eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین میز افطار👇👇👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
‌‌ @mivhe71 marjan_rezazadeh آرد دو پیمانه پودر قند یک پیمانه زنجبیل 1 ق غ پودر هل یک ق چ (در صورت تمایل) روغن جامد نصف پیمانه کره ۵۰ گرم (اختیاری) ‌ طرز تهیه :‌ ابتدا آرد را الک کنید و داخل تابه بریزید و برای 15 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود ولی زیاد تغییر رنگ ندهد.‌ سپس روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید. میتوانید کره را حذف کنید.‌ در اضافه کردن روغن دقت کنید نباید مواد شل و روان شود.‌ ممکن است کمتر یا بیشتر نیاز شود چون میزان جذب آردها متفاوت است. روغن را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس شعله را خاموش کنید و پودر قند و زنجبیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. اگر تابه روی حرارت باشد پودرقند در حلوا سفت و گلوله گلوله میشود.‌ اگر مواد خیلی سفت بود کمی روغن یا کره اضافه کنید و اگر شل شده بود باید مجدد کمی آرد را تفت دهید و اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید کمی پودر هل یا دارچین نیز اضافه کنید.‌ حلوا را در قالب یا سینی ریخته و در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.‌ بعد از چند ساعت از یخچال خارج کرده و سرو کنید.‌ بسیار خوشمزه و مقوی و گرم می باشد و برای ایام روزه داری ماه رمضان مناسب می باشد.‌ ‌‌‌ ✅ خواص زنجبیل : زنجبیل اختلالات گوارشی را بهبود می‌بخشد بیماری‌ها را درمان می‌کند درد و التهاب را کاهش می‌دهد از سرطان جلوگیری می‌کند قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش می‌دهد به کاهش وزن کمک می‌کند زنجبیل داروی مقوی غرایز جنسی است دردهای زمان قاعدگی را تسکین میدهد زنجبیل بهترین داروی سرماخوردگی و گلو درد میباشد زنجبیل می‌تواند باعث کاهش قند خون شود زنجبیل باعث تسکین حالت تهوع می‌شود زنجبیل را جهت فلج و ضعف اعصاب تجویز کرده اند تشنگی را برطرف می کند‌ ‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شربت_نعناع نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم .فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو با چاقو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش.حالا یک کیلو شکر رو با۳لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا آروم آروم بجوشه و دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ‌ سبز خوراکی و یک ق غ عرق نعنا بهش اضافه‌کردم حرارت رو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادم‌و اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم و‌داخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم این شربت بمدت یکسال هم داخل فریزر قابل نگهداریه.داخل یخچال هم مثل بقیه شربتها میشه نگهداریش کرد.زمان استفاده با مقداری آب و چند تیکه یخ مخلوط و سرو کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا