#شات_پاستا
#پاستا_پنه_با_سس_آلفردو
طرز تهیه :
براى درست كردن سس پاستا ،من يه بسته كره پنجاه گرمى رو توى تابه ميندازم، دو قاشق غ آرد رو كمى توى كره تفت ميدم ، يك ليوان و نيم شير رو كم كم بهش اضافه ميكنم و مرتب هم ميزنم تا سس يكنواخت بشه ، نمك و فلفل و يه عالمه پودر سير بهش اضافه ميكنم، حدود يك پيمونه پنير پارمزان رنده شده رو ميريزم تو تابه و هم ميزنم تا ذوب بشه ، بعد قارچ رو كه از قبل تفت دادم ميريزم توش ، سه قاشق خامه و يه مشت جعفرى خرد شده رو بهش اضافه ميكنم و هم ميزنم و شعله رو خاموش ميكنم.. اين سس رو به صورت داغ با پاستا كه همزمان با درست كردن سس ، به مدت بيست سي دقيقه جوشيده و پخته شده، مخلوط ميكنم .سينه مرغ رو هم كه با نمك و فلفل و روغن زيتون و پودر سير از قبل مزه دار كرده بودم گريل كردم ...مرغ گريل شده رو ميتونيد خرد كنيد و با سس مخلوط كنيد يا جدا بذارين روى پاستا.
@mivhe71
دسر بیسڪوییتے بهمراه باترڪریم نسڪافه ای
👩🍳🧑🍳 @mivhe71
براے باترڪریم نسڪافه ای:
250 گرم ڪره نرم
140 گرم شڪر
2 تخم مرغ
2 زرده تخم مرغ
10 گرم نسڪافه
1 قاشق غذاخورے آب
وانیل
300 گرم بیسڪوییت ڪاڪائویے (مثلا پتے بور)
1 پیمانه شیر
2 قاشق چایخورے نسڪافه
ڪره رو با همزن بزنین تا خامه اے شه، نسڪافه رو داخل آب حل ڪنید و داخل قابلمه بریزید و شڪر رو اضافه ڪنین و بجوشونین، هم نزنین.تخم مرغ ها و زرده هارو بزنین با همزن تا پفے شن، بعد ڪه شیره درست شد، همزن رو درجه پایین بزارین و همونجور ڪه دارین تخم مرغ هارو هم میزنین، به آرامے شیره رو داخلش بریزین و به زدن ادامه بدین تا مخلوط به دماے اتاق برسه، بعد ڪره رو اضافه ڪنین و به زدن ادامه بدین، تا فرم بگیره. سپس در یخچال 15 دقیقه بزارین تا سرد شه.بیشتر نزارین چون خیلے سفت میشه.
نسڪافه رو داخل شیر حل ڪنید، و بیسڪوییت هارو یڪے یڪے خیس ڪنین، یک لایه بچینین و روش باترڪریم بمالین بعد اینجور ادامه بدین تا بیسڪوییت ها تموم شه.سپس اطرافشو با باترڪریم بپوشونین و با قهوه و فندق یا گردو خرد شده تزیین ڪنید.بهتره یک شب در یخچال بمونه بعد سرو ڪنید.
#چیز_کیک_لیموی_نانا
1 پیمانه پودر بیسکوییت گراهام کرکر، اوراو، سبوس دار یا پتی بور
1/2 پیمانه بعلاوه 3 قاشق غذاخوری شکر
1/4 پیمانه کره، نرم
227 گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای، نرم
1 پنس نمک
1/2 پیمانه شیر
1 قاشق چایخوری آب لیمو
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1ونیم پیمانه خامه فرم گرفته
#طرز_تهیه
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، یک قالب 20 در 20 سانتیمتری کاغذ آلومینیومی بزارین، کمی چرب کنین یا اسپری روغن بزنین به کف و دیواره ای قالب.پودر بیسکوییت و 3 قاشق غذاخوری از شکر رو مخلوط کنین. کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یجورایی بشه بهش فرم داد.داخل قالب فشار بدین و یکنواخت کنین و 8-10 دقیقه بپزین.بعد بزارین کاااملاا سرد شه.مثلا در یخچال.
برای قسمت پنیری،پنیر رو با سرعت تند همزن بزنین تا نرم شه، کم کم شکر رو اضافه کنید و بزنین، نمک، شیر، آب لیمو و وانیل رو اضافه کنید و بزنین، بعد همزن رو بزارین کنار و خامه رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین تا خوب مخلوط شن.داخل قالب با قاشق بریزین و یکنواخت کنین و 3-4 ساعت بزارین یخچال.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پاستيل ژله ☺️☺️☺️☺️
مواد لازم👇👇👇
شكر .......نصف پيمانه
ژلاتين......٢ق غ
اب.......1/4پيمانه
ابميوه يا نوشابه.....1/4پيمانه
اسانس يا رنگ خوراكي .....دو قطره
طرز تهييه👇👇👇👇👇👇
پودر ژلاتين با اب مخلوط كردم و روي بخار اب گذاشتم تا شفاف شد بعد بهش شكر و نوشابه رو اضافه كردم گذاشتم تا به جوش بياد و شكر كاملا حل بشه بعد بهش رنگ ژله زدم و داخل قالب گذاشتم و٣ساعت گذاشتم داخل يخچال تا خودشو گرفت بعد از قالب در اوردم و داخل شكر غلتوندمش☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
#شکوفه_های_نوروزی
@shirini71
کره یا مارگارین نرم شده در دمای محیط سه چهارم پیمانه
شکر نصف پیمانه
وانیل 1 ق چ
پودر ژله تمشک 80 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 پیمانه
ترافل زرد رنگ برای تزیین
در کاسه ای کره و شکر و وانیل و پودر ژله و تخم مرغ را ریخته و با هم زن با دور متوسط هم میزنیم و هنگامی که کاملا مخلوط شد آرد را اضافه کرده و با دور کند هم بزنید . خمیر را به شکل گلوله های کوچک در آورده و در ظرف گذاشته روی آن را می پوشانیم و در یخچال برای 1 ساعت قرار می دهیم. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت از قبل گرم کرده و گلوله ها را به وسیله چاقو مطابق شکل شیار می دهیم. روی گلها ترافل ریخته و در فر به مدت 9 تا 11 دقیقه یا تا زمانی که کف آنها طلایی شوند قرار می دیم
❣️❣️❣️