هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلمی که میبینید حاصل تلفیق نطفه گوسفند و خوک هست و هم خوک و گاو که همچین موجود غول پیکری بدست اومده با دستکاری ژنتیکی در ژنهای گوسفندو خوک و سپس لقاح مصنوعی اونها یه همچین موجودی یا بهتره بگیم گوسفندی درست شده بخاطر بهره بردن از گوشت بیشتر... نکته قابل توجه اینه که از جهاد کشاورزی زمزمههای مبنی بر واردات این نوع گوسفند خوکی وجود داره که علاوه بر اینکه معلوم نیست این نژاد ممکنه چه بیماریهایی با خودش بیاره به لحاظ شرعی هم خوردن گوشت خوک آمیخته با گوسفند هست.
#نشر حداکثری حتی بدون لینک
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دقیقترین وصف "نظم خودجوش" و وضعیت "بیدولتی" است که لیبرالهایی چون هایک و پيروانش از آن دفاع میکنند.
#غنی_نژاد #کاتالاکسی
#جامعه_بازار
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک روز معمولی در غرب...
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #استاد_شجاعی
√ همه شما یک مسلسل دارید که میتوانید در شرایط فعلی جهان، برای پیروزی لشکر خدا، بوسیلهی آن موثر باشید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جوان ایرانی که لندکروز خود را برای بیماران پیوندی فروخت!!
⁉️مثل آقای بیرقدار میشناسید!؟
اقتصاد فرهنگی جمهوری اسلامی ایران یعنی این...
هدایت شده از mesaghمیثاق
📊 #اطلاعنگاشت | کدام کشورهای اسلامی باک ماشین کشتار را پرمیکنند؟
✏️ رهبر انقلاب: «دولتهای اسلامی مانع از رسیدن انرژی و کالا به رژیم صهیونیستی شوند.» ۱۴۰۲/۰۸/۲۸
👈 در حال حاضر برخی از کشورهای اسلامی به رژیم صهیونیستی کالاهای مختلف صادر میکنند که آمار این صادرات براساس اطلاعات منابع معتبر در این اطلاعنگاشت گردآوری شده است
هدایت شده از mesaghمیثاق
من خانه دار هستم و هرگز آن را تغییر نمی دهم.
خانه دار بودن به من #آزادی می دهد تا برنامه روزانه ام را مدیریت کنم، من این امکان را دارم که کارهای روزانه ام (آشپزی، تمیز نگه داشتن خانه) را هر زمان که بخواهم و با هر پویایی که دوست دارم انجام دهم. وقتی نمیخواهم با افرادی برخورد کنم که مجبور نیستم یا وقتی احساس خستگی میکنم یا مریض میشوم، لازم نیست نگران رفتن به سر کار یا مرخصی باشم.
وقتی احساس بی حوصلگی می کنم می توانم کار موردعلاقه خودم را پیدا کنم.
شوهرم به خانه ای تمیز می آید که باعث می شود احساس آرامش کند و بعد برای من فوق العاده باشد. من نمی توانم تصور کنم که ما هر دو کار می کنیم و به خانه می آییم که باید تمیزش کنیم یا هر دو بعد از خستگی کار نیاز به آشپزی داشته باشیم (احتمالا به همین دلیل است که بسیاری از مردم بیرون غذا ناسالم می خورند).
هدایت شده از mesaghمیثاق
این نگاه زشت غربی ها و سرمایه سالاران به کار در خانه است!
آنها کار در خانه را بخشی از فرایند تولید کارخانه ای می دانند. در تصویر هم مشاهده می کنید که اساسا فرزند و خانواده ای در کار نیست. زن نهایتا بخشی از خط تولید است که ابزار کار (مرد) را روغنکاری می کند!
یعنی حتی آنجا که غرب می خواهد بپذیرد کار زن در خانه "بی ارزش" نیست، باز هم آن را ارزش گذاری بازاری و کارخانه ای میکند و برای کار زن به صورت مستقل ارزشی قائل نمی شود.
در صورتی که اگر به این تصویر فرزند هم اضافه شود آنوقت کاری که مادر در خانه انجام میدهد از کاری که آن کارخانه انجام می دهد بسیار باارزش تر و با شرافت تر است. "ساخت" انسان در خانه را فقط یک احمق کم ارزش تر از ساخت یک خودرو در کارخانه می داند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
از بازار رفاقتی تا بازار رقابتی
🔹بازار سنتی با هندسه افقی و خطی و ارزش فضایی یکسان بین حجرهها، ترجمان کالبدیِ برادری و برابری بود. اما مراکز تجاری و مالها و پاساژهای معاصر، با هندسه عمودی و مرکزی که معمولا حول یک وُید مرکزی شکل میگیرند، ترجمان کالبدی رقابت هستند و نه برادری و رفاقت. زیرا این نوع معماری، سبب ارزشگذاریهای متفاوت فضایی و اقتصادی میشود که نتیجهی فاصله متفاوت مغازهها از وید مرکزی است.
🔹به این معنا که برخلاف بازار سنتی که همه حجرهها در هندسه خطیِ آن، تقریبا هم ارزش بودند در بازار معاصر هرچه مغازه به وید مرکزی نزدیکتر باشد و به اصطلاح پاخور بیشتری داشته باشد ارزش اقتصادی بالاتری در فضای رقابتی کسب میکند. این نوع معماری با ایجاد تمایزات فضایی و اقتصادی، با به هم زدن فضای برادری و رفاقت، سبب تشدید رقابتی شده است که با آموزههای سبک زندگی اسلامی نیز در تعارض است: "تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا" (قصص/۸۳).
هدایت شده از mesaghمیثاق
تنها، احمقی که با کامیپوتر مسابقه شطرنج می دهد، در صورت شکست اجازه دارد نتیجه بگیرد کامیپوتر از او باهوش تر است!
#هوش_مصنوعی #انسان
هدایت شده از mesaghمیثاق
ای کاش بیابان مرا باغ کنید
زخمم به نگاه خویش تریاق کنید
بر عرشه کشتی بنشینیم و سپس
قلیان دوسیب را شما چاق کنید
#یمنیجات
هدایت شده از mesaghمیثاق
ایلان ماسک کلا توییتر را 44 میلیارد دلار خرید!
پارسال فقط از تبلیغات بیش از 4.7 میلیارد دلار درآمد داشته!
وقتی در مورد تبلیغات صحبت میکنیم بعضیا فکر میکنن مشکل ما با اون زنیه که آرایش کرده و داره میرقصه و اگر چادر سرش بکنن مشکل حل میشه!
تبلیغات نخ تسبیح تمام پیکره تمدن غربه...
هدایت شده از mesaghمیثاق
سوال: یک محصول ایرانی بگو که مصرف کننده ش ازش راضی باشه؟
پاسخ: هر چند ایران در بسیاری از حوزه های تکنولوژیک جزء کشورهای برتر دنیاست و بسیاری از محصولات ایرانی به لحاظ کیفیت و قیمت قابل رقابت با موارد مشابه در دنیا هستند اما اگر هدف غایی یک تمدن، انسان سازی باشد شاید برای رسیدن به برخی تکنولوژی ها تردید و تامل کند. لزوما پیشرفت های ظاهری تکنولوژیک نشانه پیشرفت نیست و اگر توسعه نام گیرد و با ذبح عدالت به آن توسعه رسیده باشد پیشرفت نام نخواهد داشت. برای دفاع از جمهوری اسلامی ساخت انسانی در طراز حاج قاسم بس است. ساخت زنان و مردانی که حاضرند برای این نظام و انقلاب جان دهند و 10 میلیون نفر برای رفتن به غزه ثبت نام میکنند کافی است. حفظ و گسترش ارزش ها و آرمان ها نشانه پررنگ تری است برای پیشرفت یا ساخت یک ماهواره با هزاران ظلم و ستم؟ از استعمار و استثمار و برده داری گرفته تا دزدیدن نخبگان کشورهای دیگر با دلارهای بدون پشتوانه؟
غرب باید پاسخ دهد که چه انسان قابل دفاعی ساخته است؟
چه انسانی تربیت کرده است که خدا و خلق خدا از او راضی باشند؟
چه خانواه ای را حفظ کرده است؟
کدام عدالت را تحقق بخشیده است؟
و همه اینها را باید در شرایطی مقایسه کرد که همه ی آنها ایران را تحریم کردند و علیه ایران جنگ نظامی و اقتصادی و امنیتی و فرهنگی راه انداختند ولی ایران هیچ ستمی بر آنها نکرده است.
قرار نیست در مسیر تمدن سازی همان مسیر غلطی را برویم که غرب رفته است. اگر چنین میخواستیم انقلاب نمی کردیم!
