💢ایستاده در برابر طوفان
🔺در دوم خرداد ۷۶ جریانی رای آورد که عزم خود را جزم کرده بود برای حذف اسلام. با سر کار آمدن محمد خاتمی، صاحبان قلم و روزنامه های تازه تاسیس و زنجیرهای اصلاحطلب، حرکتی سهمگین آغاز کردند برای از بین بردن مفاهیم و ارزشهای دینی.
🔺 یکی غیرت را ویرانکننده اندیشه و فرهنگ میدانست[۱]، یکی به ممنوعیت همجنسبازی معترض بود[۲]، یکی میگفت قرآن قابل نقد عقلی و تجربی است[۳]، دیگری فرهنگ شهادت را خشونت آمیز مینامید[۴]، یکی معصومین را در معرض انحراف میدانست[۵]، یکی میگفت تفکر شیعه گری موجب انحطاط است[۶]،یکی مشروعیت امیرالمؤمنین را همسنگ با معاویه میدانست[۷]، آن دیگری که وقاحت را به آخر رسانده بود می گفت می توان به خود خدا هم اعتراض کرد و او را فتنهگر نامید[۸]. حتی رییس جمهورشان در جلسه شاخه زنان جبهه مشارکت گفت: "قرآن دارای یک فرهنگ قبیلهای است و دکتر سروش و مجتهد شبستری درست میگویند که قرآن امروز قابل انتقاد است."
🔺کار به آنجا رسید که هنری پرکت –مسئول سابق امور ایران در وزارت خارجه امریکا– گفت: "اگر موضوعی که در مطبوعات اصلاحطلب ایران با تز امکان ارتباط با آمریکا شروع شده و حالا به تردید در اساسیترین وجوه انقلاب اسلامی مشغول است، بتواند از حریم روحانیت عبور کند و از آن طریق ولایت فقیه را بر کشتی تردید سوار کند، بار سنگینی از دوش آمریکا برداشته خواهد شد.[۹]
🔺این طوفان آمده بود تا یکبار برای همیشه اسلام و تشیع را از ریشه برکند و ایران را به سمت قبله آمریکای اصلاحطلبان سوق دهد. اما کار آنگونه که پرکت تصور میکرد آسان نبود. مردی از حوزه علمیه قم برخاست و در برابر این تهاجم بیرحمانه ایستاد. آیتالله مصباح یزدی وقتی تریبونهای یکطرفه و زنجیرهای عزم بر برانداختن اسلام را دارند، حرکت خود را آغاز کرد. ایشان استان به استان و شهر به شهر میرفتند و با استفاده از تریبون موجود، به طرح بحثهای مربوط به دموکراسی، حکومت اسلامی، ولایت فقیه، تساهل و تسامح و موضوعاتی از ایندست میپرداختند. ایشان با نقد مغالطههای دینستیزانهی نشریات و سیاستمداران اصلاحطلب و رد آنها، در برابر این پروپاگاندا ایستادند.
اما نشریات پرتعداد اصلاح طلب که طاقت نقدهای مبنایی ایشان را نداشتند، شروع به تخریب ایشان کردند و از هر حربه غیراخلاقی در این راستا استفاده کردند.
🔺روزنامه بیان در ۲۳ فروردین ۷۸، به نقل از رسول منتجب نیا نوشت : «[آقای مصباح]قبل از پیروزی انقلاب و در حالی که حضرت امام (ره) در تبعید و اساتید و مدرسین مبارز حوزه علمیه قم در بازداشت و تبعید بودند و مردم در تظاهرات و حرکتهای انقلابی شهید میدادند... حاضر نبودند یک سیلی در راه مبارزه با رژیم شاه تحمل کنند و بزرگان نقل میکنند که در صدد نوشتن کتابی علیه حکومت اسلامی بودند؛ به این معنا که هر حکومت قبل از پیروزی امام مهدی (عج) مشروعیت ندارد.»
این تهمت به قدری غیرمنصفانه بود که آقایان خسروشاهی و دعایی بااینکه خود اصلاحطلب بودند، در واکنش به آن درباره مجاهدتهای آیتالله مصباح در زمان شاه سخنرانی کردند. اما این تازه آغاز تخریب ها بود.
📌ادامه در پست بعد...
@mesagh