6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسانه هایی که امروز هر نوع پرداختن به مصداق را در مطالبه عدالت نفی میکنند همان عده ای هستند که سر انتخابات که میشود کنش گری های سیاسی غیر اخلاقی مانند فیلم بالا را به عنوان الگو و تیپ ایده آل در جامعه مطرح میکنند.
سر دعواهای سیاسی که میشود سخنرانی فلان نماینده سابق مجلس در افشای فساد زنگنه در قرارداد کرسنت را آن هم در حالی که نه در هیچ دادگاهی ثابت شده و نه حتی طرح اتهامی در ق.قضاییه شده است،با آب و تاب پخش می کنند.
از صدرالساداتی تا زمانی که با همین روش بعضا غیر اخلاقی علیه دولت قبل فعالیت میکرد،حمایت میکردند و فعالیت های او را پوشش می داند.بعد که وارد حریم نهادهای اصولگرا شد تازه به انحراف او پی بردند.
در واقع مسئله بسیاری از این دوستان نه اخلاق است و نه آبروی افراد.حتی عمیقا معتقدم این عزیزان هم عدالتخواه هستند. فقط در نظام فکریشان ارزش عدالت،ذیل ارزش کسب قدرت سیاسی تعریف شده است. عدالتخواهی و مطالبه حق تا زمانی ارزشمند است که هم راستا با منافع سیاسیشان باشد یا درحداقل با آن تضاد نداشته باشد.اخلاق و تقوا هم دکانی است که باید در خدمت همین ارزش مطلق یعنی قدرت سیاسی باشد.
#میثم_ظهوریان
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢نمونه عدالت خواهی مصداقی که هم اثر داشت و هم مورد تایید رهبری قرار گرفت.
#حجت_الاسلام_موسوی_فرد
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ماجرای شکست پروژه #تحریم_بنزین چه بود؟!
🔹رهبرانقلاب: کارهای مهم دوران تحریم را برای مردم بازگو کنید
🔹تبدیل ایران از واردکننده بنزین به صادر کننده آن در شرایط تحریم، به همت چه کسانی رقم خورد؟
💢 زیبایی ابرویش را نخواستیم، لطفا چشمش را کور نکنید.
👈🏻 استاد خاتمی ناخواسته حرفهایی را بر زبان میراند که اپوزسیون و مخالفین نظام و انقلاب گفتهاند و میگویند و ناخواسته مشروعیت نظام را زیر سؤال میبرد. خوب است ایشان را به نکاتی توجه دهیم:
🔺ایشان باید بهخوبی بدانند که قوام حکومت دینی به همان چیزهایی است که ایشان میگوید نداریم؛ یعنی عدالت، اقتصاد سالم، زیر فشار نبودن رعیت و ... . حکومت دینی تعریفی دارد که اتفاقا با همان تعریف و توصیفها و بیان ویژگیهای حکومت دینی انقلاب شد. حضرت امیر(ع) میفرماید: «خدایا تو میدانی که ما نه رغبتی به قدرت داشتیم و نه به دنبال متاع دنیا بودیم؛ بلکه میخواستیم نشانهها و امور دین را سامان دهیم، و اصلاح و آبادانی را در شهرهایت ظاهر گردانیم، تا بندگان ستمدیدهات را ایمنی فراهم آید و حدود بر زمینماندهات اجرا گردد.»(نهج البلاغة، خطبۀ۱۳۱). حکومتی که در آن عدالت نباشد، اختلاس باشد، قیمتهای افسارگسیخته باشد و یک مسئول تأثیرگزار با اقرار بر آن بگوید امور از دستمان خارج است، انصاف میدهید کسی از شما بپرسد اگر حکومتی که اینها در آن نباشد چه فرقی با سایر حکومتها دارد؟ چرا در خلأ حرف میزنید؟ این حرف شما به این میماند که مسئولی بگوید اگرچه مدرسۀ شما کلاس ندارد، وسایل گرمایشی و سرمایشی ندارد، معلم و ناظم دلسوز و خوبی ندارد اما چه کنیم مدرسه را که نمیتوان تعطیل کرد!! مدرسه مدرسه نمیشود جز با لوازم آن.
⬅️ آقای خاتمی، حضرت امیر(ع) اولویتهایی مانند تحقق عدالت داشت که هرگز از آن کوتاه نیامد و اگر در مواردی هم نتوانست با بیعدالتی مقابله کند، اما برای آن جنگید و در این راه هم به شهادت رسید. برای توجیه ناکارآمدی، حکومت علی را تخریب نکنید؛ او در حکومت کمتر از پنجسالۀ خود که با سه جنگ مهم رو به رو شد، در این مدت کوتاه توانست کارهای مهمی را انجام دهد. ایشان با آنهمه گرفتاری جنگ داخلی و خارجی، اوضاع کوفه ای را که بر آن مسلط بود چنین توصیف میکنند: «مَا أَصْبَحَ بِالْكُوفَةِ أَحَدٌ إِلَّا نَاعِماً إِنَّ أَدْنَاهُمْ مَنْزِلَةً لَيَأْكُلُ الْبُرَّ وَ يَجْلِسُ فِي الظِّلِّ وَ يَشْرَبُ مِنْ مَاءِ الْفُرَاتِ.»(بحار الانوار، ج۴۰، ص۳۲۷). ایشان تصریح میکند: «امروز اهل کوفه در رفاه است، حتی قشر ضعیفشان نیز نان گندم میخورد و سرپناه مناسب دارد و از آب سالم فرات مینوشد.»
🔺مگر در این مدت، اکثریت مردم با شما نبودند؟! مگر امثال شما در خطبهها نگفتهاید که ما بهترین مردم را داریم؟ اگر چنین است چرا نتوانستید کاری کنید؟ و اگر چنین نیست فکر نمیکنید که خودتان مشروعیت خودتان را زیر سؤال میبرید؟ چرا میخواهید با دست خودتان داشتههای انقلاب را زیر سؤال ببرید؟
🔺استاد محترم، به جای این بیاناتِ توجیهی، که هم دین مردم را به مخاطره میاندازد و هم چراغ امید و اعتمادشان را نسبت به انقلاب کمسو میکند و هم روی زخمهایشان نمک میپاشد، حداقل کاری که میتوانید بکنید این است:
به منتقدین دلسوز میدان دهید و خود نیز گوش شنوا باشید تا مبادا اینهمه زحماتی که برای انقلاب کشیده شده و خونهایی که ریخته شده است، هدر رود. چراکه همان امامی که خود را با آن مقایسه کردید، میفرماید: «خیرخواهی و مشورت خود را از من دریغ نکنید که خود را مصون از خطا نمیدانم مگر اینکه خداوند حافظم باشد»(نهج البلاغة، خطبۀ ۲۱۶)
📌 جناب آقای خاتمی شما یکی از مسئولین جمهوری اسلامی هستید؛ عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، عضو فقهای شورای نگهبان، جامعۀ مدرسین حوزه علمیه قم، شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت، امام جمعه موقت تهران، شورای عالی حوزههای علمیه، عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع). اگر معترف به درجا زدن هستید، از آنجایی که در تقوای شما شکی نمیرود، بهتر نیست جای خود را به دیگر متخصصین و متعهدین بدهید؟ بدانید کسانی هستند که از پس این مسئولیتها برآیند.
