47.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨🚨تصاویری از عملیات مقاومت یمن برای آزادسازی شهرستان مجزر در استان مارب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از قتل عام تعدادی از مردم عادی پنجشیر توسط طالبان
این تصاویر جدیدا توسط یکی از اعضای صلیب سرخ که برای جمع آوری جنازه ها به پنجشیر رفتند منتشر شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚨🚨آتش گسترده در شمال سرزمین های اشغالی
#فوری🚨🚨
خبرگزاری رسمی aztv جمهوری آذربایجان می گوید در اسمان شهر فضولی در جمهوری آذربایجان سه پهپاد ایرانی مشاهده شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 🚨🚨ممانعت باکو از تردد خودروهای ایرانی به ارمنستان.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و ارمنستان میگوید باکو برای خودروهای ایرانی باربری که قصد عبور از محدوده مرزی که پس از جنگ ۴۴ روزه به تصرف باکو درآمده است، عوارض ۱۳۰ دلاری وضع کرده که این موجب خشم رانندگان ایرانی و ترافیک در مرزها شده است! دستگاهها وزارت خارجه فکری برای این هرج و مرج و زیاده خواهیها در مرز بکند
🔰 هلند، از زبان یک زن ایرانی ساکن آن کشور
🖌 راستش بارها از دوست و آشنا و غریبه شنیده ام که هلندی ها جزو شادترین مردم جهان هستند... ولی خدایی کافیه یه مقدار باهاشون باشی تا متوجه بشی پشت این ظاهر شاد و آرام، چه رکود سرد و یا تلاطم بی پاسخی هست!
همین دیروز با یک جوان هلندی صحبت می کردم که میگفت گاهی آخر هفته ها میاد در دفتر کارش و با صدای بلند آهنگ گوش میکنه به نحوی که برای جلوگیری از رفتن صدا به بیرون روی سقف رو عایق بندی کرده!
آخه موسیقی تند و مشروب و سیگار و رقص و قرص های شادی آور و انواع سرگرمی های عجیب و غریب واقعا چقدر میتونه حال دل آدم رو خوب کنه؟! این روزها بازم یاد اون آیه محبوب خودم میفتم که الا بذکر الله تطمئن القلوب.... فقط و فقط باید خودت رو در آغوش خدا حس کنی که دلت آروم بشه و البته هر چی که خدا برای آرامش تو آفریده مثل ائمه مهربون و خانواده و دوستان خوب و ... هر چی بیشتر از اینا فاصله بگیریم حال دلمون خرابتر میشه...
در این روزهای کرونایی هر وقت بیرون میرم غم محیط رو بیشتر از قبل احساس میکنم.
دیروز که داشتم اخبار هفته قبل رو مرور میکردم، به این خبر عجیب رسیدم:
*سلامت روانی در هلند به پایین ترین حد خود در ۲۰ سال گذشته رسیده!*
Mental health in the Netherlands at lowest ebb in 20 years
https://www.dutchnews.nl/news/2021/09/mental-health-in-the-netherlands-at-lowest-in-20-years/
💠 👈 بر اساس گزارش اداره آمار ملی هلند، CBS, سلامت روانی هلندی ها از ۲۰ سال گذشته به بدترین حالت خود رسیده است، به طوری که ۱۵ درصد مردم دچار مشکلات روحی-روانی هستند.
💠 👈 درصد ابتلای مردم به مشکلات روحی مثل احساس #تنهایی، #اضطراب و استرس به بالاترین حد خود در نیمه ی نخست ۲۰۲۱ رسیده است. از سال ۲۰۰۱ یعنی زمانی که این مرکز، سنجش سلامت روانی مردم را آغاز کرده، این بالاترین میزان مشکلات روانی بوده است. مبنای این آمار ، نظرسنجی دوره ای سلامت عمومی از حدود ۱۰۰۰۰ هلندی است.
💠 👈 نکته قابل توجه افزایش چشمگیر مشکلات روحی-روانی در میان جوانان است. در نیمه اول سال ۲۰۲۱، از هر چهار جوان ۱۸ تا ۲۵ ساله، یک نفر دچار وضعیت روحی نابسامانی بوده است. این میزان نسبت به سال ۲۰۲۰، ده درصد افزایش داشته است.
#جوانان_هلند
#تنهایی
#معنویت
#تمدن_نکبت
💢 حکومت طالبان و منافع ملی ایران
🔻 اندیشکده کارنگی در مصاحبه با فاطمه امان، کارشناس افغانستانی مسائل غرب آسیا به ارزیابی موضع ایران نسبت به طالبان پرداخته است. او معتقد است آنچه نه فقط ایران بلکه دیگر بازیگران منطقهای و بینالمللی را نیز نگران ساخته، ساختار مبهم و غیرشفاف طالبان و پیشبینیناپذیری آن است.
