#ژله_حبابی_انار
مواد لازم
یک عدد انار دون شده
یک بسته ژله ی آلویه ورا
یک بسته پودرژله آلوورا را در آب داغ حل کرده و سپس یک لیوان آب سرد به آن بیافزایید و مخلوط کنید.
ظرف مورد نظرتون رو انتخاب کنید و دوسوم ظرف را با ژله پر کنید
و داخل یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود.
در مرحله ی بعد
ژله ای که کامل بسته شده را با چنگال سه یا چهار بار هم بزنید تا داخل ژله حباب ایجاد شود
یک قاشق دونه ی انار را روی سطح ژله بریزید و با قاشق به داخل ژله فرو کنید
سپس ظرف مورد نظرتان را تا لبه ی ظرف دانه ی انار ریخته و روی دانه ها ژله بریزید.
و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
@mivhe71
#دیپ_هویج
یک عدد سیب زمینی متوسط
دو عدد هویج متوسط
۱ لیوان کمی کمتر ماست چکیده
۲ ق غ سس مایونز
۱ ق غ سس خردل
۲ عدد خیارشور متوسط
۲ حبه سیر له شده
۲ ق غ روغن زیتون
ابتدا هویج و سیب زمینی ها را رنده کنید سپس روغن زیتون را اضافه کنید و در ماهیتابه نچسب ریخته کمی در ماهیتابه را بگذارید تا نرم شود سپس مدام هم بزنید تا کامل بپزند بعد از سرد شدن با بقیه مواد مخلوط کنید.
@mivhe71
#ژله_یلدایی
برای لایه اول ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد درست کنید. تخم شربتی ها رو از قبل توی آب خوب بخیسانید.
حالا تخم شربتی رو به ژله قرمز اضافه کنید و توی قالب ها بریزید.
برای لایه دوم ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و به جای آب سرد توش یک بستنی وانیلی یا نصف لیوان شیر بریزید.
لایه سوم رو هم به روش لایه دوم درست کنید. (به جای ژله آلورا ژله سبز بریزید).
نکته. برای اینکه تخم شربتی ها ته نشین نشن می تونید وقتی ژله قرمز یه خورده کم که خودشو گرفت و از اون حالت مایع اویه در اومد اونها رو بریزید و هم بزنید.
نوشجان😋
@mivhe71