#نکته_زیبایی #مو
روغن نارگیل را هفته ای یک بار،مقداری از آن را گرم کرده و پوست سرتان را با آن ماساژ دهید . سپس همانطور یک شب را با آن بخوابید تا موهای زیبا و درخشانی داشته باشید.
🆔 @midunesti 🔮
☀️
#ایده_آموزشی 💠
ایده تولد🎈🎈
🎊 دیزاین زیبای میز تولدبااستفاده از پارچه های حریر رنگی زیر میزتون روچراغ بزاریدتا زیبایش چندبرابربشه😍👏
🆔 @midunesti 🔮
#یخ_های_میوهای🍓
موادموردنیاز:
•نعناع، بلوبری، لیمو و یا هر میوه دلخواه دیگر
• آب جوش
• قالب یخ
🍒 مکعب های یخی میوهای1 🍒
ابتدا آب را جوش بیاورید و در حالی که آب داغ است چندین برگ نعناع در آن بیندازید تا آب جوش رنگ و مزه نعناع به خود بگیرد. بعد نعناع ها را از آب خارج کنید.
صبر کنید تا گرمای آب جوش از بین برود. آب جوشیده سرد شده باعث شفافیت یخ ها می شود.
سپس آب سرد شده را در قالب یخ ریخته و برگ های تازه نعناع را به آن اضافه کنید.
قالب را در فریزر بگذارید تا یخ ببندد.
برای هر میوه و یا سبزیجات دیگر نیز به همین ترتیب عمل نمایید.
به طور مثال برای مکعب های یخی لیمویی ابتدا به آب، کمی آب لیموی تازه اضافه کنید و سپس ورقه های نازک لیمو را در قالب بگذارید.
🆔 @midunesti 🔮
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 👈 #ترفند_شیکپوشی_بستن_شال😍👆
✍خانوم خوشگلا اینم آموزش بستن شال نخی ، مناسب برای مانتو ، شیک و عالی.😉
برای بستن این مدل به گیره و سوزن احتیاج دارید.🧕
🆔 @midunesti 🔮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه #ایده واسه نو کردن لباسهای کهنه و قدیمی که دلتون رو زده
ببین و یاد بگیر
🆔 @midunesti 🔮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیدمان روی کانترکابینت
┅┅🍃✿❀🌼❀✿┅
🆔 @midunesti 🔮
#یخ_های_میوهای🍓
موادموردنیاز:
•هلو، توت فرنگی و نعناع
•آب جوش
•قالب یخ
🍒 مکعب های یخی میوهای2 🍒
در مکعب های یخی میوه ای (1) یاد گرفتیم که برای تهیه این یخ های زیبا و جذاب به چه چیزهایی نیاز داریم و روش درست کردن به چه صورت می باشد.
در این تزئین یخ های میوه ای ابتدا هلو را به قطعات کوچکی خرد کنید و در هر محفظه قالب یخ یک تکه از هلو، یک عدد توت فرنگی و یک برگ کوچک نعناع یا قسمتی از آن را قرار دهید.
قالب یخ را پر از آب کنید و آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. فراموش نکنید که اگر می خواهید یخ های شفافی داشته باشید، از آب جوشیده سرد شده استفاده کنید.
🆔 @midunesti 🔮
#ترفند_آشپزی🍴
🔸دم كردن زعفران
ابتدا زعفران را بدون شکر و قند خوب پودر میکنم.
♦️یک قاشق چاخوری از زعفران توی یه لیوان یا ظرفی میریزم و به ازای هر قاشق چایخوری زعفرون دو قاشق غذاخوری آب جوش میریزیم و بلافاصله دو الی سه قالب کوچیک یخ میندازیم تا شک وارد بشه و رنگ بیشتری باز کنه .
بعدش این زعفرون دم کرده ی غلیظ رو توی ظرف در دار پلاستیکی توی فریزر نگهداری کنید چون اگر تو یخچال بمونه بعد از چند روز عطر و طعمش از دست میده اما توی فریزر خراب نمیشه .
و بعد هر وقت خواستین کمی از روی اون بر میدارم . دوباره مابقی رو فریز میکنیم
🆔 @midunesti 🔮