🔴کمپین پیگیری مراسم مختلط و هنجار شکنانه در سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس
با پیگیری صورت گرفته توسط یکی از اعضای خبرگزاری وستانیوز در فارس من، قرار بر این شد که کمپین گسترده برای برخورد با خاطیان جلسه هنجارشکانه در سفارت ایران در انگلیس راه اندازی شود.
پیگیری این خواسته در سطح کشور بستگی به حمایت طوفانی شما مخاطبین دارد
با شرکت در این کمپین و انتشار آن کمک کنید👇👇
https://www.farsnews.ir/my/c/122075
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸پیرو بیانیه سپاه پاسداران اکانت های اسرائیلی تصاویر ماهواره ای از محل حادثه در پایگاه سپاه در ماهیدشت کرمانشاه منتشر کرد.
بر اساس تصاویر ادعایی در این حادثه یک سوله بر اثر حریق یا انفجار آسیب دیده است
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱 استوري ويژه "شب زيارتى امام حسين(ع)"
✨﷽✨
🏴چه مهیا کردهاید برای یاری حسین علیه السلام؟
✍️امام موسی صدر: شما زنان باید دائماً زینب سلام الله علیها را در پیش چشم داشته باشید. او سرور و رهبر و اسوهی زندگی شماست و اوست که حق را به شما میآموزد. آنکه به شما میگوید اسلام گوشهگیری و فرار است، حرف نادرست میزند. اسلام راستین در زینب مجسم میشود؛ زینب را در دارالاماره ببینید، در برابر یزید ببینید، در جنگ ببینید. این است زن مؤمن، این است زن مسلمان؛ باب ایمان در برابر شما مفتوح است. هر کدام از شما میتواند زنی مؤمن و صالح باشد. اما چگونه میتوانیم مؤمن شویم؟ آن هنگام که گناهان کوچک را ترک میکنیم و آن هنگام که وقتمان را عملاً در راه تقویت ایمان به کار میگیریم. اکنون ما در 24 ساعت چه میکنیم؟ آیا برنامه روزانه خود را ملاحظه کردهاید؟ چگونه آن را سپری میکنیم؟
چند ساعت را صرف شکممان و خودمان میکنیم؟ چند ساعت را در راه تقویت ایمانمان صرف میکنیم؟ مشکل اینجاست. ما باید آماده شویم. زینب پیش روی ماست. حسین پیش روی ماست. ما باید یاریگر آنان باشیم. ما باید زینب و حسین را در راه تحقق اهدافشان یاری کنیم. آیا اندیشیدهاید که چگونه به حسین یاری برسانید؟ غیر از گریه چه کردهاید؟ بسیاری بر حسین گریه میکنند اما او را یاری نمیرسانند. ابن سعد اول کسی بود که بر حسین گریه کرد و حسین را یاری نکرد. زنهار که گریه کافی نیست، باید حسین را یاری کنید. چه مهیا کردهاید برای یاری حسین؟ پیشنهادی به شما میکنم. اگر حسین برای دین کشته شد و دین و آموزههای دینی اکنون در پیش ماست، هر کدام از ما، چه بزرگ و چه کوچک، میتواند در تحقق هدف دینی، حسین و زینب را یاری کند.
اگر کسی نماز نمیگزارد، برای اکرام حسین و زینب نماز بخواند. من قول میدهم که نام او در فهرست یاریکنندگان و همراهان حسین و زینب درج میشود. اگر کسی غیبت میکند و برای تکریم حسین این کار را ترک کند، حسین او را در شمار یاران و سپاهش میگذارد. اگر کسی وجدان مریضی دارد و آن را پاک میگرداند، اگر کسی با بستگانش اختلافی دارد و آن را رفع میکند، اگر کسی به همسایهاش کمکی کند، اگر کسی مشکلی دارد و آن را حل کند، اگر کسی فرزندش را نیکو تربیت کند، اگر کسی در لباس و زندگی و زبان و نماز و خانهاش نقصی دارد و آن را برطرف کند، این شخص از جمله یاران حسین و یاران زینب است. و از خداوند میخواهیم که اینگونه باشیم.
✨﷽✨
🌼وصف اميدوارى به خدا:
✍امام علی علیه السلام میفرماید:به گمان خود ادّعا دارد كه به خدا اميدوار است به خداى بزرگ سوگند كه دروغ مى گويد، چه مى شود او را كه اميدوارى در كردارش پيدا نيست پس هر كس به خدا اميدوار باشد بايد، اميد او در كردارش آشكار شود، هر اميدوارى جز اميد به خداى تعالى ناخالص است، و هر ترسى جز ترس از خدا نادرست است.
🌿گروهى در كارهاى بزرگ به خدا اميد بسته و در كارهاى كوچك به بندگان خدا روى مى آورند، پس حق بنده را ادا مى كنند و حق خدا را بر زمين مى گذارند، چرا در حق خداى متعال كوتاهى مى شود و كمتر از حق بندگان رعايت مى گردد.
🌾آيا مى ترسى در اميدى كه به خدا دارى دروغگو باشى يا او را در خور اميد بستن نمى پندارى؟
🍁اميدوار دروغين اگر از بنده خدا ترسناك باشد، حق او را چنان رعايت كند كه حق پروردگار خود را آنگونه رعايت نمى كند، پس ترس خود را از بندگان آماده، و ترس از خداوند را وعده اى انجام نشدنى مى شمارد، و اينگونه است كسى كه دنيا در ديده اش بزرگ جلوه كند، و ارزش و اعتبار دنيا در دلش فراوان گردد، كه دنيا را بر خدا مقدّم شمارد، و جز دنيا به چيز ديگرى نپردازد و بنده دنيا گردد.
