#سوپ_ماست
مواد لازم:
جو پوست کنده پخته شده:2 لیوان
قارچ اسلایس شده:3 لیوان
هویج نگینی خورد شده :یک لیوان
کره:1 ق غ
ماست:نیم کیلو
تخم مرغ :یک عدد
سیر: 3حبه
برگ گشنیز خرد شده: 1 لیوان
آب:1 لیوان
سینه مرغ:سه دو تکه کوچیک
آب مرغ:5لیوان
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا دو تکه سینه مرغ را گذاشتم با آب و پیاز و نمک و فلفل بپزد.
هویج نیمپز شده و جوی کامل پخته شده ؛ را درون قابلمه ریختم و بعد آب مرغ وآب و نمک را روی آن ریختم و گذاشتم تا بپزد قارچ را تفت دادم و برای اینکه رنگش سیاه نشه مقداری ابلیمو زدم و آبش که گرفته شد کره را اضافه کردم و قارچ رو تفت دادم و به سوپ اضافه کردم.سینه مرغ پخته را ریش ریش کرده و باکمی روغن گذاشتم سرخ بشه و به سوپم اضافه کردم
سیر را رنده ریز کردم و با گشنیز خرد شده به سوپ اضافه کردم و فلفل سیاه را
در اخر که خوب پخته شد (نباید آب زیادی داشته باشد)
ماست را با یک عدد زرده تخم مرغ(زدن تخم مرغ و پختنش با ماست؛ هم باعث میشه ماست نبره هم اینکه تا ۵ روزسوپ ماندگاری داره و ترش و بدمزه نمیشه) هم زدم و روی حرارت گذاشتم همینکه جوشید به سوپ اضافه کردم و هم زدم و پنج دقیقه اجازه دادم که باهم پخته بشن
در اخر پیاز داغ و قلقلی براش سرخ کردم(در صورت تمایل)
گشنیز باید تازه باشد چون طعم اون احساس نمیشه
من از ماست کم چرب محلی استفاده کردم
فقط ی کم سوپتون سفت باشه که موقع اضافه کردن ماست شل میشه
بوی زرده تخم مرغ اصلا توی سوپ حس نمیشه.
🍔 @mivhe71
#رولت_اسفناج_قارچ
#مواد_لازم
اسفناج : 400 گرم
تخم مرغ :4 عدد
پیاز درشت : 2عدد
سیب زمینی : 3عدد ریز
قارچ : 5 یا6 عدد
پنیر پیتزا : 150گرم
نمک و زرچوبه : به میزان لازم
۱.موقع ترکیب کردن مواد حتما خنک شده باشند.
۲.کوکو اسفناج بعد از پخت یک ربع ساعت بادر فربسته یا در قابلمه بسته بمونه تا اگر برشته شده بودبابخارخودش نرم بشه و راحت رول بشه.ضمنا حتما اسفناجهاخوب پوره شده باشن تاموقع رول کردن دچار مشکل نشید.
۳.برای اینکه رولت خوب برش بخوره لازمه سرد بشه من تو اسلاید اول یک ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد برش زدم و در اسلاید دوم همونطور گرم برش زدم
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@mivhe71
🍃🌼🌸🌺🍃
#خاگینه😍😍😍
دوعدد تخم مرغ را با 1/8 قاشق مرباخوری وانیل هم بزنید.سه چهارم پیمانه ماست پرچرب ، یک قاشق سوپخوری بیکینگ پودر و یک سوم پیمانه روغن مایع به تخم مرغها اضافه کنید.حالا باید کم کم آرد اضافه کنید.مقدار آرد باید به اندازه ای باشد که خمیر به دست نچسبدو خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد.روی خمیر را با پارچه بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت بدید.بعد از این مدت خمیرتون رو به ضخامت سه تا چهار میلی متر با وردنه باز کنید و با سه قالب گرد با اندازه های مختلف قالب بزنید.روی خمیرهای قالب زده رو با چاقو شش برش ایجاد کنید به صورتیکه در مرکز به هم نرسند.وسط خمیرهارو با آب مرطوب کنید و سه عدد خمیر رو از بزرگ به کوچک روی هم قرار بدید و کمی فشار بدید تا به هم بچسبند.روی خمیر هارو دوباره به مدت ده دقیقه بپوشانید و استراحت بدید.سپس در روغن شناور سرخ کنید.خمیرهارو درروغن زیاد حرکت ندین تا پره های خاگینه از هم جدا نشن.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@mivhe71
🍃🌼🌸🌺🍃
#رول_موز_شیری
60 گرم کره روروی حرارت ذوب کرده.1/2پیمانه آرد سفید رو چند دقیقه تفت میدیم،2پیمانه شیر و1پیمانه شکر و1/8ق چ وانیل رو اضافه کرده وکاملا مواد روباهم مخلوط میکنیم رو حرارت گذاشته تا وقتی که غلیظ شه مرتب هم بزنید.در ظرف موردنظر سلفون کشیده وکمی پودر پسته پاشیده وروی آن پودر نارگیل رامیریزیم از مواد فوق به صورت یک لایه روی پودر نارگیل پهن میکنیم وتا موادداغ است روی آن راصاف میکنیم چون زود خودش رومیگیره2الی3ساعت دریخچال بماندتاکاملا خودش روبگیره سپس موز رابه اندازه دلخواه برش زده وبه اندازه طول موز موادراهم برش بزنید .موز راروی نواربرش زده گذاشته ورول میکنیم.
@mivhe71