اندر احوالات بی آبرویی عاشقان پهلوی و سلطنت طلبان
#پهلوی #سلطنت_طلبان #گور_پهلوی
#شاهان_پهلوی_جنایتکار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رفتار خارج از عرف دیپلماتیک رئیس هیات پارلمانی اروپا در دیدار با هاشمی رفسنجانی
🔴رشوه شرکت کروز به ۲۱ مسئول گمرک فرودگاه امام
نماینده دادستان:
🔹متهم طاهری سال ۹۸ مسئول حمل و لجستیک شرکت شد و کارهای ترخیص کالا را انجام میداد؛ لیستی مبنی بر پرداخت رشوه به ۱۹۸ نفر از کارکنان گمرک در سال ۹۸ به تأیید متهم طاهری رسیده است.
🔹متهم رنجبر سال ۹۳ مسئول ترخیص کالا از گمرک بوده است؛ رنجبر اعلام کرد معاون گمرک فرودگاه امام ۳۰ سکه بهار آزادی و طاهری معاون گمرک فرودگاه ۲۵ سکه بهار آزادی به عنوان رشوه دریافت کردهاند.
🔹قاضی صلواتی: ۲۱ نفر از مسئولان گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) رشوه دریافت کردهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴«گور پهلوی» موضوع داغ فضای مجازی شد
🔹 پس از انتشار اخباری پیرامون کشف بقایای گورهای دستهجمعی شهدای گوهرشاد و تایید کارشناسان و محققان درباره صحت جنایت، این موضوع محل بحث و گفتگوی بسیاری از کاربران فضای مجازی شده است و بسیاری از فعالان فضای مجازی خواستار روشن شدن ابعاد این ماجرا شدهاند.
🔹میراث فرهنگی خراسان رضوی نیز دراینباره با تردید گفت که برخی از تاریخپژوهان دانشگاه فردوسی و مصاحبههای تاریخ شفاهی واقعه گوهرشاد از مغفول ماندن کاوش برای یافتن محل دفن این شهدا خبر میدهد.
🔹 بیش از ۸۰ سال است که از این قتلعام رضاخان پهلوی میگذرد.
🔹در همین رابطه کلیدواژه #گور_پهلوی در بین کاربران داغ شده است.
⭕️ سیاست متوازن دولت رئیسی با کشورها، اصلاحطلبان و خارجنشینها را عصبانی میکند
👤 سید حسین نقوی حسینی، نماینده دوره های هشتم، نهم و دهم مجلس:
🔹وقتی برخی نیروهای داخلی و نیروهای معاندان خارجی و رسانههای ضدانقلاب نسبت به سفر اخیر آقای رئیسی به روسیه واکنش منفی نشان میدهند، میتوان دریافت که این سفر مهم بوده است.
🔹ایران در مقطع کنونی به بهترین شکل در عرصه سیاست خارجی گام برمیدارد و اینک همه تخممرغهایش را در سبد مذاکرات نگذاشته است. این در حالی است که اصلاحطلبان به یاد بیاورند که وقتی همه تخممرغها را در سبد برجام گذاشتند، چهطور ترامپ آمد و با یک لگد همه تخممرغهای سیاست خارجی دولت را لِه کرد
🔹دولت سیزدهم هم با چین ارتباط گرفته است، هم با روسیه و هم به مذاکرات با 1+4 میپردازد و در عین حال به پیمان شانگهای توجه نشان میدهد و از برقراری ارتباط دیپلماتیک با کشورهای منطقه غافل نیست. این یعنی سیاست متوازن که دولت سیزدهم به بهترین شکل آن را پیش میبرد و حتی میبینیم در گفتوگو با عربستان هم گشایشهایی ایجاد شده است. همه اینها اصلاحطلبان و خارجنشینها را عصبانی میکند. اصلاحطلبان عصبانی هستند که چرا در هشتسالی که کشور را در دست داشتند هیچ کاری نتوانستند انجام دهند و از سر این عصبانیت به مسائلی مانند اندازه میز، نماز خواندن آقای رئیسی، نحوه تشریفات و... میپردازند. من این سفر را بسیار مثبت میدانم و خیلی مؤثر بود
🔹(درباره این سخنِ اصلاحطلبان که ممکن است دولت رئیسی، ایران را به استعمار روسیه و چین درآورد) چینیها با بیش از 70 کشور دنیا ارتباط گسترده دارند. با بسیاری از کشورها قراردادهای بلندمدت امضا کردهاند و روسیه هم به همین شکل. حالا من از اصلاحطلبان سوال میکنم که اگر احیانا ایران مستعمره آمریکا میشد، خوب بود؟ این اصلاحطلبان بودند که ایران را به سمت مستعمرهشدن آمریکا و اروپاییها پیش بردند؛ وگرنه دولت سیزدهم که سعی میکند با همه کشورها از جمله روسیه و چین ارتباط داشته باشد
🔹اصلاحطلبان هشت سال کشور را در اختیار داشتند و در تمام این هشت سال ایران گوشه رینگ قرار داشت/ کار به جایی رسیده بود که کشورهای کوچک خلیج فارس هم میگفتند جنگ را به داخل ایران میبریم./ اما امروز میبینم که غربیها میخواهند به سرعت مسئله برجام حل شود یا صهیونیستها دادشان درآمده که ایران مشغول امضای قراردادهای مهم با کشورهای مهم است و در عین حال فعالیت هستهای خود را پیش میبرد. ایران از گوشه رینگ درآمده و اصلاحطلبان چشم خود را بر این واقعیت بستهاند/ نامه نیوز
⭕️ طلاق از ویژگیهای سبک زندگی در دنیای امروز است/ باید با آن کنار آمد و در جهت کاهش پیامدهای منفیاش کوشید
✍️ احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح طلب:
🔹سید ابراهیم رئیسی با اشاره به آسیبهای اجتماعی در کشور گفته است: "طلاق توافقی باید اصلاح شود و به سهولت انجام نشود."
🔹ظاهر این سخن برای برخی افراد جذاب است چرا که طلاق اصولاً اقدام ناگوار و تلخی است، اما واقعیت این است که گسترش طلاق از یک منظر کلان، از ویژگیهای سبک زندگی در دنیای امروز است و به جای مقابلۀ قانونی با آن که وضعیت را وخیمتر میکند باید به نحوی با آن کنار آمد و در جهت کاهش پیامدهای منفیاش کوشید.
🔹برای زنان و مردان امروزی "سوختن و ساختن" دیگر معنا ندارد و "شریعت سمحه و سهله" هم به همین دلیل راه طلاق را باز گذاشته است.
🔹اگر زن و شوهری به این نتیجه برسند که همزیستی آنها در زیر یک سقف زیانبار و مشکل است و دو طرف را درگیر جنگ اعصاب و پریشانی خاطر میکند و از همین رو، تصمیم به جدایی بگیرند، به چه دلیل عقلپسندی باید آنها را در راهروهای دادگاههای خانواده معطل و سرگردان و اسیر کرد و آنها را به تحمل ادامۀ جنگ اعصاب علیه یکدیگر مجبور ساخت؟
🔹در کنار این موضوع، گسترش طلاق در ایران سوای اثرپذیری از فضای جهانی، دلایل مشخص داخلی از جمله وضعیت معیشتی و شرایط روانی جامعه هم دارد.
🔹سلامت روانی مستلزم احساس امنیتِ همه جانبۀ افراد در دورههای حساس زندگی است. این نوع امنیت سالهاست در جامعۀ ما به مخاطره افتاده و متأسفانه بسیاری از نهادهای حکومتی در ایجاد انواع ناامنیهای روانی برای فرزندان مردم با هم مسابقه گذاشتهاند!
🔹اگر دولت جدید و شخص آقای رئیسی واقعاً نگرانِ افزایش طلاق در جامعه شدهاند، راهحل آن سنگاندازی در مسیر طلاق توافقی نیست، بلکه پیشگیری از تولید انواع ناامنیهای روانی توسط ارگانهای حاکم و بهبود شرایط زیستی و معیشتی جوانان و زوجها و خانوادههاست./ کانال احمد زیدآبادی
📮 #توییت
⭕️ محمدسعید احدیان، دستیار سیاسی و رسانهای رئیس مجلس:
🔹سالها است کسی نتوانسته به تاریکخانه شرکتهای دولتی واردشود،مجلس یازدهم مصمم است این ناممکن راممکن کند درگام اول کمیسیون تلفیق بخشی ازدرآمدشرکت گازکه کسی ازچگونگی هزینهکردش اطلاع نداشت راوارد بودجه کرد
🔹مجلس برای شفافسازی بودجه شرکتهای دولتی نیازمندحمایت رسانهای جریان انقلاب است
⭕️ واکنش محمد امینی رعیا، مدیر اندیشکده اقتصاد مقاومتی به توییت بالا:
🔹ساماندهی شرکتهای دولتی نیازمند ۲ اقدام است: اول "تفکیک ماهیتی" شرکت از سازمان (اینگونه رسما سازمانها وارد بودجه میشوند) و دوم واگذاری حداقل ۵ درصد سهام شرکتها در بورس (اینگونه شرکتها قانونا شفاف میشوند). اقدام مجلس با توضیح زیر، موردی و ناپایدار است و مسئله را ریشهای حل نمیکند!
🔹پینوشت: به جریان انقلابی نباید به چشم یک "پادو" نگاه کرد! اگر واقعا میخواهید از ظرفیتها استفاده کنید، از افراد و مجموعههای صاحبنظر دعوت کنید تا "در تصمیمسازی" دخیل باشند. فعالان رسانهای را هم "از نزدیک و واقعی" در جریان کارها قرار دهید. با صدور فرمان کاری از پیش نمیرود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پراید ۱۷۰ میلیون شد، چون سایپا قسط باید میداد!/سال بعد قیمت تمامشده خودروها ۱۵ درصد کمتر میشود
👤سید رضا فاطمی امین، وزیر صمت:
🔹️ حدود ۴۰ درصد سهام سایپا متعلق به زیرمجموعههایش است.
🔹️ خودروساز بهجای اینکه منابعش را وارد تولید کند، سهام خودش را خریده است.
🔹️ چون نقدینگی برایش نمانده، مجبور شده وام بگیرد و همین باعث گرانی خودرو شده است.
🔹درواقع سال آینده هرچقدر تورم داشته باشیم خودرو ۱۵ درصد زیر تورم گران میشود.
🔹یعنی خودرویی که الان ۲۰۰ میلیون است، با تورم ۳۰ درصدی باید ۲۶۰ میلیون شود اما با برنامهریزیهای ما قیمتش ۲۳۰ میلیون و حتی کمتر خواهد بود./فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اخراجیهای ۲
🔹 آیا تجربه دولتهای نهم و دهم در اخراج اساتید دانشگاه به دلایل سیاسی، در حال تکرار است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چرا آمار تزریق دز سوم واکسن کرونا پایین است؟
👤 یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت:
🔹فرهنگ سازی خوبی در این باره انجام نشده است.
🔹واکسیناسیون کامل، یعنی تزریق 3 دز واکسن
🔹واکسن هایی که دز اول و دوم تزریق شده، نهایتا 4 تا 6 ماه ایمنی ایجاد می کند./ نسیم آنلاین
⭕️ اولین مقصد ایرانیها برای مهاجرت به اروپا کجاست؟
👤 بهرام صلواتی، مدیر رصدخانه مهاجرت ایران:
🔹کشور آلمان اولین مقصد ایرانیها برای مهاجرت به اروپاست. انگستان دومین مقصد مهاجرت ایرانیها در خارج از اتحادیه اروپا است و در حال حاضر حدود ۸۳ هزار و ۵۳۱ نفر ایرانی در این کشور زندگی میکنند.
🔹 براساس آمار شورای عالی ایرانیان در سال ۱۳۹۹، کشور آمریکا با یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رتبه اول مهاجران ایرانی را دارد و به ترتیب کانادا، انگلستان، امارات، آلمان، ترکیه و استرالیا در رتبههای بعدی هستند
⭕️ مردم برای دوره دوم، به بایدن رای نمیدهند
📝 فاکس نیوز نوشت:
🔹فشار اقتصادي و نگراني درباره كرونا، باعث شده در نظرسنجي فاكس نيوز مردم اعلام كنند كه احتمالا براي دور دوم به بايدن رأي نمي دهند.
🔹نظرسنجی جدید ان بی سی نیوز که در شرایط حال حاضر آمریکا و چالش های این کشور در زمینه مدیریت کرونا، تورم مهار نشده و تشدید تنش ها با روسیه انجام شده نشان میدهد که اکثریت آمریکایی ها (۷۵ درصد) معتقدند مسیری که کشورشان در جهت آن حرکت میکند، اشتباه است.
🔹نظرسنجی «آسوشیتدپرس/نورک» نشان داده تنها ۲۸ درصد از آمریکاییها خواستار شرکت بایدن و ۲۷ درصد خواهان شرکت ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ هستند.
⭕️ ایران باید راهبردی ۲۰ ساله با تک تک همسایگانش داشته باشد/ چینیها اعلام آمادگی کردند که سالی ۵ میلیون گردشگر به ایران بفرستند
👤 سید یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور فرماندهی کل قوا در حاشیه همایش ملی ایران و همسایگان:
🔹هیچ منطقه جغرافیایی به اندازه اهمیت ایران و منطقه غرب آسیا در مقیاس جهانی وجود ندارد.
🔹هرگونه مبادلات و کریدورهای تجاری اعم از کریدورهای زمینی شمال به جنوب و شرق به غرب عالم، از این منطقه میگذرد و کشور ما در حقیقت هارتلند منطقه غرب آسیا است
🔹حضور ایران در شانگهای یعنی شبکههای راه آهن چین با عبور از ایران، عراق و سوریه به مدیترانه و سپس به اروپا برسد. همچنین ۱۵ کشور همسایه ما ۶۰۰ میلیون نفر جمعیت دارند که اگر سالانه ۲ درصد از این جمعیت به ایران بیایند، ۱۲ میلیون نفر خواهند شد.
🔹چینیها اعلام آمادگی کردند که سالی ۵ میلیون گردشگر به ایران بفرستند. اگر ما ظرفیت پذیرش این گردشگرها و زیرساختها را داشته باشیم، گردشگری میتواند برای ایران یک منبع بزرگ باشد.
🔹(درباره عملیاتی شدن این ظرفیتها) این همایش هم مبانی نظری و هم مبانی کاربردی دارد. در مبانی نظری پیشنهاد این است که ایران باید یک راهبرد ۲۰ ساله را با تک تک همسایگان خود داشته باشد و این راهبرد باید در بالاترین سطح کشور، مثل شورای عالی امنیت ملی، به تصویب برسد و پس از آن قابلیت اجرا خواهد داشت./ ایسنا
🚨سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه ای اعلام کرد که پایگاه نظامی الظفره در جنوب شرق ابوظبی و ائتلافی حساس در شهر دبی هدف حملات موشکی ارتش یمن قرار گرفته است
این پایگاه محل استقرار نظامیان تروریست آمریکایی میباشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽فیلم لحظه اصابت یکیاز موشکهای یمن در ابوظبی
☑️تکمیلی| یحیی سریع:
🔹 تعدادی از پایگاههای نظامی در عمق عربستان سعودی در منطقه «شروه» با پهپاد در هم کوبیده شد.
🔹مراکز حساس و حیاتی در «جازان» و «عسیر» در جنوب عربستان با تعداد زیادی موشکهای بالستیک هدف گرفته شد.
🔹اهداف این عملیات که با دقت بالا انجام شده، محقق شد. نیروهای مسلح یمن بر آمادگی کامل خود برای افزایش عملیات در مرحله آینده تاکید میکند.
🔴برکت یکهتاز واکسنهای کرونا در ایران
🔹نتایج بررسی اثربخشی واکسنهای تزریقی در ایران توسط دانشگاه علومپزشکی شیراز نشان میدهد واکسن برکت بیشترین تاثیرگذاری میان ۴ واکسن پرمصرف در ایران را داشته است.
🔹اعداد زیر بهترتیب درصد پیشگیری از ابتلا، بستری و مرگ هستند.
🔹برکت: ۸۷.۱، ۸۶.۴ و ۹۸.۳ درصد
🔹سینوفارم: ۷۹.۹، ۷۱.۹ و ۶۶.۱ درصد
🔹اسپوتنیک: ۷۴.۷، ۶۷.۵ و ۱۰۰ درصد
🔹آسترازنکا: ۸۴.۴، ۸۱.۵ و ۹۱.۸ درصد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوتین فرمانده دومین ارتش قدرتمند جهانه
شش هزارتا کلاهک اتمی داره!
جواب سلام رئیسی و فارسی میده 😁
میگه علیک سلام
بعد یارو تیرکمون سیمی از نزدیک ندیده
جای سلام میگه های
جای تبریک میگه هپی
هپی و زهر مار
فارسی حرف بزن
گنده شون فارسی حرف میزنه
اینجا هپی هپی میکنن
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 زمانی گفتیم جریان افراطی تحمیل واکسن که شعار اصلیاش «نقد واکسن، ضدیت با ولایت است»:
1⃣ فاقد مبانی علمی است؛
2⃣ اصالت ماهوی ندارد و پیادهنظام رسانهای جریانات دیگر است؛
3⃣ به قصد آشوبافکنی و خروج فضای گفتمانی از تعادل و محوریت عقل و دانش، به رسانه تزریق شده است
⏳از آنجا که زمان، کلید گشایش اسرار و ماهیت واقعی افراد و جریانات است، امروز که محورهای ذیل در مطالب این افراد دیده میشود، صحت مطالب سابقمان محرز میگردد:
1⃣ #سکوت_محض و عدم اعتراض نسبت به نقض دهها دستور کرونایی امام امت (که جایی برای ادعای ولایتمداریشان باقی نمیگذارد)؛
2⃣ بیان #مطالب_تمسخرآمیز نسبت به امامان انقلاب اسلامی (که بازهم جایی برای ادعای ولایتمداریشان باقی نمیگذارد)؛
3⃣ سوق دادن مردم، خصوصاً جامعهی حزبالله به #سرویسهای_خارجی در فضای سایبر، بر خلاف نگاه امام خامنهای (که بازهم❗️ جایی برای ادعای ولایتمداریشان باقی نمیگذارد)؛
4⃣ #توجیه_حضور_زنان در ورزشگاه علیرغم صراحت عدم رضایت مکتوب امام خامنهای نسبت به آن (که بازهم‼️ جایی برای ادعای ولایتمداریشان باقی نمیگذارد)؛
💠 خیرخواهانه عرض میکنیم:
عزیزان، برادران، برگردید به دامان ولایت.
✍️مهندس شکوهیانراد
💥🌹💥🌹💥🌹💥🌹💥
🌹
⭕️ #قرآن_كريم در مقام تعريف #انسان چه بيانی دارد؟ (بخش دوم)
💠ويژگى هاى آفرينشى «انسان»
🔷 #انسان در حقيقت آفرينش خود، از #امتيازاتى_ويژه بهره مند است؛ #خداوند اين تشريف را بدو بخشيده كه او را با دستان قدرت و حکمت خود آفريده است؛ خطاب به ابليس مى فرمايد: «چه چيز تو را مانع شد كه آنچه را كه به دستان خود آفريده ام سجده كنى؟» [ص، ۷۵] #خداوند كه خالق همه اشياء است، پس بى ترديد #خصوصيتى در #آفرينش اين #انسان بوده كه او را سزاوار اين تشريف كرده است. اين عنايت مخصوص او در حق اين موجود است كه شاهد آن، نفخه الهى است كه در او به وديعت نهاده شده. علامه طباطبايى مى نويسد: «اينكه #آفرينش او را به دستان خود نسبت داده دليلى بر تشريف ويژه است، چنان كه فرموده «و در او از روح خود دميدم». [حجر، ۲۹]
🔷و اينكه فرموده با دو دست خود؛ كنايه از اهتمام ويژه او به آفرينش و صنع اوست، چرا كه انسان هرگاه در ساختن چيزى اهتمام ويژه داشته باشد هر دو دست خود را به كار مى گيرد». [المیزان، ج ۱۷، ص ۲۳۹] #دميدن_روح_الهى در او كنايه از آن است كه انسان در اصل وجود، از ملأ اعلاست؛ هر چند كه تن او برگرفته از عنصرى زمينى باشد. پس او به واقع پيش از آن كه عنصرى زمينى باشد #آسمانى است. آرى انسان، نخست از عنصر اين زمين و سپس از #نفخهاى_علوى پديده آمد كه او را از صف ديگر جانداران جدا ساخته و از #امتيازات_بزرگ_انسانى بهره مندش گردانيده؛ امتيازاتى كه نخستين آنها #امكان_پيمودن #مدارج_جهانى_ويژه است.
🔷اين نفخه، انسان را با #ملأ_اعلى ارتباط مى دهد و او را شايستگى مى بخشد تا با خداى خود مرتبط گردد، از او فرا گيرد، از حوزه عملكرد اندام و حواس برهد و به سراپرده انديشه و دل راه يابد. او را محرم راز هستى مى گرداند تا بر فراز زمان و مكان و فراتر از جولانگه اندام و حواس برجهد و گاهى به انديشه اى نامحدود نيز دست يابد. [۱] و بدين سان #انسان سزاوار آن شد كه #امانت_الهى ـ كه همان ودايع ربّانى و بلند و ملكوتى است ـ به وى سپرده شود؛ تنها او، و نه ديگران. #اين_ودايع در #نيروى_عظيمى كه انسان در طبيعت اوليه خود دارد خلاصه مى شود؛ نيرويى كه امكان چيرگى بر نيروهاى درونى طبيعت را بدو مى بخشد تا آنها را بدانگونه كه مى خواهد تسخير كند. اين همان #نيروى_اراده و #تصميم_گيرى و #انديشه و #تدبير است؛ نيروى انكار و خلاقيت، نيروى اكتشاف و به كارگيرى، و همان جسارت برداشتن بار اين مسؤوليت خطير. #ادامهدارد...
پی نوشت
[۱] به گرفته از سخن سيد قطب. ر.ك: في ظلال القرآن، جزء ۱۴ / ۱۷. مجلد ۵، ص ۲۰۳
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#قرآن #انسان #خلقت #آفرينش #خلقت_انسان
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #الگو_بودن #حضرت_زهرا سلام الله عليها برای انسانها (بخش سوم و پایانی)
🔶تمام جهات و لحظات زندگى #حضرت_زهرا (س) #الگو و #سرمشق برای همه انسانها است؛ چنانکه #رسول_الله (ص) را خداوند در قرآن سرمشق و اسوه معرفی نمود، #دختر_گرامیش نیز #اسوه همه انسانهای حقیقتجو و موحد است.
💠رفتار با مردم
🔷يكى از نقش آفرينى هاى درخشان #حضرت_فاطمه (س) #بالا_بردن #فرهنگ_جامعه، رشد فكر و #انديشه_مردم و رفع مشكلات و شبهات آنان است. آن حضرت از مسائل ساده گرفته، تا #پيچيده_ترين_مشكلات را #پاسخگو بود، و اين ميسّر نبود، مگر با #احاطه_علمى، #قوت_فكرى و #همت_بلند ايشان. اين #بانوى_بزرگ_اسلام، زجر تبليغ و رنج تعليم و تربيت را تحمل نموده، چون #مشعلى_فروزان در راه #هدايت_جامعه، نورافشانى كرده و با سوختن خود به دل و جان مردم، گرمى بخشيد و پاسدارى از ارزشها و مفاخر اصيل، #مبارزه پيگير با #بدعتها، #جهل، كجروى ها و ركود جامعه را خط مشى خود قرار داد. از اين رو #امت نيز بايد، هر چه بيشتر به مقام و حقوق رهبر خود آگاه گردد و خود را چون شاگردى فروتن، در برابر او احساس كند، و به دامان او چنگ زند، از نقص به كمال، و از ضعف به قدرت، و از ظلمت به نور برسد. #حضرت_فاطمه (س) نمونه كامل اين مقصود است. ايشان از كودكى در متن اجتماع به سر برده، و با مردم همدم و همدرد بوده است. اين بانو رابطه اى صميمانه و عالمانه با ياران خود داشت.
🔷زنى به خدمت #حضرت_زهرا (س) رسيد و عرض كرد: مادر پير و ناتوانى دارم كه در نماز بسيار اشتباه مى كند، مرا فرستاده تا از شما بپرسم كه چگونه نماز بخواند. آن حضرت فرمود: «هر چه مى خواهى بپرس. آن زن سؤالات خود را مطرح كرد، تا به ده سؤال رسيد و حضرت، با روى گشاده جواب داد. زن از زيادى پرسش خود، شرمنده شد و گفت: شما را بيش از اين زحمت نمى دهم. #حضرت_فاطمه (س) فرمودند باز هم بپرس. آن گاه براى تقويت روحيه وى چنين فرمود: اگر به كسى كارى واگذار كنند، براى مثال از او بخواهند كه بار سنگينى را به ارتفاع بلندى حمل كنند و در برابر اين كار صد هزار دينار به او جايزه بدهند، آيا او با توجه به آن پاداش احساس خستگى مى كند؟ زن جواب داد نه. آن حضرت فرمود: من در مقابل پرسشى كه جواب مى گويم، از خدا پاداشى به مراتب بيشتر دريافت مى كنم و هرگز ملول و خسته نمى شوم. از #رسول_خدا (ص) شنيدم كه روز قيامت دانشمندان اسلام در برابر خدا حاضر مى شوند و به اندازه علم و تلاش و كوششى كه در راه آموزش و هدايت مردم داشته اند، از خداى خود پاداش مى گيرند». [۱]
🔷نتیجه اینکه براى رسيدن به #جامعه_متعالى كه در آن جامعه #شخصيت_زن، به #جايگاه_حقيقى خود برسد، #الگوى_پذيرى از #اسوه_زنان_عالم #حضرت_زهرا (س) ضرورى است، تا با نگاه كردن #زن به زندگى سراسر عبرت حضرت، مثل روش #همسردارى، #تربيت_فرزندان، كيفيت برخورد با مردم و اجتماع، چگونگى حضور در جامعه و فعاليت هاى اجتماعى، خود را در راستاى رفتار آن بزرگوار قرار داده، تا به شأن و منزلت حقيقى نايل آيد.
پی نوشت
[۱] بحارالانوار، ج ۲، ص ۳
نویسنده: امیر علی حسنلو
منبع: مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه های علمیه
#حضرت_فاطمه #حضرت_زهرا #فاطمه #زن #زنان #مقام_زن
⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️
☄
⭕️تصميم گيری صحيح و قوی
🔷 #تعريف_تصميم: #تصميم عبارت است از قضاوت يا #انتخاب ميان دو يا چند #راه_حل_مختلف به اشکال نامحدود (از حل يک مشکل گرفته تا انجام يکسری اقدامات) که در شرايط مختلف انجام ميگيرد. #تعريف_تصميم_خوب: اتخاذ يک تصميم خوب يعنی آينده را ديدن و پی بردن به آنچه که پيش خواهد آمد. #عوامل_مؤثر در #تصميم_گيری عبارتند از: اطلاعات رسانه ها، تحقيق و تفکر، آرزوها، دوستان، احساسات، زمان، مذهب، دقت، بحث و گفتگو (مشاوره)، ارزش ها، تفاهم، پيامد فرهنگ، مطلوب بودن شرايط. به طور مثال #تصميمهای_مخاطره_آميز و #نادرستی که ممکن است يک جوان در زندگی اتخاذ کند، و #پيامدهای_نامطلوبی را برای هميشه بر جای بگذارد عبارتند از: قانون شکنی، استعمال دخانيات، الکل و مواد مخدر، ترک تحصيلی، رانندگی بدون گواهينامه، افراط در برخوردها و....