📗خطبه 160 نهج البلاغه؛ بخش سوم: امید فقط به خدا
43.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
✍️سخنرانی حاج آقا دانشمند
🎬موضوع: حفظ زبان
✅خداوند بدی هیچ یک از بندگان خود را نمیخواهد
✍️مولا علی (ع): وقتی خداوند بندهای را دوست بدارد، مال و ثروت را در پیش او منفور و ناپسند جلوه میدهد و آرزوهای او را کوتاه میکند و چون خداوند بدی بندهای را اراده کند، مال و ثروت را محبوب او قرار دهد و آرزوهایش را گسترش میدهد.
خداوند متعال بدی هیچ یک از بندگان خود را نمیخواهد مگر اینکه خود بنده اعمالی را انجام دهد که مورد خشم پروردگار خود قرار گیرد که در این صورت خدا هم او را رها میسازد و به خودش وا میگذارد.
📚غررالحکم ج3، ص166
┄┄┅┅┅❅❁❅┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ازار جنسی یک کودک اسرائیلی توسط حاخام اسرائیلی
👤 آنتی صهیون: روزی نیست که اینگونه خبرهای قتل و جنایت و تجاوز و آزار و اذیت در #زندگی_سگی_اسرائیلیها نباشد، منتها ایران نیست که سعودی اینترنشنالها و منوتو ها ضریب داده و صبح تا شب در موردش صحبت کنند!
ما هم از هر صدتا یکیشو در کانال منتشر میکنیم فقط محض اطلاع یک عده!
🔷تصویری از راکت عظیمی که شهید تهرانی مقدم برای تستش حضور یافته
🔹همینطور که در تصویر پیداست قطر این راکت غول پیکر1/5متر و طولش برابر با7/5متر است البته بدون کلاهک،
با کلاهک تقریبا8/2متر طول دارد.
🔹این قطر زیاد مربوط به پیشران است که احتمالا یک پیشران سوخت جامد است،در اصل تست این راکت برای تست موتور است که عملکرد موتور سنجیده شود.
🔹پیشرانی با این قطر برای موشک های قاره پیما و همچنین ماهواره بر ها توسعه داده می شود و توسعه این موتور در زمان حیات شهید تهرانی مقدم نشان می دهد که ایران از قبل به تکنولوژی موشک های قاره پیما دست یافته است.
#موشک
#هوا_فضا
#قاره_پیما
#سپاه
#اختصاصی
#پیشران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست یک راکت بزرگ با موتور سوخت جامد در زمان حیات شهید والامقام حسن طهرانی مقدم و سایر شهدای اقتدار با رمز مقدس یا زینب کبری سلام الله علیها
در ایران قومی به اسم فارس وجود خارجی ندارد
فریب قبیله گرایانی مانند پانترکها و... را نخورید!
"پرسیس،پرشیا،پارس،فارس" تمامشون نام های ایران بوده در دوره های مختلف!
یعنی تمامی ایرانیان پارسی هستند!
و این ربطی به زبان و نژاد و فرهنگ نداره!
نام بینالمللی ایران تا قبل از اینکه رضاشاه تغییر بده پرشیاPersia بود
یعنی در داخل ایران میگفتند و در خارج از کشور نام بینالمللی پرشیا بود
رضاشاه با تغییر نام بینالمللی از پرشیا به ایران باعث شد تا پانها حتی ریشه نام مقدس و قدیمی ایران رو با جعل به زمان رضاشاه نسبت بدن!
این قضیه همین الانشم در بین خیلی از کشورا هستش و اصلا چیز عجیبی نیست!
چینی ها به کشورشون "ژونگوآ" میگن ولی نام بینالمللیشون "چین،China=چاینا" هستش!
یا یونان در زبان یونانی پریفرئیس هستش و در خارج از یونان نام بینالمللی این کشور Greece هستش و در بین ملل شرق یونان میگن خیلیا
و کاملا یه چیز عادیه!
پس فریب پانها و صهیونیستارو نخورید🤝
#خارج_از_محدوده_نظامی #پانترکیسم
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #معلم در اسلام چه جایگاهی دارد؟ (بخش اول)
🔷از منظر #اسلام #فراگيرى_علم و دانش #واجب_عينى است؛ و در پاره اى قسمت ها #واجب_كفايى محسوب مى شود؛ يعنى بخشى از علوم را همگان بايد فرا گيرند و آن بخش كه جنبه تخصّصى دارد و فراگيرى آن براى همه ميسّر نيست، واجب كفايى مى باشد. #تعليم_علوم نيز همين گونه است، بخشى از آن توسّط كسانى كه از آن آگاهند بايد به همگان تعليم داده شود، در حالى كه تعليمِ بخشى ديگر هم واجب كفايى است. بر این اساس #تعليم و #تعلّمِ #تمام_علومى كه قوام جامعه بشرى از نظر معنوى و مادّى بدان بستگى دارد، گاه به صورت واجب عينى، و گاه به صورت واجب كفايى لازم و ضرورى است، و به همين دليل هيچ مسلمانى نمى تواند خود را از پيشرفت هاى علمى روز جدا سازد، بلكه براى تقويت #پايههاىحكومتاسلامى، بايد بيشترين سعى و تلاش براى تعليم و تعلّم آن صورت گيرد، و به يقين اگر #مسلمانان در اين زمينه كوتاهى كنند و مايه عقب افتادگى كشورهاى اسلامى گردند در پيشگاه خدا مسئولند!
🔷 #قرآن_مجيد، #نخستين_معلّم را #خداوند، و #نخستين_شاگرد را #حضرت_آدم (ع)، و نخستين علمى كه به او تعليم داده شد علم الاسماء مى شمرد. (به احتمال قوى منظور از آن، آگاهى بر اسرار افرينش و موجودات جهان است). تنها آدم (ع) نبود كه خداوند به او تعليم داد، بلكه به #يوسف_نبی (ع) تعليم تعبير خواب داد: «وَ عَلَّمْتَنِى مِنْ تَأوِيلِ الاَحَادِيثِ» [یوسف، ۱۰۱]، و به #حضرت_سليمان (ع)، زبان پرندگان آموخت: «وَ قَالَ يَا اَيُّهَا النّاسُ عُلِّمْنَا مَنْطِقَ الطَّيْرِ» [نمل، ۱۶]، و به #داود_نبی (ع) زره ساختن را: «وَ عَلَّمْنَاهُ صَنْعَةَ لَبُوسٍ لَكُمْ» [انبیاء، ۸۰]، و به #خضر_نبی (ع)، علم و آگاهى فراوانى داد: «وَ عَلَّمْنَاهُ مِنْ لَدُنّا عِلْماً» [کهف، ۶۵]، و به #فرشتگان، علوم فراونى بخشيد: «سُبْحانَكَ لا عِلْمَ لَنا اِلاّ ما عَلَّمْتَنا» [بقره، ۳۲]، و به #انسانها، نطق و بيان آموخت: «عَلَّمَهُ الْبَيَانَ» و از همه بالاتر اينكه به #پيامبر_اسلام (ص)، علوم و دانش هايى كه هرگز تحصيل آن از طرق عادى براى او ممكن نبود آموزش داد: «وَ عَلَّمَكَ مَالَمْ تَكُنْ تَعْلَمُ» [نساء، ۱۱۳]؛
🔷فرشته بزرگ الهى يعنى #پيك_وحى (جبرئيل) نيز #تعليمات_فراوانى به #پيامبر_اکرم (ص) داد: «عَلَّمَهُ شَدِيدُ الْقُوَى». [۱] #پيامبران نيز به نوبه خود در زمره #بزرگترين_معلّمان جهان اند كه علوم و #دانشهاى_فراوانى را در زمينه دين و دنيا به نسل بشر آموختند؛ قرآن درباره پيامبر اسلام (ص) - كه بزرگترين پيامبر الهی است - مى فرمايد: «وَ يُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَ الْحِكْمَةَ؛ و به مردم، كتاب [قرآن] و حكمت مى آموزد». [جمعه، ۲] همين برنامه را هر پيامبرى در مورد امت خويش اجرا كرد و علمِ دين و دنيا را به آنها آموخت. #علما و #دانشمندان - كه وارثان پيامبران اند - بعد از آنها به كرسى تعليم نشستند و علم و دانش را به انسانها آموختند، و مقامشان از نظر قرآن آنقدر والا و بالا است كه #قرآن_کریم درباره آنها مى گويد: «يَرْفَعِ اللهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ اُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ؛ خداوند كسانى را كه ايمان آورده اند و كسانى را كه #علم به آنها داده شده است، #درجات_عظيمى مى بخشد». [مجادله، ۱۱] #ادامهدارد...
پی نوشت:
[۱] غالب مفسّران «شديد القوى» را به جبرئيل (ع) تفسير كرده اند؛ ولى بعضى آن را ذات پاك خداوند مى دانند، قرآن کریم، سوره نجم، آيه ۵
📕پيام قرآن، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: جمعى از فضلاء، دار الكتب الاسلاميه، تهران، ۱۳۸۶ ش، چ نهم، ج ۱۰، ص ۲۶۲
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#قرآن #اسلام #معلم #عالم #علما #دانشمندان #مقام_معلم #جایگاه_معلم
✨🌷✨🌷✨🌷✨🌷✨
🌷
⭕️ #مردان ستون خیمه زندگی (بخش اول)
🔶نگاهی به #جایگاه_مرد در خانواده؛ وقتی همسران در جایگاه درست خود قرار بگیرند و در گام بعدی، جایگاه والدینی خود را به درستی ترسیم نمایند اثرات مثبت آن را در جامعه نیز شاهد خواهیم بود. ریشه بسیاری از اتفاقاتی که در جامعه به وقوع می پیوندد را باید در #خانواده جست، اما باید توجه داشت #جامعه نیز بر روی خانواده اثرگذار است. ترویج #تفکر_فمینیستی در جامعه #تهدیدی_رسمی برای #نقشهای_درون_خانواده است. نقش ها و وظایف مردانه برای زنان و تساوی میان این نقش ها اولین خیانتی بود که به خانواده شد. #دین_مبین_اسلام با توجه به توان بالاتر #مرد نسبت به زن، متناسب با این توان، اختیار عمل گسترده تر و البته #مسؤلیت_بیشتری را به او محول کرده است. #زن خانه نیز وظیفه دارد که از اقتدار مردش، که وسیله ایست برای حفاظت از خود او، مراقبت و نگهداری کند.
💠در خانواده هر کس نقشی دارد
🔷 #خانواده به عنوان اولین هسته تشکیل دهنده جامعه از دیر باز مورد توجه محققان مختلف در علوم انسانی قرار گرفته است و مطالعات فراوانی درباره چیستی و چرایی آن صورت پذیرفته است. در نظر دانشمندان و محققان مختلف علوم رفتاری، ریشه بسیاری از اتفاقاتی که در جامعه به وقوع می پیوندد را باید در #خانواده جست، چرا که اولین جمع و اجتماعی که خواه ناخواه انسان از آن بیشترین تاثیر را می پذیرد خانواده است. «خانواده از منظر جامعه شناسى، اساسى ترین نهاد اجتماعى است که در شکل گیرى ساختار کلان جامعه و افزایش بهره ورى آن نقش بسزا دارد. چون بافت اجتماعى به نوعى تحت تأثیر تحولات خانوادگى قرار دارد و #هرگونه_انحرافى در #فضاى_خانواده ها لزوماً در #جامعه منعکس مى شود». [۱]
🔷وقتی #خانواده در این درجه از اهمیت قرار می گیرد که می تواند در جامعه تاثیرات بسزایی داشته باشد، #نقش تک تک #اعضای_خانواده نیز دارای اهمیت می شود. طبیعتاً اولین نقش هایی که در کانون خانواده و در اولین مرحله شکل گیری آن ایجاد می شود #نقش_همسری یا همان زن و شوهری است. این #مرد و #زن هستند که در جایگاه همسری تعیین می کنند که خانواده در ادامه حیات خود به کدام سمت و سو حرکت کند و چه مسیری را طی نماید. اگر نقش های میان زن و شوهر به درستی تقسیم شده باشد و هر کس بداند که در این جایگاهی که قرار دارد چه عملکردی باید داشته باشد، مسیر پر از پیشرفت و سعادت در انتظار کلیّه اعضای خانواده خواهد بود. وقتی #همسران در جایگاه درست خود قرار بگیرند و در گام بعدی #جایگاه_والدینی خود را به درستی ترسیم نمایند اثرات مثبت آن را در جامعه نیز شاهد خواهیم بود.
💠خانواده از جامعه تأثیر می پذیرد
🔷باید از این نکته نیز غافل نشد که همانگونه که خانواده در حرکت جامعه تأثیر دارد، #جامعه نیز بر روی خانواده اثرگذار است. فرهنگ ها و سبک های زندگی که در جامعه ترویج می شود به مرور بر #کانون_خانواده تاثیر می گذارند. در ابتدای مسیر ممکن است این تاثیر گذرا و سطحی باشد، اما به مرور زمان در لایه های عمیق تر خانواده نفوذ خواهد کرد و کانون خانواده را تحت تأثیر خود قرار خواهد داد، «از این رو، مى توان گفت: میان خانواده و جامعه یک رابطه دو سویه برقرار است و هر کدام بر دیگرى تأثیر مى گذارد». [۲] متاسفانه در این ایام، برخی افراد تحت تأثیر #فرهنگ_غربی که بر طبل آزادی بی قید و شرط می کوبد قرار گرفته اند و ما شاهد آن هستیم که #سبکهای_غلط_زندگی در حال شکل گرفتن است؛ سبک هایی که کانون خانواده را به عنوان اصلی ترین سنگر یک انسان مورد تهدید جدی قرار می دهد و نقش های درون آن را به شدت به چالش می کشاند. #ادامهدارد...
پی نوشت ها
[۱] مقاله: خانواده ۱، محمد احسانی، مجله معرفت، شماره ۸۱
[۲] همان
نویسنده: مصطفی راهی
منبع: راسخون
#مرد #جایگاه_مرد #خانواده
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #معلم در اسلام چه جایگاهی دارد؟ (بخش دوم و پایانی)
🔷در #روايات_اسلامى #مقام_معلّم آنقدر والا است كه خدا و فرشتگان و همه موجودات ـ حتّى مورچه در لانه خود و ماهيان در درياها ـ بر كسى كه به مردم #نیکی_بیاموزد درود مى فرستند؛ چنانكه در حديثى از رسول خدا(ص) آمده است: «اِنَّ اللهَ و مَلَائِكَتَهُ حَتَّى النَّمْلَةِ فِى حُجْرِهَا وَ حَتّى الْحُوتِ فِى الْبَحْرِ يُصَلُّونَ عَلَى مُعَلِّمِ النّاسِ الْخَيْرَ». [۱] همين مضمون در احاديث متعدد ديگرى نيز وارد شده است. در حديث ديگرى از همان حضرت مى خوانيم: «اَلَا اُخْبِرُكُمْ بِاَجْوَدِ الاَجْوَادِ؟ اللهُ اَلاَجْوَدُ الاَجْوَادِ! وَ اَنَا اَجْوَدُ وُلْدِ آدَمَ! وَ اَجْوَدُكُمْ مِنْ بَعْدِى رَجُلٌ عَلِمَ عِلْماً فَنَشَرَ عِلْمَهُ يُبْعَثُ يَومَ الْقِيَامَةِ اُمَّةً وَاحِدَةً!؛ آيا به شما خبر دهم كه بخشنده ترين بخشنده ها كيست؟ بخشنده ترين بخشنده ها خدا است، و من بخشنده ترين فرزندان آدم هستم؛ و بعد از من از همه شما بخشنده تر كسى است كه #علم و #دانشى را فرا گيرد، و آن را #نشر دهد و به ديگران بياموزد، #چنين_كسى روز #قيامت به تنهايى به صورت #امّتى برانگيخته خواهد شد!». [۲]
🔷تعبير به #امّت به خوبى نشان مى دهد كه #گسترش_وجودى_معلّمان به موازات #گسترش_تعليمات آنها در ميان #جامعه_بشرى صورت مى گيرد، و هر قدر شاگردان بيشترى را تعليم و تربيت كنند به همان نسبت شخصيّت معنوى و اجتماعى آنها گسترده تر مى شود و گاه به اندازه يك امّت مى گردد. #اهميّت_نشر_علم و دانش و فرهنگ در #اسلام تا آن حدّ است، كه در حديثى معروف، #مجلس_علم را، باغى از باغ هاى بهشت شمرده است. جالب اينكه در #اسلام هر كارى كه مقدّمه فراگيرى علم، يا مناسبتى با آن داشته باشد، #عبادت شمرده شده است. در حديثى از #پيامبر_اكرم (ص) مى خوانيم: «مُجَالَسَةُ الْعُلَمَاءِ عِبَادَةٌ؛ همنشينى با #دانشمندان #عبادت است». [۳] در حديث ديگرى از #امام_موسى_کاظم (ع) مى خوانيم: «اَلنَّظَرُ اِلَى وَجْهِ الْعَالِمِ حُبّاً لَهُ عِبادَةٌ؛ نگاه به #صورت_عالم از روى محبّت، #عبادت است». [۴]
🔷در حديث ديگرى #پيامبر_اکرم (ص) به ابوذر فرمود: «اَلْجُلُوسُ سَاعَةً عِنْدَ مُذَاكَرَةِ الْعِلْمِ خَيْرٌ لَكَ مِنْ عِبَادَةِ سَنَةٍ، صِيَامٍ نَهَارُهَا، وَ قِيَامٍ لَيْلُهَا وَ النَّظَرُ اِلَى وَجْهِ الْعَالِمِ خَيْرٌ لَكَ مِنْ عِتْقِ اَلْفِ رَقَبَةٍ؛ يك ساعت در #جلسه_مذاكره_علم شركت كردن، براى تو بهتر از عبادت يك سال است كه روزها روزه باشى و شب ها مشغول عبادت شوى، و نگاه به #صورت_عالم، براى تو بهتر است از آزاد كردن يك هزار برده!». [۵] احاديث در اين زمينه فراوان و پربار است كه ذكر همه آنها، به طول مى انجامد، سخن را كوتاه مى كنيم و اين بحث را با حديثى از #لقمان_حكيم - كه سخنانش در قرآن مجيد در كنار سخنان خدا قرار گرفته - به پايان مى بريم، او به فرزندش فرمود: «يا بُنَىَّ جَالِسِ الْعُلَمَاءَ ... فَاِنَّ اللهَ عَزَّوَجَلَّ يُحيِى الْقُلُوبَ بِنُورِ الْحِكْمَةِ كَمَا يُحْيِى الاَرْضَ بِوَابِلِ السَّمَاءِ؛ فرزندم! با #علما همنشين شو...؛ زيرا خداوند دلها را به #نور_دانش روشن مى كند، آنگونه كه زمين را با قطره هاى درشت باران زنده مى كند». [۶]
پی نوشت ها
[۱] كنز العمال فى سنن الأقوال و الأفعال، متقي هندی، المحقق: بكري حياني، صفوة السقا، مؤسسة الرسالة، چ ۵، ج ۱۰، ص ۲۵۵، ح ۲۸۷۳۶
[۲] كنز العمال في سنن الأقوال و الأفعال، همان، ص ۲۶۷، ح ۲۸۷۷۱
[۳] كشف الغمة في معرفة الأئمة، اربلى، محقق / مصحح: رسولى محلاتى، هاشم، بنى هاشمى، تبريز، چ ۱، ج ۲، ص ۲۶۸
[۴] الجعفريات (الأشعثيات)، ابن اشعث، محمد بن محمد، مكتبة النينوى الحديثة، چ۱، بى تا، ص ۱۹۴
[۵] جامع الأخبار، شعيری،، مطبعة حيدرية، نجف، بى تا، چ۱، ص ۳۸
[۶] روضة الواعظين و بصيرة المتعظين، فتال نيشابورى، انتشارات رضى، قم، ۱۳۷۵ ش، چ۱، ج ۱، ص ۱۱
📕پيام قرآن، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: جمعى از فضلاء، دار الكتب الاسلاميه، تهران، ۱۳۸۶ ش، چ نهم، ج ۱۰، ص ۲۶۲
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#قرآن #اسلام #معلم #عالم #علما #دانشمندان #مقام_معلم #جایگاه_معلم
✨🌷✨🌷✨🌷✨🌷✨
🌷
⭕️ #مردان ستون خیمه زندگی (بخش دوم)
🔶نگاهی به #جایگاه_مرد در خانواده؛ وقتی همسران در جایگاه درست خود قرار بگیرند و در گام بعدی، #جایگاه_والدینی خود را به درستی ترسیم نمایند اثرات مثبت آن را در جامعه نیز شاهد خواهیم بود. #دین_مبین_اسلام با توجه به توان بالاتر #مرد نسبت به زن، متناسب با این توان، اختیار عمل گسترده تر و البته #مسؤلیت_بیشتری را به او محول کرده است. #زن خانه نیز وظیفه دارد که از اقتدار مردش، که وسیله ایست برای حفاظت از خود او، مراقبت و نگهداری کند.
💠نقشهای درست زیر سایه تأمین نیازهای واقعی
🔷 #اعضای_خانواده نقشها و وظایفشان را زمانی به درستی انجام میدهند که در یک فضای واقعی به درستی به نیازهایشان پاسخ داده شده باشد. وقتی یک #مرد، نیاز به اقتدارش به عنوان اصلی ترین نیاز روانیش، و نیاز جنسیش به عنوان اصلی ترین نیاز جسمیش دچار آسیب شود، او دیگر توان آن را ندارد که نقش خود را به عنوان #ستون_خیمه_زندگی به درستی ایفا نماید، و به وظایفی که به عهده او گذاشته شده است جامع عمل بپوشاند. معمولا افرادی که نیازهایشان به طور کامل پاسخ داده نشده باشد در عملکرد روزمره شان دچار افراط و تفریط می شوند.
🔷بطور مثال #مردی که #اقتدارش از دست رفته است، یا اینگونه است که در خود فرو می رود و #عملکرد_مدبرانه و با صلابتی از خود نشان نمی دهد، و یا به شکلی افراطی برای اثبات خود و به دست آوردن اقتدار و صلابت از دست رفته اش ممکن است دست به اقدامات نادرستی بزند و رفتارهای پرخاشگرانه ای از خود بروز دهد. در سمت مقابل همان مردی که #اقتدارش از بین رفته است، دیگر آنچنان توانی را در خود نمی بیند که بتواند #نیازهایبقیهاعضایخانواده را که به عنوان یک وظیفه، در قالب پذیرش یک نقش به عهده او بوده است تأمین نماید. به عنوان مثال اگر ما برای یک زن نیاز به توجه، محبت، و داشتن تکیه گاه مطمئن را جزو اصلی ترین نیازهای او به حساب بیاوریم، از یک مرد که اقتدار لازم را ندارد و رفتارهای پرخاشگرانه از او صادر می شود، توجه کردن همراه با ابراز محبت را نباید انتظار نداشت...
💠ریشه اصلی مشکلات درون خانواده
🔷با کمی دقت می توان به ریشه اصلی بسیاری از مشکلات دست پیدا کرد. #ترویج_تفکر_فمینیستی در جامعه تهدیدی رسمی برای نقش های درون خانواده است، نقش هایی که در آن اگر چه برابری وجود ندارد، اما تناسب به طور کامل رعایت شده است. «هدف #فمینیسم_لیبرال، از دیرباز، احقاق حقوق برابر با مردان، برای زنان بوده و علیه قوانین و سنت هایی مبارزه کرده است که حق را به مردان می دادند. رویکرد #مساوات_خواهی_لیبرالی، تمام تلاش خود را برای نفوذ در حصار جنس مذکر صرف می کند و نه به رسمیت شناختن جنس مؤنت. #زنان در این رویکرد، با نمایش مردانه، خواهان نقش ها و وظایف ایشان هستند». [۱]
🔷 #نقشها و #وظایف_مردانه برای #زنان و تساوی میان این نقش ها #اولین_خیانتی بود که به خانواده شد. وقتی یک #زن نقش های مردانه را بر خلاف آن سرشت و خلقتی که دارد قبول می کند، در ظاهر از محدودیت خارج شده است و حق انتخابی به او داده شده است، اما در حقیقت از چاله ای به در آمده و به چاهی عمیق در افتاده است. #نقشها و #وظایف وقتی تناسب نداشته باشد، نیازها نیز به درستی تأمین نخواهد شد؛ نه #زن فرصت و توان تأمین نیاز مردش را پیدا می کند و نه در سمت مقابل این توان برای #مرد وجود خواهد داشت. برای حل مشکلات کنونی باید از این #نگاه_کاملاً_غربی جدا شویم و به همان #نگاه_الهی که از دل #اسلام_عزیز خارج می شود باز گردیم. #ادامهدارد...
پی نوشت:
[۱] مقاله تاملی بر نسبت فمینیسم با انقلاب اسلامی ایران، نرگس نیکخواه قمصری، مجله مطالعات اجتماعی ایران، سال دهم بهار ۹۵، ش ۱
نویسنده: مصطفی راهی
منبع: راسخون
#مرد #جایگاه_مرد #خانواده
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #امام_علی (ع) در خطبه ۱۷۳ نهج البلاغه درباره #ناپايداری_دنیا و #غفلت_از_آخرت چه هشداری می دهد؟
🔷 #امام_علی (ع) در بخشی از خطبه ۱۷۳ «نهج البلاغه» به #ناپايدارى_دنيا و بى قرارى آن اشاره مى كند و به همگان #هشدار مى دهد كه #فريب زرق و برق آن را نخورند؛ ایشان مى فرمايد: «أَلا وَ إِنَّ هذِهِ الدُّنْيَا الَّتِي أَصْبَحْتُمْ تَتَمَنَّوْنَهَا وَ تَرْغَبُونَ فِيهَا، وَ أَصْبَحَتْ تُغْضِبُكُمْ وَ تُرْضِيكُمْ، لَيْسَتْ بِدَارِكُمْ، وَ لَا مَنْزِلِكُمُ الَّذِي خُلِقْتُمْ لَهُ وَ لَا الَّذِي دُعِيتُمْ إِلَيْهِ؛ آگاه باشيد! اين #دنيايى كه شما پيوسته آن را آرزو مى كنيد و به آن عشق می ورزيد، و آن نيز گاه شما را خشمگين و گاه خشنود مى سازد، خانه و #منزلگاهاصلىشمانيست كه براى آن آفريده شده و به سوى آن دعوت گرديده ايد». اين تعبير اشاره به همان چيزى است كه بارها در #نهج_البلاغه بيان شده و #قرآن_کریم نيز در بعضى از آيات به آن اشاره مى كند كه #دنيا سراى جاويدان و جايگاه اصلى ما نيست؛ بلكه #منزلگاهى است #موقّت كه در سفر خود به سوى #آخرت در آن مسكن گزيده ايم تا زاد و #توشه برگيريم و به سلامت از اين راه پر خوف و خطر بگذريم و به دار آخرت كه به #فرموده_قرآن «لَهِيَ الحَيَوانُ؛ حيات حقيقى در آن است» [عنکبوت، ۶۴] نايل شويم.
🔷سپس براى تأكيد بيشتر مى افزايد: «أَلَا وَ إِنَّهَا لَيْسَتْ بِبَاقِيَة لَكُمْ وَ لا تَبْقُونَ عَلَيْهَا؛ آگاه باشيد! نه #دنيا براى شما باقى مى ماند و نه سلطه شما بر آن باقى خواهد ماند [بلکه هر دو رو به زوال و پايان پذير است]». و در ادامه اين سخن در پاسخ كسانى كه #دنيا را همواره فريبنده معرفى مى كنند، مى افزايد: «وَ هِيَ وَ إِنْ غَرَّتْكُمْ مِنْهَا فَقَدْ حَذَّرَتْكُمْ شَرَّهَا. فَدَعُوا غُرُورَهَا لِتَحْذِيرِهَا، وَ أَطْمَاعَهَا لِتَخْوِيفِهَا؛ اين #دنيا گرچه از جهتى شما را #فريب داده؛ ولى از جهتى ديگر شما را از #بدى_هايش بر حذر داشته است؛ پس به دليل #هشدارهايش از #فريبندگى_هايش چشم بپوشيد و #مظاهر_هوس_انگيزش را به جهت جنبه هاى هشدار دهنده اش رها سازيد». درست است كه بسيارى از #زرق و #برق هاى #دنيا فريبنده و #غافل_كننده است، ولى در كنار آن، صحنه هايى به ما نشان مى دهد كه هر غافلى را از خواب غفلت بيدار مى كند.
🔷درست در همان لحظه اى كه شخصى بر اريكه قدرت مى نشيند، ديگرى از تخت سقوط مى كند؛ در همان زمانى كه شخصى وارث آلاف و الوف مى شود، جنازه صاحب اصلى آن اموال بر دوش انسانها روانه گورستان مى گردد؛ در همان زمان كه نوزادى متولّد مى شود و پدر و مادر خندان مى شوند، در گوشه ديگرى جمعى را مى بينيم كه براى از دست دادن عزيزان، ناله و شيون سر داده اند! چرا ما تنها بخش اوّل را مى بينيم و از بخش دوّم غافليم؟ اين نكته مهمى است كه #اميرالمؤمنين (ع) با عبارات پرمعناى ياد شده، همگان را به آن توجّه مى دهد و در كلمات قصار و عبارات ديگر «نهج البلاغه» نيز بر آن تأكيد شده است. در ادامه اين سخن و در نتيجه گيرى مى فرمايد: «وَ سَابِقُوا فِيهَا إِلَى الدَّارِ الَّتِي دُعِيتُمْ إِلَيْهَا، وَ انْصَرِفُوا بِقُلُوبِكُمْ عَنْهَا؛ [بنابراين] و در اين جهان به سوى #سرايى كه به آن #دعوت شده ايد #سبقت جوييد و با جان و دل از #دنياپرستى روى بگردانيد».
📕پيام امام اميرالمؤمنين(ع)، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: جمعى از فضلاء، دار الكتب الاسلاميه، تهران، ۱۳۸۶ ش، چ اول، ج ۶، ص ۵۱۶
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#امام_علی #امیرالمؤمنین #نهج_البلاغه #دنیا #آخرت #غفلت
🔴 اقدامات وزارت صمت برای کنترل بازار لوازم خانگی
🔹 مدیرکل دفتر صنایع لوازم خانگی و اداری وزارت صنعت: سامانه جامع تجارت را فعال کردیم تا واحدهای تولیدی، در آن جا فاکتور خود را بر مبنای ساختار تشکیل دهنده هر محصول ارائه دهند؛ از ابتدای آذرماه کارگروههای رصد بازار تشکیل شده و همه برندها رصد میشوند.
