🔴 فوری
🔵 عربستان به آمریکا اعلام کرد: شرطهای عادیسازی روابط با اسرائیل
🔹جیک سالیوان و شاهزاده محمد بنسلمان در مورد پیوستن ریاض به «توافق ابراهیم» صحبت کردهاند
🔹جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا، در گفتوگوی اخیر خود با شاهزاده محمد بنسلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در مورد امکان عادیسازی روابط میان این پادشاهی عربی و اسرائیل صحبت کرده است. این خبری است که باراک راوید، خبرنگار اسرائیلی تارنمای «آکسیوس»، روز چهارشنبه به نقل از چند منبع منتشر کرد.
🔹به گفته این منابع، آقای سالیوان امکان پیوستن عربستان سعودی به «توافق ابراهیم» را مطرح کرده و ولیعهد عربستان این امکان را بلافاصله رد نکرده است. آقای سالیوان عالیرتبهترین مقام دولت بایدن است که تا کنون به عربستان سعودی سفر کرده است.
🔹 از مهمترین موضوعهای مطرح در سفر سالیوان، تلاش برای قانع کردن عربستان سعودی به برقراری آتشبس در جنگ داخلی یمن بوده است؛ جایی که سعودیها در صدر ائتلافی که بیشتر متشکل از کشورهای عربی است، هفت سال است که مشغول جنگ با شورشیان حوثی مورد حمایت جمهوری اسلامی ایران است.
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 داستانی #دیپورت با موضوع مدافعان حرم منتشر شد
🎥 ابوذر، متولد مزار شریف افغانستان است. او تصمیم میگیرد در کنار مصطفی، رفیق ایرانیاش به جبهههای نبرد علیه داعش برگردد...
💢 این فیلم تحسینشده که با اقتباس از زندگی شهید #مصطفی_صدرزاده ساخته شده، فانوس بهترین فیلم #جشنواره_عمار را بهدست آورده است.
📺 دانلود و تماشا از لینک زیر:
🌐 b2n.ir/deport
ما را تهدید نکنید!
نخستوزیر لهستان در جلسهی پارلمان اتحادیه اروپا بعد از سخنرانی فون درلاین رییس کمیسیون اروپا بیان کرد که ما همانطور که با شوروی سابق مبارزه کردیم میتوانیم با اشغال بروکسل نیز مبارزه کنیم.
ماتنوش موراویتسکی نخستوزیر لهستان بعد از اعلام دادگاه عالی این کشور مبنی بر تداخل بعضی قوانین بنیادین اتحادیه اروپا با قانون اساسی این کشور حکم به اولویت قانون اساسی و استقلال قوه قضائیه این کشور داد با سران اتحادیه اروپا در حال مذاکره است.
این بحث از زمان عدم اجازه ازدواج همجنسبازان و دگرباشان در لهستان که توسط اتحادیه اروپا به رسمیت شناخته شده بالا گرفته است. براساس قوانین اتحادیه اروپا. مواردی که در پارلمان این اتحادیه تصویب میشود از قوانین کشورها اولیتر و برای تمامی کشورهای عضو لازمالاجراست.
🔴 ضرورت تقویت زیرساختهای دیپلماتیک در آذربایجان
👤 #حمید_خوشآیند
🔹 سیاست خارجی ما در حوزه قفقاز جنوبی به طور مشخص از دولت دوم احمدینژاد به این سو به ویژه در دوره هشت ساله قبلی دچار نوعی پراکندگی همراه با بیاعتنایی شده است.
🔸 به عنوان زیرساختهای دیپلماتیک (سفارتخانه و سفیر) ما در آذربایجان به عنوان کشوری که ۷۰۰ کیلومتر با آن مرز مشترک داریم و تنها مرز شیعی ماست و دارای بیشترین اشتراکات تاریخی، فرهنگی و زبانی هستیم، در مقایسه با ارمنستان که تنها ۴۴ کیلومتر مرز مشترک با آن داریم، از ضعف و سطح پایین برخوردار است.
✅ آذربایجان یک کشور همسایه و همزبان و به ویژه در شرایط و در سالهای آتی حائز اهمیت در سیاست خارجی و دکترینهای امنیت ملی ماست لذا زیرساختهای دیپلماتیک و سفیر و رایزنان فرهنگی و غیره که در این کشور حضور دارند باید مجرب، کارکشته و در سطح سفرای کشورهای مهم باشد و زبان و فرهنگ و سیاست و مختصات ژئوپلیتیکی و ژئواکونومیکی و ژئواستراتژیکی در این کشور و محیط پیرامون را بشناسد.
💢 موضوع بسیار ساده است؛ سطح سفرا باید متناسب با جایگاه و وزن سیاسی، اقتصادی و میدانی کشور مقصد در سیاست خارجی و دکترینهای امنیت ملی کشورمان باشد تا ضمن مدیریت مطلوب و بهینه مناسبات دوجانبه باعث ارتقا موقعیت اقتصادی، سیاسی و میدانی ایران در کشور مقصد باشد.
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بحران گازی در کشور دستپخت بیعملی زنگنه است/ محاکمه ژنرالهای پوشالی نفتی باب محاکمه رئیس جمهور سابق را باز میکند
👤 #هادی_سطوتی، اقتصاددان و مدرس دانشگاه
✅ اگر در اوایل دولت یازدهم در حوزه تقویت فشار گاز یا روی صرفه جویی در مصرف گاز سرمایهگذاری میکردیم، بحران گازی در ماهها و سالهای آینده رخ نمیداد
💢 بحران امروز نتیجه سپردن امورات صنعت نفت به دست ژنرالهای پوشالی است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴خونخواهی دختر مادری که بر اثر عوارض واکسن فوت کرده است در تجمع امروز!
👈این قتل نیست؟
😡خون مظلومان، دامن همه عاملان و آمران واکسیناسیون اجباری، اضطراری و آزمایشی را خواهد گرفت!
⁉️چرا پاسخی برای این چشمان گریان و دلهای شکسته وجود ندارد؟
⚠️آیا صدا و سیما و رسانههایی که با تمام توان در حال پنهان کردن عوارض واکسن و تخطئه مخالفان هستند و یک بار در گفتگوی خبری یکطرفه گزارش دانشگاه علوم پزشکی شیراز را ماستمالی میکنند و بار دیگر سکته مهران غفوریان ناشی از واکسیناسیون را، پاسخگوی این مردم مظلوم و بیپناه خواهند بود؟
کــــرونـــا هـــراســـی
💠✍ #دکتر_جاویدنیا
آقازاده نبود!
🔻#مجتهد_شهید/٢
اخلاق خاص او در رابطه با امام (س) و حفظ جنبه تساوی با دیگر مردم در آن روزها در حوزه معروف بود. همه میگفتند که حاج آقا مصطفی خمینی (ره) در منزل امام به گونه ای رفتار می کند که با هیچ یک از مراجعین فرقی ندارد و واقعیت هم همین بود، هرگز انتساب به امام (س) و با نام ایشان برای او وسیله ای محسوب نمی شد.(سخنرانی مقام معظم رهبری ۶٨.٨.١، یادها و یادمانها، ص ۴١)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
🖊پیام مکتوب آیت الله العظمی سبحانی در بزرگداشت مجتهد شهید
#بازنشر
▪️ اکنون ۴۳ سال از داغ درگذشت شهادتگونه آیتالله حاجآقا سید مصطفی خمینی(اعلی الله مقامه الشریف) میگذرد. این دانشمند فرزانه، ستاره فروزانی بود که به سرعت در آسمان علم، اخلاق و مبارزه درخشید اگر چه متاسفانه بسیار زود نیز غروب کرد.
▫️من در سال ۱۳۲۵ ه.ش پس از اتمام دروس مقدماتی در #تبریز، برای اشتغال به #سطوح_عالی به قم آمدم و به #تدریس_ادبیات نیز مشغول بودم. در خلال تدریسهای عمومی، این افتخار را داشتم تا به صورت خصوصی و به مدت دو سال، دروس مقدمات از قبیل ادبیات یعنی #صمدیه، بخشهایی از #سیوطی، #مغنی و قسمت اعظم #مطول و همچنین ابوابی از کتاب لمعه را به ایشان تدریس کنم.
▪️ #حافظه_قوی در کنار #استعداد_وافر، چیزی است که به ندرت در میان اشخاص خوشفهم و خوشفکر یافت میشود اما #شهید_آیتالله_سیدمصطفی_خمینی(ره) واجد هر دو بود و از همین رو به توصیه بنده #الفیه_ابن_مالک را از حفظ داشت و هر زمان که مطالبی از زندگی علما نقل میکردم علاقمند بود تا آن بخش را از کتاب #نخبة_المقال حفظ کند. زمانی که دروس معقول را آغاز کرد نیز به حفظ اشعار منظومه پراخت و اینها نشان از آن داشت که در کنار عمق فکری و ذکاوت، او از حافظهای قوی نیز بهرهمند بود.
▫️بنده از دوران جوانی، سالیان درازی را با وی محشور بوده و توفیق خدمتگزاری به او را داشتم. تفکر، بیشترین چیزی بود که وی به آن علاقه داشت و اوقات خود را نیز بیشتر به آن میگذراند. این ویژگی از دوران نوجوانی و سنینی همچون ۱۷ سالگی در وجود او متبلور بود. او از فکری زاینده برخوردار بود و میتوانست زمانی طولانی در اطراف یک موضوع بحث کرده و آن را به صورت ممتد بسط دهد؛ همین باعث شده بود تا در #حوزه_علمیه، او را به عنوان یک فرد بحّاث بشناسند. چنین فرزانهای، اسوهای مطلوب برای طلاب جوان میباشد.
▪️او یک شخصیت علمیِ شناخته شده در حوزه علمیه قم مقدسه و بعدا #نجف_اشرف به حساب میآمد و از این گذشته، فرزند حضرت امام(ره) نیز بود اما با این حال در برابر افرادی که آنها را به نحوی صاحب حق بر خود میدانست، تواضعی فوقالعاده داشت. زمانی در بهار سال ۱۳۵۶ به عمره مشرف شده و ایشان را در آنجا ملاقات کردم. از آنجایی که در دروس مقدمات، چندی در خدمت ایشان بودم، احترام و محبت فوقالعادهای به بنده ابراز داشت به حدی که موجب تعجب دیگران شده بود.
▫️آثار علمی چاپ شده از وی، خود گواه عظمت، ذکاوت فکری و ذوق او در مسائل فقهی، اصولی و فلسفی میباشد. او در اواخر عمر شریفش، به بُعد دیگری نیز علاقهمند شده بود که حتی بنده نیز از آن مطّلع نبودم. طبیعی بود که وی نسبت به #فقه و #اصول و همچنین نظر به اینکه فرزند حضرت امام(ره) بود، نسبت به فلسفه علاقهمند باشد اما او به تفسیر کتابالله نیز گرایش پیدا کرده بود تا از آن هم بهره گیرد. اثر تفسیری وی نشان میدهد که وی بیش از هر چیزی به منظر فلسفی و عارفانه از کتابالله متمایل بود همچنانکه تفسیر ارزشمند حضرت امام(ره) در اوایل انقلاب چنین بود هرچند متاسفانه ادامه نیافت. چنین نگاهی به تفسیر قرآن، بسیار مکتوم و حداقل کمیاب بود. استفادههای حضرت امام(ره) از آیات قرآن، جز به مدد ذوق خاص ایشان میسر نبود و بحمدالله فرزند ایشان نیز از نظر فقه، اصول، فلسفه و تفسیر نمایانگر شخصیت علمی پدر بود.
▪️در هر صورت خداوند منّان، این گونه مصلحت دید که این فرزند فرزانه را در زمان حیات پدر، از او بگیرد. هرچند بنده در هنگام فوت حاج آقا مصطفی در نجف نبودم اما شنیدم که دیده نشد حضرت امام(ره) در داغ فرزند عزیز خود گریه کرده و یا عکسالعمل زیادی نشان دهند هرچند ممکن است در خفا اشک ریخته باشند.
▫️بسیار جالب است که بنده از حضرت امام(ره) ماجرایی را شنیدم که به نوعی در فوت حاجآقا مصطفی در مورد شخص ایشان به وقوع پیوست. امام(ره) به نقل از استاد بزرگوار خود #آیتالله_شاهآبادی(ره) و ایشان به نقل از پدرشان که شاگرد #صاحب_جواهر(ره) بودند فرمودند فرزند فاضل و دانشمند ایشان در جوانی به رحمت خدا رفت اما صاحب جواهر، شبهنگام در کنار جنازه فرزند عزیز خود مقداری قرآن خواند و همانجا به کار علمیِ همیشگی خود نیز پرداخت. این، بدان معنا نبود که قلب ایشان داغدار نبود بلکه او راضی به قضای الهی بود. همچنانکه پیامبر اکرم(ص) در فوت نوزاد دلبندش ابراهیم که در آغوش وی جان داد، فرمودند چشمها اشک میریزد و قلب داغدار است اما در عین حال به آنچه خداوند تقدیر نموده، راضی میباشند.
سلام الله علی الإمام حینما وُلِد و حینما مات و حینما یُبعث حیّاً و سلام الله علی وَلدِه حینما وُلِد و حینما استشهد و حینما یُبعث حیّاً....(١آبان١٣٩٩)
آشتی ناپذیر در برابر سازشکاران
🔻#مجتهد_شهید/٣
از من خواسته اند تا درباره برادرم، استادم و مرادم مطلبی بنویسم. در شرایط کنونی چه چیز میتوان نوشت؟ من او را از هیچ یک از #شهدای_انقلاب بالاتر نمیدانم، زیرا شهید با ایثار خون خویش به چنان مرحلهای میرسد که برای او بود و نبود، دانش و بینش، امتیازی نیست.
از خصوصیات بارز این #مرد_خدا، دشمنی پر و پا قرص با #شاه و رژیم او و جهتدار بودنش در مبارزه و صراحتش در برخورد با مسائل اصولی و آشتی ناپذیری اش در مقابل سازشکاران بود. خوب نیست شهیدی را بیشتر از شهید دیگر ستود که همه در پیش خدا یکسانند. (پیام مرحوم حجت الاسلام سید احمد خمینی ١٣۵٩.٧.٢۶، یادها و یادمان ها ص ۴٨-۴٧)