🔻 او بیان میکند حکومت مطلق طالبان، خلاف منافع ملی ایران است و جمهوری اسلامی از دولتی فراگیر و ائتلافی دفاع میکند. با این وجود، ایران به دلیل نگرانی از گسترش داعش در افغانستان و اهمیت امنیت مرزهای شرقیاش، حاضر به گفتگو با طالبان شده است.
🔻 به نظر امان، استقرار حکومت طالبان میتواند باعث افزایش نفوذ رقبای منطقهای ایران شامل پاکستان و عربستان شود و این از سوی دیگر ممکن است به سوءاستفاده این بازیگران از برخی اقلیتهای مذهبی و قومی داخل ایران و انجام عملیاتهای تروریستی و خرابکاری منجر شود.
🔻 او در برابر این پرسش که شیعیان هزاره به نیابت از ایران وارد نبرد با گروههای شبهنظامی تکفیری شوند، بیان میکند که هزارهها فاقد وفاداری ایدئولوژیک به ایران هستند و تیپ فاطمیون نیز نمیتواند وارد یک جنگ داخلی بیپایان در افغانستان شود. زیرا تنشهای قومی درون افغانستان را تشدید خواهد کرد.
🔻 در عین حال که با تشکیل کابینه موقت طالبان، نگرانیهای ایران نسبت به انحصارگرایی و استبداد در افغانستان افزایش یافته، همچنان به نظر میرسد رویکرد سیاست خارجی ایران مبنی بر گفتگو با طالبان و تأکید بر تشکیل دولت فراگیر، ناگزیر و در عین حال نزدیکترین رفتار به منافع ملی ایران بوده است.
▫️ carnegie-mec.org/diwan/85186
💢 نیازمندی متقابل طالبان و پاکستان
🔻 تارنمای نشنالاینترست در مقالهای، ریشههای روابط مستحکم طالبان و پاکستان را مورد پردازش قرار داده است. روابطی که ریشه آن به کمکهای مالی و نظامی واشنگتن به اسلامآباد برای آموزش نیروهای جهادی علیه شوروی در افغانستان بازمیگردد.
🔻 بخشی از این نیروها به رهبری ملاعمر در ۱۹۹۴ طالبان را تأسیس کردند و دو سال بعد با پشتیبانی پاکستان، کابل را به تصرف درآوردند. پاکستان در کنار عربستان و امارات، تنها دولتهایی بودند که رژیم طالبان را به رسمیت شناختند.
🔻 روابط این دو پس از یازدهم سپتامبر دچار تناقض شد. زیرا پاکستان به خواست آمریکا، برخی رهبران طالبان از جمله عبدالسلامضیف و ملاعبدالغنیبرادر را بازداشت نمود. در مقابل طالبان نیز حملاتی به مناطق مرزی دو کشور انجام داد.
🔻 ترمیم این روابط به مرور زمان به نیازمندی متقابل این دو بازمیگشت. پاکستان خواستار قطع نفوذ هند در آسیای میانه بود و طالبان نیازمند ساماندهی مجدد شورای کویته برای ادامه فعالیت. این موضوع سبب شد تا اسلامآباد نقشی مؤثر در اقناع آمریکا و سپس چین به مذاکره با طالبان ایفا کند.
🔻 طالبان اکنون هم برای حذف مخالفان داخلیاش و هم کسب شناسایی بینالمللی به حمایت پاکستان نیاز دارد. در عین حال پاکستان نیز همچنان برای مقابله با صدور تروریسم از خاک افغانستان و حفظ روابط مساعدش با آمریکا و چین، خواستار تداوم نفوذش بر طالبان است.
🔻 آنچه اکنون محل اختلاف این دو بازیگر میباشد، نقشآفرینی جنبش «تحریک طالبان» است. گروهی که متّحد سابق طالبان علیه آمریکا بوده و بسیاری از اعضایش به درخواست طالبان از زندانهای افغانستان آزاد شدند ولی اسلامآباد خواستار مهار این گروه و مقابله با آن توسط طالبان میباشد.
▫️ nationalinterest.org/blog/buzz/forever-friends-pakistan-and-taliban-still-need-each-other-19279
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 رونمایی از لشکر رباتیک ایرانی
🔹 با تکیه بر توان متخصصان داخلی، یک لشکر رباتیک خط شکن عملیاتی به لشکر نیروهای سپاه پاسداران اضافه شد.
💢 دولت فرانسه حقوق 3 هزار نیروی بهداشت و درمان خود را که واکسن نزدهاند، قطع کرد.
▫️ http://ydac.ir/wh4x6