eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
تزیین پیتزا به شکل ساعت
طرز تهیه : براى درست كردن سس پاستا ،من يه بسته كره پنجاه گرمى رو توى تابه ميندازم، دو قاشق غ آرد رو كمى توى كره تفت ميدم ، يك ليوان و نيم شير رو كم كم بهش اضافه ميكنم و مرتب هم ميزنم تا سس يكنواخت بشه ، نمك و فلفل و يه عالمه پودر سير بهش اضافه ميكنم، حدود يك پيمونه پنير پارمزان رنده شده رو ميريزم تو تابه و هم ميزنم تا ذوب بشه ، بعد قارچ رو كه از قبل تفت دادم ميريزم توش ، سه قاشق خامه و يه مشت جعفرى خرد شده رو بهش اضافه ميكنم و هم ميزنم و شعله رو خاموش ميكنم.. اين سس رو به صورت داغ با پاستا كه همزمان با درست كردن سس ، به مدت بيست سي دقيقه جوشيده و پخته شده، مخلوط ميكنم .سينه مرغ رو هم كه با نمك و فلفل و روغن زيتون و پودر سير از قبل مزه دار كرده بودم گريل كردم ...مرغ گريل شده رو ميتونيد خرد كنيد و با سس مخلوط كنيد يا جدا بذارين روى پاستا. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین بشقاب کودک
دسر بیسڪوییتے بهمراه باترڪریم نسڪافه ای 👩‍🍳🧑‍🍳 @mivhe71 براے باترڪریم نسڪافه ای: 250 گرم ڪره نرم 140 گرم شڪر 2 تخم مرغ 2 زرده تخم مرغ 10 گرم نسڪافه 1 قاشق غذاخورے آب وانیل 300 گرم بیسڪوییت ڪاڪائویے (مثلا پتے بور) 1 پیمانه شیر 2 قاشق چایخورے نسڪافه ڪره رو با همزن بزنین تا خامه اے شه، نسڪافه رو داخل آب حل ڪنید و داخل قابلمه بریزید و شڪر رو اضافه ڪنین و بجوشونین، هم نزنین.تخم مرغ ها و زرده هارو بزنین با همزن تا پفے شن، بعد ڪه شیره درست شد، همزن رو درجه پایین بزارین و همونجور ڪه دارین تخم مرغ هارو هم میزنین، به آرامے شیره رو داخلش بریزین و به زدن ادامه بدین تا مخلوط به دماے اتاق برسه، بعد ڪره رو اضافه ڪنین و به زدن ادامه بدین، تا فرم بگیره. سپس در یخچال 15 دقیقه بزارین تا سرد شه.بیشتر نزارین چون خیلے سفت میشه. نسڪافه رو داخل شیر حل ڪنید، و بیسڪوییت هارو یڪے یڪے خیس ڪنین، یک لایه بچینین و روش باترڪریم بمالین بعد اینجور ادامه بدین تا بیسڪوییت ها تموم شه.سپس اطرافشو با باترڪریم بپوشونین و با قهوه و فندق یا گردو خرد شده تزیین ڪنید.بهتره یک شب در یخچال بمونه بعد سرو ڪنید.
1 پیمانه پودر بیسکوییت گراهام کرکر، اوراو، سبوس دار یا پتی بور 1/2 پیمانه بعلاوه 3 قاشق غذاخوری شکر 1/4 پیمانه کره، نرم 227 گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای، نرم 1 پنس نمک 1/2 پیمانه شیر 1 قاشق چایخوری آب لیمو 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 1ونیم پیمانه خامه فرم گرفته فر رو در دمای 180 درجه بزارین، یک قالب 20 در 20 سانتیمتری کاغذ آلومینیومی بزارین، کمی چرب کنین یا اسپری روغن بزنین به کف و دیواره ای قالب.پودر بیسکوییت و 3 قاشق غذاخوری از شکر رو مخلوط کنین. کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یجورایی بشه بهش فرم داد.داخل قالب فشار بدین و یکنواخت کنین و 8-10 دقیقه بپزین.بعد بزارین کاااملاا سرد شه.مثلا در یخچال. برای قسمت پنیری،پنیر رو با سرعت تند همزن بزنین تا نرم شه، کم کم شکر رو اضافه کنید و بزنین، نمک، شیر، آب لیمو و وانیل رو اضافه کنید و بزنین، بعد همزن رو بزارین کنار و خامه رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین تا خوب مخلوط شن.داخل قالب با قاشق بریزین و یکنواخت کنین و 3-4 ساعت بزارین یخچال. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
پاستيل ژله ☺️☺️☺️☺️ مواد لازم👇👇👇 شكر .......نصف پيمانه ژلاتين......٢ق غ اب.......1/4پيمانه ابميوه يا نوشابه.....1/4پيمانه اسانس يا رنگ خوراكي .....دو قطره طرز تهييه👇👇👇👇👇👇 پودر ژلاتين با اب مخلوط كردم و روي بخار اب گذاشتم تا شفاف شد بعد بهش شكر و نوشابه رو اضافه كردم گذاشتم تا به جوش بياد و شكر كاملا حل بشه بعد بهش رنگ ژله زدم و داخل قالب گذاشتم و٣ساعت گذاشتم داخل يخچال تا خودشو گرفت بعد از قالب در اوردم و داخل شكر غلتوندمش☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
دیزاین کوکو
دیزاین سالاد ماکارونی
@shirini71 کره یا مارگارین نرم شده در دمای محیط سه چهارم پیمانه شکر نصف پیمانه وانیل 1 ق چ پودر ژله تمشک 80 گرم تخم مرغ 1 عدد آرد 2 پیمانه ترافل زرد رنگ برای تزیین در کاسه ای کره و شکر و وانیل و پودر ژله و تخم مرغ را ریخته و با هم زن با دور متوسط هم میزنیم و هنگامی که کاملا مخلوط شد آرد را اضافه کرده و با دور کند هم بزنید . خمیر را به شکل گلوله های کوچک در آورده و در ظرف گذاشته روی آن را می پوشانیم و در یخچال برای 1 ساعت قرار می دهیم. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت از قبل گرم کرده و گلوله ها را به وسیله چاقو مطابق شکل شیار می دهیم. روی گلها ترافل ریخته و در فر به مدت 9 تا 11 دقیقه یا تا زمانی که کف آنها طلایی شوند قرار می دیم ❣️❣️❣️