eitaa logo
مزاج زندگی 🌻
18.3هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
852 ویدیو
4 فایل
ما اینجاییم تا بتونیــم نتــایج بیــش از ۲۵ سال تحقیــق و پژوهش در‌حوزه سبک‌ زنــدگی ایرانی اسلامی رو در اختیار شما قرار بدیم .🌹 . و‌مفتخریم به حضور افتخاری استادخیراندیش در گروه پژوهشی مزاج زندگی.😊🙏 ارتباط با ما : @addmin_MZ www.mezajezendegi.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
🌾نکاتی درباره استفاده از سبوس باید در نظر داشته باشیم از نظر طب ایرانی اسلامی برای تهیه نان سبوسدار خوب باید مقداری از سبوس گندم را با آن آسیاب کرده تا آرد سبوسدار تهیه شود و این آرد برای تهیه خمیر مورد استفاده قرار بگیرد. 👈نه اینکه فقط سبوس روی نان پاشیده بشود. ❌اتفاقاً استفاده از سبوس به این صورت بیشتر ضرر ایجاد میکند. متاسفانه در سالهای اخیر خیلی از نانوایی ها سبوس را به خمیرنان اضافه می کنند یعنی قبل از پخت نان مقداری سبوس به خمیر اضافه می‌کنند که این روش استفاده از سبوس بسیار اشتباه است. و این درحالی است که بسیاری از این سبوسها اصلا خوراک دام هستند.🐄🐏 در واقع نکته مهمی که درباره این روش اشتباه استفاده از سبوس وجود دارد این است که 👇 اگر سبوس قبل از ورآمدن به خمیر اضافه نشود اسید فیتیک بالایی دارد که منجر به سوءهضم و سوءجذب املاح و مواد‌معدنی می شود.🌾 مـــزاجــــ زنـــدگــــے 👈 عضو شوید
21.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ حضور استاد در برنامه تلوزیونی صبحونه ۱۴۰۲/۶/۶ 📜 موضوع گفتگو: آداب و تدابیر اربعین (بخش اول) ࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐ مـــزاجــــ زنـــدگــــے 👈 عضو شوید 🌐 http://mezajezendegi.ir 🆔 https://t.me/mezajezendegi
44.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ حضور استاد در برنامه تلوزیونی صبحونه ۱۴۰۲/۶/۶ 📜 موضوع گفتگو: آداب و تدابیر اربعین (بخش دوم) ࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐ مـــزاجــــ زنـــدگــــے 👈 عضو شوید 🌐 http://mezajezendegi.ir 🆔 https://t.me/mezajezendegi
مزاج زندگی 🌻
❅┅┅ مهمترن غذای خوراکی اگه مطالب کانال رو دنبال کرده باشید در بحث #هشت_غذا رسیدیم به غذای خوراکی و
. 💡متوجه شدیم که از بین غذاهای خوراکی توجه به و اهمیت به اون از مهمترین بحثهاست. جالبه بدونید این موضوع حتی توی 👈دین ما هم بسیار سفارش شده و از نان به عنوان غذای پر برکت یاد شده اهمیت و احترام به این نعمت خداوندی رو میشه توی احادیث به خوبی درک کرد. در ادامه به احادیثی درباره احترام به این نعمت بزرگ می‌پردازیم 🌷✨
