eitaa logo
میدونستی...؟ (ترفند)
24.4هزار دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
14.1هزار ویدیو
17 فایل
❤️﷽❤️ در هیچ پیامرسان دیگه ای فعالیت نداریم😉 کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما 🤝 . . . . . . . . . . . . . . ‌. . . . . . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
افرادی که کم خونی دارند ترشی مصرف نکنند !❌ ▫️هر ماده غذایی که طعم ترشی دارد با خون سازی منافات دارد، لذا توصیه میشود افرادی که دچار کم خونی هستند از مصرف ترشی دوری نمایند. + مصرف زیاد ترشی توسط زنان منجر به تشدید کم خونی و فقر آهن در آنها شده و در ادامه افت فشار به همراه دارد. 🆔 @midunesti 🔮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیایید یکبار برای همیشه چگونه هندوانه شیرین انتخاب کردن را یاد بگیریم! اگر این توصیه ها را خوب گوش کنید. 🔻 توی تابستون دیگه هندونه بی‌مزه نصیبمون نمیشه!! پس ببینید و به بقیه هم بگویید!😌🍉 🆔 @midunesti 🔮
🌀چای سبز را چه زمانی بنوشیم و چه زمانی از نوشیدن آن خودداری کنیم؟ ▫️بهترین زمان برای نوشیدن چای سبز نیم ساعت قبل از ورزش کردن برای چربی سوزی ▫️در طول روز به عنوان آب سم زدا ▫️2 ساعت قبل یا بعد از غذا یا بعد از صبحانه 🔹در چه زمانی از نوشیدن چای سبز خودداری کنیم؟ 🔸صبح زود با شکم خالی 🔸از مصرف چای سبز همراه با غذا خودداری کنید. 🔸بیش از دو یا سه فنجان در روز مصرف نکنید. 🔸به چای سبز شیر یا شکر اضافه نکنید. 🔸از نوشیدن چای سبز در شب خودداری کنید زیرا باعث بیخوابی می شود. 🆔 @midunesti 🔮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀تزریق انرژی مثبت➕ تکرار کنیم امروز درهای گذشته را میبندم و درهای آینده را به روی خود میگشایم و با عزمی راسخ گام می‌نهم بسوی فصلی جدید در زندگانی‌ام.خدایا سپاسگزارم🙏🏻 🆔 @midunesti 🔮
🌀مراقب آرسنیک و سم موجود در برنج باشید! آرسنیک جزء مواد سمی طبقه اول محلول در آب حساب می‌شود و بسیار سرطان‌زاست! آرسینک روی تمام اعضای بدن تاثیر گذار است که باعث بروز ضایعات پوستی و دیابت و سرطان ریه نیز می‌شود! در بین غلات برنج 10 برابر بیشتر از بقیه آرسنیک دارد! اخیرا محققان روش خانگی رو برای پخت برنج پیشنهاد دادند که بعد از استفاده از این روش 50 درصد آرسنیک برنج قهوه‌ای و 74 درصد از آرسنیک برنج سفید حذف می‌شود اما این در حالیست که مواد مغذی برنج هم حفظ می‌شوند! روش پیشنهادی محققان برای پخت برنج (👇) 🔸1 : به ازای هر لیوان برنج چهار لیوان آب در ظرف بریزید و آن را جوش بیاورید. 🔸2 : برنج را به آب جوش اضافه کنید و 5 دقیقه آن را بجوشانید. 🔸3 : آب ظرف را خالی کنید (آرسنیک اینجا به همراه خارج می‌شود) 🔸4 : به ازای هر لیوان برنج دو لیوان آب اضافه کنید و همراه برنج جوش بیاورید. 🔸5 : بعد از کم ‌شدن آب درب ظرف را ببندید و با حرارت پایین برنج را بپزید! در واقع مراحل اولیه جای خیساندن برنج انجام می‌شود. 🆔 @midunesti 🔮