eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خامه‌قنادی‌۱۵۰‌گرم(یا‌خامه‌صبحانه‌‌‌) شکلات‌تخته‌ای‌شیرین‌۲۰۰‌گرم شکر‌۷‌قاشق‌غذاخوری زرده‌تخم‌مرغ‌۱‌عدد شیر‌۲‌لیوان‌دسته‌دار‌فرانسه پودر‌کاکائو‌۲‌قاشق‌غذاخوری آب‌۱/۲لیوان‌دسته‌دار‌فرانسه پودر‌ژلاتین۲‌قاشق‌غذاخوری وانیل‌نوک‌قاشق‌مرباخوری روش‌تهیه👩‍🍳 شکلات‌به‌روش‌بن‌ماری‌آب‌می‌کنیم.پودر‌ژلاتین‌با‌نصف‌لیوان‌آب‌به‌روش‌بن‌ماری‌حل‌می‌کنیم.شیر‌روی‌حرارت‌گرم‌کرده‌و‌خامه‌رو‌اضافه‌می‌کنیم‌(اگر‌خامه‌قنادی‌استفاده‌می‌کنین‌‌شکر‌کم‌کم‌بریزین‌چون‌ممکنه‌پرشیرین‌بشه.من‌کمتر‌از‌۷‌قاشق‌استفاده‌کردم.اگر‌از‌خامه‌‌صبحانه‌استفاده‌می‌کنین‌مقدار‌شکر‌باید‌بیشتر‌از‌۷‌قاشق‌‌غذاخوری‌باشه‌پس‌بچشین‌).وقتی‌خامه‌کاملا‌حل‌و‌یکدست‌شد‌پودر‌کاکائو‌و‌وانیل‌می‌ریزیم.حالا‌شکلات‌آب‌شده‌رو‌اضافه‌کرده‌و‌‌روی‌حرارت‌ملایم‌باهمزن‌دستی‌می‌زنیم‌تا‌یکدست‌بشه.شکر‌و‌با‌زرده‌تخم‌مرغ‌داخل‌کاسه‌ای‌می‌زنیم‌تا‌یکدست‌‌و‌روان‌بشه.زرده‌تخم‌مرغ‌‌و‌شکر‌به‌موادمون‌اضافه‌می‌کنیم‌روی‌حرارت‌ملایم‌هم‌می‌زنیم‌تا‌شکر‌حل‌بشه.‌حالا‌‌ژلاتین‌بهش‌اضافه‌می‌کنیم‌و‌مخلوط‌کرده‌و‌از‌روی‌حرارت‌برمیداریم‌و‌مایع‌شکلاتی‌رو‌داخل‌قالب‌مورد‌نظرمی‌ریزیم.حدود‌۳‌ساعت‌داخل‌یخچال‌بمونه‌تا‌ببنده‌بعد‌می‌تونیم‌روی‌موس‌رو‌با‌مواد‌دلخواه‌تزئین‌کنیم. نوش‌جان ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اين رسيپي بسيار ساده و خوشمزست ،بالهاي مرغ را با نمك و فلفل سياه و زعفران خوب مزه دار كنيد و ته ديگ تفلن كنار هم بچينيد و برنج ابكش را بريزيد روي بالها و دم بديد ،يك ساعت و ده دقيقه زمان ميبره تا بالهاي مرغ بپزن و قرمز بشن نوش جان🌷🌺🥗🍗🍛 niloofarkaramati ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@mivhe71 آموزش تصویری رو ببینین و برا و دست بکار بشین 👇🏽👇🏽👇🏽🥰
1 برای درست کردن این شکلات های خوشگل فقط باید از قالب های سیلیکونی استفاده کنید ، چون شکلات ها از قالب های پلاستیکی به سختی جدا میشن و احتمال خورد شدنشون خیلی زیاده. @mivhe71
2 این شکلات های رنگی ، طعم دار هستن و میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.برای ذوب کردن شکلات های رنگی بهتره شکلات ها رو رنده یا ریز خورد کنید تا سریع تر ذوب بشن. نکته مهم سفت نشدن موقع بن ماری کردن اینه که،اندازه ظرفی که انتخاب میکنید حتما باید از اندازه دهانه کتری بزرگتر باشه تا بخار آب به شکلاتها نخوره، چون در این صورت شکلات سریع سفت میشه و به این روونی نمیشه. برای درست کردن پاپسیکل های قلبی، حتما قالب مخصوص پاپسیکل نیازه و چوب بستنی @mivhe71
3 برای داخل پاپسیکل ها هم میشه از بیسکوییت های کرمدار استفاده کرد ، هم ترکیب کیک خورد شده و خامه، یا شکلات صبحانه یا نوتلا. *برای اینکه شکلات ها موقع بیرون آوردن از قالب نشکنن،حتما باید دولایه شکلات کاور کرد.وقتی یک لایه شکلات داخل قالب زدیم یک ربع داخل یخچال میزاریم تا ببنده و بعد باز یک لایه دیگه شکلات کاور میکنیم. برای تزیینشون از ترافل های خوراکی و اکلیل خوراکی استفاده میشه که همه لوازم قنادی ها موجود دارن. برای شکلات های کوچیک من اول کمی ترافل کف قالب ریختم و بعد مقداری شکلات روی ترافل ها ریختم به همین راحتی. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا