هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️چرا مجلس، نمیتواند استیضاح نکند؟
به این فصل الخطاب، توجه کنید:
«با کسانی که مبانی انقلاب را قبول نمی کنند، ایجاد تردید میکنند و دشمن را تزیین میکنند، مماشات نکنید.ایجاد تردید، ستون فقرات کار دشمن است.»
امام خامنه ای۲۸/۲/۹۹
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
#مسایل_حوزه
💠 جایگاه و نفوذ روحانیت بین مردم
🔻 روحانیت شیعه محور اصلی بسیاری از تحولات فکری ــ فرهنگی و سیاسی در ایران بوده است. خصوصیت دینباوری مردم ایران و قدرت علما و روحانیان، که از تعلیمات تشیع و قداستبخشی به روحانیت نشأت گرفته، باعث شده است مردم، که اکثر آنان مسلمانان شیعه مذهباند، در تمامی مسائل از روحانیت پیروی کنند.
اما چند وقتی است شاهدیم برخی جریانات مختلف بخاطر حقد و کینه ای که از روحانیت مردمی دارند در صدد القای این مساله هستند که «روحانیت امروز محبوبیت و جایگاه گذشته را ندارند.»
مسالهای که رهبر معظم انقلاب در تاریخ 18 اردیبهشت 98 به آن اشاره کرده و جواب این ادعاها را دادند:
https://eitaa.com/mesagh
✅ "بعضی آقایان تبلیغ میکنند که روحانیّت بعد از تشکیل جمهوری اسلامی سقوط کرد؛ ابداً، این حرفها چیست؟... امروز با این همه حملهای که علیه روحانیّت دارد میشود در دستگاههای تبلیغاتی و مانند اینها، ببینید (استقبال) مردم را، ببینید نمازهای جماعت را، ببینید پای منبرها را؛ ... روحانیّت محترم است، روحانیّت مورد اعتماد است. اینها واقعیّاتی است که وجود دارد. خب سیاهنمایی و حرفهای بیربط هم علیه همهی این حرفها گاهی زده میشود؛ بدون تحقیق میدانی، بدون ملاحظه، بدون هیچ معیار و ملاک علمی، یک چیزهایی گفته میشود که حرفهای غلطی است..."
🔹روحانیت پناهگاه و همدرد مردم
روحانیت در برهههای مختلفی تاریخی همواره سمت مردم بوده است. در طول تاریخ علیالخصوص در حوادث تاریخی شیعه به خصوص در ایران، بر خلاف روحانیون سایر ادیان، روحانیت در کنار مردم علیه حاکمان زورگو به نفع مردم بوده است و خودش را کنار نکشیده است.
محبوبیت و جایگاه روحانیت بخاطر یک یا دو روز نیست بلکه سابقه آن به گذشتههای دور برمیگردد که روحانیت نه تنها پناه مردم بلکه زبان گویای مردم بود برای احقاق حق و حقیقت.
حوزه های علمیه، علما، طلاب و اساتید که همواره ملجأ و همدرد مردم بودهاند، در حوادث تاریخ در پیشامدهای جامعه درس و بحث را رها کرده و در کنار مردم ایستادهاند که نمونههای آن را در اعزام به مناطق سیلزده و به کمکرسانی به آسیبدیدگان و تشکیل گروههای جهادی برای مبارزه علیه بیماری منحوس #کرونا دیدیم به طوری که مورد تقدیر وزیر بهداشت دولت تدبیر و امید هم قرار گرفتند.
🔸حقیقت این است که روحانیت بهدنبال محبوبیت نبوده است و نوعاً سراغ مسؤلیتهای سخت و خشن میروند. مسؤلیتهایی که چه بسا خیلی اصلا در شان خودشان هم ندانند اما روحانیت در کنار انجام وظایف خود همیشه به دنبال کارهای روی زمین مانده رفتند.