هدایت شده از mesaghمیثاق
📝 «تناقض میان سیاستهای انقباضی و تسهیل کسبوکارها»
🔖 «توسعه» یا «حفظ» کسبکارها در شرایط «فشار هزینه» مستلزم تامین مالی و «انبساط پولی» است
🔖 تجربه «چین» در اواسط قرن جدید با هدف نیل به «توسعه» فعلی که اساسا بر پایه «تسهیلاتدهی گسترده با نرخ ترجیحی» شکلگرفت؛ بسبار قابل مطالعه است.
🔖 انبساط پولی شدید «آمریکا و اروپا» در دوران کرونا برای «حفظ» کسبوکارها هم از دیگر تجربیات قابل مطالعه میباشد که در نمودارهای بالا در انبساط ترازنانه فدرال رزرو و بانک مرکزی اروپا(ECB) مشخص است.
📌 بنابراین نه تسهیلاتدهی هدفمند و هدایت اعتبار به معنای گداپروری است و نه نرخهای ترجیحی به معنای رانت است.
📌 اساسا توسعه کسبوکارها بدون «سیاستهای انبساطیِ» هدفمند، میسر نخواهد شد
🔖 در واقع همزمانیِ انقباض پولی فعلی با برنامه توسعه کسبکارها در شرایط فشار سنگین هزینه یک «پارادوکس کامل» است
🔖 صرفا به عنوان یک مثال؛ در آمریکا در اوایل دهه ۲۰۲۰:
📈 رشد نقدینگی به بالاترین حد ۷۰ سال اخیر رسید
📈 حجم پول(M1) هم در مدت حدود یک سال ۴۰۰٪ رشد کرد
📈 سطح بدهی دولتی در آستانه رسیدن به سقف تعیین شده قرار گرفت
📈 مخارج دولت با رشدی بیسابقه به بالاترین سطح تاریخی خود رسید.
📍 بنابراین از این رو است که آمریکا توانست با حمایت از اقتصاد تحت فشارهزینه، سطح دستمزدها را به سطحی بیشتر از دوران قبل از کرونا باز گرداند.(نمودارهای بالا)
هدایت شده از mesaghمیثاق
و به همین شیوه نرخ مشارکت اقتصادی و اشتغال را هم به بالاتر از سطح قبل از کرونا برگرداند...
متنی که برادر عزیزم جناب رحیمی نوشته اند بخشی از آن چیزی است که به آن می گوییم "پیوست عدالت". یعنی برای بررسی سیاست کنترل تورم باید دقت کرد که آیا ابعاد دیگر اقتصاد و فرهنگ و سیاست و ... را تحت تاثیر می گذارد یا خیر؟ وقتی آقا فرمودند رشد تولید و مهار تورم گفتیم نئولیبرالهای وطنی قطعا مهار تورمش را می گیرند و رشد تولیدش را فراموش میکنند اما آقا با هوشمندی تمام فرمودند: مهار تورم متوقف بر رشد تولید است. این به آن معنا نیست که اگر رشدتولید نباشد نمی توان تورم را مهار کرد. شاید بتوان با سیاست های شدید انقباضی و فشار بر طبقات پایین جامعه تورم را برای مدت کوتاهی مهار کرد اما قطعا این مهار عادلانه و در راستای پیشرفت جامعه نیست. پیشرفت توامان با عدالت یعنی مهار تورم همراه با رشد تولید که توصیه میکنم با دقت نمودارها و مطلب جناب رحیمی را بخوانید و نشر دهید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
میگوید سیاست افزایش سن بازنشستگی از منظر #کارشناسی قابل دفاع است.
میپرسم از کدام منظر کارشناسی؟!
از منظر کارشناس حسابداری؟
یا کارشناس حکمرانی؟
یا کارشناس اقتصادی؟
یا کارشناس فقهی؟
یا کارشناس حقوقی؟
یا کارشناس سیاسی؟
یا کارشناس اداری؟
یا کارشناس منابع انسانی؟
کدام کارشناس باکدام تخصص و با کدام مبنا و با کدام رویکرد و در چه شرایطی از لحاظ جایگاه و منافع و دستمزد از این سیاست دفاع میکند؟
اگر این سیاست ناکارآمد بود چه کسی محاکمه میشود؟!
