eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خامه فرم گرفته: 1 لیوان،بستنی شکلاتی: 1 لیوان و نیم، شیر: 1 لیوان، شکلات تخته ای بن ماری :100 گرم، مغز گردو و چیپس شکلات و کنجد و گردو(به دلخواه)مقداری، بستنی و خامه رو از یک ساعت قبل بیرون از یخچال میزاریم کمی نرم بشن.شکلات رو با روی حرارت کتری قرار میدیم تا ذوب و روان بشه،خامه ،بستنی و شیر رو با هم مخلوط میکنیم، وقتی شکلات از حرارت افتاد و خنک شد به موادمون اضافه میکنیم.سپس کنجد و کمی گردو پودر شده رو هم به مواد اضافه میکنیم.کف ظرفها رو کمی چیپس شکلات و گردو خورد شده میریزیم، مواد رو داخل ظرف ها ریخته و سپس ظرفها رو داخل فریز قرار میدیم تا بستنی ببنده @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چهار تا سیب زمینی رو پختم رنده ریز زدم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم و خوب ورز دادم که یکدست بشه. برای داخلش از هر موادی میتونید استفاده کنید. من از سینه مرغ آبپز و قارچ وفلفل دلمه ای و پنیر پیتزا استفاده کردم. شما میتونید فقط پنیر پیتزا بذارید. کمی از سیب زمینی برمیداریم تو دستمون باز میکنیم از مواد میانی میذاریم و گردش میکنیم. بعد تو سه تا کاسه آرد و تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری آماده میکنیم و توپکها رو اول تو آرد بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری میزنیم و تو روغن فراوون و با حرارت ملایم سرخش میکنیم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین الویه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: سینه مرغ کامل۱عدد فلفل دلمه نگینی خورد شده ۱لیوان قارچ خورد شده ۱لیوان نمک فلفل و اویشن روغن ب میزان لازم ارد ۲.۳ق غ شیر۱لیوان پنیر پیتزا ب مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ بدون استخوان رو تکه ای خورد کنید.فلفل دلمه قارچ رو در روغن تفت بدین.مرغ رو بهش اضافه کنید. نمک فلفل و پود آویشن رو اضافه کنید.وقتی حسابی تفت دادین و طلایی شدن بزارید کنار‌ تو یه ظرف کوچیک حدودا۲.۳ق روغن بریزید و ارد رو تفت بدین و شیر ولرم رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه و غلظتش مثل ماست پر چرب بشه. بعد این سس رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و پنیر پیتزا رو اضافه کنید هم بزنید و روی لایه اخر رو با پنیر بپوشانید و در ظرف رو بزارید با شعله خیلی کم حدودا ۵دقیقه بمونه تا پنیر ها آب بشن‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا