی مبنی بر انتقال تعداد زیادی از زندانیان داعش از زندانهای «قسد» در «حسکه و المالکیه» به عراق را صادر کرده است. قرار است این اعضای داعشی در عملیات علیه «حشد الشعبی» در عراق مشارکت کنند. عملیات انتقال زندانیان از زندان «الشدادی» به عراق شبانه و مخفیانه انجام میگیرد. بر اساس این گزارشها، شورش زندانیان داعش در زندان حسکه بهمنظور پوشش گذاشتن بر انتقال زندانیان طبق توافق محرمانه بین سازمان اطلاعات امریکا و فرماندهان کرد انجام میگیرد. جلسهای بین افسران امریکایی و تعدادی از فرماندهان «قسد» و «آسایش» در مقر فرماندهی «قسد» در ساختمان سابق «مدیریه الری» در «حی المشیرفه» شهر حسکه برگزار گردیده است. در این جلسه دستورات جدیدی در خصوص زندانیان حسکه و تغییراتی در زندانیان و انتقال بعضی از آنها به «قامشلی» و تهیه لیستی بهمنظور جابجایی مسئولین زندانها صادر شده است.
نکته تحلیلی:
منسجم و قوی شدن محور مقاومت در مرحله اول به معنای واقعی کلمه یعنی تضعیف سیاست استکباری آمریکا و از بین بردن سگ نگهبان آنها یعنی رژیم صهیونیستی است. ازاینرو ایالاتمتحده تمام توان خود را به کار بسته تا در مرحله اول کشورهای محور مقاومت و در مرحله دوم کشورهای دیگر مستقر در غرب آسیا را تضعیف کند. ناامنی یکی از روشهای غرب برای بحران سازی و تضعیف کشورهاست که گاه این نقش را رژیم صهیونیستی ایفا میکند و یا دستهای آمریکایی با روکش داعشی اقدام به ناامنی منطقه میکنند.
@mersad598
▼ حرف روز
مچاندازی ایران و امریکا
مقام معظم رهبری در دیدار تصویری دیروزشان با تشکلهای دانشجویی به این نکته اشاره فرمودند که «جمهوری اسلامی امروز طرف یک مبارزه وسیع و عظیمی در سطح جهانی است؛ یک مبارزه جدی که یک طرف آن، نظام جمهوری اسلامی است، یک طرف جبهه کفر و ظلم و استکبار است.» این نبرد عظیم در همه حوزههای سیاسی، نظامی، اقتصادی و رسانهای وجود دارد و قطعاً پیروزیهای بیشماری در این زمینه نصیب جمهوری اسلامی ایران شده است.
نکات تحلیلی:
۱- اگر موقعیت جمهوری اسلامی بر مبنای مکعب "نقاط ضعف، نقاط قوت، فرصت و تهدید" نگریسته شود، ممکن است با دیدن تهدیدات بیرونی و نقاط ضعف درونی، در ابتدای کار این سؤال پیش بیاید که چرا انقلاب اسلامی این هزینهها را برای مقابله با آمریکا میپردازد و کشور را در شرایط سخت قرار میدهد؛ اما هنگامیکه نقاط قوت در درون کشور و فرصتهای بیرونی دیده میشود این نتیجه حاصل میشود که این مبنای درست در سیاست خارجی و مقابلهبهمثل با دشمنان، فرصتهای بینظیری برای کشور به دست آورده است و قطعاً با توجه به نقاط قوتی که داریم اگر به آنها توجه میشد نتایج و دستاوردها بیشتر از این بود.
۲- سوم اردیبهشت امسال سپاه پاسداران یک عملیات موفق علمی و نظامی در رتبه بالای جهانی به انجام رساند که قامت استوار کشور را در میان ملل جهان برافراشته کرد؛ این موفقیت در درون خود، پیروزی بر تحریمها، فریب اطلاعاتی دشمن، زبدگی علمی و استقامت مثالزدنی را دارد و نشاندهنده یک بعد دیگر از پیروزی ایران بر آمریکا است.
۳- در روزهای گذشته مخابره شد که ایران ۵ محموله بنزین و گازوئیل را به سمت ونزوئلا انتقال میدهد، آمریکا نیز برای ایجاد هراس در مسیر این ناوگان، کشتیهای جنگی، پهپاد و سیستم هشدار نظامی خود را فعال کرده است، اما آنچه اتفاق خواهد افتاد این رخداد است که در این مسابقه مچاندازی، جمهوری اسلامی چون با اعتمادبهنفس و پرچم برافراشته وارد معرکه شده است، هم پیروز خواهد شد و شیرینی این پیروزی بر کام همه خواهد نشست.
نکته راهبردی:
اگر در موارد دیگر نیز آمریکا با ایران اسلامی مچاندازی کند، حتماً مچ آمریکا خواهد خوابید؛ این موضوع را اندیشکدههای آمریکایی هم بارها اعتراف کردهاند؛ مثلاً اندیشکده واشنگتن نوشته است:"ایران با پرتاب موشک قاصد و ماهواره نور قواعد بازی را به نفع خود تغییر داد". این موفقیتهای ملت ایران باعث شده است که ملتهای مظلوم جهان به آن ببالند و قطعاً با روی کار آمدن دولت جوان حزباللهی این موفقیتها بیشتر نیز خواهد شد.
@mersad598
▼ گزارش روز
گزارشی برای اثبات ناکارآمدیها
گزارش تحقیق و تفحص از عملکرد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز پس از حدود سه سال انتظار، 23 اردیبهشتماه در مجلس قرائت شد. این گزارش به بررسی عملکرد دستگاهها در سالهای 95 و 96 در مبارزه با قاچاق کالا و ارز پرداخته است.
گزارههای خبری:
1- هرچند پس از قرائت این گزارش در مجلس، جمعی از تشکلهای دانشجویی و صنفی در نامهای به رئیس قوه قضائیه، به انتقاد از آن پرداخته و اعلام کردند که مجلس گزارش را هم با تأخیر بیش از یک سال و نیم قرائت کرد، هم با دستکاری گزارش و حذف بخشیهایی، آن را تضعیف کرده و هم بخشهایی از آن را نیز قرائت نکرد؛ بااینحال گزارش نصفه و نیمه قرائت شده (به قول منتقدین) حاوی نکات قابلتوجهی است.
2- بر اساس گزارش مجلس، 95 درصد شگردهای قاچاق از مبادی رسمی کشور صورت میگیرد. حدود 95 درصد از کالاهای قاچاق به بازار داخلی راه مییابد. حجم قاچاق بیش از ۳۵ درصد واردات کشور را تشکیل میدهد، درحالیکه کشفیات قاچاق تنها حدود 4 درصد است. این گزارش همچنین با اشاره به 223 تکلیف قانونی 26 دستگاه در مبارزه با قاچاق کالا و ارز، آورده است: «از این تکالیف، فقط 62 تکلیف انجام شده است و دیگر تکالیف یا انجام نشده یا بهطور ناقص انجام شده است.» که از میان 12 دستگاهی که عملکرد ضعیفتری در این حوزه داشتهاند، دستگاههای دولتی و زیر نظر قوه مجریه بیشترین کوتاهی در انجام وظایف را داشتهاند.
3- ضرر و زیانهای اقتصادی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی قاچاق بر کشورمان بیشمار است؛ اما کمترین اثر تخریبی قاچاق بر کشور را میتوان از زبان سخنگوی دولت شنید که میگوید؛ «بیشترین قاچاق ورودی به کشور در بخش کفش و پوشاک، لوازم آرایش و لوازمخانگی و قطعات خودرو است و تنها در دو بخش کفش و پوشاک، ظرفیت یکمیلیون شغل را از ایرانیها گرفته است»
گزاره تحلیلی:
قاچاق امری مسبوق به سابقه است و محصول دولت کنونی نیست؛ بنابراین انداختن تمامی تقصیرها بر گردن دولت مستقر امر اشتباهی است؛ اما بر اساس گزارش مجلس، وزنه ناکارآمدی و عمل نکردن به وظایف در کفه دولت سنگینی میکند و این حاکی از روی کار نبودن مدیران کارآمد، دلسوز و مردمی است. بهعبارتدیگر تا زمانی که مسئولی خود را ملزم بر انجام وظایف نداند، همین آش است و همین کاسه و نباید انتظار کاهش آمار قاچاق در کشور را داشت.
@mersad598
🔴 #برنده_کیست؟ l استراتژی بازی بزدل ایران و آمریکا
🔻 در حین جنگ کانال سوئز در سال ۱۹۵۶ که توافقی محرمانه بین انگلستان ، فرانسه و اسرائیل جهت سقوط جمال عبدالناصر بود، دولت آیزنهاور رئیس جمهور وقت آمریکا که از طرح مخفی انگلستان و فرانسه آگاهی یافته بود بسیار خمشگین شد؛ علت این خشم هم بی اطلاعی وی از تبانی پنهانی انگلیس و فرانسه بدون هماهنگی آمریکا بود. با اولتیماتوم آیزنهاور و خروشچف ، انگلیس و فرانسه مجبور شدند چتربازان خود را از مناطق درگیر عقب بکشند و بحران ۱۹۵۶ سوئز با موفقیت عبدالناصر پایان یافت.
🔹 اما آن جنگ یک نتیجه بزرگ برای افکار عمومی دنیا داشت؛ پایان دوران انگلستان . بعد از این جنگ به تمام دنیا ثابت شد که فقط آمریکا و شوروی تعیین کننده مقدرات جهانی اند و بقیه دنباله رو آنان.
🔹 در سال ۱۹۸۹ با فروپاشی دیوار برلین با وجود این که هنوز ۲ سال تا فروپاشی رسمی شوروی زمان باقی مانده بود ، اما مشخص شد یکه تاز عرصه سیاست و روابط بین الملل ایالات متحده است. تا آنجا که نظریه پرداز معروفشان فرانسیس فوکویاما از پایان تاریخ سخن گفت و لیبرالیسم به رهبری آمریکا را شکست ناپذیر قلمداد نمود.
🔹 از آن تاریخ حدود ۳۰ سال گذشته و ایران در یک اقدام بی سابقه راهبردی پس از ۲ سال تحریم کمرشکن و تقابل با ایالات متحده که به تنش های مستقیم نظامی منجر شد ، ۵ نفتکش را روانه یکی از حیات خلوت های سنتی آمریکا ( طبق دکترین جیمز مونروئه ) کرده و ارتش ایالات متحده نیز درصدد رویارویی برآمده است.
🔹سیاست گذاران ایران به اتکای توان نظامی خود استراتژی بازی بزدل ( چیکن استراتژی) را با حاکمان کاخ سفید شروع کرده اند و کسی که در مرحله آخر کنار بکشد بازنده این دوئل است. آینده این رویارویی تصویر آینده جهان است ؛ اگر ایران بتواند به پشتوانه توان نظامی و مقاومت اقتصادی مردمش ، این نفتکش ها را به مقصد برساند به معنای پایان عصر ابرقدرتی آمریکاست. چرا که معنای ابرقدرت این است که کشوری بتواند در هر نقطه جهان منافعش را تحصیل کند و قدرت دخالت موثر و تعیین کننده داشته باشد.
🔹اگر این اتفاق رخ دهد به وضوح وارد عصری خواهیم شد که جهان دیگر تک قطبی نیست بلکه نظام بین الملل چند قطبی نامیده می شود. آمریکا همچنان یک قدرت بزرگ خواهد ماند اما دیگر لقب ابرقدرت طبق تعاریف علوم سیاسی برازنده او نیست.
دنیا بین قدرت های جهانی توزیع می شود و بی شک ایران هم در این سهم بندی بهره ای خواهد خواست و آن تسلط و نفوذ در منطقه ای ست که غربی ها بدان خاورمیانه می گویند ...
@mersad598
اخبار ویژه
رفتار تحسینبرانگیز یک نماینده
حسن کامران در جلسه علنی دیروز مجلس و در تذکر شفاهی اظهار داشت: «در دوره نمایندگی خود و همسرم (نیره اخوان) از هیچ امتیازی استفاده نکردیم.» وی افزود: «در این دوره از انتخابات رأی نیاوردم، اما برای منتخبان آرزوی توفیق و عاقبتبخیری دارم.» این نماینده با تصریح بر اینکه؛ «بنده و خانم اخوان در طول دوران نمایندگی سه شیفت از اذان صبح تا ۱۲ شب کار کردیم.»، افزود: «برای ستاد انتخاباتیام ریالی هزینه نکردم و حقوق هم ندادیم؛ فقط خیار، گوجه و پنیر به عنوان غذا دادیم و چند بنر و بروشور و پوستر پخش شد.» رفتار حسنه این نماینده در حفظ شأن و جایگاه نمایندگی مردم و عدم سوءاستفاده از آن با انواع ترفندها و زد و بندهای ناروای انتخاباتی و بعد از آن، قابلتقدیر بوده و درس اخلاقی برای همکارانش در این جایگاه حساس و کلیدی نظام است
انتساب دولت به اصلاحطلبان شوخی است!
«احمد شیرزاد» نماینده مجلس ششم در یادداشتی در روزنامه آرمان با عنوان «انتساب دولت به اصلاحطلبان شوخی است» نوشت: «اینکه اصولگرایان دولت آقای روحانی را دولت اصلاحطلبان معرفی میکنند، چیزی جز شوخی نیست. اصلاحطلبان با دولت آقای روحانی همکاری داشتند و حمایت کردند اما بههیچوجه نمیتوان به این دولت لقب اصلاحطلب داد و قاعدتاً اصلاحطلبان نمیتوانند مسئولیت آن را بر عهده بگیرند». این چهره اصلاحطلب در ادامه نوشت: «اصلاحطلبان قبول دارند که در رأیآوری آقای روحانی نقش و سهم اصلی را داشتند، اما در مدیریت کشور سهمی به اصلاحطلبان داده نشد و مجموعه دوستان اصلاحطلب دنبال سهم نبودند و میخواستند آقای روحانی آنچه خود مصلحت میداند در اداره کشور انجام دهد. البته اصولگرایان نیز میدانند که اصلاحطلبان در اداره دولت سهمی نداشته و ندارند و نیازی به اذعان اصلاحطلبان نیست.» با وجود چهرههای نام آشنای اصلاحطلب در دولتهای یازدهم و دوازدهم، جدا دانستن این جریان سیاسی از دولت مستقر مضحک است، اما علت اینگونه اظهارنظرهای برخی چهرههای اصلاحطلب باهدف بازگرداندن سبد رأی ازدسترفته برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده است. ازاینرو، تنها چاره ممکن جدا کردن خود از بدنه دولت به امید خلاصی از قضاوت مردم در خصوص بیتدبیریهاست
داراییهای ایران میتواند گره کور معیشت مردم را باز کند
غلامرضا مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: «ویروس کرونا ایران را بهشدت درگیر کرده است. در چنین شرایطی لازم است دولت و همه نهادهای نظام دستبهکار شوند تا به هر طریقی که ممکن است آثار مخرب ویروس کرونا را در جامعه کمرنگتر کنند. این روزها برخی این ذهنیت را به جامعه القا میکنند که مشکلات ایران به خاطر درگیریاش با دنیا زیاد میشود. در پاسخ به این ادعای واهی باید گفت، ایران نهتنها با دنیا دعوا ندارد بلکه با توافق و امضای برجام مشخص شد برای جمهوری اسلامی اصل چیزی جز تعامل با همه دنیا، غیر از اسرائیل که رژیمی غاصب است، نیست. همه دیدند که آمریکا خلف وعده کرد و با خارج شدن از برجام فضای تعاملی شکلگرفته را دوباره تجادلی کرد. درواقع آمریکاییها در زمان رژیم شاه، بر همه مسائل ایران تسلط داشتند و حالا که نمیتوانند به منابع و استقلال ایران دستدرازی کنند بیش از 40 سال است که علیه جمهوری اسلامی کارشکنی میکنند. پتانسیل موجود در کشور و داراییهای ایران به حدی است که دولت بتواند گره کور معیشت مردم را باز کند.
از خرمشهر تا سامرا با حاج قاسم
سردار امین شریعتی در یادداشتی که خبرگزاری مهر آن را منتشر کرد، نوشته است: «در عملیات آزادسازی خرمشهر، تیپ عاشورا با مسئولیت حقیر و تیپ ۴۱ ثارالله به فرماندهی حاج قاسم سلیمانی، در کنار هم، علیه ارتش بعثی عراق برای آزادسازی خرمشهر میجنگیدیم. روزی در عراق خدمت حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی مهندس بودم. در بین صحبتها، حاج قاسم یکمرتبه گفت؛ امین، تو واقعاً روزی فکر میکردی که بااینهمه مشکلاتی که در جنگ داشتیم و با ارتش عراق در دوره صدام در جنگ بودیم، یک روزی اینگونه باهم در عراق باشیم؟ اصلاً فکر میکردی با همان ارتش عراق که میجنگیدیم، امروز در کنار هم مثل یک برادر باشیم؟ اصلاً فکر میکردی روزی اینگونه در سامرا حضور پیدا کنی و با همان ارتش، برادرانه، در کنار بچههای حشدالشعبی قرار بگیری و برای امنیت و آسایش و رفاه زائرین اینگونه باهم برنامهریزی و کار کنید؟ فکر میکردی یک روز حماسه اربعین اینگونه رقم بخورد؟ هرگز تصور میکردی که حضور میلیونی زائران در سامرا، با استقبال گرم و صمیمانه شیوخ و اهالی این منطقه مواجه شود؟ حاج قاسم درنهایت دست مرا گرفت و گفت: اینها همه الطاف الهی است که از سوی امام و شهدا به ما هدیه شد
ه است. پس باید قدرشناس باشیم و آن را با جان و دل و با تمام وجودمان حراست کنیم.
◄ در حمله داعش، آمریکا یک دلار هم کمک نکرد/ نخستوزیر پیشین عراق با اشاره به بدعهدیهای امریکا برعلیه ملت عراق، اظهار داشت: «وقتی داعش آمد، آمریکا عراق را رها کرد و حتی یک دلار هم کمک نکرد. آمریکا بدون دریافت مابهازا، هیچ کمکی به عراق نخواهد کرد. باید از فرصت طلایی کاهش مداخلات خارجی در عراق استفاده کنیم. کمک آمریکا به اقتصاد عراق، اشتباه خطرناکی است.»
◄ حرکت نفتکشهای ایرانی به طرف چین/
همزمان با ارسال چند نفتکش ایرانی به ونزوئلا، چهار نفتکش دیگر ایرانی در حال حرکت به سمت چین هستند و دو نفتکش نیز در آبهای چین و در نزدیکی بندر شانگهای حضور دارند. نکته قابلتوجه این نفتکشها روشن بودن سیستم شناسایی خودکار دریایی (AIS) آنهاست. به نظر میرسد ایران بعد از ماجرای عینالأسد و پرتاب ماهواره نور، از رصد نفتکشهای خود توسط آمریکا نگرانی ندارد.
@mersad598
💢 آمریکا و مشکل جدیدی به نام نفتکش های ایران💢
🔰یک سال و نیم است #آمریکایی ها به دنبال سرنگونی حکومت قانونی و مردمی #ونزوئلا هستند و این کشور از سال 2017 تحت شدیدترین تحریمهای #آمریکا قرار گرفته است. با #تحریم شرکت نفت دولتی این کشور "پترولئوس" اینک به کمبود #بنزین دچار شده است. کشوری که خود ظرفیت تولید 1.3 میلیون بشکه فرآورده های نفتی داشت، و قیمت بنزین در آن نزدیک صفر دلار بود حالا به معضل گرانترین بنزین جهان دچار شده و قیمت بنزین در آن 400 برابر شده است.
تحریم های ظالمانه و بی منطق که گریبانگیر دیگر کشورهای مخالف سلطه آمریکا خصوصا #ایران نیز شده است. خصوصا با وجود بحران #کرونا که علیرغم اعتراضات جهانی گسترده به آمریکا، همچنان این تحریم ها ادامه دارد.
🔰 از این رو، ایران و ونزوئلا تصمیم گرفته اند تحریم های آمریکا را با تهاتر و افزایش مبادلات تجاری دوجانبه به چالش بکشند. طی هفته های گذشته اخباری منتشر شد که ایران با پروازهایی به ونزوئلا، مواد اولیه و قطعات پالایشگاهی برای تولید بنزین به همراه تکنسینهای ایرانی به این کشور فرستاده است و در ازای آن چند تن #طلا دریافت کرده است.
از چند روز پیش نیز خبر جنجالی حرکت 5 #نفتکش ایران حامل بنزین و با پرچم ایران، به ونزوئلا در صدر اخبار جهان قرار گرفته است. هم حرکتی شجاعانه از سوی ایران، هم حرکتی انسان دوستانه برای کمک به مردم بحران زده ونزوئلا و هم حرکتی مدبرانه برای تامین درآمد و دور زدن تحریم های آمریکا.
اقدامی که بر اساس قواعد بین المللی است و هیچیک از #حقوق_بینالملل را نقض نمیکند. از لحاظ حقوق بین الملل و #حقوق_دریاها، ایران در یکی از بنادر خود محموله را بارگیری کرده و در مسیر آبهای آزاد بینالمللی به سمت کشور مقصد در حال حرکت است.
هر نوع واکنش آمریکا به این اقدام جسورانه و انسان دوستانه ایران، چوب دو سر سوخت است.
هر حرکت تحریک آمیز یا ایجاد اخلال در روند کشتی ایرانی، اقدامی آشکار علیه منافع ایران، و بر خلاف حقوق دریاها و نوعی #دزدی_دریایی محسوب میشود که ایران مجاز است پاسخ متناسب با آن را در همان سطح به کشور متجاوز بدهد و ابزارهای حقوقی در محکومیت امریکا را به کار بندد. و این به منزله تشدید تنش در دریای کارائیب یا خلیج فارس خواهد بود که مشخص نیست #ترامپ حاضر است در ماههای منتهی به انتخابات آمریکا ریسک این جنگ افروزی را بپذیرد یا خیر.
سال گذشته نفتکش ایرانی هنگام عبور از تنگه جبل الطارق توسط نیروی دریایی #انگلیس ربوده شد و در مقابل ایران، نفتکش انگلیسی را در #خلیج_فارس و تنگه هرمز توقیف کرد تا نفتکش خود را آزاد کرد.
از سویی بی تحرکی و تماشاگری صرف آمریکا نیز به منزله تمسخر و استهزای تحریم های این کشور و نشان اقتدار و پذیرش ابرقدرتی ایران است.
@mersad598