حضور خدمتگزارانه روحانیون در کنار مردم در حوادثی چون #سیل و #زلزله و #کرونا و...که بدون هیچ برتری تلاش میکردند و بیل به دست میگرفتند، نشان داد حوزه ما، فاصلهای با مردم ندارد و روحانیت ما، در کنار ملت حاضر است. و این مایهی افتخار حوزهی ماست.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
#شخصیت_های_حوزوی
💠 گزارش ویژه در رابطه با #سید_کمال_حیدری
#بخش_اول
1️⃣ زندگینامه
🔻بر اساس آنچه در سایت سید کمال حیدری منتشر شده، وی در سال 1335ش (۱۳۷۶ ق) در کربلا متولد شد، پدرش از تجّار برجسته پارچه بود و خاندانش لقب حیدری را از جد بزرگ خود سیّد حیدر که نسبش به امام سجاد(ع) منتهی میشد، اقتباس کردند. خاندان او دویست سال پیش از ولادتش از منطقه حیره به کربلا هجرت کرده بودند.
او تحصیلات حوزوی را از دوران نوجوانی در عراق شروع کرد و از استادانی مانند سید محمدباقر صدر، سید ابوالقاسم خویی، میرزا علی غروی و سید نصرالله مستنبط، بهره برد و از همه بیشتر از روش علمی و شخصیت اجتماعی #شهید_صدر تأثیر پذیرفت تا جایی که از وکلای شرعی وی در کربلا گشت.
سید کمال پس از شهادت سید محمدباقر صدر توسط حکومت بعث، به قم مهاجرت کرد و از عالمانی چون جواد تبریزی و حسین وحید خراسانی در فقه و اصول، و عبدالله جوادی آملی و حسنزاده آملی در تفسیر و فلسفه و عرفان استفاده کرد.
🔹سید کمال پنج برادر داشت که سه تن از آنها به نامهای سید صالح، سید فاضل و سید محمد توسط حکومت صدام در عراق به شهادت رسیدند. او نیز در زمینه اجتماعی و سیاسی فعالیتهایی داشتهاست که منجر به تعقیبش از سوی #حزب_بعث عراق گردید و در نهایت مجبور به ترک وطن و در شهر قم مقیم شد.
🔸سید کمال حیدری قریب به ده سال در شبکه ایرانی «#الکوثر» در دفاع از حقانیت شیعه در مقابل #وهابیت مطالب و سخنرانیهای مفصلی برگزار کرد و همین امر نیز باعث شهرت او شد.
وی هم اکنون در حوزه علمیه قم در موضوعات مختلفِ فقه، اصول، فلسفه، عرفان و تفسیر و عقاید مشغول تدریس است.
2️⃣ مهمترین مواضع و افکار سید کمال حیدری
🔹سخنان و جلسات سید کمال حیدری بسیار مورد توجه شیعیان قرار میگرفت اما در یک چرخش ناگهانی، روند مباحث او در ماه مبارک رمضان سال ۹۲ تغییر کرد و با اظهار نظر در خصوص کتب روایی و مجموعه روایی شیعه و اینکه «بسیاری از میراث روائی شیعه از کعبالاحبارها و یهودیان و نصرانیها و مجوسها به ما رسیده است» جنجال زیادی در محافل شیعی و حوزوی ایجاد کرد.
سید کمال اینبار نه به عنوان مدافع تشیّع بلکه با طرح «#حرکت_اصلاحی»، انتفاضهای علیه برخی اعتقادات شیعی به پا کرد و دیدگاههای مختلف علما و بزرگان شیعه را زیر سوال برد.
در قسمت های بعد به برخی از مواضع و دیدگاههای سید کمال حیدری و نقد اجمالی آنها پرداخته خواهد شد.
📍ادامه دارد...
🆔 @hojreh14
هدایت شده از mesaghمیثاق
#جریان_شناسی
💢جریان شناسی شیرازیها
🔻گستردگی فعالیت #جریان_شیرازی در کشورهایی همچون آمریکا و انگلستان، بیش از همه این سوال را به ذهن متبادر میکند که «آمریکا و انگلیسی که اساسا با اسلام و خصوصا تشیع دشمنی دیرینه دارند، چگونه است که هیچ ممانعتی از فعالیت این گروه در کشور خود به عمل نمیآورند؟»
🔸مستندات موید این مطلب است که شیرازیها عملا در پازل تعریف شده نظام سلطه عمل میکنند. از این منظر میتوان عملکرد این شبکه را در دو گستره داخلی و جهانی دستهبندی کرد:
1️⃣در سطح داخلی شیرازیها اهداف زیر را پیگیری میکنند:
• مواجهه با ولایت فقیه
• وهن شیعه انقلابی
• فعالسازی گسلهای فرقهای
• نفوذ در دیگر حوزههای علمیه و...
2️⃣در سطح جهانی و بین المللی شیرازی ها اهداف زیر را پیگیری میکنند:
• تضعیف نظام مقدس #جمهوری_اسلامی_ایران
• در اختیار گرفتن رهبری شیعیان جهان
• ترویج تشیع #سکولار
• جایگزینی اندیشههای استکبارستیزانه شیعیان با ایدههای تساهلگرایانه و تسامحمحور
• رسمیت بخشیدن به #لیبرالیسم در ابعاد مخلتف
• مشغول داشتن مسلمانان به درگیریهای مذهبی و متقابلا مفارقت از دشمنی با دشمنان اصلی و...
https://eitaa.com/mesagh
🔹فعالیت جریان شیرازی بیشتر در ایران و عراق، به عنوان مهمترین کشورهای شیعی متمرکز است.
پس از آن، انگلستان و آمریکا بیشترین درصد فعالیتهای این طیف را به خود اختصاص میدهند.
⚠️ البته از اقدامات این جریان در کشورهایی همچون کویت، اندونزی و برخی کشورهای اروپایی نیز نباید غافل بود.
این جریان به منظور پیشبرد اهداف خود، با صرف هزینههای کلان از تمامی ابزارها و راه کارهای ممکن بهره میگیرد.
❇️شبکه های ماهوارهای عدیده این جریان که تعداد آنها به مراتب بیش از شبکههای برون مرزی صدا و سیمای جمهوری اسلامی است، موید این مهم است.
#جریان_شیرازی
📍ادامه دارد...
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
#مسایل_حوزه
💠فرار از مناظره توسط مدعیان پرچمداری نواندیشی در حوزه!
🔻مناظره یکی از روش های مؤثر برای تبیین دین مبین اسلام و اثبات حقانیت آن است. مناظره به عنوان یکی از روشهای گفتمان پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله و اهل بیت علیهم السلام شناخته میشود، همانطور که مباحثات امام رضا علیه السلام با رهبران و متکلمان برجسته ادیان و فرقههای مختلف، به دلیل بازتاب گسترده آن در اندیشه اسلام و تشیّع، برجستگی خاصی در طول تاریخ داشته است.
https://eitaa.com/mesagh
🔸️حال سوالی که از برخی جریانها و افراد، علی الخصوص برخی مدعیان #نواندیش حوزوی، کسانی که با وجود اینکه خود را عالم دین مینامند و در داخل کشور در بهترین شرایط و امکانات و با تربیونهای آزاد زندگی میکنند و تفکرات خود را که ماهیت آن بر نفی دیگران و توهین به باورهای مذهبی و اعتقادی و القای #دین_سکولار مطرح میشود این است که:
❓ چرا هنگامی که به مناظره و گفتگو درباره حقانیت تفکرات خود دعوت میشوید، به بهانه های مختلف فرار میکنید؟
❓چرا «جناب علوی بروجردی» که در رابطه با نظام اقتصادی اسلام گفته بود «باید مرا قانع کنند»، دعوت به مناظره را نمیپذیرد؟!🤔
(دعوت به مناظره پیرو اظهارات آیت الله علوی بروجردی از سوی استاد خسروپناه - rasanews.ir/002n1Z)
▫️وقتی باور به اعتقادات و باورهایتان ندارید چرا با کارهای تبلیغاتی و شانتاژ، ادعاهای خود را در فضای رسانهای و برای مخاطب عام منتشر میکنید، بدون آنکه حتی به صحبتها و سوالهای طرف مقابل توجهی داشته باشید؟
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴مصادیق تخلف و جرم آپارات
🔺شرکت آپارات بدلیل فعالیت آشکار در راستای تحقق سند ۲۰۳۰؛ به ویژه بند ″چهار و پنج″ آن مجرم شناخته شد. کلیپ ژلوفن به عنوان پایه اصلی و مصداق جرم آپارات عنوان شد، در حالی که این بستر در ″تولید، نشر و تقویتِ مشاهدهی محتواهای مجرمانه″ یدِ طولایی داشته است.
🔺آپارات در باب ″کنترل محتوا″ نیز تخلفات آشکاری داشته و نه تنها نظارت قانونی اعمال نکرده بلکه در مواردی محتوای ناسالم و ضد فرهنگی را به عنوان پیشنهاد به مخاطب عرضه نموده است. تعداد بالای پیامهای بازرگانی متعارض با فرهنگ ایرانی_اسلامی و بعضا مبتذل، بارگذاری فیلمهای خارجی که خط قرمزها را نادیده گرفته، پوشش برخی مراسمهای ضد فرهنگی و حتی تقویت نشر و مشاهده برخی آثار ضد امنیتی و... نشان از بیمبالاتی مسئولان و مهیا نمودن بستر ضد فرهنگی دارد.
⛔️نکتهی حائز اهمیت این است که این شرکت مسئولیت انتشار محتوا را از خود ساقط و آن را به کاربر منتسب میکند، در صورتی که بدیهیست زیرساخت این رسانه و هر رسانه مشابه دیگر، در انحصار ″عوامل فنی″ قرار دارد و کد نویسی آن در اختیار هیچ کاربری نیست! ❌لذا این ادعا مضحک است و وظیفهی نظارت بر محتوای منتشره و خروجی رسانههایی از این دست، در اختیار عوامل پلتفرم میباشد.
🔺از موارد دیگر بحث ″دریافت مجوز قانونی″ است؛ این پلتفرم در دورهای که ویاودیها با مصوبه دولت از زیر نظر وزارت ارشاد خارج میشوند و ملزم به اخذ مجوز از رسانههای فراگیرند با چه مجوزی فعالیت داشته است؟
ادامه دارد..
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅ وضعیت ایران با انتخابات آمریکا تغییری نمیکند، چه جمهوریخواه، چه دموکرات؛ این سخنی به حق است، زیرا خوی استکباری دولتمردان امریکا با روحیه استقلالطلبی ایرانیها نمیسازد و قطعا سیاستهایشان تغییری نخواهد کرد...
اما
چرا این تصویر؟
چرا باز سوءاستفاده از قشر مستضعف؟
♦️«آقای محمدزاده! خانم میلانی!» وضع سلبریتیهایی چون شما چگونه خواهد بود؟
باید جانب انصاف را رعایت میکردید و تصویری از ″آفتاب گرفتن″ کنار استخرتان یا حضور در رستورانی شیک در کنار همسرتان را هم به اشتراک میگذاشتید که با انتخابات امریکا این هم تغییری نمیکند.
📹کاش میتوانستید در قامت فرهنگسازان کشور، در حیطهی تخصصتان، گامی موثر در عرصه ″عدالت اجتماعی و ایضاً تغییر نگرش سیاستمداران″ مورد علاقهتان در همهکاره دانستن امریکا و اروپا برمیداشتید....
https://eitaa.com/mesagh
بقیه هم که جای خود دارند. ایشان این را آوردند در شورای انقلاب و گفتند که نظرخواهی ما این را نشان میدهد که محبوبیت من از امام امروز در جامعه بیشتر است! و همین را ایشان در یک مصاحبهی خارجی گفته بود و بعد در شورای انقلاب مطرح شد. آقای بهشتی سؤال کرد که شما این را گفتی؟ گفت: «نه، این یک دروغ است.» یادش نبود که خودش در شورای انقلاب این را به ما هم گفته است و از اصل قضیه اظهار بیاطلاعی میکرد
رأیگیری تلفنی برای سرپرست رادیو و تلویزیون!
