🌼 سالروز ولادت حضرت زینب سلام الله علیها 🌼
✍️ #حضرت_زینب (س) بنابر قول مشهور در پنجم جمادی الاول سال پنجم یا ششم هجری در مدینه به دنیا آمد.
✅ این اسوه صبر و استقامت در طول زندگی با مصائب زیادی روبرو شد. اما حضور ایشان در کربلا و دیدن آن صحنه های دلخراش و از دست دادن برادران و فرزندان و فرزندان برادر از همه مصائب دردآورتر و ناگوارتر بود. چرا که در یک روز همه عزیزانش خصوصاً برادرش امام حسین علیه السلام را از دست داد.
✅ شهید مطهری » در این رابطه می نویسد:«در حماسه حسینی آن کسی که بیش از همه درس تحمل و بردباری را آموخت و بیش از همه این پرتو حسینی بر روح مقدس او تابید، خواهر بزرگوارش زینب سلام الله علیها بود».
✅ علم و سخنوری، صبر و بردباری، فصاحت و بلاغت، زهد و عبادت، شجاعت و سخاوت از ویژگیهای برجسته این نفس زکیه بود.
✅از امورى كه بيانگر اوج مقام ارجمند زينب (س) است، اينكه امام حسن مجتبى (ع) در شان او خطاب به او فرمود:
🌷 «اِنَّکِ حَقّاً مِنْ شَجَرَهِ النُّبُوَّهِ وَ مِنْ مَعْدَنِ الرِّسالَهِ»؛ به درستی تو از درخت نبوت و از معدن رسالت مى باشى.
🌺 و امام سجاد (ع) در حق ایشان فرمودند: «اَنْتِ بِحَمدِ اللّهِ عالِمَةٌ غَیرَ مُعَلَّمَة وَ فَهِمَةٌ غَیرَ مُفَهَّمَة»
«اى عمّه! شما الحمد للّه بانوى دانشمندى هستید كه تعلیم ندیده، و بانوى فهمیده اى هستى كه بشرى تو را تفهیم ننموده است».
سرزنش پرکاری دولت سیزدهم به جای پاسخ به کمکاری دولت روحانی
🔺یک روزنامه زنجیرهای ضمن به رخ کشیدن نتایج سوءمدیریت دولت پیشین ادعا کرد: پرکاری دولتمردان جدید بیفایده است!
🔹روزنامه آرمان در یادداشتی، پرکاری را مقابل غفلت از مسائل اصلی قرار میدهد و مینویسد: «دولت با ادعای رفع سریع مشکلات روی کارآمد و از ابتدای مسئولیت خوتلاش داشته و دارد که نشان دهد بسیاری از مشکلات با پرکاری و مدیریت انقلابی قابل حل هستند. در این زمینه میتوان به سفرهای گسترده استانی و انبوه جلسات پیدرپی رئیس دولت اشاره کرد.
🔹 البته تلاش مستمر، پیگیر و پرحجم مورد استقبال همه عقلاست و کسی نمیتواند از آن نهی کند و با جرات میتوان از دولت آقای روحانی که در این زمینه دچار ضعف بود، انتقاد کرد.
🔹در زمانی که حجم بسیار زیادی از نابسامانیها متوجه امور روزمره مردم است واقعاً هیچ راهی جز تلاش شبانهروزی همه مسئولان کوچک و بزرگ دولت و همه ارکان حکومتی وجود ندارد.
🔹اما روشن است که وقتی ما در امور کلی با بحرانها و چالشهای عمیق روبهرو هستیم پرکاری تنها قادر خواهد بود بخشی از مشکلات موردی را برطرف کند. مثلا وقتی کشور دچار خشکسالی است و ۶۵ درصد از مخازن سدها خالی هستند با هر میزان از کار و تلاش امکان رفع کامل مشکل وجود ندارد و گاهی تلاشهای بیثمر نهتنها موجب اتلاف منابع میشوند که خود عوارض منفی بهوجود میآورند. دولت باید متوجه این جنبه از پرکاری و تعجیل و سرعت در عمل هم باشد.
🔹نکته بسیار مهم اینکه تاکنون دولت اصولگرایان در زمینه مشکلات و بحرانهای اصلی موجود هیچ برنامه دقیقی ارائه نداده است و جز فعالیتهای پرحجم همه ناظران منتظرند تا ببینند که برنامههای ایشان در زمینههای اساسی چیست؟
🔹رئیس دولت تاکنون ۳ گفتوگوی مستقیم و زنده با مردم داشته است ولی در هر ۳ برنامه بجز اظهار برخی از کلیات نفرمودهاند که برنامههای مشخص ایشان چیست؟ سؤالات بزرگ و گزندهای وجود دارد که نفس تاخیر در پاسخ به آنها خود مشکل آفرینند و اقتصاد رنجور و فعالان اقتصادی را سردرگم میکند. مثلا مجری برنامه میتوانست از پرواز قیمت دلار به بالای ۳۰ هزار تومان بپرسد؟...
🔹بهنظر میرسد خطر مشغول شدن دولت به جزئیات و غفلت از مهمات و کلیات واقعاً در حال خودنمایی است. قطعا جاده فلان روستا و شهرستان باید احداث شود، مسلما مشکل فاضلاب اهواز باید برطرف شود، حتما باید تعداد داروخانههای توزیعکننده داروهای کرونا زیاد شوند و بسیاری از مشکلات از این دست نیازمند پیگیری هستند ولی تا زمانی که اقتصاد، تحریمها، امنیت، روابط خارجی، سطح رفاه عمومی، تورم و خشکسالی مورد رسیدگی اساسی قرار نگیرند و در شرف حل و فصل نباشند اگر ده دولت همزمان به رفع مشکلات موردی بپردازند، قادر نخواهند بود که حتی همین موارد کوچکتر را برای همیشه به نقطه اطمینان بخشی برسانند.
🔹وقتی قیمت دلار نگاهها را خیره و نگران میکند اگر هزار بار بگوئیم که سفره مردم را به مذاکرات گره نمیزنیم، سودی نخواهد داشت و آن گره زده شده است.»
🔻 از نویسنده این روزنامه باید پرسید آیا مشکلات مربوط به آب و برق و گاز و سایر حاملهای انرژی، یک شبه نازل شده یا عقبه مدیریتی دارد؟
🔸 اگر عقبه دارد که اینگونه هم هست، اولا آیا پیگیری آنها در دوره دولت متبوع خود بودهاید یا همه چیز را متاسفانه به سازش با آمریکا و برجام حواله دادهاید؟ آیا خبر داشتهاید که امکانات هستهای و غیرهستهای (سوخت فسیلی) برای تامین منابع پایدار انرژی و آب در کشور، به اعتبار توافق برجام و توافق پاریس و.. معطل و متوقف شد؟
🔸اگر خبر نداشتید که امروز چرا مدعی شدهاید؟ اگر خبر داشتهاید و سکوت کردهاید، که بدتر!
🔸اما از همه بدتر این است که زبانی که دیروز باید به طلبکاری از 8 سال فرصتسوزی باز میشد و بند آمده بود، امروز دراز شده و از دولت نوپا طلبکاری میکند!
🔸دوم اینکه پرکاری و سختکوشی و میان مردم و نخبگان و فعالان اقتصادی رفتن و از نزدیک آشنایی پیدا کردن و گرهگشایی نمودن، منافاتی با برنامهریزی ندارد.
🔸سوم عجیب است که برخی محافل به هنگام 8 برابر شدن قیمت دلار، سکوت اختیار کرده بودند و حالا که آثار سوءمدیریت 8 ساله در کنار شرطیسازی اقتصاد، عملیات روانی رسانههای زرد اجارهای و اتاق جنگ اقتصادی دشمن، سرگرم بازی با قیمت ارز است، ناگهان نگران میشوند! و جالب اینکه به بهانه این گرانی، دوباره آدرس مذاکره و کنش در مقابل آمریکا را میدهند؛ یعنی همان رفتار خطرناکی که موجب تضعیف اقتصاد ملی و پسلرزههای آن شده است.
✅ منفی بافی یا مثبت اندیشی؟
📚 امروز یک خبر با دو تیتر متفاوت در دو روزنامه کشور منتشر شد. یکی خبر از امنیتی شدن بازار دلار می دهد و دیگری خبر ساماندهی بازار ارز.
اما اصل خبر:
دولت برای مقابله با دلالان ارز ، سامانه ای ایجاد کرده تا هم خریدار ارز در آن میزان ارز مورد نیاز خود را ثبت نماید، هم فروشنده تا میزان مالیات پرداختی اش روشن و مشخص گردد.
حال شما قضاوت کنید که چه کسی دستش تو کاسه ی دلالان است؟
✍ سعید میرزایی
🔴️ باقری: برای دستیابی به توافق در وین مانعی نیست
مذاکره کننده ارشد ایران در پایان نشست کمیسیون مشترک برجام گفت: اگر زمینههای لازم در مذاکرات وین فراهم شود برای دستیابی به توافق مانعی وجود ندارد.
علی باقری کنی بعد از نشست روز پنجشنبه کمیسیون مشترک برجام:
در نشست امروز طرف های مختلف از جمله ایران دیدگاه خودشان را در رابطه با روند آتی گفتوگوها بیان کردند.
هیات جمهوری اسلامی ایران در این نشست تاکید کرد که مسیر گفتوگوها را بر اساس مواضع و دیدگاههای خودش قبلا بیان کرده و با جدیت ادامه میدهد و اراده جدی برای مذاکرات دارد.
جمهوری اسلامی ایران درمورد دستیابی به توافق هم اگر زمینههای لازم فراهم شود، مانعی نمیبیند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا طرفهای مقابل در جلسه امروز کمیسیون مشترک برجام به پیشنهادهای ایران پاسخ مستند و مستدلی را ارائه دادند گفت که این موضوع باید در جلسه کارگروهها پیگیری شود.
باقری کنی ادامه داد: همین که طرفین برای استمرار گفتوگوها اراده جدی دارند نشان دهنده این است که دو طرف می خواهند به هم نزدیک شوند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 پیگیریهای مردمی جبهه جواب داد
💠 نمازجمعه این هفته تهران، فردا ۱۹ آذرماه در مصلی امامخمینی(ره)، به امامت حضرت آیتالله #صدیقی برگزار خواهد شد.
🔺سخنران پیش از خطبهها نیز آقای سید علی #یزدی_خواه نماینده مجلس شورای اسلامی و نائبرییس کمیسیون ویژه هستند که در موضوع روشنگری و تبیین #قانون_حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی (طرح صیانت) و در پاسخ به صحبتهای هفته گذشته زهرا جوان، دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت، سخنرانی میکنند.
#⃣ #صیانت_از_نمازجمعه
🇮🇷 جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔴 *آژیر قرمز در اردوگاه فرهنگ انقلاب*
✅افول_جبههی_فرهنگی_انقلاب مسألهای نیست که هر یک از ما به آن توجه نکرده باشیم. تغییر سبک زندگی مردم، غیبت گفتمان انقلاب و سطحی شدن تولیدات و فعالیتها، کدامیک قابل انکارند؟
🔹به عنوان سربازی در جبههی فرهنگی که سالها در این عرصه کار کرده، بر خود واجب دانستم، برای خودم و دیگر دوستانی که در حوزههای #اندیشه، #هنر، #رسانه و #فرهنگ_عمومی مشغول خدمت هستند، نظرات ناپخته و نگاهم را به اشتراک بگذارم.
🔹اگرچه داشتهها نسبت به دو دههی گذشته، بسیار بیشتر شده، اما تجربه ثابت کرده است که همیشه بزرگ شدن، تعدد نیروها و افزایش امکانات نمیتواند نشاندهندهی اوضاعی مناسب باشد.
حرف زیاد است و فرصت کم. فهرستی از مشکلات امروز #جبههی_فرهنگی_انقلاب که امروز گریبان جامعهی فرهنگی کشور را گرفته است:
۱. جریان نیستیم. جریان فرهنگی.
۲. مدیران، فهم فرهنگی ندارند.
۳. گفتمان نداریم؛ اندیشهی در میدان هم.
۴. هویت کار فرهنگی میان امور سیاسی و فعالیتهای اجتماعی گم شده است.
۵. رسانهزده شدهایم اما ارگان و رسانه نداریم. #ادبیات_ژورنالیستی هم.
۶. تخصص نداریم؛ لذا جریان نقد در جبههی فرهنگی وجود ندارد.
۷. نخبگان در سطح کارشناسی و در بهترین حالت بهعنوان پیمانکار خدمت میکنند و هر که بیشتر فریاد میزند، بیشتر هست.
۸. بزرگان در کنج خانهها نشسته و گمنامند.
۹. عقبهی تاریخی خود را از دست دادهایم.
۱۰. نگاه جهانی نداریم.
