#خوراک_دل_وجگرمرغ
#غذای_نونی
#ساندویچ
جگر مرغ غنی از پروتئین، سرشار از ویتامین و مواد معدنی و مفید برای بینایی، کم خونی، کاهش استرس، سلامت پوست و ناخن و پیشگیری از آلزایمز
پولی خوب کلسترول زیادی داره و برای افرادی که مشکل قلبی و چربی دارن خیلی مناسب نیست
مواد لازم برای خوراک دل و جگر مرغ:
یک بسته دل و جگر
پیاز یک عدد (پیاز داغ)
سیب زمینی یک عدد
رب ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و زنجبیل
.
اول از همه دل و جگرها را خوب بشورید، بعد دل رو از وسط نصف کنید و مجدد بشورید تا خون داخلش شسته بشه
.
دل و جگر رو خرد کنید حواستون باشه که جگر و دل ها سالم باشند و بافت اضافه نداشته باشه
.
پیاز و سیب زمینی رو خوب ریز کنید و بزارید تا سرخ بشه
.
دل مرغ رو بزارید تا تفت بخوره بعد رب و پیاز داغ رو به همراه ادویه ها اضافه کنید به جز نمک، حالا نوبت به جگر مرغ میرسه و زمانیکه خوب تفت خورد و پخته شد سیب زمینی سرخ شده رو بریزید روش
@mivhe71
#بورک_گوشت_وپنیر🧀
#یوفکا
اگر چه بسیاری بورک را یک غذای ترکی میدانند اما بد نیست بدانید در بسیاری از کشورهای شرق اروپا و حوزه بالکان، یونان و کشورهای عربی خاورمیانه بسیار محبوب و مرسوم است که با مواد مختلف آماده و سرو میشود.
مواد لازم🔻
خمیر یوفکا مستطیلی
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
مخلوط سبزیجات (ذرت و هویج و نخود فرنگی)
پیاز
ادویه و زعفرون
پنیر پیتزا
تخم مرغ
سیاه دونه و کنجد
طرز تهیه🔥
۱.اول مواد میانی بورک رو درست کردم ، پیاز رو تفت دادم گوشت رو بهش اضافه کردم.
۲.رب و ادویه و مخلوط سبزیجات رو اضافه کردم و یه تفت کوتاه دادم.
۳.چون نون های یوفکا نازک هستن هر بار دو یا سه تا نون برداشتم.
۴.روی نون یوفکا مواد گوشتی رو چیدم و کنارش یه ردیف پنیر گذاشتم و رول کردم.
📍میتونین واسه نرم شدن نون ها روشون رو با تخم مرغ و روغن یا آب با قلم مو بکشید همون اول بعد مواد گوشتی رو بریزین ، من نزدم به نظرم لازم نبود
۵.مواد میانی بورک کاملا دلخواه هست میتونین مرغ و اسفناج و پنیر خامه ای هم بذارید لاش ، اون ترکیب هم فوق العاده میشه.
۶.همونطور که تو کلیپ دیدین با دست حالت دادم توی ظرف و نیمه حلزونی چیدم و تا آخر تقریبا شبیه گل میشه.
۷.روش رو با تخم مرغ و زعفرون رومال کردم و سیاهدونه و کنجد ریختم و رفت تو فر به مدت سی دقیقه و دمای ۱۷۰ درجه.
نوش جان♥️
@mivhe71