مسألهی آقای فراحی هم از همین قبیل است. ایشان [بنیصدر] یک روز در شورای انقلاب حاضر شدند، در حالی که چند ساعت قبل رادیو اعلام کرده بود که آقای فراحی از سوی شورای انقلاب به سرپرستی رادیو تلویزیون منصوب شده است. ما چند ساعت بعد که در جلسه شرکت کردیم و شدیداً به ایشان اعتراض کردیم که چرا این کار را کردی؟ گفت که من رأیگیری کردم و تصویب شد. ما گفتیم که این مسأله مطرح نشده و تصویب نشده است. گفت من رأی گرفتم. گفتیم که از کی رأی گرفتی؟ گفت که دکتر شیبانی موافقت کرده است. گفتیم آقای دکتر شیبانی شما موافقت کردی؟ گفت نه. گفت که آقای بازرگان موافقت کرده است. آقای بازرگان آمد، ایشان هم گفت که موافقت نکرده است. بعد [معلوم شد] ایشان نشسته پای تلفن به آقای بازرگان تلفن کرده و گفته آقا بقیه موافق هستند، شما موافقید که آقای فراحی سرپرست رادیو و تلویزیون باشد؟ آقای بازرگان هم گفته بود خوب. بعد تلفن کرده به آقای شیبانی که آقا بقیه موافقند، شما هم موافقید؟ تلفنی، از دور با این زبان از اعضای شورای انقلاب موافقت گرفته. البته ظاهراً از شش نفر که با خود ایشان میشود هفت نفر. ما این را رد کردیم و گفتیم این رأی قانونی نیست. البته چون اعلام شده بود از سوی رئیسجمهور و در رادیو اعلام شده بود که آقای فراحی سرپرست رادیو تلویزیون است، شورای انقلاب مصلحت نمیدانست که علناً و صریحاً مخالفت کند
صبوری کنید متن خام است و در حال بروزرسانی
https://eitaa.com/mesagh
⚠️✅ادله امام خامنه ای برای #استیضاح:
👈جان کلام اینجاستکه وقتی وجود او با استفاده از انواع روشهای تخریبی برای همین جمهوری به صورت آتشی بیعلاج درمیآید و او در مقام ریاست جمهوری بزرگترین مدعی جمهوری اسلامی و تحقیرکنندهی آن و بلندگوی مخالفان آن میشود، آیا باز هم حمایت از او به معنی حمایت از جمهوری اسلامی است؟ نه برادر، منصفانه قضاوت کن. هیچ حمایتی از بنیصدر ارزش واقعی و عملی حمایت امام از او را نداشت.
👈در مورد شایعهی اقامت ایشان در یک کاخ، بارها نوشت و گفت که من هیچ خانهای از خود ندارم و در هیچ کاخی سکونت نمیکنم. اینجانب خود و همه اعضای شورای انقلاب سابق و دیگران شک ندارند که ایشان تا آخرین روز اقامت خود در تهران، در کاخ یکی از اعضای خانوادهی رژیم سابق که در مجاورت نخستوزیری که محل کارشان بود و با همان تزئینات و تشریفات دستنخورده باقی مانده، زندگی میکرد. در ایام اقامت در دزفول نیز در کاخ سلطنتی -در پایگاه هوایی دزفول است- اقامت داشت. اینجانب در هر دو محل ایشان را زیارت کرده و به آن شهادت میدهم. این وضع تقوا و امانت و صراحت ایشان است. آیا با این وجود کسی میتواند مدعی کفایت و صلاحیت لازم در ایشان باشد؟
۱۳۶۰/۳/۳۱
👈بنیصدر میگفت من از امام محبوبترم!
یکی دیگر از مسائل، ماجرای فتاوی نظرخواهی ایشان است در مورد محبوبیت در بین مردم، که ایشان یک نظرخواهی کرده بودند که نتیجهاش این بود که آقای بنیصدر (شاید ارقام را اشتباه کنم، درست یادم نیست، ولی نسبتها نزدیک به این مقدار است.) در میان 80 درصد مردم محبوبیت دارد، امام 53 درصد در میان مردم محبوبیت دارد و بقیه 👇👇👇
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ تحقیر و تخریب احکام در باب روابط
✍ قسمت دوم
💢 فرهنگسازیِ هنر در دوران پس از انقلاب در باب رابطهها، محدود به برداشتن حریمها نبوده بلکه به تخریب و تحقیر ناجوانمردانه احکامِ حاکمیت دینی و بیاعتبارسازی آن انجامیده است.
