eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
عسلی:👩🏻‍🍳 به میزان دلخواه بال و کتف رو به خوبی با آب سرد بشورین و اونارو از وسط نصف کنید سپس روی اونا با چاقو برش بزنید که موقع مرینیت شدن خوب مزه دار بشن. حالا اونارو توی یه کاسه بزرگ بریزین و بهشون نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، در صورت تمایل فلفل چیلی، پودر سیر، پودر پیاز و ۱ ق چ خ عسل و ۱ ق غ خ روغن زیتون بزنید و به خوبی ورز بدین و یکدستشون کنید و توی یخچال ۱ الا ۲ ساعتی استراحت بدین. سپس کف ظرف فر کاغذ روغنی بذارید و بال و کتف هارو بچینید روش و دوباره روی اونا کاغذ روغنی بذارید و توی فری که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده بذارید به مدت ۱:۳۰ ساعت خوب بپزه ولی بازم حواستون بهش باشه شاید زودتر پختن. در کنارشم سیبزمینی سرخ کرده بذارید که عالی میشه. ✅این روش رو برای ران مرغ و سینه مرغ هم میتونین استفاده کنید. @Mmivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
واسه شام گزینه خوشمزه ایه 👌😍 دل مرغ 😍 طرز تهیه :👇👇 ● دل مرغ رو با آب گذاشتم پخت (البته اول تمیزش کردما😀) پیاز رو نگینی خرد کردم و با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا و زیره تفت دادم. بعد قارچ و فلفل دلمه ای سبز و قرمز رو خرد کردم و به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و در آخر دل مرغ رو ریختم و هم زدم. درب تابه رو گذاشتم، حرارت رو کم کردم تا مواد بپزه 😄 سیب زمینی هم نگینی کردم و با زردچوبه و نمک سرخ کردم 😍 .@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فلفل کبابی😋 مواد لازم: گوشت چرخ شده پیاز رنده شده یک عدد فلفل کبابی یکی دو عدد خیلی ریز خورد شده تخم مرغ یک عدد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه سماق نصف قاشق غذاخوری طرزتهیه: فلفل ها رو روی شعله ی گاز کباب کنید و ریز خورد کنید حالا همه مواد رو با هم مخلوط کنید و کمی ورز بدین و مثل کتلت تو دستتون شکل بدین و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید و از تابه بردارین حالا دو قاشق رب گوجه رو داخل همون روغن تفت بدین حدودا دو لیوان آب جوش اضافه کنید سپس شامی ها رو داخل سس گذاشته، کمی آبلیمو، نمک و فلفل بزنید و اجازه بدید نیم ساعت روی شعله بمونه تا جا بیفته امیدوارم درست کنید و لذت ببرید این شامی رو هم میتونید با کته سرو کنید هم با نون، البته چنتا فلفل کبابی و سیب زمینی سرخ شده هم که باشه عالیتره @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی (یا چیپس آماده) سس کچاپ/خردل یا مایونز ژامبون ورقه ای و خرد شده (یا فیله مرغ) پنیر پیتزا آویشن و فلفل برای شروع سیب زمینی هارو بصورت ورقه های نازک چیپسی خرد کنید و چندساعت داخل اب سرد بزارین و بعد داخل روغن فراوان با کمی نمک سرخ کنید(یا میتونید ازچیبس اماده استفاده کنید) بعد داخل ظرف مورد نظر یه لایه سیب زمینی بریزین بعد کمی سس کچاب، خردل، مایونز هرکدوم که دوست داشتین بعد کمی هم ورقه های ژامبون خردشده که به جاش مرغ هم میشه ریخت و درنهایت کمی هم پنیر این مراحلو چندلایه تکرار کنید تا ظرف پر بشه و بعد بزارین داخل فر یا ماکرو تا زمانیکه پنیر اب بشه و گریل بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا