✍ وقتی زبان زور جواب میدهد
🔹️ موتور نفتکشهایی که با پرچم ایران به تدریج وارد آبهای سرزمینی ونزوئلا میشوند، با سوخت #موشکهای_بالستیکی کار میکند که در عینالاسد بر سر آمریکاییها فرود آمد. این، یک #نمایش_هوشمندانهی_قدرت است.
در مقابل آمریکا بهویژه گردنکلفتِ هرج و مرج طلبی مانند ترامپ زبان #دیپلماسی و ملاحظهکاری و محافظهکاری جواب نمیدهد. اگر هم نیاز به دیپلماسی بود باید از نوع #تهاجمی و به پشتوانه قدرت نظامی و دفاعی باشد؛ چیزی که در علم روابط بینالملل #رئالیسم_تهاجمی نام دارد.
ترامپِ امروز همان ترامپِ دیروزی است که تهدید کرده بود پاسخ ایران در قبال ترور حاج قاسم را با بمباران بیت رهبری و حرم امام و سایر اماکن متبرکه خواهد داد. اما صدای انفجار مهیب موشکهایی که در عینالاسد فرود آمریکا ترامپ را از #خواب_آشفتهای که برای ایران دیده بود بیدار کرد.
باید تعارفات دیپلماتیک را کنار گذاشت و با آمریکا با #زبان_زور سخن گفت نه ابزار مذاکره.
@mersad598
🔻 گزارش دیروز واشینگتن پست:
1️⃣ بانک مرکزی ونزوئلا برای بنزین و قطعات دریافتی از ایران ۷۰۰ میلیون دلار پرداخت کرده است.
2️⃣ شرکتهای روسی و چینی بخاطر فشار آمریکا ارتباط خود با ونزوئلا را قطع کردهاند، به این دلیل ادامه ارتباط با ایران برای این کشور حیاتی است.
3️⃣ ایجاد حوزه نفوذ دیگری برای نیروی قدس سپاه ایران در نزدیکی ایالت فلوریدا آمریکا باعث نگرانی مقامات آمریکایی شده.
4️⃣ ونزوئلا میتواند با کمک ایران با ایجاد پایگاهی در شمال این کشور تحرکات هوایی و دریایی آمریکا را رصد کند.
5️⃣ رابطه راهبردی بین ایران و ونزوئلا به نفع دو کشور است.
ورود کشتی های سوخت ایران به ونزوئلا و استیصال آمریکا در این باره یک نکته را به ذهن متبادر میکند
کشورهای مورد تحریم آمریکا می توانند یک #کلونی_بین_المللی بین خود ایجاد و ظرفیت های خود را در اختيار دیگری قرار دهند و بخشی از ظلم مشترک #قانون_جنگل را با شهامت و جسارت حل نمایند
🔴 نفتکشهای ایرانی یکی پس از دیگری وارد آب های ساحلی ونزوئلا میشوند.
🔹دومین ️نفتکش از ناوگان اعزامی ایران به ونزوئلا به نام "فارست" تا ساعتی دیگر وارد منطقه اسکورت در آبهای ساحلی ونزوئلا در دریای کارائیب خواهد شد.
🔹نفتکش "فارست" پس از ورود به منطقه انحصاری اقتصادی ونزوئلا با اسکورت ناوهای نظامی این کشور به سمت یکی دیگر از بنادر ونزوئلا هدایت خواهد شد.
🔹اولین نفتکش ایرانی به نام" فورچون" که با اسکورت ناوهای جنگی ونزوئلا به سمت یکی از بنادر این کشور در حرکت است، حدود ساعت ۸ صبح فردا به وقت ایران در بندر تعیین شده پهلو گرفته و محموله خود را تخلیه می کند.
🔹سومین نفتکش ایران بنام" فاکسون" نیز روزچهارشنبه ۲۷ می حدود ساعت ۱۴۰۰ به وقت محلی (۲۲/۳۰ به وقت تهران) به موقعیت اسکورت خواهد رسید.
🔹روز گذشته و همزمان با ورود اولین نفتکش ایران به آبهای انحصاری اقتصادی ونزوئلا هشتک #GraciasIran (تشکر ایران) ترند اول توییتر ونزوئلا شد.
⚡️امروز که بسته کمکهای سوختی ایران به ونزوئلا میرسد، شاید مرور فاجعهای که باعث شده ونزوئلا به عنوان بزرگترین دارنده ذخایر نفتی جهان، نتواند مستقلا نیاز خود را تامین کند، خالی از لطف نباشد.
▫️لیبرالهای ایرانی سعی دارند وضع امروز ونزوئلا را نتیجه حکومت هوگو چاوز و نیکلاس مادورو بخوانند. اما واقعیت این است که رنج امروز مردم ونزوئلا، نتیجه رابطه بسیار خوب حکام وابسته این کشور با آمریکا در دوره پیش از چاوز است.
▪️پیش از چاوز، ونزوئلا با وجود درآمدهای سرشار نفتی، یک کشور کمتر توسعهیافته باقیمانده بود. لوئیس گیوستی لوپز، که یک مهندس نفت و تحصیلکرده دانشگاههای آمریکا بود، در دهه 1990 میلادی با این توجیه که میخواهد با افزایش تولید، قیمتها را پائین بیاورد، تولیدکنندگان کوچک در ایالاتمتحده را زیر فشار گذاشته، از بازار نفت خارج کند و سهم بزرگتری از بازار نفت را نصیب خویش سازد، با اعطای امتیازهای ویژه به شرکتهای نفتی خارجی ازجمله معافیتهای مالیاتی، تولید نفت ونزوئلا را با 33 درصد افزایش از 2.5 میلیون بشکه به 3.3 میلیون بشکه در روز رساند. صادرات نفت ونزوئلا به آمریکا از حدود یکمیلیون بشکه در سال 1991 به 1.8میلیون بشکه در روز، در سال 1997 رسید، و درواقع 17 درصد کل واردات نفت ایالاتمتحده را تشکیل میداد. شورای امنیت ملی دولت بیل کلینتون این پیروزی جدید در تأمین امنیت انرژی را جشن گرفته و اعلام کرد، «ما یک گام اساسی در کاهش وابستگی به خاورمیانه برداشته و به انجام رساندهایم و اکنون ونزوئلا عرضهکننده خارجی شماره یک نفت ما شده است».
▪️این افزایش تولید که با افزایش نسبی درآمد نفت همراه بود اما تأثیر چندانی بر زندگی مردم ونزوئلا یا توسعه صنعت نفت آن نگذاشت. این کشور تشنه سرمایهگذاری، حجم عظیمی از درآمدهای نفتی خود را در بازارهای مالی آمریکا انباشت میکرد و بر ثروت و قدرت بانکداران و دلالان نفتی میافزود. روبرتو لمپا توصیف جالبی از اقتصاد ونزوئلا ارائه میکند: «ونزوئلا برای دههها کشور کمتر توسعهیافتهای بود که سرمایه صادر میکرد».(به فصل سوم کتاب دولت و بازار مراجعه کنید)
▫️به عبارت دیگر، ونزوئلا پیش از چاوز یک گاو شیرده برای آمریکا بود. واشنگتن هم نفتش را میبرد، هم درآمدهای نفتیاش را در بازار خود حفظ میکرد، هم اینکه اجازه پیشرفت را به آن نمیداد چون منافعش در وابستگی ونزوئلا بود؛ چنانکه سعودی چنین است و چنانکه ایران پیش از انقلاب اسلامی چنین بود. ایران اگر امروز صنعت نفت ونزوئلا را جان میبخشد و طلا دریافت میکند، به برکت انقلابی است که اگر نبود، ایرانی اینجا نبود.
@mersad598
🔻روحت شاد آقای چاوز! که در زمانی که فروش نفت ایران به کمتر از ۱۰۰ هزار بشکه در روز رسیده، مُنجی دولتِ ژنرالهایِ بی عرضه سبز و بنفش شدی، تا مشتی باشد بر دهان مدعیان! ...
🔹 ۵ خرداد ۹۹ | نخستین نفتکش حامل بنزین ایران به ونزوئلا رسید|فارس
🔹 ۳ خرداد ۹۹ | روحانی: اگر نفتکشهای ما در دریای کارائیب از سوی آمریکاییها دچار مشکل شوند، متقابلا برای آنها مشکل بوجود خواهد آمد؛ امیدواریم، آمریکا دست به کار اشتباهی نزند
🔹 ۳ خرداد ۹۹ | خطیبی، مدیر اسبق امور بینالملل شرکت ملی نفت: ایران در دوره قبلی تحریمها در سال ۹۰، نیاز جدی به بنزین پیدا کرد و در آن زمان از ونزوئلا، بنزین وارد کردیم تا بتوانیم نیاز کشور به بنزین را به طور کامل برطرف کنیم 👈 در شرایط فعلی هم، با توجه به کاهش تقاضای بنزین بر اثر شیوع کرونا، مصرف بنزین در داخل کشور نصف شد و در نتیجه ما با مازاد بنزین مواجه شدیم و از طرفی مخازن ذخیرهسازی ما نیز در حال تکمیل هستند و گزینه صادرات بنزین به ونزوئلا، مزایای اقتصادی مطلوبی را برای ایران به همراه داشت
🔸 ۱۶ شهریور ۸۸ | چاوز با حضور در ایران و در مصاحبه مطبوعاتی مشترک با احمدینژاد: از ماه آینده، روزانه ۲۰ هزار بشکه بنزین به ایران صادر میکنیم، دلار هم نمیگیریم، بلکه با خرید ماشینآلات از ایران، پولش را تهاتر میکنیم؛ با وحدت، میتوانیم شرایط سخت بینالمللی راپشت سر بگذاریم
🔸 ۱۷ اردیبهشت ۹۳ | با دستور زنگنه، وزیر نفت دولتهای روحانی و خاتمی، دفتر شرکت ملی نفت ایران در ونزوئلا تعطیل شد
🔸 ۱۸ اردیبهشت ۹۳ | زنگنه، وزیر نفت در پاسخ به منتقدان لغو قراردادهای نفتی در مجلس: دفتر نفتی ایران در ونزوئلا تعطیل شد؛ شرکت ملی نفت چین هم از میدان نفتی آزادگان خلع ید کردیم 👈 در دولت قبلی برخی قراردادهایی بسته شد که متاسفانه قراردادهای مطمئنی نبود!
🔸 ۸ دی ۹۸ | صادرات روزانه نفت ایران به ۲۱۳ هزار بشکه رسیده که ۶۰% آن را هم چین میخرد که آن هم مدیون قراردادهای احمدینژاد با چینیهاست
🔸 ۲۸ خرداد ۹۸ | ژنرال زنگنه، وزیر نفت در مجلس: امروز، هیچ نفتی نمیتوانیم بفروشیم، حتی اگر بفروشیم، پولش را نمیتوانیم بیاوریم
🔸 ۵ تیر ۹۲ | ژنرال زنگنه: باید گروهبان هایی که الان سر کار هستند، بروند کار گروهبانی کنند تا ژنرالها بیایند کارها را انجام دهند
👈 گفتنی است، طبق آمار بانک مرکزی، صادرات نفت ایران در اوج تحریمهای سال ۹۱ و ۹۲ بیش از ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه در روز بوده است
@mersad598
❌❎هربار که جمهوری اسلامی ایران در صحنه های مبارزه با امریکا پیروز میدان میگردد یک مشت مزدور و وابسته به بیگانگان در داخل دم از مذاکره با آمریکا و غرب میزند .
❌❎ الان که ایران در قضیه شکست آمریکا در قضیه پادگان عین الاسد عراق وحضور کشتی های حامل بنزین و فرآورده های سوختی در ونزوئلا پیروز میدان شدند دوباره یک مشت مزدور شروع به طرح مذاکره با آمریکا نموده اند .
.📛 *مذاکره با آمریکا خیانت به شهداست* 📛
🟣 درخواست *مذاکره با آمریکا* توسط بعضی از نیروهای *#جریان_اصلاحات* و به اصطلاح روشنفکران آن در روزهای اخیر با توجه به شرایط کنونی جهان نه تنها سر خم کردن مقابل زیاده خواهیهای واشنگتن است بلکه با توجه به قدرت نمایی ایران در منطقه و انتشار توانمندیهای کشورمان در رسانههای جهان به نوعی خیانت به خون شهدایی چون *#سردار_حاج_قاسم_سلیمانی* است که برای به ثمر رساندن این اقتدار از خون و جان خود مایه گذاشتهاند. ضمن اینکه این درخواست ، گرای غلط دادن به دشمنان است و آنها را برای ایجاد فشار حداکثری به کشورمان گستاختر و مصرتر میکند.
🟣 صحبت از مذاکره با آمریکا در روزهای اخیر که *#جنگ_سرد* میان ایران ، کرهشمالی و ونزوئلا با آمریکا به اوج خود رسیده است در واقع بازی در زمین دشمن و خنجر زدن از پشت محسوب میشود که درطول پیروزی انقلاب بارها توسط *#اصلاحطلبان* صورت گرفته است. اما به مرور زمان با افشای پشت پردههای این جریان غرب زده حرکت و خواسته مردم نیز درجهت مخالف آنها قرار گرفته است که این واقعیت در *#انتخابات_مجلس_یازدهم* بروز کرد.
🟣 در چند روز اخیر درخواست مذاکره با آمریکا توسط برخی مهرههای سرشناس اصلاحات و دولت ازجمله *#محمدجواد_ظریف* وزیرخارجه کشورمان درحالی مطرح میشود که حتی برخی رسانههای واشنگتن ازجمله *#روزنامه_نیوزویک* اعلام کردهاند: دستور رئیس جمهور کرهشمالی برای تقویت توان هستهای این کشور و انتقال سوخت از ایران به ونزوئلا ، با وجود تهدید و تحریم آمریکا در اصل آزمونی برای قدرت نمایی این ۳ کشور مقابل سیاست خارجی دولت آمریکاست.
🟣 ورود ۵ نفتکش حامل بنزین ایران به ونزوئلا ، نشان داد که اگر مسئولان کشورمان مانند *#مقام_معظم_رهبری* اعتماد به نفس خود را حفظ کنند و به جای تکیه بر توافقاتی مانند *#برجام* ، دنبال توافقات *برد _ برد* واقعی باشد، موفقیتهای بسیاری کسب خواهند کرد. و این درحالی است که بسیاری از به اصطلاح روشنفکران جریان خودفروخته اصلاحات براین باورند که اگر رابطه ایران با اروپا و آمریکا بهتر باشد ، میتواند از منافع اقتصادی و سیاسی این رابطه خوب بهرهمند شود زیرا آمریکا یک گاو شیرده است که ما به جای سینهاش به شاخ آن چسبیدهایم.
➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🟣 ورود موفقیت آمیز ۵ نفتکش ایران به آبهای ونزوئلا با وجود تهدیدهای گسترده و نظامی چندهفته اخیر آمریکا ، نه تنها موجب تحقیر این کشور شد بلکه به نوعی نشان دهنده قدرت حاکمیت و استقلال ایران ، مقابل هیمنه پوشالی واشنگتن بوده است به همین علت *#پنتاگون* برای فرار از فشار رسانهای جهان ، به طور کلی از حضور نفتکشهای ایرانی اظهار بیاطلاعی کرد!!.
🟣 حرکت امروز دریادلان کشورمان به *نیروهای غربزده داخلی* نشان داد سیاست خارجی مستقل در شرایطی که کشور با شدیدترین تحریمهای آمریکا برای فروش نفت و فرآورده های آن روبروست ، هم برای کشور استقلال ایجاد میکند ، هم اینکه منافع اقتصادی را به همراه خواهد داشت. بنابراین فروش نفت به خریدارانی مانند ونزوئلا که پیش از ورود نفتکشهای ایرانی به کشورش ، همه هزینههای ارسال آن را پرداخت کرده است مقرون به صرفه و نشانه اقتدار ملی خواهد بود.
🟣 سوی دیگر اقدام موفقیتآمیز ایران در ارسال محموله نفتی به ونزوئلا و شکست آمریکا در برابر این اقدام ، *#حسن_فریدون(روحانی)* است که زبانی جز مذاکره و سر خم نمودن مقابل *#کدخدا* بلد نیست. حال باید از وی پرسید چرا سالهاست با القای نظریه ترس از تحریمهای آمریکا ، کشور را عقب انداخته و جلوی پیشرفت ایران را گرفته است؟!!.
🟣 فروش و حرکت رسمی نفتکشهای کشورمان از مسیرهای بین المللی واکنشهای بسیاری را دربر داشت و از آن جمله میتوان به اعتراف برخی نشریات آمریکایی اشاره کرد که در مقالات خود نوشتهاند: *#اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبر ایران* باعث شد سیاست فشار حداکثری به این کشور ، دیگر رنگ و بوی خود را از دست بدهد و حرکتها و اظهارات برخی مسئولان دولت *#دونالد_ترامپ* باتوجه به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ، بیشتر جنبه تبلیغاتی و نمایشی دارد. حتی اگر وی در انتخابات پیش رو پیروز شود باید بپذیرد ، چاره ای جز تغییر سیاستهای راهبردی خود مقابل ایران ندارد. زیرا باوجود شکست برنامههای تحریمی واشنگتن علیه تهران ، ادامه این روند غلط توجیه پذیر نخواهد بود.
🟣 در پایان به منظور کشف پشت پرده حرکت نفتکشه
ا به بیانات *#امام_خامنهای* در دیدار مجمععالی فرماندهان سپاه پاسداران با ایشان اشاره میکنم که فرمودند: سیاست فشار حداکثری آمریکا ، سیاستی شکست خورده و نافرجام خواهد بود. آنها خیال میکردند با تمرکز بر فشار حداکثری بهویژه در زمینه اقتصادی ، میتوانند ایران را به زانو درآورند اما خودشان دچار زحمت و مشکل خواهند شد. *علاج مشکلات اقتصادی* ، تکیه به امکانات و تواناییهای داخلی است. البته وضع زندگی و *#معیشت_مردم* سخت است ؛ ولی اگر حرکتی قوی و پیگیر و مجاهدانه انجام گیرد ، قطعاً بهتدریج وضع معیشتی مردم نیز بهبود خواهد یافت. تحریم نفتی ایران مشکلی کوتاه مدت است و اگر مسئولان کشور به درستی عمل کنند، از این مشکل کوتاه مدت میتوان به یک سود بلندمدت رسید که همان رهایی بودجه کشور از نفت است.
🇮🇷 اگه میخواین ازاین مطلب *به نام خودتون* استفاده کنین با یه *فاتحه* شرعا بلامانع است .
@mersad598
▼ گزارش روز
عزت و اقتدار در مواجهه با دشمن
سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر سه اصل عزت، حکمت و مصلحت استوار است. رفتار جمهوری اسلامی ایران با آمریکا در موضوع نفتکشهای حامل بنزین به ونزوئلا عزت و اقتدار ایران را هم در مقابل چشم مردم دنیا نشان داد و هم الگوی مقابله با آمریکا را به جهانیان عرضه کرد.
گزارههای خبری:
1- جان بولتون، چهره ضدایرانی و مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید در توئیتی نوشت: «انتقال بنزین ایران جهت کمکرسانی به دولت «مادورو» برای ایالاتمتحده خطرناک است.»
2- خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی نوشت: «نفتکشهای حامل سوخت که از ایران عازم ونزوئلا شده است، تحریمهای آمریکا را درهم شکست.»
3- رئیسجمهور کوبا در صفحه توئیتر خود نوشت: «نخستین نفتکش ایرانی با شکستن تحریمهای غیرقانونی و ناعادلانه به ونزوئلا رسید. وی در ادامه، هشتگ «زنده باد همبستگی» را برجسته کرده است.»
4- "وفیقه ابراهیم" مدیر سایت اسپانیولی زبان المیادین اظهار داشت: «ورود نفتکشهای ایران به ونزوئلا، گزینههای دولت آمریکا را در تنگنا قرار میدهد و به محاصره آمریکا علیه مردم ونزوئلا پایان میدهد.»
5- روزنامه الکترونیکی «رأی الیوم» نیز این اقدام ایران را ستود و گزارش داد: «دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا احساس فرد شکستخورده خوارشده را دارد.»
گزارههای راهبردی:
1- گزارههای خبری فراوانی از داخل و خارج آمریکا یافت میشود که ایران با فروش تهاتری عزتمندانه بنزین به ونزوئلا نهتنها بخشی از مشکلات اقتصادی خود را در اوج تحریمها حل کرده است؛ بلکه از آن مهمتر، به الگویی برای مقابله با سیاستهای استکباری آمریکا تبدیل شده است. درحالیکه عربستان سعودی با سرخم کردن در مقابل خواستههای آمریکا به گاو شیرده تعبیر میشود، ملتهای دنیا با افتخار ایران را تحسین میکنند.
2- برخی کشورهای دیگر ازجمله ارمنستان خواهان تهاتر کالایی با ایران شده است. ویژگی مهم معاملات تهاتری این است که پولی بین دو کشور جابجا نمیشود و تمام سیاستهای تحریمی دشمن مانند محدودیت تراکنش مالی در سوئیفت، مقررات FATF و امثال آن کارایی خود را از دست میدهند.
3- ایران در حالی اقدام به فروش و انتقال بنزین و برخی دیگر از محصولات شیمیایی به ونزوئلا نمود که به اعتراف رسانههای امریکایی، این کشور در شدیدترین فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم قرار دارد. در سیاست خارجی ایران کمک به مستضعفین و در سیاست خارجی آمریکا فشار بر مستضعفین برجسته است. تضاد این دو سیاست باعث شده است که ایران به الگویی مقتدر برای ملتهای مستضعف دنیا مانند ونزوئلا، یمن و ... تبدیل شود.
@mersad598
اخبار
✅🔰دسترسی تا داخل اتاقخواب مقامات ارشد رژیم صهیونیستی!
حسین امیرعبداللّهیان، معاون اسبق عربی و آفریقای وزارت امور خارجه طی اظهاراتی پرده از قدرت نفوذ نیروی قدس کشورمان بر عناصر کلیدی رژیم صهیونیستی و فرماندهان عالیرتبه آن برداشت و گفت: «سردار سلیمانی عزیز به همراه همزمانشان یک اتفاق مهمی را هم در حوزه مقاومت و هم در مجموعه نیروی قدس سپاه رقم زدند. ایشان بهعنوان یک فرمانده شایسته و توانمند توانستند با حمایت قوی از مقاومت و با برنامهریزیهای پیچیده جمهوری اسلامی که منویات رهبر معظّم انقلاب بود، معادله موجود در سطح منطقه را که داشت به نفع رژیم صهیونیستی رقم میخورد، کاملاً معکوس کنند. مسئله بعدی دسترسی ایشان و تیمش و نیروهای مقاومت در داخل سرزمینهای اشغالی بود که تا داخل اتاقخواب مقامات ارشد رژیم صهیونیستی نفود کرده بودند و تصور نکنید که دسترسی و نفوذ بعد از سردار سلیمانی متوقف شده است. وقتی گفته میشود که رژیم صهیونیستی دارد از درون مضمحل میشود، به خاطر این دسترسیهایی است که برای مقاومت و جمهوری اسلامی ایران وجود دارد و این یک بلوف سیاسی نیست.»
✅🔰زیباکلام: کارگزاران و حزب مشارکت در سیاست ایران تمام شدهاند
صادق زیباکلام در گفتوگو با نامهنیوز اظهار داشت: «تکلیف با حزب کارگزاران روشن است؛ به این معنا که این حزب و سایر جریانهای کلاسیک تمام شدهاند و مدتهاست که دیگر حزبی به نام کارگزاران سازندگی در عالم سیاست ایران موضوعیت ندارد. درواقع کارگزاران همانقدر زنده است که جبهه مشارکت یا سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی زندهاند. حزب کارگزاران زمانی بدنهای اجتماعی داشت؛ بهعبارتدیگر، عدهای میگفتند برویم به فلان نامزد نمایندگی رأی بدهیم، چون کارگزاران از او حمایت کرده است؛ اما در انتخابات مجلس دیدیم که هیچکس هیچ اقبالی به لیست موردحمایت کارگزاران نشان نداد.» این چهره حامی اصلاحات از هماکنون نتایج ریاست جمهوری سال آتی را پیشبینی کرده و افزود: «مردم دیگر نه کارگزاران و نه دیگر گروههای سیاسی را قبول ندارند. در انتخابات 1400 هم تغییری ایجاد نمیشود و تردید نکنید یک نیروی اصولگرا رئیسجمهور آینده میشود.» او همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا کارگزاران با معرفی افرادی چون جهانگیری یا محسن هاشمی میتواند در انتخابات 1400 نقشآفرینی کند، گفت: «هیچکس به جهانگیری و محسن هاشمی رأی نمیدهد. کارگزاران تمام شده است.»
✅🔰تبلیغ علنی سایتهای قمار توسط وزیر ارتباطات!
آذری جهرمی در اقدامی عجیب در استوری اینستاگرام خود یکی از بزرگترین سایتهای شرطبندی و قمار (ماراتن بِت) را تبلیغ کرد. پس از ولنگاری فاجعهبار در اینستاگرام، تلگرام و تبلیغ سایتهای شرطبندی توسط سلبریتیها، اینبار نوبت خود وزیر شده است که بیمحابا برای سایتهای بت و قمار "بکش بالا!" بازی کند. این در حالی است که؛ ماده ۷۰۸ قانون مجازات اسلامی این نوع رفتار را مصداق جرم میداند. در این مادهقانونی آورده شده است: «هر فردی که قمارخانه دایر، یا مردم را برای قمار به آنجا دعوت کند به ۶ ماه تا دو سال حبس محکوم میشود.» ماده ۷۰۹ نیز آورده است: «اشخاصی که به نحوی از انحاء به دایرکننده این قبیل اماکن کمک کنند، معاون محسوب میشوند و مجازات مباشر در جرم را دارند.»
✅🔰تشخیص روز اول ماه یک امر حکومتی است یا فقهی؟
حجتالاسلام علیرضا موحدنژاد، عضو ستاد استهلال رهبر انقلاب در مورد اختلاف علما در رویت هلال ماه شوال گفت: «نظر آقا این است که اگر هلال با ابزار دیده شود، قابلقبول است و رؤیت حاصل شده است؛ اما برخی از مراجع، رؤیت با چشم غیرمسلح را قبول دارند و بر این باورند که فقه آنچه در عرف در زمان معصومین علیهمالسلام برای رؤیت وجود دارد، تأیید میکند. برخی از مردم هم فکر میکنند که این موضوع به امروزی یا غیرامروزی بودن مراجع برمیگردد و این در حالی است که این موضوع صرفاً به مبانی فقهی مراجع بازمیگردد.» وی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا درباره روز عید فطر مردم باید به حکم مرجع تقلید خود رجوع کنند یا حاکم اسلامی؟ گفت: «اینطور که در نظر مراجع و بیان مقام معظم رهبری دیده میشود، تشخیص روز اول ماه بودن یا نبودن را یک امر حکومتی نمیدانند و آقا نیز در یکی از خطبههای عید فطر اشاره کردند که این یک موضوع فقهی است و هرکس باید به فتوای فقیه خود رجوع کند.»
✅🔰نیازی به پروازهای ائتلاف آمریکایی نداریم!
«علی الحسینی»، فرمانده محور شمال در حشدالشعبی اعلام کرد: «در مدت اخیر حضور پرتراکم جنگندههای آمریکایی را شاهد هستیم؛ سؤالی که از عملیات مشترک و نخستوزیر داریم این است که فایده این پروازها در سایه حضور نیروهای عراقی و الحشدالشعبی چیست؟ در شرایطی که نیروهای عراقی قادر به نابودی داعش هستند، ما نیازی به جنگنده آمریک
⭕️ باز هم ایران، دنیا را فریب داد!
🔻پیشتر خبر ارسال ۵ کشتی حامل مواد نفتی به سمت ونزوئلا با پرچم ایران پخش شد که ایالات متحده امریکا هشدار این فریب بزرگ ایران را داد ولی کسی توجه نکرد!
♦️اکنون بعد از گذشت مدت ها مشخص شد که این کشتی ها پنج فروند نبوده و بلکه شش فروند بوده اند و کشتی ششم در تمام این مدت سیستم ناوبری خود موسوم به *LRIT* (Long Range Identification & Tracking) یا همان سیستم ردیابی و شناسایی از راه دور خود را خاموش و غیر فعال کرده بود و باری غیر از محموله نفتی را با خود حمل میکرد.
♦️ولی این کشتی از چشمان امریکایی ها دور نماند و مسیر حرکت آن که به سوی امریکا بود کشف شد.
♦️طبق تحقیقات انجام شده این کشتی حاوی ۱۰۰ هزار تن وازلین و ۶۴ هزار تن پماد سوختگی بوده که به گفته ناخدای کشتی ۷۵درصد آن برای خود مسئولان امریکایی و ۲۵ درصد آن برای براندازان رژیم فرستاده شده تا بلکه بعد از مالیدن آن در نقاط از قبل مشخص شده از میزان سوختگی خود بکاهند.😁🇮🇷
@mersad598
📝پایان یک استیلا و تفاوت نظر مردم با مرجعیت
🔻از سویی تقریباً همهی علما و مراجع تقلید شاخص از علی لاریجانی تقدیر و تشکر کردهاند و پیامهای آنان حاکی از رضایت بالا از عملکرد لاریجانی است.
🔻از سوی دیگر نظر عامهی مردم، کاملاً متفاوت از نظر علما و مراجع تقلید است. کاری هم نداریم که نظر انقلابیهای مستقل بیجناح و دلسوزان واقعی نظام جمهوری اسلامی درباره رئیس سابق مجلس و عملکردش چیست!
🔻اما علت این اختلاف نظر فاحش بین مردم و علمای شاخص دربارهی شخصیت مهمی سیاسی چون رئیس سه دورهی مجلس چیست؟ چرا یک طرف ماجرا کاملاً راضی است و یک طرف دیگر ناراضی؟
🔻ضمن ادای احترام به جایگاه شامخ مرجعیت، به نظر میرسد علت این ماجرا تفاوت فاحش ارجحیتها، اولویتها و دغدغههاست.
🔻گویا مرجعیت بعنوان یک نهاد تاریخی قدرتمند و اثرگذار، چندان متوجه نیست مردم و جامعه در چه وضعیتی به سر میبرند؟ اولویتها و دغدغههایشان چیست؟ و مهمتر از همه چه کس یا کسانی را بصورت مستقیم و غیرمستقیم مسبب این وضعیت میدانند؟
🔻خوب است مراجع و علمای عظام از خود بپرسند مجلس شورای اسلامی پس از سه دوره ریاست و استیلای لاریجانی چه دستاوردی برای مردم داشته؟ مجلس لاریجانی با استفاده از اختیارات گستردهاش کدام بار و فشار را از گردهی مردم برداشته؟ در فرصت طولانی ۱۲ساله برای محرومان و مستضعفان چه حاصل قابل ملاحظهای داشته؟ کدامیک از کلان رویههای فساد زا را اصلاح کرده است؟ مقابل کدام معاهده ظالمانهی بینالمللی مردانه ایستاده و اجازه تضییع حقوق مردم را نداده؟ حاصل عملکردش در کدام عرصه (اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی) منجر به بهبود اوضاع شده است؟ و...
🔻شاید هم این سئوالات چندان مهم نباشند و همین که رئیس مجلس از خانوادهی علما و مرجعیت است و با بیوت و دفاتر بزرگان رابطهی خوبی دارد برای تمجید و تقدیر کافی است!
🔻به هر صورت تجربهی سالیان اخیر متأسفانه نشان میدهد نه تعریف و تمجیدها و نه معدود اعتراضهای مراجع نسبت به سوء عملکردها و ناکارآمدیها، اثر چندانی در وضعیت مردم نداشته و همین تفاوت نظر معنادار با عامهی مردم و کماثری در مسائل مهم جامعه، روز به روز بر فاصلهی بین مردم و مرجعیت افزوده است.
🔻اتفاق مهم و قابل تأملی که دائماً توسط دلسوزان گوشزد شده و در کمال تأسف نادیده گرفته شده است.
@mersad598
📜مقایسه ای جالب و خواندنی بین پیام انتصاب #لاریجانی به عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام، با موارد مشابه:
📩 بخشی از حکم انتصاب #لاریجانی برای مجمع و مشاورت:
🔻نظر به تجارب مفیدی که جنابعالی در دوران مدیریت در بخشهای گوناگون بویژه در سه دوره ریاست مجلس شورای اسلامی از آن برخوردار گشتهاید، جنابعالی را به مشاورت رهبری و عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب میکنم.
امید است این مسئولیت در خدمت هدفهای والای نظام قرار گیرد. ۱۳۹۹/۰۳/۰۸
📩 بخشی از حکم انتصاب #رئیسی برای قوه قضائیه:
🔻اینجانب برای تحقق این مقصود حیاتی، جنابعالی را برگزیدهام که... سلامت و امانت و کارآمدی خود را در مقاطع گوناگون خدمت نشان دادهاید.۱۳۹۷/۱۲/۱۶
📩 بخشی از حکم انتصاب #احمدی_نژاد برای مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔻...با توجه به تلاش باارزش هشتسالهی جنابعالی در مسئولیت خطیر ریاستجمهوری اسلامی ... شما را به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب مینمایم. ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
📩 بخشی از حکم انتصاب #سعید_جلیلی برای مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔻با تشکر از زحمات و خدمات جنابعالی، شما را به عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب میکنم. ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
📩 بخشی از حکم انتصاب #کروبی برای مشاورت و مجمع:
🔻با تشکر از زحمات فراوان و دشوار جنابعالی در دوره ی ریاست مجلس شورای اسلامی و با قدردانی از همکاری و مشاوره یی که در مسائل مهم کشور مبذول داشته اید، جنابعالی را به مشاورت رهبری و عضویت درمجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب می کنم. ۱۳۸۳/۰۳/۱۰
📩بخشی از حکم انتصاب #محسن_رضایی برای مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔻اکنون که پس از یک دوره طولانی و پرافتخار ۱۶ ساله در مسئولیت فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خدمت در خارج از سپاه را وظیفه دانسته و انتخاب کردهاید...با توجه به تجارب و شایستگیهای جنابعالی شما را به عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام اسلامی منصوب میکنم. ۱۳۷۶/۰۶/۱۸
💢 در تمام موارد مشابه، اشاره ای به «خدمات» و «تلاش» های شخص شده است، اما در پیام انتصاب لاریجانی، به «تجارب مفید» اکتفا شده است.
@mersad598
درباره حکم جدید رهبری برای لاریجانی

آنانی که به حکم رهبری درباره انتساب آقای لاریجانی در مجمع تشخیص مصلحت نظام تشکیک دارند باید به سه نکته توجه کنند.
به گزارش مشرق، محسن مهدیان فعال رسانهای در کانال تلگرامی خود نکاتی درباره حکم جدید رهبری برای لاریجانی نوشت:
برای برخی حکم جدید رهبری انقلاب برای لاریجانی سوال برانگیز است. خاطرم هست این ابهام زمان انتصاب احمدی نژاد و مرحوم هاشمی نیز برای مجمع تشخیص مصلحت مطرح شد. این سوال ناشی از 3 اختلاف راهبردی برخی با سبک مدیریت رهبری انقلاب است.
اول. یک اشکال فرهنگی ما این است که آدم ها را سیاه و سفید تحلیل می کنیم؛ آدم ها یا فرشته اند یا خباثت محض. گوئی اگر از کسی انتقاد داشتیم او از هر بر و حسنی بری است. رهبری آدم ها را اینطور تحلیل نمی کند. انقلابیگری از منظر رهبری انقلاب طیفی است و موسع، نه صفر و یک و ضیق.
دوم. پایگاه اجتماعی افراد برای رهبری یک امت بسیار با اهمیت است هرچند متاسفانه هیچ جایگاهی در سبک تحلیل سیاسیون ندارد. اساسا هیچ وقت سیاسیون به این وجه از مساله توجه نمی کنند.
لاریجانی با 12 سال نمایندگی و ریاست بر نماینده های مردم دارای یک پایگاه اجتماعی است؛ ولو اندک. دقت کنیم که اسم لاریجانی مهم نیست بلکه منش و گرایش و رفتار اوست که اهمیت دارد و دارای طرفدار است. پایگاه های
اجتماعی با حذف راس به سرعت حذف نمی شوند. جدا کردن پایگاه از راس نیازمند تبیین و روشنگری است نه حذف فیزیکی. تببین و روشنگری برخلاف حذف آدم ها نیازمند زمان است.
رهبری همین سبک رفتاری را با احمدی نژاد و مرحوم هاشمی داشتند. بالاتر از این، همین سبک رفتاری را با موسوی و کروبی داشتند. آنروزها که بسیاری فریاد می زدند که بگیرید و ببرید و اعدام کنید، رهبری مخالفت کردند و با
روشنگری و سپردن به زمان، باعث شدند بخشی قابل ملاحظه ای از بدنه کم کم از راس جدا شود.
سوم. رهبرانقلاب 40 سال کشور را با همین مدیران اداره کرده است. به سبک و سیاق برخی از ما باشد همه باید حذف شوند تا کشور اصلاح شود و حال آنکه معلوم نیست چه کسی می تواند جایگزین شود. رشد کشور باحفظ آدم ها و
استفاده از توانمندی های انها میسر است. حذف آنها حذف یک دارایی است. خانه نشینی لاریجانی با 40 سال تجربه یک خطای مدیریتی است.
خاصه این تجربه مدیریتی برای مجمع تشخیص مصلحت نظام اهمیت دارد که قرارست در تشخیص مصلحت و فهم جامع مسائل روز به رهبری انقلاب مشاوره دهد و فهم مصلحت نسبت روشنی با تجربه اجرایی و مدیریتی دارد.
@mersad598