خوراک سیب زمینی و عدس😋
👩🍳مواد لازم
عدس:۳لیوان
سیب زمینی:۴عدد
شوید:۱ فنجان
پیاز:۱عدد
رب گوجه فرنگی:۱قاشق(دلخواه)
لیمو تازه:۲عدد(آب لیمو ۲ قاشق)
ادویه :نمک،فلفل،زردچوبه
آب جوش:۳لیوان
روغن زیتون:۳ قاشق
خوب #عدس#از شب قبل خیس کنید .
به #عدس #پیاز اضافه کنید و #زردچوبه و #آب #جوش اومده و میگذاریم روی گاز تا عدس حسابی بپزه و غلیظ بشه. وقتی خوب جا افتاد بهش نمک و فلفل و آب لیمو و #رب اضافه میکنید و اجازه میدید خوب جا بیفته...
۴ تا سیب زمینی و داخل قابلمه میگذاریم تا خوب بپزه🥔🥔
وقتی حسابی نرم شد از قابلمه خارج میکنید و پوستشو میگیرید و با گوشت کوب حسابی میکوبیدش زمانی که گرمه بهش شوید و #روغن #زیتون و نمک و فلفل اضافه میکنید داخل ظرف مورد نظرتون میکشید😋عدس و میریزید روش😍🥘
روی اون #عدس #خوشرنگ تزئین دلخواهتونو انجام بدید باقی روغن زیتون و اضافه کنید😍🥔
@mivhe71
#سالاد_آرایی
مناسب مهموني براي عروس داماد
سالگرد ازدواج
مهمون هاي كم تعداد خانوادگي
@mivhe71
#برنج_زعفرانی 😋
▫️برنج ۴ لیوان
▫️نمک به میزان لازم
▫️روغن ۲ ق غ
▫️زعفران ۲ ق غ
🔸برنج را نیم ساعت خیس کنید. می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک، زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد. و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود. حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند. در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم.
و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد. (زیر دندان گیر نداشته باشد) بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت برمیداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم.
(درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر برمی گردانیم. اگر می خواهید پلو زعفرانی قالبی داشته باشید از قابلمه نچسب استفاده کنید
@mivhe71
بیفاستروگانف
گوشت گوساله ۵۰۰ گرم
قارچ ۳۰۰ گرم
روغن ۳ق غ
آب گوشت ۱/۵ پیمانه
پیاز خلالی خرد شده ۱عدد
پودر پاپریکا ۲ ق چ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
سیر ۲ حبه
سس ووسترشر ۱/۵ ق غ
خامه ترش یا ماست ۱پ
فلفل سیاه ۱ق چ
نمک
پیازچه
پیاز سرخ کنید هم بزنید تا کمی سبک بشه ، قارچ و سیر له شده اضافه کنیدنمک ، فلفل و پودر پاپریکا رو هم بریزید و اجازه بدید تفت بخورن.
نشاسته ذرت رو به آب گوشت اضافه کنید هم بزنید تا کاملا حل بشه.سس ووستشیر رو اضافه کنید و چند دقیقه بعد ترکیب محلول نشاسته رو بریزید ، هم بزنید و چند دقیقه زمان بدید تا سس غلیظ بشه گوشت رو اضافه و هم بزنید ۴-۳ دقیقه زمان بدید تا روی حرارت باهم ترکیب بشن حرارت رو خاموش و خامه ترش رو بریزید و هم بزنید و درانتها مقداری پیازچه خردشده بریزید.
@mivhe71