#خاگینه_قالبی🥯🥯
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۵ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۵ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
مواد برای شربت:
آب ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب شده ۲ قاشق غذا خوری
ابتدا آب و شکر را در قابلمه ریخته و روی شعله بگذارید تا شکر حل شود پس از حل شدن شکر ، گلاب و زعفران را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و بگذارید شربت خنک شود.
تخم مرغ و وانیل را خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود،ماست و روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
قالب مورد نظر را با روغن جامد چرب کنید از مایه تا دو سوم قالب بریزید و روی سینی فر بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه بذارید بپزه و طلایی شود.
بعد از پخت داخل همون قالب شربت سرد شده را روی خاگینه داغ بریزید.
💢شیره حتما باید خنک باشد و خاگینه داغ💢
@mivhe71
🍓اسموتی_توت_فرنگی تمشک
دو لیوان توت فرنگی دو لیوان تمشک
دو لیوان شیر و اگه میوه هاتون فریزری بود نیازی نیست یخ بریزید همه رو داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید میتونید یه مقدار عسل و خامه هم بریزید و سرو کنید
@mivhe71
#کباب_بیتی
یوفکا یک عدد بزرگ
کره یک ق غ
گوشت چرخکرده
تخم مرغ یک عدد
پیاز رنده شده یک عدد
سیر له شده یک حبه
رب فلفل تند یک قاشق چایخوری
آرد سوخاری
پودر فلفل قرمز/فلفل سیاه/آویشن/نمک
مواد لازم برای رومال:
کره ۱ ق غ
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
نمک/آب
یک قاشق کره رو آب کنید.یوفکا رو باز کنید کره بزنید.مثل تصویر تا بزنید و در قسمت صاف یوفکا مواد میانی بزارید(تمام مواد به جز کره رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید)و کناره های یوفکارو تا بزنید و رول کنید.و به اندازه دو بند انگشت علامت بزنید و برش بدید.و مانند تصویر سیخ چوبی فرو کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سیخ هارو روش بزارید کنارش گوجه،فلفل بزارید.و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه تا زمانیکه برشته شه بپزید
@mivhe71
سالاد خوشمزه
دو عدد سیب زمینی پخته وخنک شده که مکعبی خرد کردم
کمی پیازچه خرد شده
یک عدد تخم مرغ پخته شده که ریز خرد کردم
کمی تربچه
دو عدد خیار خرد شده
برای سس:
سس مایونز و سس خردل
نمک فلفل
ابلیمو
همه مواد رو مخلوط کرده و سرو کنید
@mivhe71