eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
تزیین سالاد۰
۱ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱ خرداد ۱۴۰۰
خامه فرم گرفته: 1 لیوان،بستنی شکلاتی: 1 لیوان و نیم، شیر: 1 لیوان، شکلات تخته ای بن ماری :100 گرم، مغز گردو و چیپس شکلات و کنجد و گردو(به دلخواه)مقداری، بستنی و خامه رو از یک ساعت قبل بیرون از یخچال میزاریم کمی نرم بشن.شکلات رو با روی حرارت کتری قرار میدیم تا ذوب و روان بشه،خامه ،بستنی و شیر رو با هم مخلوط میکنیم، وقتی شکلات از حرارت افتاد و خنک شد به موادمون اضافه میکنیم.سپس کنجد و کمی گردو پودر شده رو هم به مواد اضافه میکنیم.کف ظرفها رو کمی چیپس شکلات و گردو خورد شده میریزیم، مواد رو داخل ظرف ها ریخته و سپس ظرفها رو داخل فریز قرار میدیم تا بستنی ببنده @mivhe71
۱ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱ خرداد ۱۴۰۰
چهار تا سیب زمینی رو پختم رنده ریز زدم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم و خوب ورز دادم که یکدست بشه. برای داخلش از هر موادی میتونید استفاده کنید. من از سینه مرغ آبپز و قارچ وفلفل دلمه ای و پنیر پیتزا استفاده کردم. شما میتونید فقط پنیر پیتزا بذارید. کمی از سیب زمینی برمیداریم تو دستمون باز میکنیم از مواد میانی میذاریم و گردش میکنیم. بعد تو سه تا کاسه آرد و تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری آماده میکنیم و توپکها رو اول تو آرد بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری میزنیم و تو روغن فراوون و با حرارت ملایم سرخش میکنیم @mivhe71
۱ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱ خرداد ۱۴۰۰
تزیین الویه
۱ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱ خرداد ۱۴۰۰
مواد لازم: سینه مرغ کامل۱عدد فلفل دلمه نگینی خورد شده ۱لیوان قارچ خورد شده ۱لیوان نمک فلفل و اویشن روغن ب میزان لازم ارد ۲.۳ق غ شیر۱لیوان پنیر پیتزا ب مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ بدون استخوان رو تکه ای خورد کنید.فلفل دلمه قارچ رو در روغن تفت بدین.مرغ رو بهش اضافه کنید. نمک فلفل و پود آویشن رو اضافه کنید.وقتی حسابی تفت دادین و طلایی شدن بزارید کنار‌ تو یه ظرف کوچیک حدودا۲.۳ق روغن بریزید و ارد رو تفت بدین و شیر ولرم رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه و غلظتش مثل ماست پر چرب بشه. بعد این سس رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و پنیر پیتزا رو اضافه کنید هم بزنید و روی لایه اخر رو با پنیر بپوشانید و در ظرف رو بزارید با شعله خیلی کم حدودا ۵دقیقه بمونه تا پنیر ها آب بشن‌ @shirini71
۱ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱ خرداد ۱۴۰۰
۱ خرداد ۱۴۰۰