❅┅┅ 💠 ارزش نان در دین نان به عنوان غذایی مقدس در دین ما بسیار مورد احترام قرار گرفته و از آن به عنوان نعمتی بزرگ یاد شده تا جایی که حتی دقت شده که به خورده‌های نان هم بی احترامی نشود. ❗️همه ما از دورانهای گذشته به یاد داریم که به ما گفته شده اگرخرده نانی در مسیر راه دیدید، حتماً بردارید و اگر تمیز بود برای احترام، آن را بخورید و گرنه در کناری بگذارید تا پایمال نشود. 📌جالب است بدانید این سفارش در دستورهای اسلامی ریشه دارد؛ چنان که رسول اکرم(ص) می فرماید: مَنْ وَجَدَ کِسْرَةً اَوْ تَمْرَةً فَاَکَلَها لَمْ یُفارِقْ جَوْفَهُ حَتّی یَغْفِرَ اللَّهُ لَهُ هر که تکه ای از نان یا خرما بیابد و آن را بخورد از درونش جدا نشود تا خدایش بیامرزد. مـــزاجــــ زنـــدگــــے 👈 عضو شوید
❅┅┅ 💠 پایمال نشدن نان در حدیثی دیگر از احادیث احترام به نان اهمیت به این نعمت الهی دوباره یادآوری میشود امام صادق(ع) در حدیثی می فرمایند: «دَخَلَ رَسُولُ اللَّهِ عَلی عایِشَةَ فَرَأی کِسْرَةً کادَ اَنْ تَطَأها فَاَخَذَها وَاَکَلَها وَقالَ یا حُمَیْراءُ اَکْرِمِی جِوارَ نِعْمَةِ اللَّهِ عَلَیکِ فَاِنَّها لَمْ تَنْفِرْ عَنْ قَوْمٍ فَکادَتْ تَعُودُ اِلَیْهِمْ» رسول خدا(ص) نزد عایشه رفت و تکه نانی دید که نزدیک بود آن تکه نان زیر پایش بماند. حضرت آن را برگرفت و خورد و فرمود: ای حمیرا! نعمت خدا را خوش همسایه باش که از مردمی نگریزد و به آسانی بدانها باز گردد.» مـــزاجــــ زنـــدگــــے 👈 عضو شوید
❅┅┅ 💠اهمیت به خرده‌های نان احترام و تقدس نان در دین ما به قدری است که حتی خرده‌های آن هم مورد توجه قرار گرفته و از آن به عنوان شفای دردها یاد شده چنانکه در حدیثی امیر مؤمنان(ع) می فرماید: کُلُوا ما یَسْقُطُ مِنَ الْخِوانِ فَاِنَّهُ شِفاءٌ مِنْ کُلِّ داءٍ بِاِذْنِ اللَّهِ لِمَنْ اَرادَ اَنْ یَسْتَشْفِیَ بِهِ بخورید آنچه را که از سفره و یا طبق غذا بیفتد و ریخته شود؛ زیرا آن، به اذن خداوند برای کسی که به قصد شفا یافتن بخورد، وسیله شفا از هر درد و بیماری است. همچنین از آن حضرت روایت شده است: خوردن خرده های درون سفره، فقر را می برد و فرزند را زیاد کند و درد ذات الجنب را بزداید، هر که تکه نانی یابد و بخورد، یک حسنه دارد و اگر آلوده باشد و آن را بشوید و بخورد 70 حسنه دارد. مـــزاجــــ زنـــدگــــے 👈 عضو شوید
مزاج زندگی 🌻
. شما دوستان عزیز هم اگه تجربه ای توی پخت نان دارید خیلی خوشحال میشیم با ما هم درمیون بذارید.😊🙏🌿👇
خیلی ممنون و سپاسگزارم ✨ ازدوست عزیزمون که از «استان فارس» زیبا زحمت کشیدن و برامون دستور گندم خوشمزه محلیشون رو فرستادن 🙏💚💐 مراحل پخت نان گندم محلی استان فارس👇
طرز تهیه نان گندم ؛؛محلی استان فارس ؛؛☝️ آرد سه کیلو ، نمک بمقدار لازم و آب ۱/۵لیتر البته آب باید بمقداری باشد که خمیر حالت شلی بخود بگیرد و کش دار شود ؛؛ بعد از اینکه آرد و نمک و آب را مخلوط کردیم آن را حدود ۲۰ دقیقه ورز میدهیم تا بصورت یکنواخت و کشدار شود و حدود ۳ ساعت می گذاریم تا جابیوفتد و بعد آن را بصورت چانه های ۵۰گرمی آماده می‌کنیم بعد آن را پهن می کنیم و روی تابه داغ و آماده قرار می دهیم تا خوب پخته شود در آخر نان ما آماده است. نوش جان🌸