#ناصر_نجفی
🔴 چرا مدیران نباید بستگان خود را در مناصب بکارگیری کنند؟
🔹برخی برای توجیه انتصابات قبیلگی و خانوادگی در دستگاهها میگویند نباید شایستگی افراد فدای این افکار شود! اگر مسئول، فرزند یا همسر یا داماد و عروس خود را شایسته دید میتواند او را بکارگیری کرد. این افراد برای توجیه این مسئله به انتصابات معصومین علیهم السلام هم استناد میکنند که بله حضرت امیرالمومنین علیه السلام، فرزندان یا پسرعموهای خود را در فلان منصب، بکارگیری کردند. یا می گویند امکان دارد بستگان یک شخص شایسته و توانمند باشند آیا نباید از آنان استفاده کرد؟
🔸در پاسخ باید عرض کنیم که نباید برای مسئولین و مدیران مقام عصمت قائل شد و آنان را عاری از خطا و اشتباه دانست و به سلیم نفس بودن مدیران جمهوری اسلامی اعتقاد داشت! اینکه امام معصوم از منسوبین خود در مناصب استفاده کرده باشد او عاری از هر خطا و اشتباهی است و محل اشکال نیست(خاصه در زمانه ی قدیم که این انتصابات به لحاظ عُرفی هم مشکلی نداشت). اساساً این مقایسه مع الفارق و غلط است!
🔹ما معتقد به «عدم استفاده» از اشخاص شایسته نیستیم. اگر توانایی دارند طبق قانون، عادلانه و مانند همگان با آزمون و سیر قانونی جذب و منصوب شوند. بلکه منتقد به انتصاب افراد در مناصبی هستیم که #تعارض_منافع ایجاد می کند! تعارض منافع به شرایطی گفته می شود که یک شخص بر سر دوراهی منافع اجتماعی و مأموریت های سازمانی و از سوی دیگر منافع شخصی، خانوادگی، حزبی یا غیره قرار می گیرد.
🔸در واقع تأمین یکی از این منافع منجر به تأمین نکردن دیگری می شود. بنابراین وجود تعارض منافع لزوماً به معنای بروز فساد نیست؛ لزوماً به معنای مفسدن بودن آن مدیر نیست. بلکه به معنای ایجاد شرایطی است که شخص برای انجام فساد انگیزه دارد و در نتیجه احتمال فساد نیز افزایش می یابد.
🔹تعارض منافع یکی از معضلات جدی در سراسر دنیاست. در همه کشورها، تعارض منافع به عنوان یکی از بسترهای اصلی فساد اقتصادی و تخلف اداری شناخته می شود لذا خیلی از کشورها سعی کرده اند با وضع و تصویب قوانین مناسب، تعارض منافع را مدیریت کنند و بستر شکل گیری فساد را از بین ببرند.
🔸ضررها و خسارت هایی که به اقتصاد و فرهنگ کشور، از جانب انتصابات قبیلگی و خانوادگی وارد می شود بسیار بسیار بیشتر از سودی است که ممکن است یک انتصاب براساس شایستگی بوده و مثلاً سود احتمالی به کشور برساند! کارشناسان و فعالان حوزه مبارزه با تخلفات و مفاسد اداری و اقتصادی، معتقدند برای جلوگیری از فسادها و خسارت های بزرگ، باید نقاط تعارض منافع شخصی، خانوادگی و قبیلگی را به شدت کاهش و به حداقل برسند.
🔹متأسفانه رتبه ایران در سطح جهان در شاخص «مدیریت تعارض منافع» رتبه بسیار پایینی است.(بالای 100، به نقلی رتبه 113). طرح «مدیریت تعارض منافع» برای رفعِ یکی از عوامل اصلی بروز تخلفات و مفاسد در بستر نظام اداری و حکمرانی کشور سالهاست مورد بحث کارشناسان است و مجلس یازدهم وعده تصویب آن را داده. اگر این طرح تصویب شود گامی بلندی در راستای حذف بسترهای فساد برداشته می شود.
🔸یکی از موفقیت های شورای شهر قبلی تهران که عمدتاً از اصلاح طلبان بوده اند تصویب طرح مدیریت تعارض منافع در شهرداری تهران بوده. با تصویب این طرح مدیران شهرداری تهران از انتصاب وابستگان خود(پدر، مادر، فرزند، همسر، داماد و عروس) ممنوع شده اند.(یکی دیگر از اقدامات ماندگار این شورا تصویب طرح شفافیت شهرداری تهران بوده.)
🔹انتظار می رود سایر شوراها در کلانشهرها و شهرهای متوسط هم به این سمت وسو حرکت کنند و با تصویب طرح های شفافیت و مدیریت تعارض منافع، هم جلوی فساد و تخلف را بگیرند هم زمینه را برای رشد و پیشرفت همه جانبه مهیا کنند.
#داود_مدرسی_یان
هدایت شده از 💢 بصیرت سایبری 💢
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢اگر دل ها قانع نشد ، جسم ها به کار نمیافته...
هدایت شده از 💢 بصیرت سایبری 💢
🔸دستگیری معاون سابق وزارت صمت و شبکه دلالان مرتبط
🔹معاون سابق وزیر صمت و شبکه دلالان مرتبط با وی که نقش زیادی در التهابات بازار روغن و کمبود این کالای اساسی در سال ۹۹ داشتند، توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شدند.
🔹این مسئول وقت دولتی، متهم است که با دریافت رشوه، ارز ۴۲۰۰ تومانی مربوط به واردات روغن را به شرکتی خصوصی تخصیص داده، که نه تنها از این ارز برای واردات روغن استفاده نکرده، بلکه بخشی از ذخایر راهبردی روغن کشور را نیز به صورت غیرقانونی به فروش رسانده است.
🔹پرونده این متهمین که به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور بازداشت شدند و اقدامات سوء مختلفی از قبیل ارتشاء، حیف و میل بیتالمال، خیانت در امانت، قاچاق و... انجام دادهاند، جهت رسیدگی در اختیار قوه قضاییه قرار گرفته است.
هدایت شده از 💢 بصیرت سایبری 💢
در اوضاع سیاسی کنونی که نائب برحق حضرت ولیعصر(عج)
رهبرمان امام خامنه ای(مدظله العالی) به تنهایی علم را بردوش گرفته و رجال سیاسی چندان همسو با فرمایشات ایشان عمل نمی کنند بایستی بچه های مذهبی(هیئتی و مسجدی)خود را فدا کنند.
(بخشی از وصیت شهید مدافع حرم علی جمشیدی)
هدایت شده از 💢 بصیرت سایبری 💢
🔰 حقههای حق نما
💬 حضرت آیتالله خامنهای:
🔻 «آمریکا در پشت صحنهی دیپلماسی، یک گرگ درنده است؛ ظاهر، دیپلماسی است و لبخند و حرف زدن، امّا باطن قضیّه یک گرگ وحشیِ درنده؛ یک مظهرش امروز وضعیّت افغانستان است.» ۱۴۰۰/۶/۶
نسخه باکیفیت: khl.ink/f/48936
هدایت شده از 💢 بصیرت سایبری 💢
شرکت فناوران نانو مقیاس، تجهیزات و خط تولید نانوالیاف #ماسک به کره جنوبی صادرکرده
رئیس بیمارستان خصوصی آتیه در تهران، یک کارتن ماسک از سفیر کره جنوبی صدقه گرفته😐
هدایت شده از 💢 بصیرت سایبری 💢
❌ کشف حجاب دست جمعی فارغالتحصیلان دانشگاه تهران
🔺وقتی خروجی دانشگاههای انگلیس و آمریکا بشه این افرادی که مملکت رو به خاک سیاه نشوندن
🔺انتظار دارین خروجی دانشگاههای برتر ایران که همون علوم غربی رو ترجمه میکنند و به خورد جوونها میدن بهتر از این بشه؟
✖️حسن روحانی - دانشگاه کلدونین گلاسگو
✖️محمد جواد ظریف - دانشگاه ایالتی سانفرانسیسکو، دانشگاه دنور
✖️عباس عراقچی - دانشگاه کنت انگلستان
✖️محمد باقر نوبخت - دانشگاه غرب اسکاتلند
✖️محمد علی نجفی - مؤسسه فناوری ماساچوست ( MIT )
✖️عبدالناصر همتی - اتمام رساله در دانشگاه لندن
✖️صادق زیباکلام - دانشگاه برادفورد بریتانیا