۱۱. با بدنهی #بینالمللی ارتباط نداریم.
۱۲. تولیدات و اقدامات، گزارشکاری شده است.
۱۳. در ملاکهای انتخاب مدیران، تخصص، جای خود را به لابی داده است.
۱۴. چرخش نوچگان به جای چرخش نخبگان نشسته؛ باند بازی رسمی شده است.
۱۵. اثرگذاری محدود به رسانه و شبکههای اجتماعی شده است.
۱۶. آرمان مرده است.
۱۷. نمادها، مهمترین سرمایهی ما بیمعنی شدهاند.
۱۸. سازمان زیاد داریم اما تشکیلات تخصصی نداریم.
۱۹. تربیت نیرو جای تربیت نسل را گرفته است.
۲۰. تعهد و اخلاص، کمیاب است.
۲۱. ردیفهای بودجه و مدیران تعیین مأموریت میکنند.
۲۲. آثار، #عناصر_و_مراکز_فرهنگی پراکندهاند؛ انسجام ندارند؛ خودزنی میکنند و پاسخگو نیستند.
۲۳. پارادایم، روششناسی و علم نداریم.
۲۴. در ایجاد ارتباط با مظاهر دیگر #انقلاب_اسلامی مثل #علم، #پیشرفت، #اقتصاد، #سیاست و #مردم ناتوانیم.
۲۵. انسان در اندیشهی ما جایی ندارد.
🔻انحراف، توجیه، نبود اعتماد به نفس، از خود بیگانگی و... هم وجود دارد.
اگرچه سرداندیشانه، کلی و بیمنطق این نکات را بیان کردهام اما شاید فتح بابی باشد برای مباحثی عمیق، جزئینگر و رو به آینده.
🔴 *برجام خیانت است یا اجبار ؟؟؟؟*
پزشکیان نماینده تبریز؛
برجام اگر خيانت است بياييد بيرون براي چي مذاكره مي كنيد؟
آخه نفهم؛ بفهم
طوری این برجام تنظیم شد که اگر ادامه ندهیم و به هر دلیلی از آن خارج شویم (حتی اگر به تمام تعهدات عمل کرده باشیم) و هوشمندانه و مقتدرانه ادامه ندهیم مکانیسم ماشه خودکار فعال میشود و می رویم تحت فصل ۷ شوارای امنیت که قبلا نبودیم و ما مقصر می شویم و تمام تحریمها بر میگردد؛ هر چند هنوز هم برقرار است!
دیپلماتهای اصلاحاتی کار کشته دیوث سیاسی و بیسواد شما این ناچاری را به ملت ایران تحمیل کردند.
حداقل شما اصلاحاتیهای دارودسته خاتمی و روحانی و رفسنجانی با لیدری خویینی ها و حجاریان و ...... سکوت کنید و خفه شوید و به شعور مردم توهین نکنید و بزارید تیم جدید کارشان را بکنند.
✅پزشکیان :
یک عده میگفتند بر جام خيانت است و الان هم قدرت دستشان آمده است، گفتم اگر میگویید خیانت است خب بیایید بیرون، چرا میخواهید مذاکره کنید؟
ولی واقعیت این است که ما هیچ چارهای نداریم جز اینکه اگر میخواهیم مشکلات مملکت را حل کنیم بر سر میز مذاکره بمانیم،
حرفهایمان را بزنیم، چیزی بدهیم و چیزی هم بستانیم.
آخه نفهم !
یک وقتی هست که من برای خودم تصمیم میگیرم، حق دارم هر کار و تصمیمی که میخواهم را اتخاذ کنم؛ ولی وقتی برای مردم تصمیم میگیرم، حق ندارم طوری تصمیم بگیرم که آنها را تحت فشار قرار دهم؛ حق ندارم تصمیمی بگیرم که مردم با سختی زندگی کنند. چون من دلم میخواهد که مثلا پوزه فلانی را بزنم!
پزشکیان:
تندرو که حق ندارد سرنوشت مردم را تغییر دهد.
حاکمیت و آن قدرتی که دست دولت و مجلس و قوه قضاییه و شورای امنیت و مقام معظم رهبری -در راس آن- است، از این مذاکرات پشتیبانی میکنند؛ باید طبق قانون با کسانی که میخواهند خلاف این جهت را بگویند و عمل کنند، برخورد شود.
آقای پزشکیان شما یا جاهل هستین یا خائن .
اگر خائن هستین شرح و نشر فایده ندارد.
اما اگر جاهل هستید که قاعدتا هستید،
پس
آقای پزشکیان نفهم، بفهم!
برجام خیانت بود که هست آنهم به علت:
نحوه تحریر متن یک طرفه آن و بدون ضمانت اجرایی؛ و عدم وجود ترجمه عینی و صحیح آن و عدم مطالعه توسط تیم دو سه نفره مذاکره کننده که نصف اونها هم جاسوس بودند.
آری برجام طوری تحریر شده که اگر از برجام خارج شویم با اینکه به تمام تعهدها و وظایف مان عمل کردیم طبق مکانیزم ماشه مقصر و مجرم میشوم.
یعنی اونا بدعهدی کردن اما ما مقصر قلمداد میشویم.
آقای پزشکیان نفهم؛ بفهم !
تیم جدید آمده که نقاط ضعف برجام را پوشش دهد.
آمد تا نقطه ضعف بی تضمینی را صاحب تضمین کند
آمده تا مکانیزم ماشه که اوج بی شرفی و بی انصافی و بی وجدانی بوده را بی اثر کند.
آمده تا بجای تعلیق کلمه لغو را جایگزین کند.
آمده تا به دنیا ثابت کند که آمریکا بد عهد است نه ایران.
آمده تا جای جلاد و شهید را عوض نکنن.
پس بفهم که این تیم ادامه دهنده برجام نیست بلکه تصحیح کننده برجام است.
البته از دیوثان سیاسی بیشتر از این توقعی نیست.
آقای پزشکیان اول جایگاه خودتان را بشناسید.
شماها در جایگاه متهم هستید نه درجایگاه شاکی.
شماها و فرقه اصلاحاتیها و حامیانتان باید جواب خیانتتان به ملت ایران را دهید نه اینکه با پرویی انتقاد کنید و در جایگاه طلبکار باشید.
🔴 *جزئیات طرح پیشنهادی امریکا برای مذاکرات*
✅ یک روز قبل از آغاز دور جدید مذاکرات یعنی هفتم آذرماه، خبرگزاری رویترز در خبری به ابعاد ایده «توافق موقت» با ایران در دور جدید پرداخت.
🔸 از این طرح با عنوان «توقف و عقبگرد» یاد شده بود.
✅ همچنین «گروه بحران» در مقالهای که در تاریخ ۱۶ آبان ۱۴۰۰ منتشر شد، به اروپا توصیه میکند که در قالب «یک توافق موقت»، به تهران پیشنهاد شود که برخی از حساسترین فعالیتهای خود را در زمینه اشاعه، مانند غنیسازی اورانیوم بالای ۳.۶۷ درصد و کار پیشرفته سانتریفیوژ یا تولید فلز اورانیوم را در ازای تخفیف محدود از تحریمهای فروش نفت و یا دسترسی به داراییهای مسدود شده به حالت تعلیق درآورد. گروه بحران نام این طرح را «برجام منفی» میگذارد.
🔹 طرح توافق موقت چهار هدف را دنبال میکند:
🔸 هدف اول، خرید زمان برای امریکا با هدف به سرانجام رساندن فرایند بازپخت تحریمها و تقویت اثرگذاری مجدد آن بر اقتصاد ایران است.
✅ هدف دوم، پاک کردن گذشته منفی امریکا، بدون پرداخت کوچکترین هزینه و قرار گرفتن امریکا در نقطه همتراز ایران در مذاکرات
🔹 هدف سوم، دامن زدن به پدیده «اجتماعی شدن مذاکره» و همچنین شرطیسازی اقتصاد کشور است. اساساً یکی از ویژگیها و کارکردهای هرگونه توافق موقت با طرفهای غربی، شرطی شدن جامعه و گره خوردن اصلاحات اقتصادی به بحث مذاکرات و توافق است. تجربه توافق ژنو این گزاره را اثبات میکند.
💢 و در نهایت، هدف چهارم، مسلطسازی مجدد نظام بازرسیهای شدید آژانس بینالمللی انرژی اتمی بر برنامه هستهای و مانعتراشی جدی بر سر راه پیشرفت برنامه هستهای کشور در شرایطی است که ایران بیش از پیش نیاز به برق هستهای در سبد تأمین انرژی خود را احساس میکند.