الان تکلیف ۸سال معطل کردن کشور توسط محمدجواد ظریف به پای برجام یا تکلیف ضربهفنی صنعت نفت و گاز توسط زنگنه یا تکلیف عباس آخوندی که با افتخار به عدم ساخت یک واحد مسکن در ۸سال و عدم توسعه هیچیک از زیرساختهای جادهای و ریلی و هوایی و خسارت به کشور و به بار آوردن تورمهای گسترده و ایجاد نارضایتی عمومی کشور با تصمیمات قابل دفاع از منظر #کارشناسی کشور را اداره کرد چیست؟!
هروقت به این سوالات پاسخ دادید میتوانید درباره فایده و اثر یک سیاست نتیجهگیری کنید.
✍سیدامیرحسین حسینی
هدایت شده از mesaghمیثاق
بازار آزاد رقابتیشونه
حق ندارید کالاهای صهیونیستها رو نخرید!
#خرید_دستوری :))))))))
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 باج بدهید تا خنجر نخورید
🔸 هیچ مولفهای زیر عنوان مشارکت، رضایت عمومی، ساز و کارهای دمکراتیک، جامعه مدنی یا امثال اینها حتی به صورت حداقلی «بازدارنده» نیست. اینها میتوانند جلوی بحران داخلی را بگیرند که حتما دشمن آن را تمهید و بعد سوء استفاده خواهد کرد اما به صورت مستقیم و برای دفاع در مقابل هجوم خارجی: مردم، نیروی تودهای و پیاده، یا تظاهرات و انتخابات ابدا ترسی نمیسازند. لفاظیها و کلنجارهای زبانی - شعاری را باید کنار گذاشت و تنها به واقعیت خیره شد.
🔹 تکاپوی اصلاحطلبها هدف مشخصی دارد: تسلیحات دفاعی را رها کنید و حواستان به ما باشد تا شورش و فتنه به راه نیاندازیم آن هم چارهاش این است که دربست قدرت را به ما بسپارید. رفتارشان با احمدینژاد که حداکثرِ حمایت مردمی را داشت و همین حالا توان رویارویی و پیروزی بر او را ندارند نشان میدهد مقصودشان از «مردم» چیست و چرا سیاست داخلی را به دفاع گره میزنند. میگویند سرنوشتی جز شکست ندارید: یا با مذاکره و توافق یا از پشت خنجر میخورید.
🔸 حمایت مردمی بسیار بالا هم که باشد در ملایمترین حالت با حمله سایبری یا ویروسی مثل استاکسنت اهدافشان را ویران خواهند کرد. یک پله بالاتر، شخصیت دوم مملکت را با محبوبیتِ خیرهکننده ترور میکنند و به تشییع میلیونیاش پوزخند میزنند. بمباران محدود یا گسترده نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود. مردم چطور میتوانند بازدارنده باشند؟ رفاه عمومی و عدالت اجتماعی هم دستورِ خداوند است هم جلوی افزایش مشکلات را میگیرد اما در برابر دشمن خارجی؟ اثری ندارد.
🔹 خطاب این نوشته قطعا هیچ غربگرا یا اصلاحطلبی نیست. آنها مصمم، بدون اینکه ثانیهای به هیچ انتقاد یا مخالفتی اهمیت بدهند منافعشان را دنبال میکنند. طرف گفتگو فقط کسانی هستند که به ارزشِ تسلیحات در دفاع باور دارند اما هنوز در رودربایستی با شعارها ماندهاند و از این جهت میدانِ تکاپو را به کسانی میسپارند که دشمن را نه آمریکا که رقیب داخلی میدانند و از توصیف داعشی و طالبانی هم ابا ندارند. خلطِ مشارکت با توان دفاعی، یک: دروغ است، دو: خودزنی.
🔸 برای بیرون آمدن از شاعرانگی جا دارد بعضی واقعیتها را هر روز مرور کنیم: دفاع مقدس با مشارکت اقلیت پیش رفت، ۸۸ در اوجِ رفاه و رضایت در تاریخ انقلاب رخ داد، ترورها و تحریمها پس از انتخاباتِ پرشور افزایش یافت، این سالها مشارکت کم و شورشها زیاد شد اما تهدیدهای خارجی ضعیفتر،... زیبا نیست و نمیشود با اینها سخنرانی کرد و محبوبیت خرید اما واقعیت است: مردم اثری در دفاع ندارند، یک جناح در درون نظام از مشارکت هم بحران میسازد.
✍دانشطلب