🔷از آنجا که #تصميم_گيرى يک #امر_مهم و #سرنوشت_ساز است، و با افزايش سن، جوانان با آن مواجه ميشوند، بايد هر کسی بياموزد که چگونه #تصميم بگيرد و با #عواقب آن زندگی کند. اما #قبل از گرفتن هر #تصميم بهتر است، ابتدا #پيامدهای آن را بررسی کند و در مواردی نيز پيش از تصميم گرفتن، #نظر و عقيده سايرين را در مورد آن جويا شود. در اتخاذ يک #تصميم #رعايت_اين_نکات ضروری است: ۱) #برخی_تصميمها #پيامدهايی دارد که به فرد اخطار ميدهد بلافاصله #انتخاب_خود را #تغيير دهد و به اصطلاح تصميم خود را عوض کند. مهمترين اين پيامدها ممکن است به خطر افتادن سلامت زندگی خود يا ديگران، مثل خطر دستگيری و زندانی شدن، خطر از دست دادن کار و فرصت موجود، خطر از دست دادن دوستان خوب و... را در برداشته باشد.
🔷 ۲) #پيامدهای_منفی را که به احساسات، ارزشهای انسانی، اجتماعی و اسلامی مربوط است، بشناسيم و در #تصميمها مد نظر قرار دهيم؛ مثلاً احساس گناه برای انتخاب رفتاری خلاف ارزش های خود؛ احساس ناخوشايند به دليل انجام عملی که اجتماع، مذهب، والدين و دوستان آن را تأييد نمی کنند؛ مثل احساس مورد سوء استفاده قرار دادن ديگران و يا مورد سوء استفاده قرار گرفتن. ۳) هنگام رويارويی با دشواری های پيچيده و برانگيزنده جدی در انتخاب، می توان از مناسبترين افراد هم، مانند #مشاور_دلسوز و خداترس و #افراد_اهل_فن، معلم، کارشناس مذهبی، پدر، مادر يا هر بزرگسال مورد اعتماد و يا دوست کمک گرفت. ۴) تمام عواقب احتمالی هر انتخاب را مد نظر قرار داده، با کسانی که می توانند به ما کمک کنند، مشورت کنيم.
🔷۵) يک بخش مهم در #تصميم_گيری_خوب آن است که تمام اطلاعات لازم را در مورد عواقب احتمالی تصميم را مد نظر قرار دهيم. ۶) عواملی را که موجب آسانتر شدن امر تصميم گيری ميشوند بررسی کنيم. اين عوامل می تواند آگاهی از ايستادگی در برابر فشار، اطمينان داشتن از ارزش ها و اهداف باشد. ۷) اگر يکی از تصميمات ما عواقب منفی به بار آورد، بهتر است #تصميمات خود را #سنجيده تر کنيم و از اشتباه خود درس بگيريم. ۸) در اهميت دادن به #عواقب_تصميم_گيری، شايان توجه است که «اتخاذ يک #تصميم_خوب، يعنى #آينده را ديدن و پی بردن به آنچه پيش خواهد آمد». هر جوانی بايد قادر باشد عواقب احتمالی را با درجه مشخصی از صحت پيشبينی کند.
🔷۹) در نظر داشتن #معادله_رفتار؛ يعنى (تصميم + تأثيرات ديگران = رفتار)؛ در توضيح اين معادله بايد گفت گاهی #برخی_عوامل بر فرد تأثير گذاشته و موجب می شوند که #تصميم او عوض شود، در نتيجه باعث بروز رفتاری در شخص شود که قبلاً قصد آن را نداشته است. ۱۰) افراد بزرگسال، اغلب، از #تصميم_گيری_جوانان انتقاد دارند در حالی که بايد آن ها را #تشويق کنند تا تصميمات خوب بگيرند. ۱۱) #تصميم_گيری، معمولاً قسمت آسان کار است. #پايدار_ماندن در #تصميم، بسيار دشوارتر از تصميم گيری است.
📕راهنمايی آموزشی مهارت های اساسی زندگی، جمعی از نويسندگان، ص ۵۳
منبع: وبسایت مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه های علمیه
#تصمیم #تصميم_گيری #تصميم_خوب