🔴 فرمانده انتظامی دزفول:
پلیس، حامی قاطع آمران به معروف و ناهیان از منکر است
🔹 سرهنگ روح اله گراوندی روز پنجشنبه در آیین قدردانی از خدمات پلیس امنیت اخلاقی دزفول در آستان متبرک سبزقبا(ع) ضمن تسلیت وفات حضرت زینب(س) افزود: امر به معروف و نهی از منکر یکی از ارزشهای والای اسلامی و دستاوردهای مهم نظام و انقلاب اسلامی است که قبل از انقلاب نبوده و اکنون در جامعه نهادینه شده است.
🔹وی با بیان اینکه نیروی انتظامی وظیفه دارد از این دستاورد ارزشمند حمایت کند، گفت: آمران به معروف و ناهیان از منکر باید تذکر انقلابی دهند و نیروی انتظامی از آنها حمایت قاطع خواهد کرد.
🔹فرمانده انتظامی دزفول با بیان اینکه اعضای شورای تامین از جمله فرماندار، دادستان و امام جمعه حمایت خود را از آمران به معروف و ناهیان از منکر اعلام کردهاند، اظهارداشت: سامانه ناظر یک مختص خودروهایی است که کشف حجاب کردهاند لذا آمران به معروف باید در این سامانه ثبت نام کنند و شماره پلاک خودروهایی که در آنها کشف حجاب میشود به این سامانه گزارش دهند تا نسبت به توقیف خودرو اقدام شود.
🔹سامانه ناظر ۲ نیز مخصوص فروشگاه هایی است که بی حجابی را ترویج میدهند./ ایرنا
🔴 واکنش سخنگوی وزارت خارجه به انتشار گزارشهای تحریف شده از مذاکرات وین
🔹انتشار اطلاعات نادرست در پوشش گزارشدهی رسانهای کاری خطرناک است.
🔹توافق نهایی برای صدور مجوز بازگشت آمریکا به برجام با گزارش بیمنبع تحریفشدهای که شایعهسازی کرده است، بسیار متفاوت خواهد بود.
🔹با نزدیک شدن به روزهای پایانی، باید منتظر تحریفهای بیشتری بود.
🔴آمریکا به جای تصمیم سیاسی شعبدهبازی رسانهای پیش گرفت
🔹رویترز در خبری مدعی شده است که به پیشنویس برخی توافقات میان ایران و ۴+۱ در وین دست یافته است.
🔹او در خبر خود مدعی شده این پیش نویس حدوداً ۲۰ صفحهای با عباراتی مانند تعلیق غنی سازی بالای ۵ درصد توسط ایران شروع میشود؛ و در گام اول شامل مباحثی مانند آزادسازی ۷ میلیارد دلار ایران در کره جنوبی و آزادسازی زندانیان امریکایی در ایران است.
🔹رویترز مدعی شده که در فاز بعدی روز اجرای برجام به نوعی تکرار خواهد شد.
🔹منابع آگاه به تسنیم گفتند که مطلب رویترز صرفاً در راستای عملیات روانی است و نسبتی با واقعیت اصلی مذاکرات ندارد.
🔹مثلاً از نشانههای کذب بودن خبر رویترز آنجاست که موضوع آزادسازی زندانیان اساساً ربطی به مذاکرات هستهای ندارد.
🔹همچنین ایران تعلیق غنیسازی بالای ۵ درصد را هیچگاه قبل از مشخص شدن مساله تحریمها و بخصوص تحریم نفتی و دریافت پولهای فروش از طریق مبادی رسمی انجام نخواهد داد.
🔴 مقام آمریکایی: پیشرفت واقعی در مذاکرات وین حاصل شده است
🔹 یک مقام آمریکایی نزدیک به مذاکرات وین روز پنجشنبه به وقت محلی اظهار داشت که "پیشرفت واقعی" ایجاد شده است، اما دستیابی به توافق هنوز قطعی نیست.
🔴 سردار جهاد تبیین
🔹جایگاه والای حضرت زینب(س) صرفا ناشی از انتساب به پیامبر اسلام،امام علی و حضرت زهرا و حسنین نمی باشد.ایشان با مدیریت کاروان داغدار کربلا و همچنین با ایراد خطبه های علی وار در طول اسارت به ویژه در کوفه و شام،کاخ یزیدیان را مملو از کلام حق و پایه های حکومت منحوس اموی را لرزان نمودند.
🔷 کارویژه حضرت زینب آن است که تهدید را به فرصت تبدیل کرده و با سخنان منطقی،مستدل و قوی خود،چهره ی واقعی اسلام ناب محمدی را در مقابل اسلام استکباری اموی به خوبی نمایان ساخت.اجازه ی تحریف حقیقت کربلا را به دشمنی که به ظاهر پیروز و قدرتمند بود را ندادند و نگذاشتند در حماسه ی حسینی جای جلاد و شهید عوض گردد.اگر نبود #جهاد_تبیین و روشنگری ایشان و امام سجاد(ع)،بی شک واقعه ی عظیم کربلا توسط بوق های رسانه ای دشمن دچار تحریف و خیانت می شد.
✅ امروز نیز بر همگان فرض است که با بصیرت و جهاد تبیین اجازه ی تحریف حقیقت، به ویژه در مواجهه باعملیات رسانه ای و روانی دشمن را ندهیم.
#بصیرت
#جهادتبیین
🖌#مصطفی_علیجانزاده