⛔️ نمایش تمسخرآمیزِ مردان هوسبازی که چندین زنِ صیغهای دارند و توجیه آنان که بهدلیل حمایت از این زنان وارد رابطه با آنها شدهاند؛ در سریال بیارزشِ «موچین» دسترنجِ کارگردان سریال شهید شهریاری است. علاوه بر طنزها، فیلمهای اجتماعی نیز این احکام را با درام کردن قصه، مساوی با هوسرانی، تضییع حقوق زنان و زدایندهی عواطف خانوادگی معرفی میکنند. این تولیدات درواقع درجهت تخریب حکمی گام برمیدارند که علت تشریع آن مباحث دیگری است.
⛔️در حالیکه همین قطبِ به اصطلاح فرهنگساز، راهکارِ برآمده از فرهنگ بیگانه، یعنی ″دوستیها و روابط آزاد″ را پیشنهاد میدهند و با نمایش عشق رمانتیک یا طبیعی بودن این نیاز، سعی در کاهش حساسیت عرفی در مقابل این ″روابط حرام″ دارند. در این نوع از نمایش، نه تنها این روابط تحقیر نمیشود، بلکه آن را به عنوان تنها راهکار در عرصه روابط معرفی میکنند و تبعات مربوط به این روابط را به ″شخصیتِ افرادِ درگیر″ گره میزند، نه به ″ذاتِ آلوده این روابط!″ دقیقا برعکس کاری که در رابطه با احکام شرعی میکنند!!
🔔 اما در این اوضاع ولنگار هجمه به مبانی دینی و فرهنگی، نیاز است مسئولین زیربط بجای مجوز دادنهای کنونی، یک ″دوره آموزشی″ برای نویسندگان بگذارند و گرههای کور ذهنیشان را حل کنند‼️
📌 ادامه دارد...
https://eitaa.com/mesagh
💠 ناتوانی علم مادی برای برقراری صلح و آرامش در جهان
روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه
🔸 از نظر اسلام نظام دموكراسى سرمايهدارى محكوم به نابودى و شكست قطعى است؛ اما نه بهدلیل تضادهايى كه سرشت سرمايه دارد و عوامل نابودىاى كه مالكيت خصوصى در درون خود دارد، چنانكه اقتصاد كمونيستى چنين مىپندارد. بلكه به اعتقاد اسلام منشأ شكست و وضعيت اسفبارى كه نظام دموكراسى سرمايهدارى از آن برخوردار است، برداشتهاى مادى محض اين نظام است كه نمىتواند بشر را با نظامى كه جوهرهاش الهام گرفته از اين برداشتهاست و خطوط كلى خود را از روح و جهتدهى آنها مىگيرد، به سعادت برساند.
🔹 بنابراين بايستى سرچشمۀ ديگرى- غير از نگرش مادى از هستي- وجود داشته باشد كه نظام اجتماعى از آن سيراب شود. بايستى بينش سياسى صحيحى وجود داشته باشد كه از نگرشى حقيقى برآمده باشد و مسئلۀ بزرگ انسانيت را عهدهدار گشته و تلاش كند كه آن را بر پايه آن نگرش برپا كند و به بررسى مسائل جهان از اين زاويه بپردازد. وقتى اين بينش سياسى در جهان تكميل شد و ديگر نگرشها را به حاشيه راند و با هر نگرشى از زندگى كه با پايه و اساس آن ناسازگار است مبارزه كرد، در اين صورت اين امكان وجود خواهد داشت كه جهان وارد زندگى جديدى شود كه فروزان به نور و سرشار از سعادت باشد.
🔸 اين بينش عميق سياسى، رسالت صلح حقيقى در جهان است و اين رسالت رهايىبخش، همان رسالت اسلام جاودان است كه نظام اجتماعیاش را- كه با تمامى نظامهاى گذشته متفاوت است- از طرز فكرى جديد از حيات و هستى گرفته است.
📚 اسلام راهبر زندگی، ص٣٣٢
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلام_ولی
🎥رفتن ترامپ یک پیام مهم هم داشت که نباید در این هیاهوی آمدن بایدن گم شود؛ اینکه ضدایرانیترین رئیسجمهور آمریکا هم با همه خباثتها و دشمنیها و تحریمها نتوانست قطار جمهوری اسلامی را متوقف کند.
ببینید این وعده صادق را که دو سال قبل از زبان رهبر انقلاب شنیدیم.
https://eitaa.com/mesagh