eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭 😋 🔸اول سیب را به صورت چیپس برش زدم با یه لیوان آب و شکر و چند قطره رنگ خوراكى گذاشتم بجوشه در حدی که سیب نرم بشه و به راحتی خم بشه و نشکنه ،بعد سیبا رو روی هم و از یک طرف شروع به پیچیدن کردم تا به شکل گل در بیاد با خلال دندان ثابتش کردم و کنار گذاشتم یه کم از ژله آلوورا که ازقبل طبق دستورش آماده کرده بودم داخل قالب ریختم و به صورت کج داخل یخچال گذاشتم تا ببنده ولى خيلى سفت هم نشه 🔸بعداز اینکه بست رُزهایی که با سیب درست کرده بودم گذاشتم روی ژله آلوورا خلال دندانها رو از سیب ها جدا کردم و یه کم دیگه ژله ریختم تا رُزها ثابت بِشَن، برای برگ از نعنا استفاده کردم بعد بقیه ژله آلوورا روبا شیر مخلوط كردم روى ژلهى قبلى ريختم تا ويترينش مشخص بشه و لایه ی بعدی ژله تمشک استفاده کردم ،برای درست کردن ویترین میتونید از میوه هایی مثل توت فرنگی ،شاه توت ، ژله رولی و... در استفاده کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🥠 😋 ▫️یک فنجان شکر ▫️نصف فنجان آب ▫️یک قاشق غذاخوری آبلیمو ▫️یک قاشق غذاخوری پودرزنجبیل ▫️یک قاشق چایخوری پودردارچین ▫️یک قاشق عسل ▫️چندعددمیخک 🔸همه مواادررابجز عسل داخل تابه میریزیم وروی حرارت ملایم میزاریم تازمانیکه شکرذوب شودوبه رنگ قهوه ای روشن دربیاید سپس شعله راخاموش کرده مقداری کمی ازموادرادرآب ریخته اگربه غلظت عسل بودآماده ست عسل راهم به مواداضافه کرده و هم میزنیم میخک هاراابیرون میاریم وباقاشق به اندازه دلخواه روی کاغذروغنی میریزیم دقت این کاربایدباسرعت انجام شودچون سریع میبندد وسفت میشود ♦️عسل اختیاری هست میتونیم بدون عسل هم درست کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سه ليوان آرد يك ليوان روغن جامد(مخلوط كره باشه عاليه) زنجبيل يك ق غ پودر قند دو ليوان هل يك ق چ اول آرد رو ألك كرده بعد حدود ١٥ دقيقه تفت داده تا خاميش كاملا بره،بعد دوباره ألك كرده،روغن رو داغ كرده و آرد رو داخلش تفت داده بعد پودر قند و هل و زنجبيل رو اضافه كرده و كاملا مخلوط كرده تا پودر قند با آرد مخلوط شده ،زير اجاق رو خاموش كرده و مواد رو داخل ظرف پيركس پرس كنيد بزاريد يكي دوساعت بمونه بعد برش بزنيد،مي تونيد قالب هم بزنيد،اگه عجله داشتيد بزاريد يخچال،اين حلوا حلوا سنتي بسيار خوشمزه ست @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا